BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

13 lata 2 tygodni temu #330306 przez kala321
ewelinda to wypij soczkiem zdrowie mojego Patryka;D

mnie odwiedziła koleżanka
zrobiłam pranie,teraz drugie wstawiłam
piekę kurczaczka i czekam na męża aż wróci z pracy
u nas ciepło nogi mi spuchły,
idę umyć łazienkę trochę i wtedy się położę chwilę z nogami do góry

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 tygodni temu #330308 przez szolrak1
oj mnie od rana boli kregosłup jak sie schylam nie potrafie sie juz wyprostowac , bol jak przy wypadaniu dysku bleh....

ja na obiadek zrobiłam pyszny żurek:D a teraz maz pojechał na 1 mecz wiec zaleglam na kanapie napije sie herbatki i ogarne troszke pokoik:) ale na dworze pieknie:D

na mieszkanku podobno juz postawili scianke działowa i zrobili sufit jupi:D nie moge sie doczekac gotowego mieszkanka ohhh;]

ogladałam sobie rano kolejne świetne filmy na zalukaj:D odpoczyneczek bo czuje sie jak babicka :D

13 lata 2 tygodni temu #330327 przez nelka
oj mamuśki taka cudowna pogoda a tu wszystkie narzekają ;) ja od samego rana się wygrzewam i mimo tego że nogi mnie troszkę bolą to byłam dwa razy na spacerku, wchłonełam 3 lody, kupiłam po dwa dla siebie i M ale nie mogłam się powstrzymać i sama zjadłam 3 :lol:

kurcze już ni mogę się doczekać aż Zosia się urodzi i w trójeczke będziemy chodzić na spacerki :woohoo:

13 lata 2 tygodni temu #330340 przez agata250885
:) Czesc mamunie kochane! Wpadlam na chwilke zerknac czy u was wszystko dobrze :) I tak juz nie nadrobie wszystkiego co pisalyscie. Mam strasznego pecha bo zostalam bez internetu i nie wiem jak dlugo ten kosznar potrwa jeszcze, ale strasznie jestem wkuzona! :( . Jak sie czujecie kochane i jak tam wasze dzidzki malutkie?

Kala i Elwerka porobilam zdjecia zeby wam pokazac, ale mosicie poczekac az mi naprawia internet :( Sorki.

13 lata 2 tygodni temu #330341 przez Karola1990
jestem wykończona... wielkie porządki prawie zakończone... ale zostało mi najgorsza nasz pokój ...
to jest masakra co się tu dzieje!
umyłam 3 okna jeszcze 5 zostało ale to powoli już sobie pomyję.

mój mężczyzna jest bardzo zestresowany.... biedaczek
przejął się wczoraj jak jego siostra urodziła a dzis to lepiej do niego nie podchodzić.
Boi się bardzo czy dojedzie tego że poród tak boli i wg.

dziś mi powiedział że jak mi jakaś pielęgniarka na porodówce coś nie tak zrobi mam mu powiedzieć to będzie mnie jak rycerz bronił :)
Kochany :)

Na spacerku udawał nawet że prowadzi wózek z Olusią w środku <3

13 lata 2 tygodni temu #330345 przez szolrak1
agatko ja tez ja tez:DD tez chcce zdjecia!!;]

13 lata 2 tygodni temu #330347 przez Elwerka00
ojjj Karola,pozazdroscic takiego faceta ;) widac,ze mocno Was kocha ;)

Docencie to kobieetki,ze macie z kim sie cieszyc z ciazy itp,bo ja zostalam sama ,a do tego musze caly czas lezec i kazdy wieczor plakac sie chce,zamiast cieszyc...

Aleksander < 3

13 lata 2 tygodni temu #330348 przez szolrak1
ale fajny maz:D moj pojechał na mecz ;] Kochana karolciu nie przemeczaj sie tak!!! odpocznij troszeczke!!! ja disiaj mam dzien filmowy ogladam soebi filmy i nic nei robie kregolek mnie tak boli ze nie idzie ;]

13 lata 2 tygodni temu #330350 przez szolrak1
elwerciu kochana masz nas!!! wiesz co? a moze sobie poogladasz fajne filmy?? podam ci stronke na ktorej mozesz ogladac sobie z 3,60 przez cały tydzien za darmo i same nowosci:D

13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #330353 przez agata250885
szolrak1 oczywiscie ze tobie tez przesle ;-) Tylko niech mi naprawia ten internet do diaska bo smutno mi ze nie moge z wami popisac sobie.
elwerciu buzi buzio buzi! Nie smutaj sie bo malutki tez bedzie smutny. Jeszcze troszke i zobaczysz jaki bedzie skarbek z toba. Pozdrawiam was wszystkie kochane i caluski dla brzuszkow. Uwazajcie na siebie. Mosze juz leciec do domku zrobic jedzonko dla meza. Mam nadzieje ze niedlugo popiszemy sobie mamunie. Pozdrawiam

13 lata 2 tygodni temu #330370 przez Elwerka00
wiem,ze nie powinnam sie smucic,ale brak mi juz sil by walczyc...

Szorlaczku filmy ogadam na telefonie na youtube czasem,jak sa jakies... Ale dziekuje ;)

Aleksander < 3

13 lata 2 tygodni temu #330374 przez kala321
ja leżę w łóżku,bo źle się dziś czuję;(jakby mnie walec przejechał

13 lata 2 tygodni temu #330377 przez szolrak1
kochana elwi wiem ze ci jest ciezko, wiem ze czasmi pojawia sie dolek , jestes zmeczona mysleniem, zamartwianiem , lezeniem, bezradnoscia... ale kochana pomysl sobie ze niebawem przyjdzie na swiat twoj aniołek, czastka ciebie , malenstwo ktore bedzie bez ciebie tak bezradne, tak uzaleznione takie smutne jesli cie przy nim nie bedzie.... bedziesz miała kogos kto bedzie cie potrzebował ciebie tak jak ty pewnosci teraz.... bedziesz dla dzidziusia całym swiatem, bedzie od ciebie uzalezniony, bedzie cie potrzebowac... dzidzia PRIORYTET, chop - POBOCZNIAK, zobaczysz bedziesz miała co i dla kogo:D dasz rade jestes dzielna!!! odwazna, wytrwała i kochajaca swoje dziecko.... juz tyle zrobiłas dla dzidziusia!!! chyle czoła........

13 lata 2 tygodni temu #330378 przez szolrak1
kalus herbatka z cytrynka i miodem i pod kocyk:* za godzinke X - factor! ;]

13 lata 2 tygodni temu #330402 przez nelka
agatka ja też poproszę foteczki, raczej nie korzystam z fb więc nie mam was jak zobaczyć ;)

dzisiaj jest 17 marca więc teoretycznie równo za miesiąc przypada mój termin porodu :lol: to chyba będzie najdłuższy miesiac...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka