BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #672860 przez Agusia83
a to żem ja jest :silly:

ja takiego pomiaru nie mam robionego...widziałam jedynie cosik takiego na filmach :silly:
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #672872 przez Hania84
To Wisnia szybko wychodzi po tej cesarce B) oby wszystko było okej. Mały słodziak z Gabi :) Czekam na zdjęcia.

Dziewczyny w dwupakach - trzymam za was kciuki. Byście miały szybkie i bezbolesne porody i w końcu skarby w ramionach :kiss:

Ja w moim jestem zakochana. Nie mogę jeszcze uwierzyć, że mam takie cudo :kiss: Minki robi przesłodkie jak spi i fajnie macha łapkami przez sen. Moja kochana kruszynka :kiss:

Agusia...no wyglądasz zarąbiście ci powiem :) Laska z Ciebie i nie jednego byś teraz wyrwała ;) Ale brzusio wydaje mi się jeszcze wysoko...hmmm. Widać że fryzurka od fryzjera...o mamuska...zawojujesz porodówką :D

Ale pyszności gotujecie...mmmm ja miałam dziś ziemniaki i pierś z kurczaka.

Zabieram się właśnie za laktator ;)

Dobranoc :)

11 lata 7 miesiąc temu #672874 przez malutkamilka
No jestem.

Ale żescie sie znowu rozpisaly, czytania co nie miara ale jakie wspaniale wiadomosci :)

WISNIA moje gratulacje, takiej szybkiej akcji to sie nie spodziewalam i do samego konca na telefonie wisiala :) no chyba że Małżonek udzielal nam informacji :D
Teraz to my czekamy na zdjecie Gabrysi i jej usmieszkow.

Ah teraz to sie dopiero zacznie rozwiazywanie. U mnie dwa dni sprzatania, ukladania noszenia a jeszcze lazienka rozbeblana i nic narazie nie zapowiada zakonczenia ciazy. Klaudynka jest grzeczna i pozwala mi popracowac, ale okazalo sie ze kuchenka sie nie nadaje. Rodzice i tesciowie boja sie ze moze sie z niej ulatniac gdzies gaz podczas uzytkowania, tym bardziej ze tylko dwa palniki dzialaja no i piekarnik gazowy wiec by wszystko przypalal :/
I jutro jade na zakupy spozywcze jak sie zastanawiam na kupnem najwyzej nowej ale jakiejs najtanszej.

Pojade jak sie bede dobrze czula, bo w tym stanie to juz roznie moze byc.

O kolezanka napisala mi ze moze mi odsprzedac swoja bo wyminiala meble i ta jej nie pasowala,a ona z tych co pieka i dbaja przesadnie wiec napewno nie bedzie zniszczona i w bardzo dobrym stanie. Chce za nia 200zł wiec uwazam ze cena jest ok. Od razu bym kupila reduktor z wezem i tesciu by podlaczyl, zakupy bym juz wypakowala i jakbym miala jeszcze sile to bym prfzewiozla meza ubrania, swoje ktore teraz nosze, bielizne i posciel i nocka w nowym mieszkanku.

Małzonek moj sie troche cyka ze bede sama, ale ja caly czas jestem sama bez niego wiec bez sensu jest bym sie przyzwyczajala do bycia z dzieckiem u rodzicow a pozniej nagle sama z niewprawnym gotowaniem, nieporadnym zajmowaniem sie maluszkiem bo mama by duzo wyreczala i na dodatek sama w domu, a tu chociaz tesciowie blisko.

No to nie przynudzam, tu radosniejsze i ciekawsze sytuacje sie odgrywaja, rozpakowujcie sie dziewczynki i chwalcie swoimi maluszkami

11 lata 7 miesiąc temu #672876 przez Agusia83
haha...Haniu, mam nadzieję, że kiedyś aską będę, ale na pewno nie jestem nią teraz :silly: ale cieszę się, że nie jest ze mna tak tragicznie...
Jeśli któraś by chciała, chetnie oddam troche cycka :silly:

Dobranoc Haniu....miłego ściagania mleka...widzisz, że jest go coraz więcej?A nie mówiłam

11 lata 7 miesiąc temu #672887 przez natali
Agusia swietna fryzurka, brzusio tez swietny i faktycznie maly to on nie jest.

Haniu nie dziwie sie ze jestes zakochana w sojej Lence, jak takich bobasow nie kochac.

dziewczyny licze skurcze jak narazie co 15 , 10 min do tego okropny bol plecow i na kibelku tez juz bylam dzis ze 4 razy, czekam czy sie cos rozwinie dalej

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #672891 przez Agusia83
Natali, może krzyżowe Cię już biorą, są coraz silniejsze?
Wiem, że byłaś juz, ale może jeszcze raz idź pod prysznic...Mąż w domu?A jak długie są skurcze?

Malutkamilka, Ty to robokopem jesteś...że masz jeszcze tyle siły...podziwiam :laugh:
Wiesz pomoc przy maluszku na początku to bardzo dobry pomysł...przemyśl to...

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #672897 przez natali
Ja tez cycem sie chetnie podziele.

Narazie nie panikuje, jak z bolu nie bede mogla wytrzymac to pomysle o zbieraniu sie do szpitala, choc nie powiem przeszlo mi przez mysl zeby za wczasu spakowac malego do znajomej zeby miala go w co przebrac. maz zaraz bedzie z pracy takze nie mam sie o co martwic. Prysznic juz sobie odpuszcze bo nie mamy kabiny tylko wanne i w niej kotare i troche mnie kosztuje wlezienie do niej.

11 lata 7 miesiąc temu #672901 przez Agusia83
Natali, to jak? Jak długie masz te skurcze? Bierzesz prysznic, kąpiel? Mąż w domu?
Kurcze, znów emocje mi się udzielają :silly:

11 lata 7 miesiąc temu #672912 przez natali
poprawilam post wyzej

11 lata 7 miesiąc temu #672919 przez Agusia83
ok doczytałam...ale coś czuję, że chyba się Natali cosik rozkręca...a Ty masz termin za 9 dni? Ja za 10...ale u mnie nic się nie dzieje :angry:

11 lata 7 miesiąc temu #672927 przez natali
Mam taka nadzieje, tylko dziwi mnie ze bol jest znosny, z pierwszym synkiem zlapalo mnie szybko i bardzo bolesnie a tu tak powoli by sie zaczynalo. fakt troche lepiej potrafie rozpoznawac objawy ale czy to ma znaczenie. W kazdym badz razie bede pisac jakby sie cos wiecej zadzialo.

11 lata 7 miesiąc temu #673000 przez Gochens
Violcia , Ikunia , Ewelina i Madzix... A później CHYBA ja ;)

Agusia ślicznie wygladasz a brzusio duuuzi i słodki ;) heh dobrze że na porodowce nie ma facetow bo taka odsztyftowana to wiesz... podryw murowany !!

Lecę dalej spać bo trochę mi się przysnelo

Wisnia super ze juz niebawem bedziesz z nami

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #673014 przez _Klara_
Witajcie,
Odeszły mi wody płodowe, skurczów brak :(
Zbieram sie do szpitala, trzymajcie kciuki :)

11 lata 7 miesiąc temu #673026 przez Agusia83
Klara,skurcze przyjdą,nic sie nie martw. Trzymamy kciuki.
Tak w ogóle,dzień dobry.

11 lata 7 miesiąc temu #673048 przez Kasiasia
Agusia widzę, że też spać nie umiesz:)?

Wiśnia gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A zdjecia waszcyhc dzieciaczkówdziewczyny sa przecudne, aż bym sama chciała już też tak tulić.... i ten wasz spokój.....

Ja dziś chciałam siebie samą przechytrzyć i dłużej pospać a tu d.... i coś się męczę :)

Wczoraj byłam na ostatecznych zakupach dla dzidziusia i chyba już wszystko mam. teraz jeszcze poprać to co kupiłam i wyprasować. A tu taka kijowa pogoda na suszenie :huh: w piątek ma przyjechać koleżanka - doświadczona- i posprawdzać mi czy wszystko mam dla dzidziusia.

Agusia jak Cie na zdjęciu zobaczyłam ( jesteś boska) to zmobilizowałam się na fryzjera... musze się umówic na następny tydzień i do kosmetyczki...

a potem będę wyczekiwać tylko godziny zero :)

Zazdroszcze Wam tego spokoju przy skurczach. Ja jak bede miala pierwszy skurcz to juz będe stala przed drzwiami szpitala....

Ide jeszczespróbować pospać... może się uda

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka