BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 9 miesiąc temu #329853 przez Karola1990
Elwerka ... to pospałaś że ho ho :)
moja mała tez słabo się rusza i właśnie mam zamiar się połozyć żeby policzyć ruchy bo od rana coś nie bardzo ją czuje.
Zdecydowanie mniej się rusza. włąsnie myślałam że to dlatego że w stronę kręgosłupa jest odwrócona ale to przed porodem dopiero się odwraca więc pewnie mi się tylko wydaje :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #329856 przez kala321
nelka ty okna myjesz?
chcesz pierwsza urodzić?

włąśnie zjadłam loda rożka z algidy, w razie czego kjupiłam 2 i chyba skocze do zamrażarki po drugiego
byłam na spacerze,długaśnym,ale kupiłam sobie papcie w deichmanie do szpitala i teraz już mam wszystko w sobotę torbę pakuję

ale nogi mnie bolą km narobiłam 2 razy na ławce siadałam,padam
a nogi mi znów puchną,ale u nas ciepło dziś

kolejna co chce okna my ć,ale wam spieszno na tą porodówkę
musze zacząć pić herbatkę z tych liści malin chyba sobie sparzę i sobie z ksiażką poleżę,bo męczący ten spacer

12 lata 9 miesiąc temu #329860 przez Moniq
kala, może zaczekasz z tą hebatką jeszcze tydzień?
spróbuj poleżeć z nogami w górze, powinno pomóc

12 lata 9 miesiąc temu #329861 przez kala321
lekarz mówił,we wtorek,że już mogę zacząć pić
a nogi mimo że trzymam u góry to dużo nie daje,ale chyba ciut lepiej,ale co my chcemy 9 miesiąc jest

12 lata 9 miesiąc temu #329862 przez ewelinda83
bylam sie zdrzemnac z mezem :) wrocil wczesniej z pracy bo jest przeziebiony, mam nadzieje ze drugi raz mnie nie zalapie jakas zaraza :( :dry:

karola nie koniecznie przed porodem dzidzius sie przewraca do kregoslupa ;) moj jest tak ulozony przynajmniej od srody 7.03 mam usg robione co srode wiec moge dobrze zaobserwowac zmiany jakie nachodza :) w ta srode pozostawal w takiej samej pozycji, czyli odwrocony do kregoslupa :)

12 lata 9 miesiąc temu #329865 przez szolrak1
a moze dzidziusie po prostu śpia sobie:d macie grzeczne dzieciaczki ... moj rojberek szaleje cały czas bo tez zaistniał w emocjonalnym chaosie;] moze jest bardziej nerwowy.
moze i ja sobei zaczne pic te herbatke:) wkoncu moze lekarz mi pozwoli :d od poczatku zakazywał;] ide sie ubierac kochane jade do sklepu po jakies jedzenie i na obiadek z mezczyzna zwanym mezem :* ściskam was i nie moge sie doczekac SPODNI hihihihihih:D

12 lata 9 miesiąc temu #329868 przez Elwerka00
no to Karolciu bedziemy miec spokojne dzieci ;p hehhh u mnie maly tez jest odwrocony do kregoslupa,bo tylko posladki wypycha mi.. No ale nie wiem jak to sie nazywa,potylicowe przednie ulozenie?nie mam pojecia... ;p

Lody lody ! Dziewczyny! Nie kuscie ;p bo ja nie mam jak ich zdobyc nooo;p ja tez torby nie mam spakowanej,ale po wtorku zamierzam spakowac i zaczac prac ciuszki ;D

Aleksander < 3

12 lata 9 miesiąc temu #329872 przez Moniq
moja Mała juz jak byliśmy w 32 tyg na usg była odrwócona w stronę kręgosłupa; Ewcia rusza się spokojniej niż poprzednio,
przykro mi Kaluś że musisz cierpieć ale masz rację to 9 miesiąc więc nie ma co narzekać

12 lata 9 miesiąc temu #329883 przez ewelinda83
a tu cos o zasypaniu dzieciaczkow :)

dziendobry.tvn.pl/video/poplacze-poplacz...09,newest,38516.html

chyba tez sie wybiore na male zakupy :) ostatnio widzialam fajne spodnie ale nie bylo ze mna meza i nie mial kto mi doradzic no i pomoc ich zmierzyc :silly: a dzisiaj jak juz szybciej wrocil to moze tak go wykorzystam :P

elwerka ty to masz spanie :) ja wstaje ostatnio o 7 a pozniej jak lunatyk chodzi :blink:

12 lata 9 miesiąc temu #329904 przez Elwerka00
Ewelinko,mam takie spanie bo zasypiam po 3 nad ranem ;) sie przestawilam i to dlatego ,a Ty o ktorej zasypiasz?

Aleksander < 3

12 lata 9 miesiąc temu #329910 przez nelka
Moniq to i tak jesteś dobra, że na 3piętro wdrapałaś się schodami :ohmy: a na którym mieszkacie? wchodzenie po schodach też może przyspieszyć poród :blink:

ja już piję herbatkę z liści malin ale narazie jedną dziennie i taką słabą, o ile oczywiście nie zapomne :silly:

to słoneczko dzisiaj naładowało mi bateryjki :lol: temp pokazuje 18stopni!!! właśnie się zastanawiałam czy iść jeszcze na spacerek właśnie po lody, marzą mi się romeo algidy :woohoo: kupiła bym sobie mały zapasik ale mogą się roztopić od tego słoneczka...

moja córcia też się dzisiaj leniwa tylko czasem robi fale moim brzuszkiem :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #329920 przez kala321
nelka ja zjadłam drugiego;)
:P
Patryk się turla w brzuchu;)
zastanawiam się czy robić naleśniki czy zamówić pizze

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #329938 przez nelka
uwaga uwaga chwalę się moim mężulkiem :blink: tatuś sam namalował swojej córci w pokoiku :lol:
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #329943 przez Elwerka00
Nelus,ale swietnie !;D ma talent tez Twoj facet ;)

Aleksander < 3

12 lata 9 miesiąc temu #329966 przez kala321
śliczne:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka