- Otrzymane podziękowania: 76
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mój M ma jest na wolne więc cały tydzień spędzamy sobie w trójeczkę i nie miałam kiedy do was zajrzeć Zosia ładnie chwyta zabaweczki, pożera swoje rączki i przewraca się z plecków na brzuszek, główke wysoko podnosi, czekamy tylko jak się zacznie śmiać na głos ogólnie to jest taka słodka i kochana że jak idzie spać to jak takie głupki oglądamy jej zdjęcia
dostała taki duży balonik wypełniony helem i oszalał ze szczęścia, przywiozałam jej sznureczek do nóżki bo się denerwowała jak się nie ruszał i sama nim sobie machała- polecam super zabawka
czy waszym dzieciaczką też się tak stópki pocą? u nas masakra aż widać krople na stópkach
Kala ten wasz pępek to naprawdę szaleństwo, tyle czasu i nadal z wami oby wkącu się udało go pozbyć... widać synuś mocno był do mamusi przywiozany
Ewelinda i Szorlak nie dajcie się
Karola Oleńka robi wspaniałe postępy
Elwi widę że coraz lepiej sobie radzisz byle tak dalej
Nadal jestem przytłoczona swoją figurą więc znalazłam to:
Sposób na DIETĘ CUD
jem co chcę, kiedy chcę i ile chcę i CUDEM będzie jak się wbiję w BIKINI
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
z pępkiem czekamy do poniedziałku,bo mocno się naderwał i może odpoadnie do pon,a jutro jadę wystawiam się z biżuterią a mały do mamy to nie chcemy dać po zabiegu tego pępka,bo nie wiadomo jak będzie się zachowywał
a nasz właśnie śmieje się w głos,nawet Ci co dzwonią na tel i słyszą w tle to się dziwią i guga po swojemu;D
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
ale wam zazdroszcze tych przewrotow na brzuszek, moj leniuszek nie bardzo sie ciagnie do przewracania tu widac ze dzieciaczki sie rozwijaja swoim tepem, moja jest najstarsza wiec niby juz dawno powinna przewroty robic a tu nic ... tak wiec Elwira nic sie nie martw ze Olek nie podnosi glowki, przyjdzie pora i na niego
oj kala kala oby do poniedzialku ten upart pepek sam odpadl, bo juz tak was zwodza kilka tygodni
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
Wyprałam Oli ubranka w vizirze sensitive i zobaczymy jak będzie na nią działał ale jak narazie nie nosi ubranek bo za gorąco.
Ja od wczoraj na diecie jestem Zobaczymy jak mi pójdzie
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja wzielam nelki diete do serca i tak sie wczoraj na wieczor objadlam ze jeszcze teraz czuje
teraz mam wyrzuty sumienia, ze nie mam motywacji niestety zachcianki gora
misia gdzie jestes ???? mam nadzieje ze cie nie odstraszylam ta opaska
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
dieta nelki hehehe :d rewelka;] ja nie jem slodyczy przez te tygodnie po porodzie stracilam 10 kg a od czasu pologu 5 zeszlo samo a jem duzo dla pokarmu teraz mi zostąło jeszcze 7kg do wagi przed ciaza ehh....
malenstwa sie obracaja ale to sa ruchy przeciążowe a nie świadome tak mi powiedziala rehabilitantka wiec to nic ze KINIA sie nie pzrerzuca bo swiadomie zacznie to robic dopiero w 5-6 miesiacu a to lekarze bardziej pochwalaja niz wczesniejsze przerzuty... sama bylam zdziwiona... nawet ja jej sie pochwalilam ze maly si e obraca juz i przewraca to mi powiedziała:" to nie jest narazie zadna patologia....." wow!!!!!!!!!!!!!!!! takze EWUS kajne zage:)
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Madzia moj chrzesniak tez wlasnie zaczal sie obracac ok 5 miesiaca, ale jak tak czytam ze niektore maluchy juz to robia to tez bym juz chciala zeby Kinia umiala. ale wiem ze przyjdzie i pora na nia
teraz ma pore na jakies stekanie w nocy i nie daje mi spac chyba dalej udziela jej sie rodzinno - nerwowy stan mamuski
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
U nas jest ok. Bo mamy i słonko i chmurki. Oby tylko popołudniu nie padało bo na grilla jedziemy. już karkóweczka się marynuje w lodówce
Ja ostatnio leżałam z małą na brzuchu i najpierw ja się przekręciłam a chwile po mnie ona. Taką radoche miałam że powtarza po mamie.. a tu jednak dupa... olśniłyście mnie
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale i tak fajnie,zawsze coś
mały śpi padnięty,chyba zrobię mu dzień dziecka i nie wykąpię,tym bardziej,że w baseniku się kąpał
A mały Kacper wymyślił,cwaniaczek,jak zobaczył,że moja mama-czyli babcia chce włożyć małego do baseniku,to on"basen jest dla dużych dzieci(starszaków),dla maluchów jest wanienka u góry"(w domu do kąpieli);D mały cwaniaczek;D
on teraz mówi,maluchy-starszaki,bo on idzie do starszaków i jest z tego dumny-w przedszkolu;D
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
elwi ty to jestes dzielna:D
ewusiu nie stresuj sie kazde dziecko ma swoje tempo i temperament ... kini sie pewnie po prostu nie chcce tak jak brunciowi! nienawidzi lezec na brzuchuu;] i z tego powodu problemy a glowe swietnie dzwiga tylko nie na brzuszku
u mnei progres................. maz kupił mi telefon za tysiaka bo stary mi sie psuł............ tesciowa zaprosila na dzisiejszy obiad.......... znajomi meza mile mnei wczoraj pzryjeli na ich basenia........ a mały poza mna swiata nei widzi i nikomu sie nie da uspokoic:D nawet mam auto pod domkiem , ktore mi m zabieral zebym nie mogła byc mobilna:D stoi pod blokiem moja lagunka kochana;]maluszek ma rozmiar 68 na styk wow.........
chata prawie skonczona, prawnik zajmuje sie pozwem .... a dzisiaj chłodniej
Boze trzymajcie kciuki za mnei na obiedzie boje sie ze mnie zjedza........