BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 10 miesiąc temu #323276 przez Karola1990
różnie to z tymi ludźmi bywa.
ale kupując taki samochód głupotą by było nie ubezpieczenie go więc podejrzewam że dużo nie będą na tym stratni. albo wcale nie będą oby.
pamietam jak u nas na blokowiskach, kiedy jeszcze w olsztynie mieszkałam, samochody kradli. Nam tez próbowali. chyba ze 3 razy szyba wybita była. ale my jako pierwszy mieliśmy alarm bo to był jeden z tych nowszych samochodów i zawsze w nocy wszystkich budził.

nawet ostatnio jak byliśmy z moim mężczyzna w sklepie na zakupach ktos chciała nam koła w samochodzie ukraść. za jednego alusa 800zł i tak x 4. chyba bym umarła na zawał jakby nam się coś takiego zdarzyło.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #323278 przez szolrak1
hehhe myszko tam gdzie kasa tam zawsze sie kreca dziwadła:)

poród jasne mam 34 tydzien lekam sie wewnetrznie ale mysle tak to tylko doba muszisz dac rade!! a potem bedziemy sie smiac z porodu cieszyc ze juz po nim , rozkoszowac sie malenstwem:D jak je przytulimy a one nas łapkami obejmnie i usmiechnie die do nas pierwszy raz................... chwyci twój paluszek.... popatrzy ci w oczka otwierajac buzke z dziasełkami hihih:D bedzie smigac oczkami za toba jakbys była aniołem:) a w całym domku bedzie pachniało dzidziusiem mmmmmmmmm;;];];];] i ten czerwony słodki nosek hehhe:D

12 lata 10 miesiąc temu #323282 przez szolrak1
nio Karolciu byli ubezpieczenia ale wzieli w lizing , najgorsze ze w jednym aucie zostawili dokumenty wiec policja stwierdziła ze pewnie sami kombinuja zeby kase zarwac... a zostawiła ja kobieta , ktora urodziła 2 miesiace temu malusszka i ma jeszcze 3 latka i widocznie zapomniała je zabrac w tym biegu, nie dziwie sie... eh to sobie pojezdzili

postawie autko dzisiaj pod oknem i poprosze chyba te sasiadke ktora na zlecenie mojej tesciowej spisuje jakimi autami odjezdzam zeby wyjatkowo popatrzała na moje auto hahahhahahaha:D:D:D:D:D ale jaja

12 lata 10 miesiąc temu #323283 przez agata250885
szolrak1 no kurcze ty masz takiego szpiega ze nie masz czego się obawiać.Strzezone masz auto za darmoche hehehe dobre! Oj jak ty pięknie napisałaś o tych dzidziusiach jak będa, aż mi wielki banan urusł na twarzy. Nie mogę się doczekać tych chwil!!

12 lata 10 miesiąc temu #323288 przez Karola1990
hahah no dobry pomysł :D

12 lata 10 miesiąc temu #323300 przez kala321
szorlak to wyślij mi na meila firmowego(zakładka kontakt)swój adres,abym mogłą Ci wysłąć upominek biżuteryjny,chyba,że coś jeszcze z oferty Ci się podoba to napisz-wyślę jedną przesyłką
własnie idę część wysłać przesyłek,aby dziewczyny mogły się już cieszyć teraz na wiosnę :)

co robicie na dzień kobiet?
kurcze z tymi autkami nie ciekawie,dobrze że Wam nie ukradli,a kula szpiegula może pomóc;P;)

lecę wysłąć jak wrócę to się odezwę;) miłego,słonecznego,pozytywnego dnia:D

12 lata 10 miesiąc temu #323301 przez Elwerka00
ohh rozmarzylam sie,po tym co napisalas szolrak o dzidziach ;D ja mam jeszcze caluuuskiii miesiac wiec az tak sie nie stracham;p

Aleksander < 3

12 lata 10 miesiąc temu #323308 przez agata250885
Elwerka00 jaki twój maluszek jest już duzy i ile waży?

12 lata 10 miesiąc temu #323314 przez Elwerka00
Agatko moj synus tydzien temu na usg mial 30 cm,bez nozek oczywiscie i wazyl 1925 kg.. A Twoj maluszek?

Aleksander < 3

12 lata 10 miesiąc temu #323317 przez szolrak1
kalus chciałabym 3 rzeczy:D:D:D:D:D wpisze pod adresem jakie:d superowo daj znac ile za przesyłke i na jakie konto ci przelac kasiurke:D piekne masz tam rzeczy:D

12 lata 10 miesiąc temu #323318 przez agata250885
Elwerka00 ja nie wiem czy mój z nóżkami właśnie prawie 50 cm czy bez. Ale wagowo są tacy sami. A wszystko ok u ciebie po badaniach?

12 lata 10 miesiąc temu #323320 przez szolrak1
oooooo tam masz konto oki to przeleje kasiurke:D tylko podaj mi kwotke za przesyłeczke:D:D:D boskoooooo

12 lata 10 miesiąc temu #323325 przez Elwerka00
Agatko jesli 50 cm to chyba caly jest mierzony,bo dzieci przeciez rodza sie po 54 cm itp. wysoki bobasek bedzie,jak jeszcze urosnie ;) fajniee masz ;) a u mnie badania krwi itp dobrze,tylko ta szyjka mi sie skraca ; / ale tak to okk,aa u Ciebie? Badania wporzadku?

Aleksander < 3

12 lata 10 miesiąc temu #323329 przez agata250885
No masz racje to na pewno w całosci jest mieżony.Dobrze ze nie będzie kurdupelkiem po mamusi.No ja byłam dziś u lekarza jak już pisałam wcześniej.Jest wszystko ok. Miałam KTG, krew i mocz. Też mam takie dziwne uczucie w szyjce i prawdopodobnie mi się skręca troszke.Ale mówiła ze jest super i nie ma powodu do obaw.

12 lata 10 miesiąc temu #323334 przez Karola1990
ja ostatni raz widziałam małą 18 stycznia i poproszę mojego doktorka żeby mi ją pokazał jutro. wizytę mam na 10 więc zdążę się wyspać.
ostatnio ważyła 1.200kg ciekawe ile teraz waży. ??
szorlak.. tez się rozmarzyłam po tym co napisałaś. ehh..

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka