BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 1 miesiąc temu #461951 przez ewelinda83
tak myslalam ale wolalam nie pisac zeby wtopy nie bylo ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #461955 przez szolrak1
elwi kochana ja karmie maluszka piersia co godzinke o 10 laszka o 13 obiad o 16 deser

12 lata 1 miesiąc temu #462005 przez kala321
Elwerka my mamy chyba 12-go musze sprawdzić,aby potwierdzić wizytę

mój je ok 3-4 mleczko 100 ml, potem rano 8-9 kaszka (ok 100 ml wody),wtedy ok 12-13 obiadek ok 100-120 g, potem mlekiem dopija tak 80 ml,potem ok 15-16 deserek 90-100 g i 60-90 ml mleczko, wieczorem ok 20 kąpiel i po kąpieli mleko 150 ml, potem ok 23-24 150 ml mleka

jak bedziesz szukała biżuterii do ślubu,to mogę ci zrobic wg Twojego marzenia;D

Elwerka Twojej najomej też możesz powiedzieć,aby zerknęłą na bizuterię ślubną na cudownym-kuferku,albo podrzuciłą pomysły i mogę jej zrobić;D

a widzicie Patryk znowu wszystko mlekiem dopija

nasz dziś jadł biszkopty,ale się cieszył,dawałąm okrągłe to tak sobie a jak dałam podłużny to zjadał aż mi się uszy trzęsły;)

i z kubka mojego chce pić,tak bardzo ,że widząc mnie siedzącą z kubkiem tak długo "pełzał" po łożeczku,aż doszedł do kubka,mały cwaniak;D jak coś chce to potrafi;D

nasz pije wodę, herbatki ani soczków na razie mu nie daję,a Wy?

12 lata 1 miesiąc temu #462023 przez Elwerka00
chyba naprawde zrezygnuje z tych danonkow;/

Oh i zobacze jak Olek zje tulony..

Kalus ok;*

Karola a czemu przestalas?;p

Aleksander < 3

12 lata 1 miesiąc temu #462042 przez Elwerka00
wasze dzieci jedza duzo w porownaniu z moim;( myslalam,ze to zeby i dlatego ale trwa to juz dosc dlugo..

No i maly sie przebudzil,chcialam dac mu mleko.. I pluje ryczy nie chce,tulilam glaskalam nic;( no i podalam za chwile znow i znowu to samo.. Minelo 5h wiec powinien byc glodny ..i niby jest ale mleka nie tknie..;( zwariujje.

Aleksander < 3

12 lata 1 miesiąc temu #462067 przez ewelinda83
Elwira napisz w takim razie post na marcowkach skierowany do Martyny, napewno ci pomoze i doradzi jak karmic Olusia :)

mi Kinia tez je male ilosci przez te zeby :dry: ale sa dni ze zjada wiecej, albo np mleka je ok 120-150 ml a jak jedziemy samochodem to potrafi zjesc nawet 180 ml :)
moze sprobuj karmic Olka regularnie, zapisuj sobie godziny, dawaj tyle ile zje i czekaj np te 3 godziny i powinien sie przyzwyczaic. karola karmi nawet co 4 godziny, tak wiec nie martw sie napewno sie nam Olus nie zaglodzi :blink:

12 lata 1 miesiąc temu #462088 przez Elwerka00
Ewus robilam tak ze co te 3h dawalam i nie chcial.potem co 4h znow to samo
.kaszke czy biszkopty to zjada ledwo ale zjada ale mleko nie,a ono jest najwazniejsze przeciez;( ma to,co dziecko potrzebuje;( witaminy itp;(

Ohh wlasnie zaraz napisze na marcowkach..;(

Ps.sliczny suwaczek Ewus;D ;*

Aleksander < 3

12 lata 1 miesiąc temu #462144 przez Karola1990
ja karmie co 4 godziny bo inaczej zwymiotuje. no i musi być najpierw mleko potem po3-4h kaszka potem obiadek i wieczorem mleko. czasem dam jej kisielku albo owoca albo chrupka. Waga Olusi jest bardzo dobra bo waży 8kg i jest ok :)

dziś jem na śniadanie owsiankę z musem jabłkowym i Koniec! dziś już mam zamiar się ruszyć :P bo mało czasu zostało. salę już mamy. grajka tata załatwi. jeszcze kamerzysta albo fotograf bo musimy na czymś przyoszczędzić...ehh.. na samą myśl mi się załatwiać nie chce. najchętniej bym poszła do kościoła z Michałem i świadkami bo w sumie tyle lat jesteśmy ze sobą że jakoś zwyczajne to wszystko :D

12 lata 1 miesiąc temu #462146 przez Karola1990
a właśnie.. co myślicie o tym końcu świata ? bo ja już zaczynam się bać.
mamy umrzeć tak żyjąc bez ślubu? dobrze że chociaż Olusia aniołek.

12 lata 1 miesiąc temu #462221 przez szolrak1
karolinko hihi nie wierze w to;] tyle razy juz sie swiat konczył a ja dalej kredyt spłacam heh:D

12 lata 1 miesiąc temu #462227 przez szolrak1
ja po wizycie tesciowej..........opierdziel ze kupilam krzesełko bo ona chciała........ ciagle dowalała mi tekstami... oj mama musi dawac ci sliniaki ... mama cie nie smaruje? a gotujesz mu czy idziesz na latwizne... ogladasz cały dzien tv... to co ja mma teraz kupic na mokołaja prosze natychmiast powiediec............ boze zeby on juz miał 4lata i bede go porywac na wycieczki z babcia.... mogłbys juz od tego cyca odejsc............ ile wazy?? nie spisz z mezem?????????????? czemu bruno nie spi w łozeczku?????? kiedy wracasz do pracy? zastanowilas sie czy dacie rade??( nie no lepiej zrezygnuje z pracy zeby ja zadowolic...)

powiedzcie mi czy ta baba ma mozg?? czy prototyp????????

12 lata 1 miesiąc temu #462235 przez ewelinda83
Wspołczuje ci Madziu takiej tesciowej :ohmy: dobrze ze ja swojej widywac czesto nie musze :) ale chyba moja nawet taka wscibska nie jest ;)

ja w ten koniec swiata tez nie wierze, nawet za bardzo nie wiem kiedy znowu ma byc :unsure:
kurcze to moze ja tez przestane spalacac kredyt i w jakas podroz dookola swiata sie wybierzemy :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #462242 przez kala321
a ja nawet nie słyszałam o końcu;D
a tak naprawdę "nikt nie zna dnia ani godziny..."

szorlak jak chciałą kupić krzesełko to niech ci da pieniądze i krzesełko będzie od niej,a wybrałąś bo byłą okazja,tak jej przedstaw i będziesz miałą takie jak chciałąś,ale od niej;D;P
a małemu kupisz coś innego za pieniążki od niej co będzie potrzebował;D

a Brunio nie śpi w łóżeczku?

100 pytań do...hahaha
moja teściowa ma inna metodę,nic mi nie mówi,tylko patrzy,a potem z J sis przedyskutuje i J przez tel nadaje

z teściowa się nie wygra...ciekawe jakie my będziemy?

12 lata 1 miesiąc temu #462309 przez szolrak1
laski ona jest pogieta;] nie chcce kalus od niej pieniedzy potem bedzie gadac ze gdyby nie ona mały nie miałby krzesełka ........ ona rywalizuje z moja mama na kupowanie... chce byc leppsze od mojej mamy na kazdym stopniu .. jak moja mama kupi maskotke ona kupi 2!!! bardzo mi dowala ze czesto jestem u mojej mamy hahah ( 1 w tyg) jakby chcicała byc najlepszaaaa i jedyna.... i wkurzza mnie ze do swojego faceta mowi dziadku brunia!!!! taaaaaaaaaaaaak i moj syn bedzie miał zaraz 8 dziadkow i 7 babc! debilizm;]

uwierz mi kalus ze nic od niej nie chcce bo juz sie nasłuchłam ze mi dała dach nad glowa ze tyle ile ona mi dała pieniedzy ( na slub dostałam 2 domestosy) ... dajcie spokoj rozdwojenie jazni ... gada jak mam gotowac... jakby była jedyna matka na swiecie... mam ochte w nia ciastem rzucic i powiedziec" zamknij r..." hahah ale sie usmiecham:P:)

12 lata 1 miesiąc temu #462374 przez Elwerka00
madzia bylo rzucic ciastem;p

U mnie maly zaliczyl upadek.siedzial na samochodziku i sie przechylil i bum glowa na panele.zlapalam go ale i tak uderzyl,a niby trzymalam ten samochodzik i plakal strasznie,potem jeszcze to pamietal i poplakiwal,teraz zasnal,.ohh wiecie jakie objawy moga niepokoic po tym upadku?ma na czole czerwone miejsce ktorym uderzyl..

Aleksander < 3

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka