- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Konkursy i posty-wszystko co o nich myślicie :-)
Konkursy i posty-wszystko co o nich myślicie :-)
- kokoszanel
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Manga
- Wylogowany
- gadatliwa
- Mama szczęsliwa to mama trochę leniwa
Może po prostu pewne osoby mają talent (literacki, fotograficzny, może są bardzo kreatywne, pomysłowe itp) i dlatego ich prace konkursowe wygrywają wielokrotnie? I super! Bo o to chyba w konkursach chodzi.
O zestawienie też poproszę! Bardzo jestem ciekawa statystyk
- Manga
- Wylogowany
- gadatliwa
Gorszą atmosferę wprowadzacie wy dziewczyny tymi ciągłymi pretensjami do innych mam które biorą udział i mają mało postów.
Wg mnie uwagi dotyczą nie przestrzegania regulaminu.
- kokoszanel
- Wylogowany
- gaworzenie
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Manga zawsze tak jest, ze jak ktoś o niebie to inny o chlebie. nam chodzi o nieprzestrzeganie zasad regulaminu forum i konkursu. Momentami wydaje mi się, ze gyby to nie był konkurs online to niektóre dałby sobie wydrapać oczy za nagrodę, a przecież "walczymy" tu o milion dolarówkokoszanel napisał:
Gorszą atmosferę wprowadzacie wy dziewczyny tymi ciągłymi pretensjami do innych mam które biorą udział i mają mało postów.
Wg mnie uwagi dotyczą nie przestrzegania regulaminu.
Kokoszanel z całym szacunkiem, ale to Ty jesteś jedną z prowodyrek utarczek słownych, więc zlituj się takimi postami jak ten powyżej.
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Scribo ergo sum ;) KAF'ka!!!
adin)kokoszanel aż w oczy kłuje, ale słowo FORUM, podobnie jak LICEUM odmienia się, i posiada liczbę mnogą. Tak rzecze ja i moja polonistka.
dwa)pozwolę powtórzyć za poprzedniczkami- nie wygrywają te same osoby, a meritum sprawy tkwi gdzie indziej, niż Ty to widzisz. Ale żeby nie powtarzać się po raz setny, pozwolę sobie odesłać Cię do początku dyskusji, celem zapoznania się z jej tematem i naszymi uwagami.
Pozdrawiam bardzo, bardzo serdecznie- konkursowa ponadtysiącpostowa chytruska
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
A to nie jest tak, że wygrywają najlepsi?
Może po prostu pewne osoby mają talent (literacki, fotograficzny, może są bardzo kreatywne, pomysłowe itp) i dlatego ich prace konkursowe wygrywają wielokrotnie? I super! Bo o to chyba w konkursach chodzi.
O zestawienie też poproszę! Bardzo jestem ciekawa statystyk
Manga gdyby rzeczywiście najlepsi wygrywali to by tu nie było afery za aferą na mój gust. Dopóki śledziłam to porządniej (do ostatnich konkursów przyznaję nie zajrzałam, nie wiem kto wygrał) to widziałam taką prawidłowość że wygrywały nowe osoby i to wcale nie z najlepszymi pracami, np. zdjęcie kompletnie nie uśmiechniętego dziecka w konkursie na najładniejszy uśmiech
tak na marginesie w czasie gdy Ty wygrałaś jeszcze obowiązywało publiczne głosowanie, nie wybierał sponsor, więc wynik był jak najbardziej obiektywny
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I znów muszę być niemiła
adin)kokoszanel aż w oczy kłuje, ale słowo FORUM, podobnie jak LICEUM odmienia się, i posiada liczbę mnogą. Tak rzecze ja i moja polonistka.
dwa)pozwolę powtórzyć za poprzedniczkami- nie wygrywają te same osoby, a meritum sprawy tkwi gdzie indziej, niż Ty to widzisz. Ale żeby nie powtarzać się po raz setny, pozwolę sobie odesłać Cię do początku dyskusji, celem zapoznania się z jej tematem i naszymi uwagami.
Pozdrawiam bardzo, bardzo serdecznie- konkursowa ponadtysiącpostowa chytruska
- Manga
- Wylogowany
- gadatliwa
tak na marginesie w czasie gdy Ty wygrałaś jeszcze obowiązywało publiczne głosowanie, nie wybierał sponsor, więc wynik był jak najbardziej obiektywny [/quote]
Przypomniałaś stare czasy Dawno i nieprawda. Ale wtedy też była afera - pamiętasz?
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
ale co tam, konkursy konkursami, my i tak stąd nie pójdziemy najwyżej czasem pokrzyczymy żeby się nikt bezkarny nie czuł
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
- Asiersa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tomek**12.10.2010**'
To nie są pretensje!
Poza tym, regulamin jasno określa zasady konkursu. Jeśli dana osoba nie spełnia wymagań to po co w ogóle się fatyguje?
Kokoszanel, najwięcej zamieszania wprowadzasz Ty! Nie dość, że zaśmiecałaś wątek konkursowy głupimi postami to jeszcze wypisujesz do forumowiczek prywatne wiadomości i twierdzisz, że się Ciebie "czepiamy"
- kokoszanel
- Wylogowany
- gaworzenie
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Nie będę się zniżać do Twojego poziomu, nie wciągnę się w jakieś przepychanki słowne. Nie ukrywam, że Twoje zarzuty są obrażające (bezpodstawne) i czuję się nimi urażona.
Dla mnie to forum ma duszę. Tu się zawierają przyjaźnie. Szanuję zasady na nim panujące i każdy powinien ich przestrzegać.
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*