- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- martela89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Jestem szczęśliwą mamą Vanesski :)
laski ona jest pogieta;] nie chcce kalus od niej pieniedzy potem bedzie gadac ze gdyby nie ona mały nie miałby krzesełka ........ ona rywalizuje z moja mama na kupowanie... chce byc leppsze od mojej mamy na kazdym stopniu .. jak moja mama kupi maskotke ona kupi 2!!! bardzo mi dowala ze czesto jestem u mojej mamy hahah ( 1 w tyg) jakby chcicała byc najlepszaaaa i jedyna.... i wkurzza mnie ze do swojego faceta mowi dziadku brunia!!!! taaaaaaaaaaaaak i moj syn bedzie miał zaraz 8 dziadkow i 7 babc! debilizm;]
uwierz mi kalus ze nic od niej nie chcce bo juz sie nasłuchłam ze mi dała dach nad glowa ze tyle ile ona mi dała pieniedzy ( na slub dostałam 2 domestosy) ... dajcie spokoj rozdwojenie jazni ... gada jak mam gotowac... jakby była jedyna matka na swiecie... mam ochte w nia ciastem rzucic i powiedziec" zamknij r..." hahah ale sie usmiecham:P:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
będzie dobrze, nie raz nie dwa jeszcze będziemy nasze szkraby podnosić;D
maly zasnął ,a ja pozmywałąm,pomalowałąm i ciasto zrobiłam,idę dalej popracować;D
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
elwi obserwuj go:*
bunio dzisiaj sie przytrzy mal lozeczka i prawie wstal ude rzyl broda o barierkr i lament:/ ale nic nie ma uf. zabki ida i tym razem jest ciagly placz biedne dzieci:(
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
moja mała jest okropną łobuziarą. już mam wszystko pochowane z dolnych pułek i tylko na szuflady muszę poszukac zabezpieczeń.
Dziś wyszłam do łazienki siku ... dosłownie sekunda i słyszę jak coś huknęło
weszłam do pokoju a mała pociągneła za kabel od głośnika który stał wysoko na regale. całe szczęście nie spadł jej na główke bo nawet boję się powiedzieć co by mogło się stać.
dlatego koniec siedzenia u nas w pokoju.
dziś robimy barierki i Ola siedzi już u siebie.
Jak odkurzam to pełza za odkurzaczem albo gryzie kabel.
Co to będzie jak już nauczy się chodzić ??
Łobuz z niej niesamowity na sekunde nie można zostawić bo zaraz gdzieś idzie i tak ostatnio wyciągneła dokumenty które leżały na regale i zaczeła je jeść.
Wstaje przy wszystkim co stabilne, a jak nawet nie ma się czego złapać to staje na stópkach i podpiera się dłońmi podłogi jakby chciała wstać.
Coś czuję że będę miała z nią przeprawę.
Biedna choinka.
A! no i jak tylko zobaczy kontakt to zaraz wszystkie kable wyciąga... może nam każe pieniądze na zabawki oszczędzać
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
karola ale sie usmialam z twojej lobuziary
elwira nie martw sie, po Kingi upadku dochodze do wniosku ze nasze malenstwa sa elastyczne ale oby wiecej mi tak nie leciala
a co do twojej sytuacji to nie daj sie niczym sprowokowac, on ci dziecka nie moze zabrac bo niby na jakiej podstawie ??? mieszkasz u rodzicow, oni cie wspieraja i pewnie jak juz dojdzie do sprawy to tez beda po twojej stronie a najlepiej poszukaj u siebie w miejscowosci darmowej badz platnej ( ok 50zl ) porady prawnej i wybierz sie tam po rade i pomoc
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fakt oby jak najmniej upadkow,ale z czasem dzieci ucza sie ze jak upadna to nie ma co plakac tylko wstac i dzialac;p ale teraz to malutkie jeszcze...
Karola,moj nie porusza sie w ogole;p wiec nie wiem co to znaczy;p
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
Jestem z Ciebie dumna
a co do mojej łobuziary.... wczoraj wieszałam pranie a Ola wczołgała się pod suszarkę i ściągała wszystko co dosięgnęła.
nie myślałam że tak szybko to wszystko będzie się działo bo w sumie nie ma skończonych 7m-cy.
ale i tak uwielbiam jak się śmieje gdy jej mówię że nie wolno. Ja powaga o ona uśmiech od ucha do ucha.
Wasze dzieci lubią okulary?? Ja powinnam nosić i zakładam od czasu do czasu ... ale wtedy jak mała nie patrzy bo zaczyna płakać strasznie i się boi. Albo zaczyna się wstydzić i chowa główkę.
Podobno dzieci lubią okulary.
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
poszukac dobrego prawnika albo po znajomosci jesli takowe masz lub z urzedu. Prawnicy z urzedu biora za porade od 50 zl do 100zł w sadzie jest roznie. ja w kazdym razie mam prawnika zjebistego a;le jeszcze sprawy nie załozyłam a juz 2500zł nie moje:(
najwazniejsze jest to abys sie bardzo pilnowała... nie pal papierosa przy nim pochowaj winko.... wystaw wszystkie kosmetyki na połke zebys ie napatrzał duper... jesli cos bedzie nie tak robił przy dziecku glosno sie buntuj! i proponuje załaczyc w telefonie dyktafon gdy cie wyzywa.... sad z tego co wiem nie lubi takich dowodow ale masz zawsze dowod na to jak toba poniewiera i mozesz powiedziec ze tak samo niebawem bedzie poniewierał dzieckiem gdy mu sie znudzi.... wazne jest zebys miała jakis dochod !! rob zdjecia jak mały sie bawi a ten oglada tv!!! pobaw sie w szermloka! niestety musisz:*:*:*:*:*:
jeden plus .... bedziesz miała gnoja z głowy!!!
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
bunio tez mi wszystko szarpie:D jak za bardzo wywija wkladam go do krzesełka, am słuchowiska i daje zabawki;] i mam chwilke a on sie uspokaja
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia