BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

11 lata 7 miesiąc temu #673879 przez violcia00
Jaka kochana Gabrysia,az rozczulic sie mozna...cos szybko Wisnie wypuszczaja po tej cesarce,we FR trzymaja tydzien w szpitalu,myslalam ze w PL tez dluzej :unsure: :ohmy:

Wogole jak patrze na te Wasze pociechy to łezaka w oku sie kreci,wszystkie sa TAKIE SLODKIE,DO WYCALOWANIA :blush:

Gochens u mnie dupa(przepraszam za WYRAZENIE),JAK BYLO TAK JEST-CZYLI ZUPELNIE NIC NIE CZUJE,BRZUCH MI TROCHE SPINA I CZASEM ZAŁUJE,ALE SKURCZY BRAK,CZESTO TEZ CHODZE NA SIKU...DOPIERO 2 DNI PO TERMINIE ALE JUZ MNIE TO DENERWUJE I MECZY,MOGLOBY SIE ZACZAC COS DZIAC BO JUZ TEZ CHCE ZOBACZYC SYNKA ;)

Ciekawe jak tam Klara?-dowiemy sie pewnie dopiero jak wyjdzie ze szpitala :unsure:
A Ty Ikunia jak tam??

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #673885 przez natali
Fakt szybko u mnie po cesarce tez trzymaja minimum 5 dni

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #673913 przez Hania84
Ikunię widziałam dziś na forum ale się nie odezwała.

W DE po cesarce trzymają od 4-5 dni. Ja po normalnym porodzie byłam 4 dni ale to dlatego że miałam cukrzycę ciążową i Lenkę badali dość często na cukier.

Ale te Wasze maluszki uparciuchy ;) Za dobrze je karmicie, że nie chcą wyskakiwać :lol:
A ja tak już czekam na jakieś info , że któraś z Was się rozpakowała.

Ikunia, violcia...dalej rozkładać nogi i wypędzać pociechy bo ciocia Hania czeka na info i foto :silly:

11 lata 7 miesiąc temu #673920 przez natali
Haniu ja tez czekam na swoj i inne porody, jestem bardzo zniecierpliwiona juz tym czekaniem szczegolnie na swoj

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #673937 przez natali

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu #673960 przez Agusia83
jak schylałam się przy kąpieli Emi coś mnie zaczęło ciagnąć w lewym boku i tak do tej pory...wyprostować się nie mogę :( coż to znowu jakieś ścięgna, mięsnie?

11 lata 7 miesiąc temu #673966 przez kakaszka
natali ja niestety ci nie pomoge z telefonem, mam starego grata :(

mnie tez zdziwilo, ze tak szybko wisnie wypuszczaja, bo z tego co slyszalam, zawsze sie jest dluzej o cesarce w szpitalu. ale jak ona pare godzin po porodzie juz chodzila, to widocznie silna dziewucha po prostu jest i nic ja nie bierze :D

ja sie wlasnie poryczalam i sama nie mam zielonego pojecia z czego. hormony szaleja. rozmawialam z mama, o tym na ile ona przyjedzie i sie przestraszylam. bo powiedziala, ze minimum na tydzien ( w sensie jak urodze), a ja zamiast byc super mega wdzieczna wystraszylam sie, ze bede z nia 24 godziny na dobe przez minimum tydzien. tak sie przyzwyczailam mieszkac daleko, ze nie wyobrazam sobie tego. chyba sie poryczalam ze wstydu, ze takie mysli mi przyszly do glowy.

11 lata 7 miesiąc temu #673978 przez Agusia83
Kakaszka, nie denerwuj sie i nie smuć, zobaczysz, że mama w wielu czynnościach Ci pomoże...niech Ci pokazuje, a Ty później już sama wsio rób...

11 lata 7 miesiąc temu #673984 przez natali
Agusia teraz to juz wszystko mozliwe tym bardziej ze dzwignelas 14 kilo, ja tez ide kapac mojego klocka.

Kakaszka tobie dogodzic chyba ciezko :P ciesz sie ze to mama a nie tesciowa bo z ta bys pol dnia nie wytrzymala

11 lata 7 miesiąc temu #673998 przez Agusia83
Kakaszka, Natali ma rację.
W ogóle to pamietacie, jak mówiłyśmy, że to za 2 miesiące, miesiąc? A tu nam zostało od kilku do kilkunastu dni :silly:

11 lata 7 miesiąc temu #674028 przez kakaszka
oj dziewczyny ja sie bardzo ciesze, ze moja mama przyjedzie i w ogole jestem mega wdzieczna. ale nic nie poradze, ze w ten moj durny leb przychodza czasami tak idiotyczne mysli. dlatego sie ich bardzo wstydze i pewnie dlatego jest mi smutno, bo na tak wspanialych rodzicow ja po protu chyba nie zasluzylam.

a ja dalej caly czas mowie, ze jeszcze miesiac mi zostal, bo jakos tak pewnie i wyjdzie.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #674049 przez Agusia83
Kakaszka, to na pewno hormony Ci buzują, bo gadasz głupoty...super, że masz tak cudownych rodziców i na pewno na nich zasługujesz.!a Tym bardziej maluszek na takich dziadków :laugh:

Aha, a Natali chyba ytała mnie o wody, skąd bym wiedziała, że to one a nie coś innego?
Natali, nie możesz wy,pływu ich owstrzymać i czujesz jak leci Ci cieplutka woda po nogach...niesamowite uczucie :laugh: tak jakbyś siku robiła, tylko nie otwierasz zwieraczy :silly:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #674099 przez natali
a czasem zdarza sie tylko saczenie wiec jak to wyglada, saczy sie chwile pozniej przestaje i znow sie saczy czy tak caly czas sie saczy w malych ilosciach. Bojak odchodza wszystkie to czasem jest takie chlup i juz tak? nie wiem czy dobrze to interpretuje. bo jak mi przebili to wylecialo wszystko w jednej chwili.

Kakaszka nie ty jedna masz takie glupie mysli ja czesto tak mam nawet nie bedac w ciazy.
mysle ze w kazdym z nas jest troche, nie wiem jak to nazwac agresji egoisty tylko to zalezy od naszej psychiki czy zwycieza ta dobra strona czy ta gorsza

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #674101 przez abrakadabra
Co 30 minut strasznie spina mi się cały brzuch...do tego głowa mi pęka i strasznie mi niedobrze...błagam NIE DZIŚ ...

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #674107 przez natali
Abra a czemu nie dzis ;) mi sie marzyla ta data

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka