BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 9 miesiąc temu #327354 przez Elwerka00
no wlasnie sie boje ;/ nie zjadlam nic,co mogloby mi zaszkodzic bo ten sam zestaw jem od paru dni i nie mialam tak.. A teraz mam skurcze delikatne ,krotkie... I maly sie kreci bardziej.. Ide sie przespac.. Moze minie mi... Odezwe sie pozniej ..

Aleksander < 3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #327374 przez szolrak1
witajcieeeeeeee:D:D:D:D

elwerko!! ja tez tak miałam ostatnio nic nie zjadłam takiego zadnych problemow az tu nagle kibelek moj . 3 takie rundki i swiety spokoj... brzuch bolał strasznie i samo przeszło ;] nic sie nie martw!

a moj maluszek dzisiaj był bardzo dzielny na sesji w restauracji i w ogródku mam nadzieje ze jednak nie uderzy mnie wieczorem bo było mega zimno a ja miałam zdjecia na dworze i sie tam przebierałam ajjjjj ( tylko na 3 zdjecia) ale troszke tam spedziłam. Potem zjdałam pyszna zupke pieczarkowa i zjadłam obiadek w restauracji . Wypiłam goraca herbatke z zurawina i pojechalismy na lody z Mc donalds hihii:D ahhhhhhhhhhhhh
zdjecia beda pewnie sliczne nie moge sie doczekac:d

12 lata 9 miesiąc temu #327382 przez szolrak1
oj moje kobietki poszły do łóżeczek:d chyba

12 lata 9 miesiąc temu #327383 przez Karola1990
nie pamiętam która pytała o to pukanie ale to czkawka :)

12 lata 9 miesiąc temu #327389 przez szolrak1
hihihi Elwerka:d wiec dzidzius ma czkawke hihi:D

12 lata 9 miesiąc temu #327401 przez Elwerka00
noo szolraczku mam nadzieje,ze masz racje i to przejdzie.. A co do zdjec,to obys tylko sie nie rozchorowala.. No i pochwal sie nimi bo ja tez sie juz doczekac nie moge ;D wszystkie chce zobaczyc !;D mmmm ;p

Karolciu,to ja pytalam o te strzykanie,ale nie wydaje mi sie ze to czkawka,bo to jest tylko jedno pstryk i potem nic,a jak maly ma czkawke to sa takie rytmiczne ruchy i nic nie slychac,wiec to raczej nie to...

Aleksander < 3

12 lata 9 miesiąc temu #327438 przez szolrak1
jupi na zdjatka poczekam jakies 7 dni:D ale juz widziałam probke hihi:D ehhh jak to dobry fotograf potrafi dowartosciowac kobiete z dorodnymi udami jak kurczak z tesco:) czuje sie ciut lepiej:D

12 lata 9 miesiąc temu #327446 przez Elwerka00
hahaha szolraczku ! co Ty masz do tych swoich udek ;D ja je chce ocenic ,bo nie wierze ze jest cos z nimi nie tak;p ;*

Aleksander < 3

12 lata 9 miesiąc temu #327449 przez szolrak1
hahahah bejbe:d ja tam wiem:P:D ale fotograf uwzglednił moje prosby hehe:d i w akcje właczymy fotoshopa hehe:d i bedzie good:)

12 lata 9 miesiąc temu #327453 przez Elwerka00
hehe i bez tych przerobek zdjecia wyszlyby super ;*

Aleksander < 3

12 lata 9 miesiąc temu #327460 przez szolrak1
pewnie :P:D haha:D

12 lata 9 miesiąc temu #327483 przez szolrak1
gdzie sa mamunie??:DD :D :D

12 lata 9 miesiąc temu #327568 przez Karola1990
znowu tragedia w rodzinie ... ja nie wiem co się dzieje. tym razem spalił się dom M kuzyna.
Boję się pomyśleć co jeszcze się może wydarzyć.
Dzwoniłam przed chwila zapytać czy nikomu się nic nie stało ale całe szczęście wszystko dobrze.
Pewnie niedługo M wróci do domu i postaramy się zasnąć jakoś.

Jutro do lekarza rano jade i będę mu strasznie stękać żeby mnie przebadał porządnie bo boję się strasznie o moją niunie.

12 lata 9 miesiąc temu #327571 przez kala321
witam,my po wizycie,wszystko jest dobrze,serduszko bije miarowo,teraz mamy wizytę za 3 tyg., miałąm pobrany wymaz i podjechałam do szpitala go oddać do badania.
Szyjka zamknięta i twarda;) to tyle jak się uda być 3-go kwietnia to zrobimy usg

12 lata 9 miesiąc temu #327584 przez nelka
dopiero wrócilimy, chyba jem za dużo kurczaków pędzonych na hormonach bo moja kruszynka waży 2,9kg!!! w ciągu 2tyg. przybrała 600gram :ohmy:
wszystko jest w najlepszym porządku, nic nie wskazuję na to żeby Zośka pchała się na świat, dobrze jej u mamuni w brzuszku :lol: co do posiewu moczu to okazało się że jest ok, wymaz pobrany zobaczymy co tam wyjdzie, następna wizyta za 2tyg. Doktorek mówił że jak będzie mi ciężko i czy jak się wszystko będzie przeciągać to się umówimy jak będzie miał dyżur i będziemy działać :blink: miałam KTG i znowu mi się słabo zrobiło że myślałam że odpłyne :dry: wogle uciska mnie dzisiaj macica w klatkę i nie dość że mnie boli to jeszcze ciężko mi się oddycha :huh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka