BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

11 lata 7 miesiąc temu #671354 przez cordis
No baaa!! ja tu obstawiam, że mój pierworodny do 4kg dobije po mamusi a jak!! :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #671359 przez kakaszka
haniu malutkamilka sie przeprowadza dzis :) i z tego co pamietam bardzo sie ucieszyla z prowadzenia tabelki, bo jeszcze ma troche czasu do porodu jak ja :) i cos mowila, ze na neta bedzie narazie wchodzic wieczorami albo jak bedzie miala okazje, poki jej nie przelacza na nowe mieszkanie :)

11 lata 7 miesiąc temu #671379 przez Ikunia1910
Hania ale masz słodziaka małego w domku :lol:

Swoją drogą to przeraziłyście mnie tym że dziewczynki idą z urodą w tatusiów...
Mam nadzieję że to nie jest reguła bo tatuś Zośki jest podobny zupełnie do nikogo :huh:
No i ja np. jestem młodsza kopią swojej mamy więc mam nadzieję że tak samo będzie w przypadku mojej małej :S

Bartusiowi i Lence gratuluję pozbycia się kikutków :)

I dziewczyny tak jak Agusia mówi dawajcie jakieś fotosy, brzuchy i maluchy :)

No właśnie Rysa chyba jeszcze w szpitalu że się nic nie odzywa...

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #671390 przez kakaszka
chcecie zdjecia pilki to macie, ale jakos na zdjeciach sie wydaje mniejsza niz w rzeczywistosci :silly:

jej, w ogole zdjecie klamie, w lustrze jestem 4 razy wieksza.
na drugim odrazu widac ze wiekszy

no i najgorszy widok z przodu:
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #671396 przez Marta1985
Kakaszka - brzuszek super :) ja sie dzis zlapalam na tym ze do brzuszka chcialam cos powiedziec - a tu brzuszek pusty :)

11 lata 7 miesiąc temu #671401 przez WisniaJ
Hej dziewczynki, widzę, że trochę naskrobałyscie, zaraz was nadrobię... Właśnie wróciłam z KTG. Oczywiście skurcze są i to dość mocne, ale rozwarcia brak. Pani dr podczas badania mi odkleiła coś od czegoś :unsure: powiedziała, że mogę po tym plamic i ogólnie ma to pobudzic szyjkę i macicę do skurczy, żeby zrobiło się rozwarcie. Coś tam chyba działa, bo minęły dwie godziny i zaczyna boleć coraz bardziej.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #671414 przez Hania84
Kakaszka brzusio masz fajny...co Ty chcesz od niego :) ładniejszy od mojego kochana.

Ikunia nie jest to regułą, że dziewczynki są na tatusiów. Mojego A. dzieci z poprzedniego związku to córka - wykapana matka, a syn to cały A. :) także może i u Ciebie będzie tak że córcia będzie Twoją kopią ;)

Wiśnia - na pewno się już teraz rozkręci...jeśli masz mocniejsze skurcze to na bank :) także głowa do góry. A P. się nie przejmuj , pewnie tez już emocje mu się udzielają. Chce dla Was dobrze i pewnie teraz sobie wyrzuca, że faktycznie za ostro poszedł. I nie rób w ten sposób że nie będziesz go informować jak zaczniesz rodzić...wierz mi facet jest nieoceniony przy porodzie. Ja niewyobrażałam sobie rodzić bez mojego. Na prawdę duża pomoc ze strony mężów. Także dumę schowaj w kieszeń i jak się zacznie to poinformuj oczywiście nas :lol: i Twojego P. :)

A wiecie co...przy partych to czułam jak mi naczynka na plecach pękają....dziwne uczucie :S i pękło mi coś (raczej wrzód) co mi wyszło w górnej części tyłka (zaraz pod kością ogonową) bleee. I teraz mi się to goi i swędzi jak jasna ... :silly:

11 lata 7 miesiąc temu #671417 przez Gochens
IKUNIA ja mam Ktg na 10:40 a nie pamietam na która Ty masz ??

Hania dzidzia kruszynka tatusia to fakt ;) cudenko

Marta super ze juz Ci szwy zdjeli i pepus tak szybko odpadl...

Kakaszka super brzunio też nie wiem czemu się czepiasz :)

Wisnia bez nerwów faceci czasem nie myślą i choć ciężko nam to zrozumieć trzeba im wybaczyć hehe będzie dobrze!

11 lata 7 miesiąc temu #671423 przez WisniaJ
No mam nadzieję, ze poszedł po rozum do głowy, bo jak mnie po powrocie nei przeprosi, to aj się nei odzywam do niego...

Ale powiem wam, ze naprawdę coraz bardziej boli i to aż uda mnie bolą, trzymajcie kciukasy... Może coś z tego wyjdzie :) Bo godzina "zero" coraz bliżej a po tobie Haniu to już w ogóle się tego wywołania boję...

11 lata 7 miesiąc temu #671443 przez kakaszka
Wisnia nie wiesz co ci tam zrobili?
a facetem sie nie przejmuj, robia z siebie twardzieli, a tak naprawde sraja w gacie tak samo jak i my :) tylko nie ruzumiem czemu zamiast przytulic i powiedziec, ze wszystko bedzie ok, to wrzeszcza i to bez przyczyny, ciesz esie ze bede miala corke, bo nie rozumiem facetow :)

a swojego brzucha ja sie nie czepiam ( dobra czepiam, bo mi sie nie podoba), ale w rzeczywistosci naprawde wyglada o wiele wiekszy i bez formy :) i nie przekonacie mnie :P chce sie juz go pozbyc.

oj ja sie boja, ze cala popekam jak bede przec i bede taki jeden wielki pekniety naczynek :D

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #671449 przez Agusia83
Wisnia trzymam kciuki by cos sie ruszyło...a jak dr Cie badala to bolało? Może masaz szyjki zrobila?
P. się nie przejmuj i daj mu znac jak sie zacznie. Licz skurcze.

Kakaszka,mnie tam Twój brzuch się bardzo podoba, a pępuszek masz jak dziurka w ciastku :silly:

11 lata 7 miesiąc temu #671472 przez Marta1985
Gabrysiu - wychodzimy :-) Bartuś Lenka Filip i Pawelek czekają :-)

11 lata 7 miesiąc temu #671477 przez Agusia83
A gdzie zdjęcia Bartusia, Pawełka, Filipka?
Przecie pisałam, że chcemy fotosy :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #671478 przez Groszek
Wywoływanie nie musi być straszne ;) Miałam 2 kroplówki z oksy i nic. Lekkie skurcze, niebolesne i nic. Dopiero jak nastraszyli mnie cesarką to jakoś poszło :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

11 lata 7 miesiąc temu #671496 przez natali
Wisnia cos czuje ze wyladujesz na porodowce :laugh: mozesz sobie pomoc stymulujac sutki co wspomze skurcze. Trzymam mocno kciuki.

Kakaszka twoj brzusio jest swietny.

Haniu a twoja corcia jest poprostu cudowna, i faktycznie czysty tatus.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka