- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
szorlak niestety to tylko u nas tak może byc...
fajny ten stoliczek,ale drogi
też chciałam ci podesłać linki,ale widzę,że szolrak już to zrobiła;D pamiętaj jesteśmy z Tobą,pomodlę się;D
nelka-Was też ogarniam modlitwą;D
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
Mam problem ze snem swojego maluszka może mi coś poradzicie. Mianowicie od jakiś 2 miesięcy Adaś mi się bardzo często budzi w nocy. Potrafi budzić się co pół godziny, co 15 minut czasami uda się jak prześpi ciągiem trzy godziny ale to tylko raz na jakiś czas. W nocy karmię piersią i jak tylko mały zapłacze lub kwęka przykładam go do piersi i już śpi po czym po chwili czasem po godzinie znowu się budzi i tak w kółko. Już nie bardzo wiem co robić sutki mnie bolą bo mały je miętosi jak by ssał smoka. Dodam jeszcze że smok nie wchodzi w grę bo niuniek w ogóle nie chce go ssać.6 miesięczne dziecko powinno się już budzić raz czy dwa w czasie nocy ale wstawać co godzinę to coś jest chyba nie tak.
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
teraz mała śpi w swoim pokoju gdzie jest cicho, odpowiednia temperatura i znów mamy spokój na całą noc i przy tym my mamy więcej siebie
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiecie roznie jest,czytalam ze jedna kobieta tez starala sie tak jak ja ,ojciec mial gdzies po roku chcial malego brac do siebie i bral kiedys narkotyki mial rozne zle rzeczy na swoim koncie a i tak sad stwierdzil ze matka jest histeryczka i moze jej dziecko zabrac i ten palant dostal wiecej niz chcial nawet. Wiec to chore wszystko jest..
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
musisz byc madrzejsza od niego i opanowana:d masz nas !!! mow co cie boli!jestesmy z Toba:*
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kari to zabki u nas to samo jest sa dni ze jest spokoj a potem pare dni znow budzenie co chwila tak jak u Ciebie.trwa to u Ciebie tak bo maly caly czas zabkuje.. Dlatego te zabki tak szybko wam wychodza a u mnie np wolniej bo co pare dni zabkowanie sie pokazuje.. Moze pociesze sie tym,ze szybciej bedziesz miala zabkowanie z glowy heh;p
No i oczywisscie mam pytania.. Ile dziecko musi miec latek by ojciec mogl zabierac je do siebie na noc juz itp. Takie male dziecko co on sie nim nie potrafi zajac,nie chce mu go dawac.. Zrobi mu krzywde..to taka sierota ze nawet herbaty nie potrafi zrobic dobrze..;/ wiesz moze cos o tym?od kiedy Twoj maz bierze corke tak? Jak ta matka wam robila problemy?nie chciala dawac dziecka i co dalej?ohh wszystko mi napisz jesli mozesz,bede wdzieczna;D
Szczerze to z wielka przyjemnoscia zabralabym mu prawa rodzicielskie ale nie mam podstaw.wiem,nie powinnam bo on jest ojcem ale z niego wiekszy kawal chuja niz ojciec.glupi kutas!;/ wrrr;/
Wybaczcie.musialam.uff.
Narazie zloze o alimenty ,a jesli chodzi o spotkania jego z malym,nie bede zakladac sprawy poczekam az on zalozy i wtedy bede sie przejmowac,bo na obecna chwile za duzo tego.
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
karii glowa do gory!! ja tez mam 1 zabek ale nic innego nie widze a maly mrauczy marudzi i sie slini;] noc taka sama jak u ciebie;]
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Karii a od kiedy wychodzą wam te ząbki? a może to się stało jego przyzywczajeniem? budzi się z rykiem czy tylko marudzi troszkę? od razu dajesz mu cycka czy czekasz chwilke? a karmisz go cyckiem tylko w nocy? ząbki mogą być przyczyjną ale jak sama mówisz trwa to dosyć długo...
a nas dzisiaj zastał deszcz na spacerze więc była okazja do wypróbowania folii przeciwdeszczowej i wszystko pięknie ładnie wózek suchy a moje dziecko mokre nie dość że przez to okienko jej padało bo akurat deszcz zacinał nam w twarz to oczywiście musiała się bawić folią