BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

11 lata 7 miesiąc temu #673618 przez rysa
Tez bylam ciekawa co u Wisni.Sliczniutka jest :)
Kakaszka wiefzialam ze Ciebie napewno zainteresuje moja trauma :DPoprostu nie spodziewalam sie tego jaki byl moj porod.Ale nie bede pisala o nim :blink: Co do zabawek to ja kupilam dwie w lumpeksie,jedna kupilam(taka do wozka)tylko dlatego bo mialam bon do sklepu i wczoraj dostal wielkiego misia :)

Haniu jak bylam na tych warsztatach mamo to ja to polozna tez opowiadala ze tylko w Polsce sie tak wszyscy trzesa nad nowrodkami.Pisz jak befziesz miala jakies nowosci :)A no i ja nie widzialam jeszcze Lenki :)

Marta ja to caly czas bym cykala zdiecia malemu :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #673634 przez Marta1985
Oj rysa ... az tak ciezko bylo :( przeciez tez szybko Ci poszlo ...

Buziaki dla Filipka .... wogole moj Bartus ma na drugie Filip :)

Agusiu już niedługo :-)

11 lata 7 miesiąc temu #673659 przez Agusia83
Haniu, widzisz, coraz lepiej Ci idzie z tym mleczkiem...a to, że raz masz 70ml, a później 30, to sie nie zamartwiaj, wszystko się musi unormować...a próbujesz przystawiać Lenkę?

Emi właśnie strzeliła taką kupę, że musiałam ją wziąść pod prszynic...po same pachy :silly: ...męża nie ma więc musiałam sama dźwigać mego 14kg klocuszka :silly: a jak jej sie prysznic podobał...i pomysleć, że jak była malutka, to bardzo płakała przy kąpieli?

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #673685 przez Hania84
Wróciliśmy ze spacerku :) Pogodę mamy śliczną a Lenka spała jak suseł :)

Wiśnia - śliczna Twoja córa :) Dużo włosków ma :)

Rysa - no chyba miały panie racje na tych warsztatach. Ja jestem jak na razie zadowolona ze sposobu zajmowania i dbania się o dzieci tu. Wstawiałam Lenkę...ale w szpitalu byłaś ;) za chwilę dodam jakieś żebyś też była na bieżąco :)

Agusia tak próbuję ale taka wygodnicka się zrobiła że jak jej nie leci tak jak z butli to się pręży i zaczyna płakać. Pociągnie kilka razy i puszcza sutek, znów pociągnie i znów puszcza...nerwusek mały. I szczerze to nie wiem co mam zrobić. Bo i zjeść tak musi więc kończy się butlą z modyfikowanym. A to co odciągnę to też w butli idzie do niej. Położna mówiła że jak tak dalej będzie robić to albo (jeśli będę chcieć) podawać jej mam swoje mleko odciągnięte w butelce albo zrezygnować z karmienia bo mała się umęczy a ja z nią...ale na razie radzi mi walczyć i przystawiać malutką.

Lenka :kiss: (to w czapce to z dzisiaj ;)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #673708 przez Agusia83
Same księżniczki u nas na forum :laugh:

Haniu,Lenka jest piękna:-)

11 lata 7 miesiąc temu #673716 przez Gochens
Dziewczyny przestańcie z tymi zdjęciami !!!! :)
Takie macie cudasne te dzieciaczki że zaraz chyba pękne z zazdrosci ;) też juz chcem zobaczyć mojego malca ;)

Ikunia Klara jak u Was??

11 lata 7 miesiąc temu #673720 przez Gochens

11 lata 7 miesiąc temu #673733 przez natali
Gabrysia to maly anioleczek, jest przesliczna, a chlopcow to ma juz od koloru do do wyboru, samych przystojniakow.

Lenka wyglada cudnie w tych ciuszkach.
Aj dziewczyny ale wam zazdroszcze tez juz chce byc po.

W hiszpani tez sie nie spuszczaja tak nad niemowletami, niektore mamy to mnie przerAzaja, zima same opatulone po same uszy a takie niemowlaczki bez czapek masakra jakas. A w szpitalu po porodzie mozna dostac na obiad zupe grzybowa takze dla nich karmienie piersia nie wiaze sie z jakimis wyrzeczeniami w jedzeniu. Ostatnio polozna mi powiedziala ze moge jesc truskawki karmiac wiadomo nie pol kilo ale moge. Czasem lepiej dmuchac na zimne i rady polskich poloznych sie napewno przydaja

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #673834 przez Hania84
A tu zdjęcie z serii "nie róbcie mi zdjęć" :silly: :lol:

...i jeszcze takie mojej księżniczki :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #673842 przez Gochens
Dziewczyny co taka cisza ???
Ja dziś wysprzatalam m tylko okien nie mylam bo deszcz... pewnie i tak to nic nie da ale co tam przynajmniej czysto będzie ;)

Proszę się odzywać !!!

11 lata 7 miesiąc temu #673860 przez Agusia83
Ja sie melduje...tez wysprzatalam miieszkanko:-)
Brzuch sie tylko spina,co chwilę czuje,ze mi mokro,ale to pewnie ta wydzielina,wody inaczej sie odczuwa...

Lenka,nie badz taka skromna,sliczna z Ciebie dziewczynka a minki robisz rewelacyjne :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #673863 przez natali
Jestem ja wlasnie wrocilismy z placu zabaw. Jestem padnieta mimo ze tylko siedzialam bo moj brzdac zajol sie zabawa w piaskownicy.

Oj czy przyjdzie czas ze wroca mi sily? Podziwiam was z tym sprzataniem bo ja robie wszystko na raty i takim sposobem nigdy nie mam wysprzatane tak jak bym chciala.

Haniu urocza ta twoja Lenka

11 lata 7 miesiąc temu #673867 przez natali
Agusia a jak sie odczuwa te wody, bo mi przy pierwszym synku przebijali. Mi tez zaczely skurcze sie odzywac ale to dlatego ze sie przeszlam pewnie zaraz mina

11 lata 7 miesiąc temu #673872 przez Agusia83
Natali,pamiętaj,ze inaczej sie sprząta jak nie ma dzieci w domu. Ja tez sprzatam na raty,ale od 2 dni.mam.powera.

11 lata 7 miesiąc temu #673876 przez natali
Ja mialam wczoraj ale mimo to braklo mi sil

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka