BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 2 miesiąc temu #446018 przez kala321
moj mały niektórych się boi,niektórych nie
wtedy płacze

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #446019 przez szolrak1
kalus to duzo odpoczywaj zycze ci zdrowka!!! :*

ewus kochana masz ta kinie:D

iwus cudnieeeeeeeee zaraz bedzie chipsy amciac:D hihii:d szybciej przejdziesz okres zabkowania u nas nic:)

karolcia ciesze sie ze masz sie dobrze i czujesz sie ok:D mysle o Tobie

elwirciu koteczku przekona sie nie ma wyboru mały wczoraj marudził jak zjadł kilka łyzek jarzynowej a dzisiaj zjadł cały słoik i poł sloika marchewki z jabłkiem a potem piers wysaczył sama w szoku jestem

kalus kupki kolorowe tez mam strasznie gesta i jasnopomaranczowa po jarzynowej ale lekarka mowiła ze jesli zaczne mu wprowadzac jedzonko to mam sie nastawic na kolorowe kupki!! i dzisiaj zrobił az 3! ;]

12 lata 2 miesiąc temu #446020 przez iwcia
Karola jaka u Ciebie tusza, głupoty :) hehe

Elewerka moja mała boi się... dziadzia ;p a że go widuje tak hmmm raz na 2 tygodnie to za każdym razem jak go widziała, minka sie krzywiła i płakać jej się chciało. Dopiero wczoraj pierwszy raz się go nie bała, poszła na ręce nawet i się na niego uśmiechała. Do tej pory tylko płacz i nawet się popatrzeć nie chciała :P spryciulka mała.

Ja prawko mam jakoś od 5 lat, super sprawa, nie wobrażam sobie teraz życia bez prawka. Dużo jeżdzę samochodem, do pracy dojeżdzałam przez 2 lata.

U nas ząbkowanie na całego, przebiła się już lewa górna dwójka, czuć pod palcem ale narazie maleństwo jeszcze. Ugryzła mnie za to swoimi dolnymi ;p heh zabolało. W sumie nie wiedziałam, że to będzie się działo tak jeden ząbek po drugim, no ale niech się dzieje co chce.

Nasza córeczka Oliwia :) ur.11.04.2012 r. godz.22.25

12 lata 2 miesiąc temu #446022 przez szolrak1
super iwus!!!!:)

12 lata 2 miesiąc temu #446023 przez iwcia
Madzia, ząbki Bruncia Cie jeszcze zaskoczą zobaczysz :D przyjdą niespodziewanie, sprawdzaj co dziennie dziąsełka a nóż będzie niespodzianka tak jak u nas :) nic nie było a teraz w 4 dni wyszły 4 ząbki, jeden po drugim.

Nasza córeczka Oliwia :) ur.11.04.2012 r. godz.22.25

12 lata 2 miesiąc temu #446074 przez Karola1990
haha... moja mała jak zobaczy kogos innego..kogokolwiek to ręce wyciąga żeby go dotknąć chociaż. Ostatnio na bioderkach to chciała wszystkich dotykać i rączki wyciagała żeby ją wzieli... taka zaczepialska z niej że szok.
a całymi dniami tylko ze mna w domu siedzii z obcymi nie ma kontaktu :D
no chyba że mojej teściowej. wtedy jest podkówka i płacz. ale tylko u niej

u nas dalej brak ząbków.

a co do tuszy... to już 2x taka jak na zdjęciach jestem :D

12 lata 2 miesiąc temu #446103 przez ewelinda83
Elwira ja moge tutaj zdawac te prawko ale najpierw musze nabrac pewnosci siebie i nauczyc sie jezdzic ;) a tak to moge co dwa lata przedluzac to moje prawko na kolejne dwa lata.
ciesze sie ze zaczelam jezdzic i mam nadzieje ze sie nie poddam :)
pracuje w magazynie farmaceutyczno kosmetycznym na lini ... realizuje zamowienia do aptek i sklepow.

u nas zebow jak nie bylo to nie ma :dry: za to marudzenie i placz towarzyszylo nam caly dzien :angry: :( dobrze ze apetyt po woli wraca bo juz myslalam ze mi sie dziecko zaglodzi :huh:

iwcia super, moze lepiej ze te zabki wychodza jeden po drugim :) bedziesz miala marudzenie na raz ... ;)

karola mam nadzieje ze ci sie wszystko wyreguluje :) aaaa i mi sie podobasz taka jaka jestes :)

12 lata 2 miesiąc temu #446120 przez ewelinda83
zakupy tez udane mielismy :lol: a Kinia jaka zadowolona :) kupilismy jej komputerek ktory liczy, mowi literki, kolory, gra i spiewa, zabke ktora sie nakreca i plywa :lol: i telefon ale musimy go oddac bo jest jakis cichy :dry:

madzia a Bruncio to mega przystojniak :kiss: i ty sliczna :)

12 lata 2 miesiąc temu #446122 przez ewelinda83
nelka pytalas o mojego dola :( dziekuje juz mi troche lepiej :) ale mialam czas ze nic mnie nie cieszylo ... zlozylo sie na to wiele czynnikow - powrot do pracy i rozstanie z Kinga, mozliwosc stracenia pracy ( hipokrytka :blink: ), klotnia z siostra :( i irlandzka deszczowa pogoda :dry:

12 lata 2 miesiąc temu #446296 przez nelka
U mnie humorek też nie najlepszy do tego mam spięcie z M....

Jak to moje dziecko szybko rośnie, znowu musiałam zrobić jej porządek z ciuchami, wogle to ma lepsze i więcej ciuchów niż ja :blink:

Obiadki i deserki nadal je niechętnie, jak zje pół słoiczka to i tak święto...

Zosia nie boi się obcych ludzi bo jak to do małego dziecka wszyscy się uśmiechają i zagadują więc jej się to podoba.

12 lata 2 miesiąc temu #446299 przez nelka
a czy wasze dzieciaczki też tak ciągną do oglądania tv? jak tylko w pokoju mam włączony telewizor to Zosia czasem aż się do niego przesuwa i ogląda a jak ją odwróce to marudzi i znowu się przekęca ;)

12 lata 2 miesiąc temu #446333 przez kala321
my nie mamy tv,więc mały nie ogląda

mały też gryzie tymi dolnymi ząbkami co się da a najlepiej mamę;P;D
miłej niedzieli

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #446354 przez kala321
mały zjadł rosołek z kurczaka z kaszką manną(jego ulubione danie)-zawsze było na 2 dni,a teraz zjadł 190 g na raz,włąsnie ubrałam małego, tacie założyłąm nosidełko i poszli na spacerek,a ja zrobiłąm sobie czekoladę na gorąco,włączyłąm ulubiona muzykę i wzięłam ksiazkę i odpoczywam;D

12 lata 2 miesiąc temu #446404 przez ewelinda83
ja tez dalam dzisiaj Kini rosolek wlasnej roboty ( zawsze jadla sloiczki ) :blink: z marchewka, pietruszka i kurczaczkiem - smakowalo :lol: druga porcje odstawial do lodowki na jutro :)

12 lata 2 miesiąc temu #446409 przez kala321
ewelinda ja dałam ze słoiczka;D
ale też zjadł ze smakiem;D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka