BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #672225 przez natali
Gochens ja mialam oba nie wiem od czego to zalezy ale ktoras z dziewczyn jak dobrze pamietam tez miala tylko jeden.

Agusia chyba u mnie nic z tego nie bedzie wzielam sie za sprzatanie bo mnie dzis tqk naszlo i wszystko minelo jedynie dopadl mnie lekki bol glowy, takze czekam z niecierpliwieniem dalej.

Ciekawe jak tam Wisnia, niech ta Gabrysia juz wychodzi bo sie doczekac nie moge :laugh:

Jaki fajniutki ten Pawelek takie pucki jak u chomiczka, slodziak kochany.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #672231 przez violcia00
Abrakadabra chyba troche inne mam kłócia-u mnie to wystepuje zazwyczaj w dole brzucha,sa bardzo nie przyjemne i pojawiaja sie kilka razy dziennie,to chyba nic groznego wiec nie ma sie czym przejmowac :blink:
I masz jeszcze troche czasu do rozwiazania to napewno nie dlugo zacznie sie cos dziac,ale faktycznie nie dobrze jakbys byla wtedy sama w domu :S

Dzis mi znow nie dobrze,wydaje sie ze zwymiotuje :huh: ,boli mnie glowa i wogole nie do zycia jestem-moze to faktycznie objawy zblizajacego sie porodu,ale mam juz tego serdecznie dosc...tez chce juz dzidzie miec przy sobie i czuc sie dobrze,choc poczatki po porodzie pewnie beda ciezko :huh:

Gochens mi tez pobierali tylko z pochwy.

11 lata 7 miesiąc temu #672232 przez Gochens
Cordis dobrze, że dostałaś antybiotyk nie martw się napewno będzie wszystko dobrze. Ja chyba jak bym nie dostała antybiotyku to bym cisneła lekarza, że ma mi dać i koniec....

Filipek i Pawełek cudaśne chłopoki ;) Ciekawe jak będzie wyglądać mój synusiek :P

11 lata 7 miesiąc temu #672238 przez kakaszka
ja mialam pobierana probke GBS tylko z pochwy i to gin mnie pytal czy robimy czy nie ( na poczatku myslalam, ze to jest obowiazkowe).

wlasnie dostalam sms od Wisnia, ale cholera jasna tylko jego koncowke, nie wiem czemu, ale nie dotarl do mnie caly. a w koncowce pisalo "...cie wszystkie kciuki" czyli chyba poszlo...moze zaraz reszta dojdze.

Rysa ja nie wiedzialam, ze takie male dzieciaczki juz na boczku spia :) myslalam, ze tylko na plecachn ( boze w ogole nie mam pojecia o dzieciach).

slicznych chlopakow mamy :D

11 lata 7 miesiąc temu #672240 przez cordis
no mam nadzieje, że będzie wszystko dobrze i że antybiotyk coś pomoże.

Ale ładne chłopaczki na fotkach :)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #672241 przez kakaszka
ja mialam pobierana probke GBS tylko z pochwy i to gin mnie pytal czy robimy czy nie ( na poczatku myslalam, ze to jest obowiazkowe).

wlasnie dostalam sms od Wisnia, ale cholera jasna tylko jego koncowke, nie wiem czemu, ale nie dotarl do mnie caly. a w koncowce pisalo "...cie wszystkie kciuki" czyli chyba poszlo...moze zaraz reszta dojdze.

Rysa ja nie wiedzialam, ze takie male dzieciaczki juz na boczku spia :) myslalam, ze tylko na plecachn ( boze w ogole nie mam pojecia o dzieciach).

slicznych chlopakow mamy :D

abra ja jestem pewna, ze jak ja zaczen rodzic to bede sama w domu, juz takie mam szczescie :) dlatego w torbie do szpitala mam doladowanie telefonu, numery taksowek i 20 zl :D zebym mogla sobie poradzic sama :)

11 lata 7 miesiąc temu #672242 przez cordis
kakaszka pewnie mała Wisienka już się kluje ;-)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #672248 przez abrakadabra
Gochens Ja miałam wymaz pobrany z pochwy i z odbytu. Na szczęście nic nie wychodowałam :)

violcia00 Hmm, to już sama nie wiem cóż to za kłucia są. A z tym byciem samej wtedy, szczerze? To praktycznie pewne :dry:

rysa Śliczny ten Twój Filipek, powiem Ci,że w ogóle nie wygląda na takiego, co ciągle płacze, taki istny aniołek :laugh:

szósteczka Zgadzam się z natali taki pączuszek słodki z Pawełka :blink: I dużo włosków widzę już ma na główce.

No mój się w końcu coś zaczął w swoim domku poruszać, jakiś taki leniwy jest.. chyba nie tylko mnie te kłucia wymęczyły.

kakaszka chyba zrobię tak samo jak ty,żeby później nie było niespodzianek :blink:

11 lata 7 miesiąc temu #672251 przez Agusia83
Cordis,przy Emi gbs-a miałam tylko z pochwy, a teraz prowadzi mnie inna dr i dała skierowanie na to z pochwy i odbytu....ale naprawdę nie martw sie, jak już pisałam, najważniejsze, że wiesz, że go masz i dostaniesz antybiotyk.

Kurcze, ale emocje :silly: Wiśnia do dzieła :laugh:

Ale piekne dzidziusie :lol: napatrzeć się nie mogę....wszystkie bym wycałowała...a mój synek coś dziś spokojny...hmmmmmm?????

Kakaszka, tak malutkie dzieci kładzie się na boczki by główka sie nie odkształcicła...jak by leżały non stop na pleckach, to główka byłaby płaska...

gdzieś czytałam, że ból głowy, wymioty i wiadomo sranko, zwiastują poród/...

Emisia zasnęła...jaka ona jest kochana :laugh: oczka tarła, a kłaść się nie chciała...jednak kołysanki śpiewane przez mamę potrafią jeszcze zdziałać cuda :lol:

11 lata 7 miesiąc temu #672293 przez kakaszka
Wisnia jest na sali porodowej :D napisze jak bedzie miala Gabi przy sobie.
dziewuszki kibicujemy :D

Agusia dzieki za informacje, ajkby nie forum to by moja corka miala plaska glowe :ohmy:

11 lata 7 miesiąc temu #672295 przez cordis
Agusia przynajmniej wiem jakiego mam wroga i z czym walczę ;-)

11 lata 7 miesiąc temu #672297 przez Agusia83
Kakaszka, jesteśmy tu po to, by sobie pomagać..

kurcze,ale emocje.

11 lata 7 miesiąc temu #672298 przez natali
Nie wiem jak to zrobilam ale nie zauwazylam postu Rysy

Sliczny synus. Taki do wycalowania oh jak ja chce juz swojego popiescic

11 lata 7 miesiąc temu #672301 przez abrakadabra
Noo to dziewczyny zaciskamy kciuki,żeby nasza WiśniaJ była dzielną dziewczyną do samego końca i żeby Gabrysia dostała 10/10 :woohoo:

11 lata 7 miesiąc temu #672304 przez Agusia83
ja to mam już stresa...rodzę razem z nia:P....

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka