BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 10 miesiąc temu #321443 przez kala321
agata tu chyba nie można wstawiać linków do innych stron-reklama-tak to chyba jest uważane,więc jak chcesz to na fb lub na meila mogę Ci wysłać
chyba,że mogę tak :nie wiem czy nie usuną
cudowny-kuferek tak nazywa się mój sklep

miłego ćwiczenia,ble ja nie cierpię ćwiczyć;P;)
podziwiam Was diety,ćwiczenia
zaraz się zbieram na szkołę rodzenia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #321444 przez Karola1990
o matko jakie cuda cudeńka ... zwłaszcza te z działu dla dzieci. kiedyś pamiętam w domowym przedszkolu lepili tak slicznie z plasteliny.

12 lata 10 miesiąc temu #321445 przez ewelinda83
ja mam dzisiaj na obiad lazanie mniammm

kala321 weszlam na cudowny kuferek i powiem ci ze lubbbieee takie pierdoly ze tak to okresle. pozniej chwile posiedze i poogladam, moze cos znajde dla siebie :silly:

12 lata 10 miesiąc temu #321446 przez kala321
cieszę się ,że Wam się podobają moje wyroby;)
zapraszam
na fb są też konkursy,dlatego warto polubić mój sklep,aktualnie jeden trwa

ale mnie dziś kręgosłup boli,a za waszą radą kupiłam sobie małą paczkę chipsów (zwykle ich nie jem),ale dziś mi zrobiłyście ochotę i mały dostał szału,przewraca się ,kopie-normalnie adhd;D;P
a przecież to tylko chipsy;P
koniec nie dostanie więcej
teraz rosołek i lecę się szykować, pa miłęgo popołudnia:D

12 lata 10 miesiąc temu #321452 przez Karola1990
ja juz polubiłam :P

12 lata 10 miesiąc temu #321459 przez kala321
Karola to chyba Tobie wysłąłam zaproszenie w takim razie;D

12 lata 10 miesiąc temu #321461 przez agata250885
kala321 oj jakie cudeńka.Ja kocham takie pierdułki.Polubiłam cudowny/kuferek na fejsie.

12 lata 10 miesiąc temu #321466 przez agata250885
uwielbiam też robić takie rzeczy. Świetna praca zazdroszczę ci.

12 lata 10 miesiąc temu #321482 przez Karola1990
ale się źle poczułam, boli mnie cos brzuch u góry i pod łopatakimi. Może to Oleńka szaleje.
Słabo mi i muszę się położyć, wczoraj też tak miałam.

12 lata 10 miesiąc temu #321488 przez agata250885
Dziewczyny które nie możecie spać w nocy- kupcie w aptece melise, zaparzcie wieczorem-naprawdę pomaga będziecie ładnie sobie spały i dla szlorak1 też kochana na te skoi nastrojów. Ja mam w domku i polecana jest dla ciężarnych. Karola1990 o jej uważaj na siebie kochana, przy następnej wizycie powiedz o tym lekarzowi.

12 lata 10 miesiąc temu #321524 przez szolrak1
kochan mam dwa opakowania melisy hahahah ale zauwazyłam ze jednak bez herbatki nie mam szans na przezycie zakochałam sie w herbatach bez teiny:d mmmmmmm

te cuda kali sa naprawde rewelka:d musze sobie pokukac troszke:D wrociłam z zakupow spozywczych z mezem pojechał na trening a ja na forum hihihi:d a potem ide na zelazna dame:D i popccornnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #321526 przez szolrak1
ja na szczescie nie mma problemow ze spaniem:d wstaje siusiu ale od razu kimam po 1 minucie:d mogłabym spac na zawołanie:D ufff

12 lata 10 miesiąc temu #321576 przez nelka
wstrzymajcie się z pisaniem bo jestem na 100stronie i nie nadrobie tego nigdy :silly:

12 lata 10 miesiąc temu #321581 przez szolrak1
heheh nelus chyba dzisiaj wszystkie kobiety maja plany na wieczor tu cisza o 2h wiec spokojnie nadrobisz:D

12 lata 10 miesiąc temu #321604 przez nelka
wkącu ogarnełam temat :lol: jestem wykończona ale za to upolowałam fajny płaszczyk dla siebie i humorek mam fantastyczny, szczególnie że wcześniej kosztował 270zł a kupiłam go za 40zł :ohmy: mogła bym zostać łowczynią promocji :lol:

karola my przed śłubem tylko pomieszkiwaliśmy razem ale po nic się absolutnie nie zmieniło po za tym że oficjalnie miałam męża, większe zmiany odczułam teraz jak się przeprowadziliśmy na swoje... razem byliśmy 7 lat a zaręczeni byliśmy 3,5roku!!! jakoś tak się nie składało a to brak kasy a to nie mielibyśmy gdzie mieszkać a to nam już na ślubie nie zależalo itp. rodzinka oczywiście nas dręczyła kiedy wkącu się hajtniemy ;)
to pewnego majowego dnia padło pytanie: to co bierzemy wkącu ten ślub? no dobra bierzemy! i w sierpniu byliśmy już małżeństwem :lol: w 3 miesiące wszystko załatwiliśmy (nawet bierzmowanie dla mnie bo nie miałam), miał być obiad tylko dla najbliższych a skończyło się na mini weselu na 45osób. Wzieliśmy drobną pożyczkę bo na rodziców nie mogliśmy liczyć ale zamiast prezentów zastrzegliśmy że chcemy kase i nam się całkowicie zwróciła impreze. Wszystko naprawde można załatwić i to za niewielkie pieniądze grunt to dobra organizacja, najważniejsze żeby dla was to był cudowny dzień wśród najbliższych a połowa tych ślubnych bajerów jest zbędna... Dacie radę!

kala na tych fotkach na stronie z biżuterią jesteś ty?

szolrak to pozazdrościć psiapsiółek ja mam trudny charakter więc mój m jest moją największą psiapsiółką :silly: mam jedynie dobre kumpele ale teraz odkąd się przeprowadziliśmy i mamy sporo sąsiadów w podobnym wielu którzy albo mają małe dzieci albo zaraz im się urodzi jest szansa że grono się powiększy...

dla leniwych proponuję żeby schudnąć, zmiejszyć porcję, nie podjadać między posiłkami, zrezygnować z jedzenia wieczorami i pić zieloną herbatkę, no i troszkę brzuszków do tego przed telewizorem... ja się od sportu trzymam z daleka jedynie silną wolą udało mi się pare lat temu zrzucić pare kilo i dzięki temu że żoładek mi się zmniejszył (tak mi się wydaję) przez pare lat moja waga stała w miejscu a jadła to na co miałam ochotę, teraz dopiero przybrałam....

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka