- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Martyna napisala ci propozycje obiadku nie wiem czy widzialas ???
a moze sprobuj Olka przystawic do cyca
karola Kinga bardzo lubi okulary, babcia nosi i Kinia jej je ciagle sciaga
tez mi lobuziak lapie za kable, sluchawke od prysznica jak sie kapie, gryzie lapmke kroea jest przy lozku i wogole lubi zabawki ktore nie sa zabawkami pilot, telefon, butelka, a uwielbia gryzc swoje pampersy ktore ma poukladane w lozeczku
Kinga jeszcze nie jest tak mobilna ja Ola ale mysle ze wszystko przed nami
madzia tesciowa zadbala o porzadek hehe
mi tam tescie ostatnio na nowe mieszkanie przywiezli likier Sheridan`s coffee ktory uwielbiam nie otwieralam go bo jeszcze karmilam. ja z mezem poszlam spac do rodzicow a oni i bratowa z mezem zostali u nas na mieszkaniu, rano przychodzimy do nich a likier wypity czujesz to ???
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
elwerka... niestety ale madzia ma racje muszisz zbierać dowody bo skoro on taki głupi jest może coś przeciwko tobie szukać... jakiś kumpli poprosi żeby zeznawali że na imprezy chodzisz i wg. .... znam to z życia, moja siostra miała tą samą sytuację. oczywiście wszystko kłamstwem było ale musisz być na to gotowa. o alimenty zakładaj i to bez zastanowienia.
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a rodzice w razie czego będą Twoimi świadkami,pomyśl kto jeszcze mógłby być świadkiem,że on się nie interesuje i nie pomaga
jacyś wspólni znajomi,rodzeństwo,sąsiedzi,itd
dzwoniłąm do lekarza,nie ma już wolnym miejsc skończyło im się tam coś i szczepienie przełożyli nam na grudzień,mam dzwonić 15 list:(
a dziś ja idę do lekarza,bo kaszel mam już taki,że małego budzę
nasz się śmieje w głos gdy mówię "nie"
mój mały od początku nie lubi okularów i płąkał na widok osób w okularach ,albo był poważny,gdzie do innych się śmiał,nawet jak J ubrał w pracy,to mały się do niego nie usmiechał
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
olsztyn.wm.pl/32664,Ruszyly-bezplatne-po...-i-obywatelskie.html
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
TU CHODZI O DOBRO DZIECKA!!!!!!!!!!! wiec nie masz sie co martwic! walcz z debilem i nagrywaj jak cie wyzywa!!! chowaj dume do kieszeni i pokaz mu ze nie trafil na byle kogo!! straszyc cie moze hahah bo to niestety jego jedyna mozliwosc:D jest synek w dupie i to głebokiej!!!;]
idz do urzedu miejskiego albozadzwon i umow sie na wizyte z prawnikiem od spraw rodzinnych! zaplacisz za porade do 100 zł u nas w katowicach biora 50zł i on ci powie co masz robic! ;] glowa do gory
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
mnie ta makrela zaprosila na urodziny musialam mojej rodzinie powiedziec ze nie przyjade na uro brata gdzie bedze cała rodzina bo ona sie obrazi.... wiec niech ma a ja cała nd spedze z moja rodzina w odwecie;] bez m na spokojnie;]
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
pisalas ze onbedzie ci chcial odebrac prawa i dziecko wiec niech sklada dupek i tak tylko kase traci:D nie odbiora ci dziecka:D o alimenty to roznie czasmi sie przyznaje 500zł czasami tysiac zl i tak sad orzeka kwote ale ja dokladnie nie wiem jak to jest ile mozesz zarzadac to musisz spyytac prawnika do spraw rrodzinny on ci powie na ile mozesz liczyc i doradzi kolejny ruch
nie boj sie nic ci nie udowodni straszyc cie moze ale i tak nic nie wskura niech sobie odwiedza ma dziecko 2x w tyg i co 2 weekend i tak mały raczej zadowolony nie bedzie
odebrac to ci moze smieci w worku do kosza palant
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
wiec zaraz poprose m zeby zadzwonil! gdyby mi sie dziecko dusilo to co?? nie ma miejsc???????? ale gdybym podeszla to bedie? masakra... ja nie mam jak sie tam dostac wiec mialam auto nagrane
sluzba zdrowia chron Boze
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
Wniosek o Alimenty
Pozew/wniosek o alimenty należy złożyć w dwóch egzemplarzach w sądzie rejonowym właściwym dla miejsca swojego zamieszkania lub w miejscu zamieszkania pozwanego. Warto pamiętać, że osoba starająca się o alimenty jest zwolniona ze wszystkich opłat sądowych.
W pozwie należy umieścić :
dane osobiste;
dane dziecka;
dane osoby pozywanej;
stopień pokrewieństwa;
akt ślubu;
akt urodzenia dziecka;
kwotę świadczeń alimentacyjnych jakiej się domagamy wraz z uzasadnieniem m.in.: koszty utrzymania dziecka związane z jego edukacją, wyżywieniem, utrzymaniem mieszkania. Dodatkowo, jeżeli dziecko jest chore lub niepełnosprawne należy dołączyć zaświadczenia od lekarza, podać szacunkowe koszty leków oraz rehabilitacji, jeżeli jest ona konieczna.
Trzeba pamiętać, że jeżeli ubiegamy się o alimenty dla kilkorga dzieci, wyliczenia dla każdego z nich należy zrobić oddzielnie.
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
u mnie dolina moja bunia jest w szpitalu miała zapaść, ma 89lat więc różnie może być....
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia