BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 1 miesiąc temu #465781 przez kala321
Magda z tego co wiem to w tym wieku gorzej się gubi;D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #465929 przez Karola1990
Kamila ..miałam odpisać a zapomniałam. Nie będę miała welonu. mój welon będzie szedł przedemną z koszyczkiem z kwiatkami :)

12 lata 1 miesiąc temu #466004 przez szolrak1
no wlasnie kamila a ty jestes dowodem na to ze niekoniecznie;];];]

12 lata 1 miesiąc temu #466023 przez szolrak1
wlasnie ugasili mieszkanie w kamienicy obok polaczonej z moja , kolejny pozar ,, smierdzi mi w domu ehhh jakies fatum

12 lata 1 miesiąc temu #466407 przez Elwerka00
hej;) my na 11 na szczepienie;( maly od rana jakis nerwowy placze krzyczy wszystko mu nie pasuje.. Jesc nie chcial ale jakos wmusilam... Ja sie totalnie nie wyspalam ah..

Milego dnia

Aleksander < 3

12 lata 1 miesiąc temu #466420 przez kala321
Elwerka powodzenia

Madzia dobrze,że nie u Was

ja dziś od rana latam, do banku,bo mi jeden nr tel zablokowali i to ten gdzie przychodziły kody z banku na przelewy,a dziś zus do płacenia,nic nie mogłam wczoraj zrobić z przelewami a w banku tylko osobiście

jeszcze obiadek i deserek kupić na jutro,bo jedziemy na warsztaty muzyczne ja i mały

12 lata 1 miesiąc temu #466455 przez Karola1990
ja dla małej daje dziś zupkę,

zauważyłam że teraz śpi mi 2 razy dziennie .. jedna drzemka dłuższa a druga ok.16 krótsza.

ostatnio próbuje sama stać. ale to kilka razy zauważyłam że jak stała przy chodziku albo szafce to próbowała się puszczać ... najpierw jedną rękę potem drugą
ale jeszcze równowagi nie ma dobre i odrazu na pupke lądowała :)

elwi... współczuję szczepienia. ja tego nie lubię a tym bardziej mała... chociaż już jest duża i można ją zabawić grzechotką..

Albo tik taki ... dzieci bardzo je lubią..oczywiście oglądać jak grzechoczą. :P

Kala.. ale masz latania. przy własnej firmie jest dużo latania. wiem to po tacie. ciagle coś musi załatwić. I po 5 razu w to samo miejsce.

U nas rano świeciło słoneczko ale teraz patrze że znów się chmurzy. Oby nie padało bo ok 14 chcę z mała wyjść na podwórko.

12 lata 1 miesiąc temu #466561 przez kala321
mój mały uwielbia to:

mój ostatnio też by tylko skakał lub chodził;D

12 lata 1 miesiąc temu #466731 przez Elwerka00
juz po ;D wiem Karola ze mozna zabawic ale przy WZW B nie da sie ,bo ona jest bolaca i tak czy siak maly i tak placze.ostatnio nawet nie poczul dzis troszke zaplakal. Teraz spi.

No i . Jestem w szoku.Maly wazy 9600kg i ma 79 cm wzrostu. ;o
Pielegniarka nas zna i mowi,ze nie ma nadwagi bo jest duzy ale myslala,ze ma juz wiecej niz rok;p no i nastepne na roczek szczepienie.. Uff..

Kala Ty to w ogole kobieta ogarnieta;D tzn wiesz,ja Cie podziiwiam ze to ogarniasz i w ogole pracowita jestes.. Masz czas na wszystko.. Nie ma sie co dziwic ze taka chudziutka ciagle w biegu;p

Nie wiem co zrobic na obiad.cos prostego na szybko bo nie mam dzis mocy na papranie sie przy obiedzie czeka mnie wieczorem pranie,proszek musza kupic i bedzie z 8 pralek;p z 5 osob z calego tygodnia jest co prac;o az nie chce mi sie myslec.

W ogole jestem taka podjarana bo zamowilam szafe ;D taka z duzym lustrem i nie moge sie doczekac az przyjdzie;D bo ta pojedyncza jest mala i mam tam pol szafy swoich i pol malego a w komodzie calej sa tez malego rzeczy i mam w tym pokoju fotel duzy ,fotel bujany duza kanape rozkladana stoliki dwa lozeczko.i normalnie zastawiony caly!musze powywalac polowe tych mebli.a lozeczko malego hm.chyba stoji tylko dla reguly;p bo wsadzam tam malego tylko rano zeby sie ubrac.hehh

W ogole remonty w domu,rodzice robia garderobe,potem korytarze... Szok.nienawidze remontow bo ludzie sie wtedy kloca.. Wiadomo dom z oazy spokoju,azylu zmienia sie w haos .
Oby jak najszybciej to ogarnac.

Karola Twoja Ola to zdolniacha.obstawiam ze najszybciej pojdzie na nozki;p

jak sobie pomysle,ze maly bedzie chodzil to juz sie obawiam;pwszystko bedzie pochowane a i tak znajdzie cos czym zrobi sobie krzywde..

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

W ogole..mam juz prezenty pod choinke dla rodzinki.dla malego kupie ten garnuszek mowiacy i spiewajacy .. Wyobrazcie sobie ze 600 zl wydalam juz;o koszmar takie to wszystko drogie..rodzenstwo maja nowe mieszkania to garnki sztucce zastawy kuchenne potrzebuja wiec prezenty trafione beda;p

Tylko tak sobie mysle.. Czy doczekamy swiat skoro tak dudnia o koncu swiata?i ostatnio tzn wczoraj reklama nagle pokazuja kole ziemska i ze cos w nia uderza i cala robi sie ognista.ze to koniec swiata .myslicie ze to sie spelni?

Aleksander < 3

12 lata 1 miesiąc temu #466802 przez kala321
elwerka nikt nie zna dnia i godziny

ja zorganizowana,ciagle latam
fajnie ze masz szczepenia z głowy my musimy czekac do grudnia:(
a mały ładnie ci rosnie;)

12 lata 1 miesiąc temu #466849 przez Elwerka00
Kalus on rosnie ale malo przez 2 miesiace niecaly kg. Wiec to malo... Chociaz waga duza..

Oby i Wam poszlo gladko i szybko;) ;*

Wiesz co? Tak patrze na Twoje nowosci i te wisiorki sa swietne;)

Nikt nie zna,masz racje wiec po co to wszystko robia?ludzi tylko strasza;( a ja jednak mam taki dziwny niepokoj.

Aleksander < 3

12 lata 1 miesiąc temu #466877 przez Karola1990
elwi ja tez troche się obawiam ... zwłaszcza że te życie za specjanie pobożne nie jest,
co z tego że do kościoła w niedziele chodzimy jak cała reszta nie tak jak powinna.

z resztą Kamila pewnie słyszała o tych przepowiedniach fatimskich... one są naprawdę straszne.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #466907 przez kala321
Elwerka to zapraszam;) kup sobie wisiorek przed końcem świata;)

12 lata 1 miesiąc temu #466929 przez kala321
a gdzie wy o tym słyszałyscie, bo w radio nie mówili?

12 lata 1 miesiąc temu #466943 przez Elwerka00
Kala a co mi z tego wisiorka jak nie bede miala go gdzie zalozyc jak zgine;(
;p

Karola ja tez sie boje.. Te przepowiednie a ogladalyscie 2012?ten film.masakra..

Aleksander < 3

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka