- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
głowa do góry niedługo święta;D,a potem wiosna;D
przyszedł dziś laptopek dla małego i żółwik do kąpieli,na razie w laptopka puka rączkami i patrzy co mu gra i mówi(ale to na gwiazdkę dostanie),czekam na wieczór jaka reakcja na żólwika będzie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
babyonline.pl/niemowle_rozszerzanie_diety_artykul,4852,1.html
mi pasuje:d ja to "wyjatkowo" stosuje ale nie w takich ilosciach:d ile mały zje:) tak zeby sie najadł bo stawiam na moje mleko najbardziej:)
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
elwi nie martw sie ja tez jem paluszki precelki czekoladke ciasteczka hahha mam dalej 10kg do zrzucenia ale narazie to olewam:P wchodze do lazienki wciagam brzuch i mowie sobie:d dojdziesz mała dojdziesz:D heh
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
Ola przez najbliższe 5 lat nie będzie miała rodzeństwa.
Wyjaśniła się sytuacja z moim okresem przy okazji
Nic mnie nie boli jak narazie
trochę przy zakładaniu bolało ale w porównaniu do porodu to pikuś
Ola bioderka dziś też miała i mieliśmy prześwietlenie i usg i wszystko ok .. ale musimy się pojawić w 11m-cu życia Olusi czyli w marcu.
Zaraz odwiedzi mnie moja siostrzenica z Danii. Już się doczekać nie mogę.
A wieczorem opijam swoją spirale
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
najwazniejsze ze jestes zadowolona i jest wszystko ok:d Olcia bedzie starsza siostra fajnie:D kiedys oczywiscie ja tez po cc odczekam jakies 3 lata az bunio pojdzie do przedszkola i moze sie wtdy zdecyduje:d
mam szczescie z przedszkolem mama moja jest zastepca dyrektora w przedszkolu i bedzie wychowawca bunia hahaha przez 3 lata mam spokoj i poczucie bezpieczenstwa:d rano zawioze i odbiore w domku u mamusi:d supcio
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
idę poleżęć i poczytać z nogą u góry
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak wygląda kupka niemowlaka? Ma zmieniony kolor.
Co to jest? Niektóre pokarmy wywołują niepokojące zmiany w kolorze: np. buraczki (zabarwienie czerwone), szpinak (ciemnozielone), marchewka (jasnopomarańczowe), banan (czarne kłaczki).
- iwcia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Oliwka piszczała przez 2 dni i efekty są
Nasza córeczka Oliwia ur.11.04.2012 r. godz.22.25
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jestem padnięta. mam takiego kaca jak z Olsztyna do Warszawy.
Mała nie dała mi pospać w nocy. no i ten kac nieszczęsny.
Ale zabawa była super. Chyba tego mi było trzeba
Nasz babski wieczorek był z udziałem dwóch facetów.
Widziałam swoją siostrzenice wczoraj i wiecie co. To już nie jest te dziecko które pamiętam. Jest duża i tak duńska. Juz jedyne co ma polskie to język. nic więcej. Nawet nas nie pamiętała tylko ze skypa. Ryczałam jak ją zobaczyłam jak bóbr.
No i jeszcze jakby tych emocji wczoraj było mało wieczorem zadzwoniła moja ciotka że zmarł jej drugi mąż. I się tak zwaliło wszystko.
Po spirali narazie czuję się ok.
A ząbków dalej brak. Modle się żeby moje dziecko przestało płakac w nocy bo już nie pamiętam kiedy całą noc przespałam albo chociażby z jednym wstawaniem.
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
mam wolne w pracy dalej nic nie wiadomo ale dobrze ze dalej pracuje moze sie jakos ten problem firmy sam wyjasni
elwira ja mam prawko ale takie ,, polowkowe ,, mam zdane tylko testy ale moge jezdzic z drugim kierowca i z naklejka L na szybie. prawko mam od 3 lat ale sie bardzo balam jezdzic no a teraz jakos mnie naszlo ze postanowilam sprobowac swoich sil za kierownica 10 lat temu zrobilam tez kurs w Polsce ale nie zdalam egzaminu i wyjechalam ....
karola fajnie ze sie wybawilas
dobrze ze juz masz ta spirale i ze sie wyjasnilo co z tym okresem. no wlasnie i co z nim, co sie dowiedzialas ?
my zaraz jedziemy kupic Kini jakas zabawke edukacyjna, bo az wstyd sie przyznac ale my jej zabawek raczej nie kupujemy bo bawi sie Kuby ale dzisiaj to nadrobimy, niech ma swoja zabawke Myszka moja
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja nie umiem zabawek Oli kupować bo jak pójdę do sklepu to oczopląsu dostaje i rezygnuje
a z miesiączką... powiedział że niektóre kobiety przy takiej tuszy jak moja poprostu nie mają okresu. bo coś tam się wydziela i wszystko hamuje. Mam być spokojna. Najlepiej schudnąć (tego mi nie powiedział jako pierwszy lekarz) i wszystko wróci do normy.
Powiem wam że trochę bolało ale pomyślałam o porodzie i od razu jakoś mi lżej się zrobiło bo to się nie umywa
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja zdalam 2 lata temu i jezdze teraz duzo;) i nie wyobrazam sobie zycie bez prawka;p
A dobrze ze sie odwazylas,jak widzisz to nie takie straszne i powiedz jak Ci idzie?;p jak wrocicie do polski to bedziesz zdawac czy sobie odpuscisz...a i mialam zapytac gdzie Ty w ogole pracujesz,jako kto?co robisz?;D tyle Cie nie bylo ze pytan mam sporo wybacz hehe;p
Karola.. Sory bardzo ale Ty wcale az takiej tuszy nie masz,wiec nie powinna ona stwarzac problemow,tzn troche to dziwne bo ja jestem mega gruba i jakos okres mam ok. Tyle ze mam tarczyce;/ no ale skoro jest ok to super;) aa ta spiralka jest wyczowalna przy sexie?i co zrobia z nia po tych 5 latach?wyjma najnormalniej?brrr ;p to taka literka T chyba ktora sie rozklada to jak to potem wyjac?
Mialam dzis pomalpwac wlosy ale tak mnie wszyscy wkurzaja atmosfera obrazonego wscieklego psa wiec nikogo prosic nie bede by posiedzial z malym..
A teraz kolejne pytanie.czy wasze dzieci tez boja sie obcych?bo dzis przyjechal wujek i maly malo co na glowe mi sie nie wdrapal ze strachu patrzyl poplakiwal.i wtulal sie .. Przerazony.. Jak wasze dzieciaczki reaguja?
Tez nie umiem kupywac zabaawek,wiem ze na roczek mu kupie taki samochod co normalnie nim jezdzic bedzie mogl;p teraz sa tak robione ze takie jak prawdziwe tylko skala 1:4 ;p wiecie mniejsze bo dla dzieci;p
Magda,Brunio swietnie Ci zjada u mnie nie chce,nowe smaki to ble smaki.