BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 9 miesiąc temu #331509 przez ewelinda83
Staraj sie teraz nie denerwowac, nie wolno ci !!! Jeszcze troche i bedziesz miala swoj najwiekszy skarb przy sobie i zobaczysz wszystko sie jakos ulozy :) Bedzie dobrze :) Poki co masz nas - mamuski z forum :lol:
Staraj sie nie przejmowac swoim ojcem jak i ojcem dziecka bo teraz nie mozesz sie denerwowac !!!
skorzystaj z rady Madzi - niech ci sie przysni jakis piekny przystojny młodieniec na koniu z oldspice'm :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #331544 przez Karola1990
Elwerka... strasznie mi przykro że musisz przez takie coś przechodzić ale zobaczysz jak urodzi się maleństwo dostaniesz tyle siły że im wszystkim jeszcze pokażesz!!
Nie zapomnij podziękować za te uprzejmości. Zwłaszcza dla tatusia.

Ja noc całą miałam przespaną Wstałam z M o 5:50 i było tak jasno na dworzu że myślałam że zaspał do pracy :)
po wczorajszym leczeniu są efekty i dziś czuje się dużo lepiej za to ja nie bardzo. Głowa mnie boli i mam zawroty.

Już od kilku dni sni mi się nasza córcia :) Że ją karmię piersią wychodzę na podwórko a tatulek gra w piłkę :) Może dlatego że często o tym rozmawiamy. M bardzo chciałby żeby jego córusia wiedziała jakie umiejętności mam tatuś :laugh:

Za to mój tata zawsze jak ma okazję stać przy wózku to sprawdza hamulce :) Troche to śmieszne bo co to za rewelacja. Hamulce są i działają co tu sprawdzać :lol: Ale jak tego potrzebuje niech sprawdza :silly:

Zaczynam oswajać się z myślą że urodzę nie w ten piątek a dużo później.

12 lata 9 miesiąc temu #331547 przez Karola1990
łaaaaa to już 38 tydzień!!! Jak by nie było termin za 2 tyg. :D

elwerka ... daj znać jak po wizycie.

12 lata 9 miesiąc temu #331579 przez kala321
Elwerka pomodlę się za Was
dziecinny ten chłopak
a wiesz co jak masz brzuch niżej ,wody się sączą isą niteczki od czopa to już lada moment urodzisz
muszę się wziąć za pakowanie torby

12 lata 9 miesiąc temu #331581 przez Karola1990
Kala... jeszcze się nie zapakowałaś?? Łał podziwiam cie bo ja już mam torbę od kilku tyg gotową :)

Tez mi się tak wydaje że to czop może być ale poczekajmy co lekarz powie.

12 lata 9 miesiąc temu #331610 przez Elwerka00
Hej Kobietki,wiem ze mam Was.jedynie tylko Wy teraz mi pomagacie..dziekuje,ale boje sie,ze jak maly sie nawet urodzi,to beda sie mnie wszyscy czepiac ze nie potrafie sie nim nawet zajac itp. Eh..

A co do lekarza,wizyte mam o 17. Wiec wieczorem Wam napisze wszystko co i jak... Nie wiem,kiedy urodze.. Ale jestem jakas dziwna. Zasnelam dopiero o 5 nad ranem i wstalam o 9. Czuje sie niby wyspana,ale placze.. To chyba zbyt wiele jak na mnie... Zobaczymy co lekarz powie na to wszystko..

Milego dnia ;*

Aleksander < 3

12 lata 9 miesiąc temu #331621 przez kala321
Elwerka trzymaj się zmęczenie i osłąbienie,zmiana nastroju to normalne

Karola jakoś nie mogę się wziąć za tą torbę;P;)

12 lata 9 miesiąc temu #331623 przez szolrak1
Elwirko kochanie!!!! teraz wstałam i stwierdzam jednoznacznie ze ten twoj chłopak to zwykły palant jak hybzie pętla! to ze okna zrobił nie czni go mezczyzna! to ze bedzie ojcem nie czyni go mezczyzna! to ze jest idiota tez nie czyni go mezczyzna! uwazm ze zrobiłabym to samo co ty na twoim miejscu wrociła do rodziców i ppieniazki przekazała na malenstwo! nie martw sie moja kolezanka mowiła dziecko - priorytet , mąz - intruz!! i w tym przypadku ma racje!!

musisz pamietac ze on sie obudzi gdy zobaczy dziecko! niech sobie nie wydaje nie przyjezdza! sama sobie dziecka nie zrobiłas! a jak bedziesz chciała to mu powiesz to samo jak bedzie wkoncu chciał przyjechac! wez na poród swoja mame! tym idiota sie nie przejmuj niech sobie muruje i wstawia okna ! skoro klapek w mozgu nie potrafi uporzadkowac!!! Ojcem sie nie martw - integracja plemników! wkurza mnei to ze mezczyzni uwazaja ze jak kobieta zjdzie w ciaze to ejj wina i sie tak zaczynaja bac ze wariuja jak twoj chłopak! przynajmniej wiesz ze jest niedojrzały! wiec ty bedziesz jestes ostoja swego dziecka!!!

nie płacz ! bo z tego co mowisz odchodza ci wody stopniowo i czop śluzowy. dobrze ze masz wizyte! co potwierdzi lekarz! nawet jesli sie okaze ze tu juz nie lekaj sie!!! bedzie wszystko dobrze a rodzice mimo wszystko przygotuja wszystko dla maluszka! wroci syn marnotrawny a ty juz bedziesz miała o kim myslec i zobaczysz ze po porodzie ten człowiek bedzie tak istotny przy dziecku jak pielucha w worku!

JESTEM Z TOBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 lata 9 miesiąc temu #331627 przez Karola1990
Elwerka... oby wszystko było dobrze z maleństwem.

Wiecie zastanawiam się ciągle nad wyciągnięciem maszyny do szycia. Muszę zakupić jakies materiały na lumpkach żeby spróbować coś uczyć :) Ale boję się że jedyną rzeczą jaką uszyję będzie poszewka na poduszkę :D 40x40

12 lata 9 miesiąc temu #331628 przez szolrak1
A JA była u lekarza wczoraj i powiedział ze mam pzrez 2 tyg nic nie robic zeby nie urodzic:) ze 2 kwietnia mały bedzie donoszony i jesli sie zdarzy po 2 kwietnia sie cieszyc:D napisał mi L4 do 18 kwietnia i mam termin na 16 jesli nie urodze do 16 mam skierowanie na wywołanie 17 kwietnia hihi czyli nie ma mowy o po terminie:d jupiiiiiiiii

lekarz sie boi gestozy i mojego cisnienia bo przez nie prawie straciłam dzidziusia:d wiec najpozniej 17 uffff:D ale byłoby cudnie po 2 urodzic:D hihihi powiedział ze nie tyje tylko strasznie nabieram wody juz 19 kg! stwierdził ze to jedynie woda poniewaz rysy twarzy i kostki wystajace dalej mam jedynie jestem obrzeknieta :D i mam sie tym nie martwic bo na wywołaniu dostane kroplówke dzieki ktorej do porodu bede lżejsza juz o 7kg :D kocham mojego lekarza!!!!!!!!!!!!!!!! :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

12 lata 9 miesiąc temu #331643 przez Karola1990
aaaa... może moja wróżba sie sprawdzi!! ale by były jaja.
po sobie nie czuję żeby coś się miało wydarzyć dlatego się poddałam, nie będę czekała jak durna jakaś bo tylko się denerwuje.

12 lata 9 miesiąc temu #331645 przez szolrak1
karOLcia a jak Ty sie dzisiaj czujesz?????????? mam nadzieje ze lepiej:*

ja sobie własnie dzwoniłam do pracy zeby mi przygotowywali zaświadczenie z urzedu o składkach ubezpieczeniowych:) bo nie mam legitymacji:D ale fajnie ze 2 kwietnia moj maluszek bedzie juz całyyyyyyy i gotowyyyyyyyyyy zwarty i stesknionyyyyyy:D

12 lata 9 miesiąc temu #331646 przez szolrak1
no i czekam na wozek dzisiaj heheh:D:D supCio Chrupcio!!!

ELWI KOCHANIE :*

12 lata 9 miesiąc temu #331653 przez Karola1990
teraz super. idę po coś słodkiego do sklepu ale nie po mily waya bo sa za małe i nie ulżyło mi wczoraj :P
mam w planach pyszny obiad dziś zrobić. Upiec szyneczkę w kapuście kiszonej :)

właśnie dobrze że mi przypomniałaś. Ja sobie też papiery wszystkie przygotuje :D

12 lata 9 miesiąc temu #331664 przez kala321
Elwerka trzymaj się zmęczenie i osłąbienie,zmiana nastroju to normalne

Karola jakoś nie mogę się wziąć za tą torbę;P;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka