- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja juz po sniadanku...dzisiaj cos sie nie zapowiada na ladna pogode,no ale przynajmniej nie pada.
To Wisnia szykuj sie do porodu a nie sprzatanie CI w glowie,to chyba juz nie dlugo,trzymam kciuki zeby wszystko dobrze poszlo
U mnie nic-zero bolow,wiem ze dopiero 1 dzien po terminie,ale nie chce juz czekac i meczy mnie to strasznie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
Najśmieszniejsze jest to,że w dniu kiedy mnie wypisywali do domu miałam badanie ginekologiczne, lekarz tak mi te paluchy głęboko wsadził, że dokładnie tego samego dnia wieczorem zaczął mi czop odchodzić, śmieję się, że "to on mnie uczynił gotową"
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Agusia przykre to co napisalas nie chcialabym tego przezyc.
Kakaszka ciesze sie ze u was wszystko dobrze, dajcie sobie jeszcze troche czasu.
A mnie dzis caly brzuch boli tak jakbym miala jakies niestrawnosci, cholercia codzien cos nowego.
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Filip caly czas je i je,dobrze ze mam duzo pokarmu(a tak sie balam),jednak to faktycznie kwestia czasu:) Ale za to bola jak cholera...No i wiecznie chce byc na rekach...
Fotke jakas wstawie jak wlacze komputer bo z tel nie umiem
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja mam wizyte we czwartek...chciałabym się dowiedzieć czegoś konkretnego...ale znająć życie nic się nie zmieniło ...
Wiśnia, trzymam kciuki bys za kilka godzin dała nam znać, że Gabrysia jest już na świecie i prosimy od razu o foto najwyżej wyślij którejś z nas zdjęcie a my już się postaramy by pokazało się na forum
Abra, też tak myślę, że to dr Cie rozdziewiczył porodowo
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
boze ja tego karmienia piersia najbardziej sie boje.
boze nie wyobrazam, ze i u mnie kiedys bedzie taki szkrab w domu
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
gabrysia żeby była zdrowiutka czuje ze to jest to
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No to pewnie nie dlugo zobaczymy Gabrysie...trzymam kciuki i mam nadzieje ze nie bedziesz sie za bardzo meczyla no i coreczka bedzie zdrowa
Abra ja takie kłócia czuje od dawna...,.mam tez tak ze bardzo mnie brzuch boli jak siedze,ale dzisiaj cos mniej i bole-te miesiaczkowe tez jakos ustapily,wiec nie wiem co bedzie z tym moim porodem,a mialam nadzieje ze w tym tygodniu uda sie urodzic,a tu pewnie nic z tego
Jednak wyszlo slonko u mnie i jest cieplo
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kurczę też bym już chciała.
violcia00 Ty też miałaś takie rozchodzące się kłucia?? Ja mam tak,że łapie mnie z prawej strony i idzie po przekątnej brzuszka,aż do lewego biodra, tak dziwnie.
No i narobiłaś mi smaka tymi plackami ziemniaczanymi... och Ty..
W ogóle muszę Wam powiedzieć,że jakoś dziwnie cicho i spokojnie się u mnie zrobiło..Tak jakby cisza przed burzą.
Jak znam życie, wszystko się u mnie zacznie w najmniej spodziewanym momencie, oby w domu, ale na bank jak nikogo nie będzie, bo D. będzie gdzieś w pracy, albo akurat poza miastem.. i akurat ja nie będę miała nic na koncie,żeby dać znać,że coś się dzieje i będzie tak jak w zeszłą niedzielę,że sama będę musiała zapitalać do szpitala z bólami... No cóż..
kakaszka kochana to wyobrażaj sobie, bo już niedługo będziesz miała w domku takie maleństwo swoje własne
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Ikunia a jak u Ciebie? W ogóle u nas na tych zapisach KTG to trzeba się dowiadywać o godziny wchodzenie bo dziś chyba z 6 dziewczyn TWIERDZIŁO , że są zapisane na 10;40 (jak ja) w końcu weszłam zapytałam i wyszło, że tylko 3 z czego 2 już się zapisują więc ja jestem 3... dobrze, że zapytałam , tak bym kwitła jeszcze z 40 minut "na swoją kolej" ...
Wiśnia trzymam kciuki i czekam na rozwój sytuejszyn
Dziewczyny a ten wymaz GBS-u to miałyście z pochwy i dupencji czy tylko pochwy? Bo mnie wybrał pochwowy tylko ;/
- cordis
- Wylogowany
- rozmowna
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
- Otrzymane podziękowania: 9
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kakaszka mały płacze,ąle zawsze go udobrucham cycem Zwykle Najgorzej się drze podczas ubierania.No i wczoraj podczas pierwszej kompieli...Najgorsze że lubi być na rękach i boje się że sie przyzwyczai...
A ja się czuje dobrze tylko jak obtłuszczona galareta z uszkodzonym podwoziem No i ból piersi i sódków niesamowity
Zdięcie Filipa przed wczorajszą kompielą
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2