- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
nasz to jak miała miesiąc to zrobiła nam niespodziankę w wanience koniec kąpieli od razu było bo woda brązowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
KamilkaAmelka śliczna a kupka pokaźna
nasz to jak miała miesiąc to zrobiła nam niespodziankę w wanience koniec kąpieli od razu było bo woda brązowa
Kąpiel błotna...
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
Ewitkunciekawy gryzaczek i jaki mały krokodylek heeh. Moja tez tak rozmawi piszczy, chyba nasze dzieciaczki odkryły że wydają dźwięki i im się spodobało, że mogą dać o sobie znać
ja tu sobie pisze , mała gadała i spojrzalam na nią a ona oczy zamknięte paluszek w buzi i lula mój Aniołek
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
a moze Adolinka jest poprostu szczupłej budowy?
kiedy idziesz ja zwazyc teraz? no 2 minutki ssania to rzeczywiscie niedługo ale moja ssie tez tylko 10 min, wszyscy sie dziwia, ze tak krótko ale a Natipm pisała, ze Jachu tez tylko 5 min jej ssie
dziewczynki dzieki za komplementy jesteście kochane
Kamilka moja takie wypadki ma ciągle no...przynajmniej raz dziennie ale często i trzy a jak w nocy jej sie zdarzy to zawsze az do szyji
Hoborr a co to za kulki tak Cię uszczesliwiają??
Aga strasznie sie ciesze, ze ciasto wyszło, to jest pół porcji tak naprawde, bo w orginale było wszsytko razy dwa ale zeby za dużo nie było to robie mala blaszke zawsze bo ja też ciągle chodze podjadać
Kurde ewa to moze powinnam była ten drugi gryzak wziąc jednak zamaist żyrafy
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
RóżyczkoBianka słodka, a jak patrzy na ciocię
Ewitkunciekawy gryzaczek i jaki mały krokodylek heeh. Moja tez tak rozmawi piszczy, chyba nasze dzieciaczki odkryły że wydają dźwięki i im się spodobało, że mogą dać o sobie znać
ja tu sobie pisze , mała gadała i spojrzalam na nią a ona oczy zamknięte paluszek w buzi i lula mój Aniołek
Kaska ona na swoja siostre tak patrzy :)bo one sie uielbiaja
na szczęście
kąpiel błotna hahahahaha
ups 2 posty jednego autora
ewitkun no moja tak nadaje, ze jej nie przekrzyczysz jak nauczycie sie umieszczac filmiki to pokaże próbke
yyy cos jeszcze miałam odpisac hmmmm
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Hobbor ja też szukam jakiegoś stroju na święta dla synka. I przebrania na Sylwestra, bo u nas co roku przebierane;)
Aśka mnie też rozłożył ten daszek na ptaszek Zupełnie to nieprzydatne;) le peticado polecam, mamy literki na ścianę i kocyk z napisem Filipek. Genialne zdjęcie z marchewką My na Gwiazdkę kupiliśmy już tą wyścigówkę na grzechotkę i słonia. A na Mikołajki na razie miękkie klocki z Biedry:)
Masuska bo Ty przecież jesteś zajebista a teraz jeszcze ktoś o Tobie piosenkę napisał No i 84 rządzi, to też mój rocznik;) Kurcze, jakie fajne śpiworki w Lidlu! lecę dziś zobaczyć
Paulinka ja też tak miałam, że nie mogłam patrzeć na wózki, ciągle widziałam kobiety w ciąży i wiecznie się zamartwiałam, że nie zajdę. Po trzech miesiącach seksu co drugi dzień nie miałąm już z tego żadnej przyjemności. A potem miałam więcej pracy, bardziej zajęty miesiąc, brzuch mnie bolał jak na okres, wiec odpućiłam i zaszłam:) Miałam podobnie jak AgaPowinnam dostać okres 1 listopada, 5 zrobiłam test i była jedna kreska.
9 test i też jedna. Nawet na bungee skoczyłam, bo przecież test negatywny. A 12 były już dwie kreski potem się okazało, że mi się owulacja przesunęła. Chciałaby mieć drugie dziecko, ale jak myślę o staraniach, testach to mi gorzej Trzymam mocno kciuki za Ciebie!
Różyczko Ty to potrafisz kusić! jutro zrobię te naleśniki czekoladowe na śniadanie, brzmią super Jej, jakie fajne zdjęcie:) Ale Bianusia się zmieniła od tych pierwszych zdjęć
Ania W mój mąż miał taką kitkę jak Twój Szymuś Tylko On wtedy 7 lat skończył Ale fajnie, że Dominiś tak zasnął My też się często tak kłócimy na wesoło;) Grunt to mieć poczucie humoru Super że Dominiś się już lepiej czuje!
Aga1040 ja też bym chciała karmić do roku:) i też polecam herbatki, ja je polubiłam i piję cały czas. Mój mąż się śmieje, że się przyzwyczaję i będę już nawet po karmieniu je piła;)
Hoborr jak poszła rozmowa z dyrektorką? gratki za wypowiedzenie! trzymam kciuki Kochana za dwie kreski następnym razem! wiem, jak takie czekanie jest wkurzające O jakie kule chodzi???? bo ja nie załapałam...
Taka Jedna przykro mi, że znowu coś ze zdrówkiem nie bardzo:( Ale przyajmniej czysto u Synka, to super! może t faktycznie zęby?
Kaśka my z kłótniami mamy tak samo:) I wstyd się przyznać, ale zazwyczaj to ja po długim czasie niekłócenia się na coś warknę i problem gotowy. Ale potem miło się godzimy;)
Masuska, Różyczka u nas reklamówka, opakowanie po pampersach i pusta butelka po wodzie to najlepsze zabawki:)
Dorotas potrzeby rosną z wiekiem;) Nasze maluszki jeszcze nie marzą o drogich prezentach;)
Kamilka nasz też wczoraj tak wyglądał Kumulacja po trzech dniach;) i w dodatku, kiedy mieliśmy już wychodzić, a tu trzeba było wrócić umyć i przebrać
Basba cudne zdjęcie!!!
Dziewczyny, co ile Wasze dzieci robią kupki? Karmione piersią? Bo czytam, że Bianeczka trzy razy dziennie, a Filip ostatnio co trzy dni
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
Różyczko może Biance Zosia przypadnie do gustu, może to kwestia czasu bo gryzak kiedyś nie był tak pożądany jak teraz
Kaśka ja też coś robię w necie a mały z gryzakiem w buzi zasypia hahhahahah przetransportowałam na śpiochu do wózka i śpi dalej
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
Oposekmoja to czasem 3 czy jedna na dzień robi najmniej
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ewa no super ten Twój Antoś, najbardziej podoba mi się w wersji Krokodyl
Bartek też jak nieraz zacznie piszczec albo opowiadac, to konca nie ma
Rózyczko ślicznotka z Bianki!!!! I Ty mi chcesz wmówić, że ona tak Ci daje popalić w nocy? Teraz to na pewno nie uwierzę
Aga skoro Tobie ciacho wyszło, to ja jutro może też zrobię
Aniu daj mi trochę Twojej energii
Kamilko to Wam Melka pokazała jak to sięrobi
Hoborr - - no własnie o jakie kule chodzi?
Ooooj, mały wstał i już marudzi, znowu nie nadrobie
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
A ja tak się poskarżę, jak mąż przychodzi to Piotr pieje z radości,. Ja też tak chcę..
Ewa, jaki krokodylek słodziutki:)
Oposku, te kombinezony mają być 28.11 więc jeszcze czas, ale i ja też chętnie je obejrzę, ale nie pozwalają mi kupić
Dorotas mama dziś sprawdziła ile kosztują dady i u mnie 28,99zł
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Aga dziękuję
Różyczko gratuluję nocki a Bianusia jaka księżniczka,chcemy więcej fotek,a najbardziej tych w BEKINI
Ewi Olka też ma takie skarpety
Oposku moja robi 3 razy dziennie ale nie ładną
Masuska hahahaahaahahahahahahahahahahahahahahahahaha ale się uśmiałam hehehhheheheheheh,szara morda zniszczył klopa,ala nie wali mu pały!słoiki nadziane sedesem tutaj mieszka dziabaducha ? no nie no zajebiste
Proszę więcej takich
Takajedna no przykro mi kochana,może spróbuj te dziąsełka posmarować,bidula mały
Aśka ja kompetnie nie mam pomysłu na mikołaja(u nas 5-go grudnia)
Kaśka zazdraszczam tak dłuuugiej nocki
Basbaheh jakby chciała powiedzieć "co Ty wyprawiasz z moją głową"
Hoborr Ją brzuszek bolał? a alergii pokarmowej nie miała?
aha Tu nie jesz nic z krowim mlekiem i kurzym jajem hmm
Czyli nie masz diety bezbiałkowej?Czy w ogóle coś takiego istnieje?
Ja patrze dzisiaj co mam w lodówce i ile w czym białka NA 100g/ml a więc np :
MLEKO SOJOWE 2,1g
DŻEM 0,4g
MARGARYNA <0,5g
SEREK ZE SZCZYPIORKIEM 5g
Tylko sos do naleśników i coca cola 0g
Kurde młoda musi mieć na nie alergię bo ta kupa jest nie teges kuźwa...
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Masuska- u mnie miesiąc temu była kwota 26.99, ostatnio 27.99, wiec może znowu podrożało,aż jutro sprawdzę
Powodzenia na diecie!!! Też się zastanawiałam nad Dukanem,ale wybrałam South Beach,już trzeci raz.
Teraz niestety jest mi gorzej chudnąć, niby po dwóch tygodniach straciłam dwa kg-pewnie sama wodę,ale pocieszam sie,że zawsze to coś ,to dzisiaj miałam dzień słabości i zjadłam kawałek jabłecznika,ehhh i mam mega wyrzuty sumienia...
Zdjęcia bomba!!! wszystkie razem i każde z osobna,ależ te nasze dzieciaczki szybko rosną...
Aga1040- wiesz o tym,że jak pojadę do mojego rodzinnego miasta, to po 20 minutach jazdy autem możemy się spotkać?????
Dziewczyny,Wy juz prawie wszystkie ochrzciłyście dzieciaczki,czy możecie mi napisać Wasze menu,byłabym dozgonnie wdzięczna!!!!!!!