- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
jestes cudna matka ktora tak jak my poznaje swiat dziecka:) kazda za nas ma iinny prypadek;] kazda ma watpliwosci i frustracje dlatego sie wspieramy;] cierpliwosc to podstawa i nic sie nie martw pierwsze 3 mies sa czasem poznawania nauki i wygladu zombi ale jeszcze chwilla a twoja zosiunia bedzie najleepiej poznanym przez ciebie czlowiekiem;] jestes cudowna mama i nie wolno ci w to watpic;]
CALUSKI OD MONIQ:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kalus,przykro mi,ze nie jestes w stanie karmic piersia,ale staralas sie,robilas wszystko by maly dostawal Twoje mleczko.. najwazniejsza jest milosc,masz racje,a on dostaje ja od Ciebie to czyni Cie wspaniala mama
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
musimy się wspierać
nelka a jak w nocy się budzi na jedzenie to nie dajesz?to co robisz?
czy Wasze maluchy zawsze odbijają po posiłku?bo mój zawsze odbijał, a teraz nie zawsze czasem zasypia pod koniec
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Kala jak się nie odbiło to znaczy że maluszek nie nałykał się powietrza podczas jedzenia więc wszystko ok. Zdarza się szczególnie jak się karmi na tzw. śpiocha
Przestałam karmić Zośke w nocy żeby się nie przyzwyczajała i spała całą noc. Jak się przebudzi a robi to przeważnie koło g2 to daje jej smoka żeby sobie possała głaszcze po główce, nie wyciągam oczywiście z łóżeczka i zasypia, oczywiście chwilkę to trwa chyba że przebudzi się koło 6 to dopiero wtedy ją przewijam, karmię i jeśli się uda lulam żeby jeszcze troszkę pospała... czasem nie da rady i najpierw troszkę się pobawi i kimnie tak jeszcze na godz lub dwie. To działa bo ostatnio zasypia o g22 i budzi się tak między g6-8 i tylko dwie noce się przebudziła bo była kupka
Elwerka a próbowałaś podawać małemu herbatkę uspakajająco może jest zabardzo pobudzony a meliska go ukoi? hippa jest od 1miesiąca, widziałam w aptece że są nawet herbatki "spokojny sen" i też mają w skadzie mielise i coś jeszcze ale nie pamiętam producenta...
Buziaki dla Moniq i dziewczynek
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
- Otrzymane podziękowania: 14
I niech żadna z Was nie mówi mi, że jest złą matką! O nie! Każda z nas jest super i trzeba myśleć, że naszym dzieciom nie mogło się nic lepszego przytrafić. W końcu takiej miłości nie da nikt inny jak my!
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale niesamowite ze Twoja mala tak dlugo spi..naprawde podziwiam i ZAZDROSZCZE ;D
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
- Otrzymane podziękowania: 14
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a jak zje po 20,to 23,czasem 3-4,6-7
To z którego zrezygnować?
tego o 2-3?
pozdrowienia dla Moniq:D
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
misia a ty tez korzystasz z rad Tracy Hogg ???
Kinga tez raczej je tylko raz w nocy, ale to zalezy jak zasnie. chociaz zdazaja sie noce gdzie jest na cycu czescie ale juz coraz rzadziej
nelka wyplacz sie, wyzal sie po to tu jestesmy zeby sie wspierac
ale obiecaj ze jak to nie bedzie poprawiac ci humoru to maszerujesz do lekarza !
problemy ach problemy !!!! u mnie z rodzina meza jest jazda o te zaproszenie ale ja juz mam swoja rodzine i musze o nia dbac i nie pozwolic zeby cierpiala ...
pozdrowienia dla moniq
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Elwerka smoka ssa się inaczej niż cycka więc może być Olek nie przyzwyczajony, możesz spróbować dać mu possać swój palec a właściwie kłykieć czyli zgięcie palucha to też może go uspokoić.
Kala a normalnie Patryk jak jest głodny to płacze czy tylko właśnie ssa rączki albo smoka? bo Zośka ma od początku silną potrzebe ssania i to wcale nie znaczy że jest głodna, chyba poprostu jest nerwusiata i lubi się tak relaksować jak jej chodzi o jedzenie to smok nie pomoże tylko zaczyna płakać a jak się zassa to można spać dalej
Moja córcia kocha swoją mamusie i wie że miała chwilę załamania bo dzisiaj jest bardzo grzeczna i kochana chyba że to cisza przed burzą szczególnie że dzisiaj cały dzien i całą noc jesteśmy same...