BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 10 miesiąc temu #324363 przez Elwerka00
Karola badz twarda !;D uda sie;) tym razem musi... Widzisz jestes w lepszej sytulacji niz inni bo nie masz warunkow innych.. Wiec na spokojnie podejdz do tego a bedzie dobrze ;*

Aleksander < 3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #324369 przez agata250885
Karola1990 nie stresuj się tak podejć do tego na luzie bardziej. Wiesz co ja tez zawsze tak panikowałam do egzaminów ze połowy zapominałam ze strachu. Ale raz jak miała egzamin z anatomi poprawkowy u prawdziwej jędzy która usadziła 15 dziewczyn, to już tak byłam nią zmęczona że powiedziałam sobie mam to w dup...! To co umiałam to umiałam . Pomyślałam idę sobie na luzie i zlewam tą straszna babe. I wiesz co wszyscy siedzieli jak na szczudłach pchali się do ostatnich ławek żeby coś sciagnac. A ja tam w dup.. wszystko.Usiadłam sobie z przodu dostałam trzy pytania, napisałam na dwa i pół i jeszcze w jednym miałam opisać budowę płuc to jeszcze jej namalowałam je na tej kartce. Potem trzeba było o tym opowiedzieć jeszcze wiec ja z uśmiechem na twarzy i na pełnym luzie ku jej zdziwieniu, no bo przeciez wszyscy mają jej się bać. A ja tam nic- pokazałam kartkę opowiedam o płucach, zapytała o ostatnie czyli krwinki czerwone a ja w śmiech. Ona pyta co mi tak wesoło, no powiedz coś na ten temat- a ja na to -no jak chce pani posłuchać pierdoł to mogę pani poopowiadać bo i tak nic nie wiem o krwinkach.Pierwszy raz od dwóch lat zobaczyliśmy lekki uśmiech na jej twarzy. No i wiesz co -dostałam tróję gdzie 15 nie zdało a wiekszość to były dwóje. Także spoko malutka! Będzie dobrze podejć do tego z uśmiechem i na totalnym luzie. Od tamtego egzaminu staram się tak podchodzić do takich spraw i zawsze mi się udaje.POWODZENIA trzymam kciuki!

12 lata 10 miesiąc temu #324371 przez agata250885
Elwerka00 Może urodzimy w tym samym czasie heheheh.;-) Ale numer by był.

12 lata 10 miesiąc temu #324374 przez Karola1990
Agata to musiała się kobietka zdziwić nieźle :)

my mielismy z tego przedmiotuzestawy pytań i wiadomo jak to studenci wkleili taki specjalny zestaw typu:
1. znalazłeś mi jakąś nową laske w Rakorze- klub studencki
itd.

no i jakiś mądry wrzucił te zestawy profesorowi pod drzwi i oczywiście on to przeczytał ... minę miał nie tęgą a humor tym bardziej.

ale jak nie zaliczę to w przyszłym roku będę umiała już na glancuś bo innej opcji nie będzie:P

12 lata 10 miesiąc temu #324377 przez Elwerka00
Lista terminow !! ;D
Iwcia - 3.04 -Karolinka
Ewelinda83 - 4.04 -Kinga
Karola1990 - 5.04 -Ola
Moniq - 7.04 -Ewa
Wiki81 -10.04 -Alicja
kala321 - 14.04 -Patryk
szolrak1 - 16.04 -Bruno
Nelka - 17.04 -Zosia
zora85 - 19.04 -Alan
Karii - 19.04 -Adaś
Elwerka00 - 25.04 -Aleksander
Agata250885-30.04-Leoś
[/b][/size][/color]
Mamusie ; *

Aleksander < 3

12 lata 10 miesiąc temu #324379 przez agata250885
heheeh to się profesorek zdziwił, oh co za młodzież zepsuta heheeh. To się naczytał trochę przez baranów heheheheh
No spoko, bedzie dobrze zobaczysz. Na luzie idz kochana tym bardziej że masz możliwość zdawać jeszcze raz jak coś, to spokojnie.

12 lata 10 miesiąc temu #324381 przez agata250885
Zaraz mój mężuś wpadnie na obiadek do domku z pracy.Lece szybko kończyć papu.;-)

12 lata 10 miesiąc temu #324383 przez Elwerka00
Agatko,kto wie ;) moze tak byc ;p hehe ;D tylko zeby to poszlo tak szybko i gladko ;p

Aleksander < 3

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324407 przez agata250885
No właśnie Elwerko :huh: . Mężuś zjadł obiadek a ja lecę zaraz bo muszę coś załatwić. Pól godz i będe w domku. :) Do miłego... :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #324418 przez Elwerka00
wracaj szybciutko ;*

Aleksander < 3

12 lata 10 miesiąc temu #324451 przez Elwerka00
gdzie te mamusie ?;p

Aleksander < 3

12 lata 10 miesiąc temu #324452 przez agata250885
Jestem i ledwo doszłam z powrotem.Jak mi ciężko już ufffff......masakra.Pięknie słonko świeci ale zimno jeszcze, uszy mi zmarzły. A malutki tak jest teraz nisko, czuje jak uciska mi na pęcheż mocno.Myślałam ze się zesikam po drodze. ;-) A co tam porabiają brzuszki?

12 lata 10 miesiąc temu #324454 przez agata250885
Wszystkie mamusie świętują dzisiaj sobie fajnie gdzieś Elwerka00

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324469 przez Karola1990
dwa dni temu byłam na pobraniu krwi i od jakiegos czasu pracują tam nowe pielęgniarki które jak maszyny pobieraja krew. a przynajmniej tak było bo zawsze zajmowało to im sekundę ale teraz spojrzałam na swoją rękę i mam wielkiego fioletowo żółto czerwonego siniaka! wygląda to paskudnie.

chyba idę w kimanko bo coś mnie muli.

mróz jest i u nas. czekam na dodatnie temperatury i wyklucie mojego maluszka :) już tak blisko i będę mogła zobaczyć kto mnie tak kopał :P chyba będę ja całymi dniami całowała.

swoją drogą straszne jest takie uczucie że w każdej chwili możesz urodzić... jeszcze jesteśmy pod taką pierzynką która zapewnia że jeszcze nie czas ale juz za parę dni... wtedy to się stres zacznie i dopatrywanie oznak porodu w każdym kujnięciu :P

12 lata 10 miesiąc temu #324476 przez kala321
jestem i ja,ale robię tacę,więc zaglądam z doskoku,też jestem śpiąca,a dziś jeszcze ta szkołą rodz. i księgowy mnie czeka
mały mi też naciska na pęcherz,ale chyba jest jeszcze wysoko

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka