BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 2 miesiąc temu #455431 przez szolrak1
nelus i dobrze robisz:D!!!

karolcia czyz to nie cudne?? hihihi bunio stale o 7.00 jak wstaje robi kupke hahahah;];];] z usmiechem:D haha

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #455433 przez Elwerka00
witam;) u nas padal snieg przed chwilka! Podeszlam z malym do okna i zrobil ooooo hahaha ;p
Pierwszy sniezek juz widzielismy,teraaz sloneczko wyszlo jak sie zrobi cieplej to moze na spacerek sie wybierzemy;p

Ooh te baczki haha jak maly w nocy puszcza przez sen to nie moge powstrzymac sie od smiechu hehe;p

Aleksander < 3

12 lata 2 miesiąc temu #455438 przez Karola1990
to fakt piękna pogoda się zapowiada :)
dziś może umyję samochód przed tymi mrozami jak mała zaśnie na podwórku.

brak mi już pomysłów na obiady.
może wy macie jakieś fajne pomysły

mam w zamrażalce pierś z kurczaka, mielone i żeberka :)

12 lata 2 miesiąc temu #455462 przez ewelinda83
czas pynie nieublaganie, u nas w niedziele strzeli 7 miesiecy :) a przed chwila balam sie porodu ... ;)

zima - super :) ja tu sie sniegu nie doczekam :( wiec sprobujemy sie wyrac do Polski w lutym, moze sie zalapiemy na snieg i pozjezdzam z Kinia z gorki na pazurki :)

ale wam dzuo dzieciaczki jedza, a moja Kinia je co 3 godziny i tylko 120ml mleka, juz jej nawet zmienilam na inne ale dalej to samo. pewnie przez te zeby i szczepionke nie ma apetytu bidulka :( wczoraj wieczorem przylozylam ja do cyca to possala i zasnela, a po chwili sie obudzila z wielkim placzem a raczej krzykiem ze nie szlo jej uspokoic :(

madzia ten dinozaur superowy, musze pomyslec nad czyms takim dla Kini :)
krzeselko do karmienia tez mam zamiar takie kupic jak ty ale szukam ladniejszych dziewczecych kolorow ;)
Bruncio przesliczny, a jak ladnie siedzi :) moja jeszcze sie giba ;) pelza do tylu i obraca sie w kolko :blink: puszcza glosne baki przez sen, czasami sie tak usmiejemy z niej ze hoho :lol:

karola ja robie dzisiaj spaghetti :blink:

12 lata 2 miesiąc temu #455465 przez ewelinda83
kala przelew zrobiony, ale nie musisz dzisiaj tego wysylac, mozesz spokojnie w przyszlym tygodniu :

12 lata 2 miesiąc temu #455471 przez ewelinda83
madzia ja sie kapiej juz z Kinia w wannie :) ona ma takie krzeselko do kapania w ktorym siedzi i sie bawi :) wannienka niestety plyla dla mojej plywaczki za plytka i wszystko w kolo bylo mokre :ohmy: :lol: w tygodniu tatus kapie co drugi dzien a w weekend mama nadrabia i sie pluskamy codziennie :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #455494 przez szolrak1
karolus kurczak nadziewany szpinakiem w ciescie francuskim, z mielonego lasagne;] albo potrakwa z kurczaka z warzywami na kus kusie;]

12 lata 2 miesiąc temu #455513 przez szolrak1
dziekuje ewus;];];]

dino superekkkkkkkkkkkkk;];];]

koniecznie krzeselka dla dziewczynek sa piekneeeeeeee;];]

masz racje tez mam krzeselko do wanny to go posadze w nim hihihih 3ma sie pieknie i swietnie siedzi bez 3mania;] bo tez mam powodz w sypialni heheh

chlopcy ogolnie maja chyba wieksze zapotrzebowanie na pokarm . bunio tyle je bo strasznie duzo spala przy zabawach jest mega wiercipietek;] tak sie ciesze ze juz na siedzaco je heh;];];] najlepiej jak w tv wtedy leci ukryta prawda hahahha:P

a grubo nie wyglada za to sie wydluza tylko 74 a swetry 80

wczoraj tesc mi przyniosl pajacyki ktore kupil w irlandii, mega piekne;];];] taks ie ciesze ze mam zapasik ciuszkow i zimowa czapeczke z bucikami kupilam i rekawiczki takie wełniane biale jak w zakopcuuu bunio w tym wyglada jakby miał 9 miesiecy ha;]

12 lata 2 miesiąc temu #455518 przez szolrak1
powiem wam ze ja w ogole sobie nic od porodu prawie nie kupilam poza leginsami i sweterkiem wszystko na bunia mam chopla na tym pkt;] teraz dostałam becikowe i zas krzesełko dino ciuszki zabawki butelki gadzety ;] bunio zdominował zakupy mamusi:D jesli gdzies ide to od razu ciagnie mnie na dzieciece hahahha;];];] ostatnio mu kupiłam 3 eleganckie koszule haha:P

12 lata 2 miesiąc temu #455523 przez szolrak1
mysle zeby pokarmic go do grudnia i od stycznia butla a do tego czasu go bede przyzwyczajac:D az nie moge w to uwierzyc ze za 2 miesiacy zapale fajeczke mentolowa i napije sie martini czerwone aby uczcic okres ciazy i rozwoj bejbika:D:D:D

ja dzisiaj robie małemu jarzynowa z kurczaczkiem, a nam schab ze sliwka w sosie na kus kusie z ogorkami kiszonymi:D ammmmmma mamamamama

a potem jade do ikea po kosz na smieci i narozniki do łozeczka bo bunio wyrósł i juz w nim siada i boje sie ze sie uderzy w głowe bo sa mu do klatki piersiowej. Kupie wyzsze w razie upadku zebys ie nie obil:D i po becikowym;]

12 lata 2 miesiąc temu #455567 przez Elwerka00
madzia ja juz sobie zapalilam wypilam winko ;p ale mimo wszystko karmienie cycochem jest najlepsze;*

Maly placze na zeby jesc nie chce..oh..

Ja tez pojecia nie mam co robic na obiad.kurczaka robie w miodzie,z cebulka i ziemniaczkami zapiekany w naczyniu,zeberka robie z cola i ketchupem taki sos na slodko,albo z duszona kapusta i grzybkami,mielone to robie pulpeciki z kasza manna i sosem pomidorowym albo smietankowym.z koperkiem.. Kombinuje i o dziwo smakuje wszystkim;p

Madzia Ty to gotujesz jak dla krola;p maz musi miec z Toba dobrze mmmm;p

Aleksander < 3

12 lata 2 miesiąc temu #455599 przez kala321
ja nie cierpię zimy;(

u nas włąśnie też kradną wózki lub z wózka dlatego ja nie zostawiam a zawsze biorę do góry

Bruno przystojniak

Ewka napisałąm Ci na priv

tak czas leci jak z bicza;)

karola ja też lubię jak mały się przytula jak spi,ale staram się go do tego nie przyzwyczajać

ale slodkie to jest;D

a powiedzcie mi jaki kubek nie kapek kupujecie,bo ja chcę małemu kupić,bo on sięga po mój kubek i pije z kubka,więc po co ma pić z butli,jeśli chce z kubka,więc musze kupić tylko zastanawiam się jaki

12 lata 2 miesiąc temu #455600 przez kala321
Ewlerka Tobie też napisałam na priv,daj odp;D

12 lata 2 miesiąc temu #455605 przez nelka
A ja równo za miesiąc wracam do roboty :dry: już mnie szefowa w grafik wpisała a ja nadal nie wiem co zrobię z Zośka... Czas pędzi jak szalony ledwo wstaniemy, spacer i już trzeba się kąpać i iść spać;-)

Ale numer mi wczoraj Zosia zrobiła, położyłam ją spać i zanim ja idę spać to jeszcze do niej zaglądam i sprawdzam czy jest przykryta. Wchodzę do pokoju a ona nie śpi i w najlepsze macha rączkami i nóżkami:-D a to była już prawie 23! Siedziała sobie ciuchutko:-)

Ewelinda Kinga jest drobna i pewnie ma mniejszy żołądek dlatego mniej je. Jak prawidłowo przybiera to wszystko jest ok.

12 lata 2 miesiąc temu #455609 przez szolrak1
elwiiiiiiiiiiiiii szczesciarooooooooooo:d ale sie masz fajnieeeeeeeeee;)

wytrzymam :P musze:)

elwi to ty gotujesz majstersztyk ja robie proste szybkie jedzonko ktore sie samo robi:D jak m poje to mam spokoj na cały dzien ;] i jest miło:P

nosze małego w nosidełku na klatce piersiowej juz przodem do ludzi i masakra smieje sie do kazdego jest zachwycony bujaniem falownaiem widokami koloroami nie chcce wychodzic:d to dzisiaj w ikea bedzie szał ciał:D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka