- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Widze ze z tymi facetami podobnie-moj tez dzisiaj na mnie nakrzyczal z byle powodu,a i jeszcze twierdzi ze za duzo lodow jem,a pozniej bede sie odchudzac a to nie moze byc dobre dla dziecka-jem lody bo lubie i koniec
U mnie skurcze dosc rzadkie teraz,jak bylam na zakupach to cos czesciej mnie lapalo,na razie spokoj,pewnie w nocy znow mnie zlapie i nie bede mogla spac
Hania przeslodka coreczka
Kakaszka a co Ty chcesz od tego brzucha??Fajniutki jest,nie masz sie co przejmowac
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Zanim Was nadrobie to ciekawa jestem czy któraś się rozpakowała Wisnia?Ikunia?Violcia?
Szósteczkagratuluje syna, chłop jak nic Nie to co moja kruszynka
Nie pisałam nic bo baterie w tel miałm na wyczerpaniu(a R. za każdym razem jak nas odwiedzał zapominał o ładowarce ).Jestem na etapie zdięć Bartusia-Marta Sliczny jest.Dzięki za miły sms Tobie Agusia też za wsparcie
Hania jak po wyjściu ze szpitala?
Wisnia doczytałam że na KTG wyszło skurcze 60%.U mnie do samego końca(nawet w trakcie porodu)skurcze były na poziomie max 205, a chyba nie musze pisać że czułam jakby było 300%
Dzisiaj wróciliśmy do domu.Troche jestem zakręcona, nie wiem za co się zabrać...Filip w szpitalu "rozrabiał",a w domu cały czas śpi,, nawet na karmienie musze go budzić.Także nawet trochę się martwie że tyle śpi.Radek mnie popędza bo idziemy kąpać Filipa
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Od kilku dni obżeram się truskawkami z własnej plantacji i już mam dość
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Wstawiaj obowiązkowo foteczki synusia
Gochens ja na 11:40 idę, więc raczej się miniemy... życzę duuuuużych skurczaków:)
Aleksia daj kawałek truskawy
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Rysa fajnie że już w domku U mnie po szpitalu okej....tylko Lenka coś mały głodomór się zrobił dziś. Wciąż szuka jedzenia. i spać dziś coś mało chce ...łącznie może przespała z 5h ...od 16-ej do teraz nie śpi. Próbujemy teraz ją uśpić.
Udało mi się dziś coś laktatorem ukręcić. Nie było tego dużo ale na pewno więcej w szpitalu.
Kakaszka...muszę Cię zasmucić...tak od razu brzucha nie zgubisz mnie został taki po porodzie jaki miałam przed no może ciut mniejszy...teraz mi się zmniejszył bo krew wypływa i macica się obkurcza...ale to stopniowo i powoli.
Kakaszka to mi wytłumaczyłaś z malutkąmilka...okej czyli ja jej zostawiam tabelkę do prowadzenia Cieszy mnie to bardzo Dla mnie super
Rysa czekam na fotki Filipka
Aha...Wiśnia...ale nie każde wywoływanie musi boleć...to tak jak z porodem...każdy jest inny. Mnie bolało i na mnie już tabletki podziałały...ale ze mną na sali leżała dziewczyna której nawet oxy nie ruszyło i skończyło się cc. Nie bój się. Widzisz...Ty masz skurcze na poziomie 60% i Cię to mało boli...albo prawie wcale ...a mnie przy 60% już bolało...a przy 100% wyłam z bólu...a nie wspomnę jak wrzeszczałam przy większych...ale każdy jest inny, i inaczej to wszystko przechodzi. Głowa do góry, będzie okej
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Ja tez dzis obiadam sie truskawkami wprawdzie nie swoimi ale z cukrem ismietanq smakuja wysmmienicie.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
teraz musze wyczyscic zoladek woda, bo nadal mnie jeszcze muli.
Rysa witajcie w domku
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jak znajdziesz chwilke napisz jak Ci porod przebiegl,chyba dosc szybko Ci poszlo?i jak sie ogolnie czujesz ...no i czekamy na zdjecie Filipka
Ikunia a Ty jak tam,rodzisz jutro??? Masz jakies skurcze?
Ide sie zaraz kapac...caly dzien dzis sprzatalam,pralam,gotowalam,prasowalam-tak ze wszystko juz zrobione w razie jakby cos sie zaczelo dziac
Tez dzis kupilam truskaweczki dzisiaj,ale jeszcze nie probowalam
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Ale wątpię. Jedyne co to przy prasowaniu mialam bóle menstruacyjne ale jak siadalam to przechodziło, więc chyba nic z tego nie bedzie
Dobrej nocki :*
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Przeczytałam, że to co mi zrobiła - czyli odklejenie pęcherza płodowego od macicy, czyli potocznie masaż szyjki... I jakoś powiem wam, ze nic mnie to nie bolało, aż pani dr się zdziwiła jak jej powiedziałam, że wcale nie było nieprzyjemne to. No miejmy nadzieję, że teraz coś się ruszy...
Idę was czytać w końcu po całym dniu
OK udało mi się w końcu wszystko doczytać
Haniu no to rzeczywiście ja mam chyba jakiś wysoki próg bólu, bo tak jak wspomniałam nawet ten masaż szyjki nic a nic mnie nie bolał... Nawet nie był nieprzyjemny... Wiec nie wiem co jest grane, a skurcze dziś miałam nawet 80. Może po tym masażu zacznę się otwierać powoli?
Co do dzieciaczków to proszę pogratulować od cioci Wiśni odpadnięcie pępuszka i ucałować i apeluję za Agusią o więcej zdjęć
Ciekawe jak malutka i jej przeprowadzka, żeby nam nie urodziła zbyt szybko
- Ewelina 1985
- Wylogowany
- gaworzenie
lekarz mnie tym nie straszył.Powiedział ,że to jest informacja do szpitala i oni będą wiedziec co mi podac ,aby mała sie nie zaraziła.
Dlatego staram sie ty,m nie przejmować
jak dadzą nam ten antybiotyk podczas porodu to będzie dobrze.
Ważne ,aby od razu pokazac im ten wynik!!
Tak mi moja znajoma powiedziała.
ona miała też wynik dodatni,ale nie zdążyli jej podac antybiotyku bo bardzo szybko urodziła.
pózniej musiała dłużej byc w szpitalu z córką bo ja obserwowali.Chyba tej malutkiej dali antybiotyk.Ale wszystko u nich dobrze
Głowa do góry
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja na wszelki wypadek zrobiłam peeling całego ciała a jutro ogolę to i owo....niby nie mogę się doczekać porodu, a z drugiej zaś srony jak sobie pomyślę, że to już tak niedługo(chociażby miały minąć2,3 tygodnie, to przecież pestka w porównaniu z 9 miesiącami)to jestem trochę przerażona...zastanawiam sie jak Emi się będzie czuć beze mnie, jak będę za nią tęsknić, czy w domu uda się wszytsko przygotować ...itd...
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Agusia ty to akurat o emi mozesz byc spokojna pewnie twoja mama sie nia zajmie, ja mam troche gorzej bo moj synek zostanie u znajomej niby sie znaja ale zawsze bylam przy nim nigdy nie zostawal sam w obcym domu a jeszcze jak przyjdzie mi rodzic w nocy budzic go i zawiezc tam, nie mam pojecia jak zareaguje, staram sie byc dobrej mysli.
W domu wiem ze bede musiala wszystko zrobic po porodzie bo moj sie do porzadkow i takich przygotowan nie nadaje ale juz bym chciala miec to wszystko za soba.
mi kazdy dzien sie dluzy teraz niesamowicie i jak pomysle ze moge tak jeszcze pociagnac do 25 to mnie krew zalewa, a do tego tescowa bedzie miala satysfakcje ze mogla przyjechac tego 20 czerwca, a ja nie chce jej widziec
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Hmmm, faktycznie, Twoja teściowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.