- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam dosc czekolady....fuuuu ;p
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
Spać nie moge, ciągle tylko te sikanie, jedzenie, sikanie, jedzenie.
MAM DOŚĆ!!
Ryczeć mi się chce bo nie mam już siły!
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No to juz 19 marca ! Kobietki !;D zblizamy sie do finalu ! Ajjj nie wiem,dlaczego,ale czekam na Wasze bobaski rownie niecierpliwie co na swojego chyba sie przywiazalam ... Ale nie moge sie doczekac,kiedy po wejsciu w kwietniu na forum,zobacze wiadomosc typu : "hej mamusie,dnia tego i tego urodzilam ... Lub cos w stylu mam skurcze jade do szpitala" ;D ajjj ;D wtedy kazdy dzien bedzie przynosil Nam nowe nadzieje ;D
juz nie wiem,ktory raz sni mi sie moj sasiad - policjant ;p mrrrr ;D nic zbereznego,ale ze niby romansik mamy itp ;p jest przystojny i uprzejmy ;D mmm klade sie spac,moze dzis znow mnie w snie odwiedzi?;D
Dobrej Nocy Mamuski ;D ;*
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewelinda83 - 4 . 04- Kinga
Karola1990 - 5 . 04 - Ola
migotka - 6 . 04 - Wiktoria
Moniq - 7 . 04 - Ewa
Wiki81 -10 . 04 - Alicja
kala321 - 14 . 04 - Patryk
szolrak1 - 16 . 04 - Bruno
Nelka - 17 . 04 - Zosia
zora85 - 19 . 04 - Alan
Karii - 19 . 04 - Adaś
Elwerka00 - 25 . 04 - Aleksander
Agata250885- 30 . 04- Leoś
[/ul]
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
ja od dwoch godzin sie krzatam i szukam sobie miejsca dopadlo mnie i spac nie moge !
znowu jestem przeziebiona juz nie mam sily z tym walczyc, oczy zalzawione z nosa cieknie i w gardle drapie wrrrr herbatka z miodem i cytryna nie pomaga
Karola badz dzielna !!! juz blizej jak dalej byle do piatku
u mnie to juz niby jutro a tak powaznie to w srode kolejna wizyta i zobaczymy co doktorek zadecyduje - wywolujemy czy czekamy ?!?
tak patrzylam na liste i ladnie tam nam sie ukladaja terminy jedna po drugiej
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W nocy po tym jak nie mogłam zasnąć chyba 2 razy stawałam i obudziłam się z okropnym bólem żołądka.
Głowa mnie boli, brzuch i wszystkie członki.
Jestem przemęczona fizycznie i psychicznie. Znów dopada mnie jakiś kryzys.
Nienawidzę swojej wanny bo mam problemy z wychodzeniem z niej!
Chyba owiedzę tą rodziców z hydromasażem. Może szybciej się zacznie.
Z jednej strony nie moge się doczekać kiedy urodzę kiedy już będzie po i wogóle ale z drugiem nie potrafię sobie wyobrazić życia jako rodzić.
Muszę chyba stać się bardziej ogarnięta, poważna itp... bo w końcu będę rodzicem.
Brzuch mnie boli. Chyba znów muszę się położyć.
Wczoraj przez skypa przywitałam się z maluszkiem. Jaki on słodki. Pokazał nam języczek, porobił minki... ehh kochane maleństwo. Nie mogę doczekac się kiedy Olusia się urodzi i będzie nam swój języczek pokazywała, robiła minki, marszczyła brwi tak słodko.
Ma bardzo ciemne i długie włoski. Śliczny jest.
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
mi przeważnie nic nie dokucza, nie miałam jeszcze żadnych skurczy (chyba że je przegapiłam dlatego jak tylko coś poczuję to zaraz się niepokoje
ale mam ostatnio problemy z myśleniem jestem roztargiona, nieporadna, macica na mózg mi uciska
Elwerka ja też kibicuję wszystkim mamuśką i czekam aż zaczniemy się rozpakowywać a to może być kwestia paru dni musimy sobie w telefonach ustawić forum żeby w razie czego chociaż napisać: rodzę hihi najgorsze w tym czekaniu jest to że może poród może być na 2tyg przed lub 2tyg po terminie a to cały miesiąc czekania
ciekawe jak będą wyglądać nasze skarby? napewno będą śliczne i takie malutkie
- iwcia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Karola rozumiem Cie doskonale, wczoraj wieczorem też naszła mnie chwila zwątpienia :/ nie mogę spać, nie mogę się przewrócić na bok jak człowiek tylko sapie jak słoń, jakaś masakra, codziennie kłuje mnie w kroku i już mnie ten ból do szału doprowadza. Wydaje mi się, że to moja mała coś mi wtedy tam majstruje bo się zazwyczaj intensywnie rusza jak to się dzieje.
Ja od dzisiaj nie biore już luteiny, tak więc jutro 38 tydzień, niech się dzieję co chce, jestem coraz bardziej poirytowana tym wszystkim, do tego zakaz seksu od 2 miesiecy .... wrrrrr
Co do skurczy, to niewiem wogóle jak one wyglądają, do tego czasu nic takiego mi się nie pojawiło, albo nie potrafię ich rozpoznać. Moja mała chyba się jakoś dziwnie ostatnio ułożyła, albo się tak jakoś wygina, że czuję jej szpiczaste kolanka w moim boku :/ ał
Ciąża na prawdę zaczyna doskwierać, do tego stopnia że aż chce się rodzić
A przeziębienia elwerko współczuje, jeszcze teraz w takim okresie...
No i kochane u nas jednak Oliwia nie Karolina więc zmieniamy
Nasza córeczka Oliwia ur.11.04.2012 r. godz.22.25
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
miałam jakies koszmerne sny dzisiaj ale najbardziej mnei denerwuje to pocenie sie w nocy , wstaje cała mokra spie juz w bieliznie. Maluszek miło kopie cała dobe .
karolciu rozumiem Cie ! wierze ze masz dosc. Ja zaczynam puchnac ciezko mi sie wstaje kładzie, lezy ubiera myje . Wiem ze jest ciezko ale jeszcze troche !!! zaraz urodzimy kiciuś i nie bedziesz musiała isc na solarium bo na tarasiku w maju juz cie złapie piekne słoneczko:D misiuuuuuuuuuu juz mamy 19! hehe ja zyje od zdarzenia do zdarzenia:D czekam na 24 uro siostry, 27 uro kolezanki... 2 kwietnia uro innej kolezanki i ostatnia wizyta u gino:D świeta:D i licze ze je spedze w szpitalu hehehe:D zleci koteczku kochany!!!!! a potem juz nie bedziemy tyle sikac nie bedzie sie chciało tak jesc, woda zejdzie kg kilka tez:d i maluszekkkkk z nami i wakacje haha:D damy rade Paker power!!!!
ide po sniadanko:D dzisiaj jade zobaczyc wizualizacje kuchni , przyjezdza wozek jupi i ide na wizyte do lekarza jupiiiiiiiiii:D
MAM WRAZENIE ZE BRUNO WAZY Z 7 KG TAK MI BRZUCHOLEK NAPECZNIAŁ NIE MA SZANS SIE RUSZYC
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
M wie że już teraz w każdej chwili może się zacząć i dzwoni co godzine do mnie.
Co myślicie o wyjazdach takich trochę dalszych? typu 40min w samochodzie? Miałam zamiar wybrać się na zakupy do Morąga bo brat M chwali tam jakieś sklepy i bym zobaczyła czy rzeczywiście warto sobie nimi głowę zaprzątać.
ale termin tak blisko że w sumie chyba nie będziemy mieli czasu za bardzo.
jest mi niedobrze, boli mnie coś po bokach pod żebrami. tak mi ciężko na klatce piersiowej.
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
kochana dasz rade ! jeszcze troszke ! nie martw sie siostra mojego meza tez mi powiedziała takie rzeczy jak sie dowiedziała tylko ze jestem w ciazy ze miałam biegunke ze strachu........ głupota kobiet niestety... ona musiała sie wyładowac i ponarzekac widocznie myslała zeby sobie ulzyc nie myslac o tym ze ty sie zdołujesz... wiec postaraj sie to olac i tyle!!! ja tez to olałam!!! ;]
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak sobie pomyślę że jeszcze miesiąc..
Magda... kochana jesteś... i reszta dziewczyn też...zawsze staracie się pocieszyć.
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
ja juz olewam nie słucham nikogo, jak mi mowia "czesc grubasku" , "pamietaj ze bedziesz brzydka i gruba i to bedzie sajgon i ci wspolczuje i rzez bla bla bla" LUDZIE SA PROSCI I MAM TO GDZIES:D JESTES POZA TYM :d
KOCHANA! MASZ SZCZESCIE ZE MASZ TARASIK , CHATKE I SPOKOJ! POMYSL ZE JA MMA TU SZPIEGULE, BRAK BALKONU, TESCIOWA NA KONTROLACH I POKOJE KLAUSTROFOBICZNE:P CHETNIE ZROBIŁABYM SOBIE SOCZEK WISNIOWY Z BANANOWYM WZIEŁA JABŁKO I ŚMIGŁA NA TARASIK Z MP3 I OLAŁA WSZYSTKICH!
OLEJ WSZYSTKO BEJBE!!!! ;] POTEMS IE BEDZIEMY JUZ TULIC DO DZIDZIUSIA I OPALAC:D MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
teraz jestem tak niezdecydowana że jak wchodze do sklepu to na nic nie mam ochoty.
chodzą za mną gofry z bitą śmietaną.