BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 9 miesiąc temu #326935 przez kala321
ja mam taką sesję już zrobioną;D, a jeszcze mnie jedna czeka,w studio
fajna pamiątka jest;D

Elwerko mi nic nie pstryka

a ja dziś wyspana,szok,przed 8 na nogach-to coś dziwnego jak na mnie i prawie cała noc przespana i tylko 3 razy w łazience;D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #326955 przez szolrak1
dzien dobry kobietki

mnie tez nic nei pstryka;] nic sie nie martw nic złego napewno to nie jest ... twoj brzusio spiewa:D

ja sie ani razu nie obudziłam ale ciezko mi sie oddychało dzisiaj:)

12 lata 9 miesiąc temu #326964 przez Karola1990
chyba zaraz oszaleje nie potrafię fotelika podłączyć do stelaża wózka. nic mi nie pasuje. hm... chyba za nerwowa do takich klocków jestem

12 lata 9 miesiąc temu #326993 przez Karola1990
poddałam sie. niech się tatuś męczy.
u nas paskudna pogoda dziś. niby deszczowa ale nie pada.
mam dziś trochę sprzątania i tak sobie myślę że chyba czas przygotowania świąteczne zacząć. bo później mogę nie mieć siły sprzątać.

a wy jak się czujecie?

12 lata 9 miesiąc temu #327007 przez kala321
witam;)
Karola ja czuję się dobrze,tylko mi tak ciężko trochę
dziś wizyta u gina-ciekawa jestem jaki duży jest Patryk;)

ja dziś ciąg dalszy malowania-lakierowania-taca i podkłądki

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #327010 przez Karola1990
Kala to czekamy na wieści z wizyty :)

a ja znów senna choć całą noc spałam jak aniołek :P
kładę się spać na parę minut bo nie wytrzymam.
no i oczywiście zjadłabym sobie coś a 2h temu było śniadanie :/ no masakra jakaś.

w worku po foteliku znalazłam części które trzeba załozyć żeby fotelik pasował do stelaża... hahaha ale głupia jestem. :P a już myślałam że z wózkiem coś nie tak :P

12 lata 9 miesiąc temu #327051 przez agata250885
Cześć kochane mamusie. Ja spałam dziś jak szlorak1 ciężko mi się oddychało. Czuję się senna dziś przez ponuraka pogodę.
Szlorak1 czekamy na twoje fotki kochana.
Karola1990 spokojnie z czasem nabierzesz wprawy i żadnego problemu nie będziesz miała z tym.
kala321 będzie wszystko dobrze zobaczysz, czekamy na relacje. Pchwal się jakie masz juz zdjęcia z sesji. Przesłać ci jakie jajeczka zrobiłam dla położnej i jej dzieci na pocztę kuferka? jak chcesz jeszcze zobaczyć oczywiście.
Elwerka00 prześlij mi wiadomość z twoim e-meil to tez ci wyśle jak jeszcze chcesz.
Buziaczki brzuszki i miłego dnia. ;-)

12 lata 9 miesiąc temu #327067 przez kala321
agata może być na meil kuferka-wtedy wyślę ci kilka fotek z sesji,bo tu nie chcę wstawiać

12 lata 9 miesiąc temu #327077 przez agata250885
dobrze kochana to tak za jakiś czas bo muszę ogarnąć mieszkanko i obiadek zrobić dla męża, wpadnie o 12.00 pojeść sobie. ;-)

12 lata 9 miesiąc temu #327134 przez agata250885
Jejku kobietki a propo ciuchów to ja też mam z tym straszny problem. W nic się nie mieszczę a nie mam ich za dużo. Szkoda mi kasy na kupowanie teraz pod koniec wielkich rzeczy, wolę kupić coś dla maluszka lepiej. Mam nadziję tylko ze długo nie będe takim hipopotamkiem bo się załamie chyba. Troszkę jestem przerażona szczerze mówiąc. A buzke mam teraz jak księżyc w pełni. W ogóle ja obecnie unikam zdjęć

12 lata 9 miesiąc temu #327151 przez nelka
witajcie mamuśki :lol: dzisiaj wizyta i musiałam się troszkę ogarnąć w dolnej partii :blink: aż się musiałam potem położyć na chwilę, tak się musiałąm nawyginać przed lustrem, już nic nie widzę przez ten brzuch :silly: wogle to dzisiaj ciężko mi się oddycha, macica mnie gdzieś uciska :dry:
nie ma sensu inwestować teraz w ciuszki bo lada chwila się rozpakujemy, już nie mogę się doczekać aż pójdę na zakupy po nowe ciuszki bo pewnie w większość z przed ciąży się nie zmieszcze, napewno będzie problem ze spodniami bo miednica mi się powiększyła i się nie zapne :ohmy: a kości to chyba spowrotem się nie zejdą,co?

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #327161 przez iwcia
A ja jutro idę do szpitala na usg i ktg :P trzymajcie kciuki, już bliżej niż dalej. Swoją drogą w nocy jak przewracałam się z boku na bok to miałam jakby takie dziwne skurcze, trochę się przestraszyłam że się zaczeło, ale naszczęście to był fałszywy alarm. Co dzień obserwuję u siebie śluz, w sumie zaczyna się pojawiać ale taki bardziej żółty niż jakiś z krwią czy brązowy, ponoć ten czop śluzowy może wypaść nawet godzinę przed porodem.

Nelka spokojnie kości się na pewno zejdą :) cierpliwości :) jeszcze trochę i wrócimy do "ciuchowej normalności".

Nasza córeczka Oliwia :) ur.11.04.2012 r. godz.22.25

12 lata 9 miesiąc temu #327171 przez Elwerka00
no to ja jestem chyba jakas inna,skoro tylko mi psytryka tak ;p alee co tam..

Moj e-mail to Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ;D
czekam na zdjecia ;D

Aleksander < 3

12 lata 9 miesiąc temu #327177 przez Karola1990
ale sie objadłam pierogami...

jem rzeczy których wcześniej nienawidziła a teraz bardzo mi smakują, np. pierogi ruskie albo makaron ze śmietana i cukrem. szok dosłownie co się z kobietą w ciąży dzieje :)

a mój mężczyzna dzwonił przed chwila i zapytał co robie na obiad i powiedziałam że nawet mięsa nie wyjełam.
kochany powiedział że jak mi się nie chce to moge nie robić obiadu i poleżeć poodpoczywać (nie wiem od czego) byle bym pranie ciemne nastawiła a on przyjedzie z pracy to rozwiesi.
ale zrobię spagetti bo chodzi za mną ostatnio :D a wy co robicie na obiad??

12 lata 9 miesiąc temu #327180 przez agata250885
hej Elwerka00 mój mężuś przyniósł w końcu mój aparat z pracy ale nie zabrał kabla Usb -pierduta jeden. Prześle tobie i Kali puzniej.
nelka ja tez już tu pytałam o te kości miednicy bo się bałam tym bardziej ze ja już z natury mam szerokie biodra. No ale iwcia pociesza to chyba będzie ok. ;-)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka