- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
karolcia czyz to nie cudne?? hihihi bunio stale o 7.00 jak wstaje robi kupke hahahah;];];] z usmiechem:D haha
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pierwszy sniezek juz widzielismy,teraaz sloneczko wyszlo jak sie zrobi cieplej to moze na spacerek sie wybierzemy;p
Ooh te baczki haha jak maly w nocy puszcza przez sen to nie moge powstrzymac sie od smiechu hehe;p
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
dziś może umyję samochód przed tymi mrozami jak mała zaśnie na podwórku.
brak mi już pomysłów na obiady.
może wy macie jakieś fajne pomysły
mam w zamrażalce pierś z kurczaka, mielone i żeberka
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
zima - super ja tu sie sniegu nie doczekam wiec sprobujemy sie wyrac do Polski w lutym, moze sie zalapiemy na snieg i pozjezdzam z Kinia z gorki na pazurki
ale wam dzuo dzieciaczki jedza, a moja Kinia je co 3 godziny i tylko 120ml mleka, juz jej nawet zmienilam na inne ale dalej to samo. pewnie przez te zeby i szczepionke nie ma apetytu bidulka wczoraj wieczorem przylozylam ja do cyca to possala i zasnela, a po chwili sie obudzila z wielkim placzem a raczej krzykiem ze nie szlo jej uspokoic
madzia ten dinozaur superowy, musze pomyslec nad czyms takim dla Kini
krzeselko do karmienia tez mam zamiar takie kupic jak ty ale szukam ladniejszych dziewczecych kolorow
Bruncio przesliczny, a jak ladnie siedzi moja jeszcze sie giba pelza do tylu i obraca sie w kolko puszcza glosne baki przez sen, czasami sie tak usmiejemy z niej ze hoho
karola ja robie dzisiaj spaghetti
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
dino superekkkkkkkkkkkkk;];];]
koniecznie krzeselka dla dziewczynek sa piekneeeeeeee;];]
masz racje tez mam krzeselko do wanny to go posadze w nim hihihih 3ma sie pieknie i swietnie siedzi bez 3mania;] bo tez mam powodz w sypialni heheh
chlopcy ogolnie maja chyba wieksze zapotrzebowanie na pokarm . bunio tyle je bo strasznie duzo spala przy zabawach jest mega wiercipietek;] tak sie ciesze ze juz na siedzaco je heh;];];] najlepiej jak w tv wtedy leci ukryta prawda hahahha:P
a grubo nie wyglada za to sie wydluza tylko 74 a swetry 80
wczoraj tesc mi przyniosl pajacyki ktore kupil w irlandii, mega piekne;];];] taks ie ciesze ze mam zapasik ciuszkow i zimowa czapeczke z bucikami kupilam i rekawiczki takie wełniane biale jak w zakopcuuu bunio w tym wyglada jakby miał 9 miesiecy ha;]
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
ja dzisiaj robie małemu jarzynowa z kurczaczkiem, a nam schab ze sliwka w sosie na kus kusie z ogorkami kiszonymi:D ammmmmma mamamamama
a potem jade do ikea po kosz na smieci i narozniki do łozeczka bo bunio wyrósł i juz w nim siada i boje sie ze sie uderzy w głowe bo sa mu do klatki piersiowej. Kupie wyzsze w razie upadku zebys ie nie obil:D i po becikowym;]
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Maly placze na zeby jesc nie chce..oh..
Ja tez pojecia nie mam co robic na obiad.kurczaka robie w miodzie,z cebulka i ziemniaczkami zapiekany w naczyniu,zeberka robie z cola i ketchupem taki sos na slodko,albo z duszona kapusta i grzybkami,mielone to robie pulpeciki z kasza manna i sosem pomidorowym albo smietankowym.z koperkiem.. Kombinuje i o dziwo smakuje wszystkim;p
Madzia Ty to gotujesz jak dla krola;p maz musi miec z Toba dobrze mmmm;p
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas włąśnie też kradną wózki lub z wózka dlatego ja nie zostawiam a zawsze biorę do góry
Bruno przystojniak
Ewka napisałąm Ci na priv
tak czas leci jak z bicza;)
karola ja też lubię jak mały się przytula jak spi,ale staram się go do tego nie przyzwyczajać
ale slodkie to jest;D
a powiedzcie mi jaki kubek nie kapek kupujecie,bo ja chcę małemu kupić,bo on sięga po mój kubek i pije z kubka,więc po co ma pić z butli,jeśli chce z kubka,więc musze kupić tylko zastanawiam się jaki
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Ale numer mi wczoraj Zosia zrobiła, położyłam ją spać i zanim ja idę spać to jeszcze do niej zaglądam i sprawdzam czy jest przykryta. Wchodzę do pokoju a ona nie śpi i w najlepsze macha rączkami i nóżkami:-D a to była już prawie 23! Siedziała sobie ciuchutko:-)
Ewelinda Kinga jest drobna i pewnie ma mniejszy żołądek dlatego mniej je. Jak prawidłowo przybiera to wszystko jest ok.
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
wytrzymam musze:)
elwi to ty gotujesz majstersztyk ja robie proste szybkie jedzonko ktore sie samo robi:D jak m poje to mam spokoj na cały dzien ;] i jest miło:P
nosze małego w nosidełku na klatce piersiowej juz przodem do ludzi i masakra smieje sie do kazdego jest zachwycony bujaniem falownaiem widokami koloroami nie chcce wychodzic:d to dzisiaj w ikea bedzie szał ciał