BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 2 miesiąc temu #450694 przez kala321
mały zjadł 140 g obiadku ziemniak,marchew,łosoś;D

śpi mi mniej ostatnio,wcześniej w ciągu dnia spał tak 2 godziny lub 2 i trochę,a teraz 1,5 godziny lub godzinę
Wasze szkraby też już mniej śpią?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #450711 przez Karola1990
śnieg ?? o ludzie chyba coś źle przeczytałam albo na oczy mi padło!

12 lata 2 miesiąc temu #450768 przez szolrak1
ce kochane:d bunio ma dzisiaj poł roczkuuuuuuuuuuuu hihihi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kala gratuluje zdrowej

nozki;]

Bunio zjadł dzisiaj zupke ktoira mu ugotowałam cała i cały deserek jupiiiiiiiiiiiiiiiii;];];]

jedynie bede walczyc z butelka dalej;]

ewusiu przejdzie kiniusi moj babelek tez tak płakał i 40 po wszystkim dalej plakał jak zobaczył zmore od szczepien dzieci juz sa madre;] i kojarza

kalus moj tez spiewa hehehe;];] i mnie nasladuje moja mimike twarzy super:D hihi

powiedzcie mi czy kupki ktore ma bunio poaranczowe p marchewce i bardzo geste to norma?? macie luzne czy zwarte kupki?

12 lata 2 miesiąc temu #450769 przez szolrak1
ciekawe kiedy wroci elwi:(:*

12 lata 2 miesiąc temu #450935 przez kala321
szorlak kupka zwarta bardziej niż po mleczku i różne kolory zalezy co jemy,po marchewce,bardziej pomarańczowa

12 lata 2 miesiąc temu #451386 przez ewelinda83
gdzie sie wszytskie podziewacie ???
Elwira obrazilas sie czy jak ???

12 lata 2 miesiąc temu #451450 przez Karola1990
Hejka:)

u mnie mała bardzo dużo uwagi potrzebuje. muszę uważac bo ciągle się o coś obija i teraz na policzku ma siniaka ... nie jakiegoś wielkiego ale ja go widzę.
Wczoraj mała pieknie się do mnie turlała. :) ja stanęłam w jednym końcu pokoju ona lezała w drugim i popłakiwała że chce na ręce. Ja ja wołałam żeby do mnie przyszła a ona niewiele my śląc 3 razy się przeturlała i jest u mamy pod nogami :D
i po co ona ma raczkować :) .
może się poturlać. :D
Śmiesznie to wygląda jak tak szybko się przekręca.

Chyba trzeba zacząć szukać nocnika dla mojej małej. Ostatnio jak byliśmy w realy to widziałam taki składany 3częściowy : nocnik, nakładkę na sedes i podstawkę pod nogi żeby dosięgnąć kranu na przykład. Kosztował 100zł ale tak teraz myślę że kupując z osobna to to samo wyjdzie z tym że ten zestaw praktyczniejszy bo mniej miejsca zajmie.

12 lata 2 miesiąc temu #451551 przez kala321
witam
musze małemu przeglądnąć szafę i małę wyjąć i następne poprać i ułożyć
macie jakis szybki sposób na to,nie lubie tego robic;(

12 lata 2 miesiąc temu #451620 przez ewelinda83
kala lacze sie z toba w bolu :) ja wczoraj przebieralam ubranka Kini i tez tego nie lubie :angry:

12 lata 2 miesiąc temu #452215 przez szolrak1
kalus ja uwielbiam to !! wczoraj wlasnie ogaldałam wyciagnełam małe rzeczy i wzielam malego do bujaka to co jescze moze ubrac ukladałam i wkładałam bo jest wszystko wyprane a to co za małe rzucałam na ziemie i on sie smiał w nieboglosy jak mama rzucała ciuchami haha;] fajnie było i pólka mi sie zwolniła:D

dziekuje za rade z kupka:) wczoraj mały zjadł kaszke cały obiadek zupke mu ugotowałam i banana z jabłkiem na deser i rano kupka była zielona i zwarta tak ze sie sama od pupy odklejała taki kawał kupy

miał odparzenia od tych zwartuch kupek bo po moim mleku miał tylko zółta wode ale wyleczyłam ładnie

wczoraj poszłąm po farbe i sie zafarbowałam zeby było taniej i mam 3 kolory na głowie zołty biały i orange................. załamałam sie ale za godzine idziemy z buniem ratowac łeb matki do salonu juz załatwione mam przyjaciolke ktora ma najlepszy na slasku zakład urody i mnie zawiezie i odwiezie hah ufffffffffffffff .... ale mam czupryne laski jak ania z zielonego wzgorza!!

12 lata 2 miesiąc temu #452217 przez szolrak1
no i mam szczury w narni.................... :angry: :angry: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :S :S :S :S :S mam fobie... zamknelam drzwi za klucz i ma sie konserwator tym zajac ale sam fakt ze w przedpokoju za drzwiami mam szczuryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

12 lata 2 miesiąc temu #452290 przez kala321
szorlak,ale jak bedzie powódz to pierwsza bedziesz wiedziec,bo szczury pierwsze uciekną;)

my mamy dziś pół roczku,jak to zleciało

12 lata 2 miesiąc temu #452368 przez Elwerka00
hej ;) na poczatku NIE OBRAZILAM SIE ;p
Nie pisalam bo .. Sama nie wiem,musialam odpoczac.. za duzo mysli,a jesli mam pisac glupoty i was zadreczac problemami i bzdurami z mojego zycia to wolalam w ogole nie pisac;p

Czytalam na biezaco;p jednak uzaleznienie od Was nie pozwolilo mi,na forum nie wchodzic;p kilka razy na dzien czytalam;p

U nas koszmar.Malemu idzie 3 zabek.. Jak u Kali.. Noce placz,dzien placz,jesc nie chce gryzie smoki wszystko... Oh ulzylabym gdybym miala jak..powstrzymuje sie od czopkow,bo to tylkko w ostatecznosci,smaruje zelami... Jakos dajemy rade.. Wczoraj tanczylam z nim po pokoju bo plakal..co usnal to placz i budzimy sie.. mnie rozklada choroba znow..eh.. Ugadalam sie ze znajoma co ma 6 miesieczne dziecko na spacerki..powiem Wam,ze ciesze sie ze mieszkam na wsi.. Spokoj cicho.tzn to takie male miasteczko.. ale gdy tak ide droga np na cmentarz z maluszkiem i drzew pelno taka jesien piekna to az chce sie zyc;p

Madzia pewnie rozjasniaczem bralas;p ja tez po tym mialam ruda krowe na glowie w laty biale;p teraz wrocilam do czekoladowego brazu;p

Ewus,Kinia nie ma jeszcze zabkow?powiem Ci,ze to lepiej jak pozniej bedzie je miala,bo beda zdrowsze..

Karola,Ola Ci stoji?tak sie zastanawiam,kiedy dzieci powinny stac?bo mi Olek jak trzyma sie czegos czy kanapy to juz chwilke postoji..

Kala gratulacje pol roczku;D najlepszego;) my tez dzis mamy ;p pol urodzinki hhaha;p

Szczury brrr.. A skad wiesz Madzia ze je masz? Widzialas czy slyszysz? Mieszkasz chyba w starej kamienicy z tego co pamietam.. Idz po flet zagraj i wszystkie wymaszeruja haha;p

Aleksander < 3

12 lata 2 miesiąc temu #452379 przez kala321
dobra z tym fletem;D

dziekujemy i też gratulujemy pół roczku;D

12 lata 2 miesiąc temu #452446 przez ewelinda83
Elwi kochana dobrze ze wrocilas :) :kiss:
rozwalilas mnie z tym fletem :side: :lol:
Kinia jeszcze nie ma zabkow :( ale meczy sie bardzo :( gryzie wszystko i wszystkich, bije sie po buzce, marudzi :( dobrze ze chociaz noce przesypia w miare normalnie.
tez slyszalam albo gdzies czytalam ze im pozniej zabki wyjda to niby lepiej ... zobaczymy :)

duzo zdrowka i milosci dla pol roczniakow :)

magda tez tak kombinowalam kiedys z wlosami ze mialam nawet zielone od rozjasniania :lol: teraz mam sciete na krociotko ( na chlopaka ) i juz mam swoj kolor :) ale mysle nad zrobienie platynowego bladu bo jeszcze takiego niegdy nie mialam :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka