BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 1 miesiąc temu #243301 przez różyczka
Masuska a Ty jesteś w tej fazie uderzeniowej teraz?

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #243307 przez masuska
Aga też mam Bobodent:) A i fakt moja koleżanka też jak nie wiedziała co z córką to smarowała dziąsła i na noc dała nurofen i dziecko jak nowe, widocznie coś jej dokuczało.

Tak Różyczko od dziś jestem w tej pierwszej fazie Ataku (uderzeniowej). A dieta zapowiada się nieźle. Tylko coś mi się na zgagę zapowiada...

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #243309 przez różyczka
to nie mozesz cebulki i pietruszki :lol: :silly:
dieta jest skuteczna ale mojego meża bardzo bolał żołądek po jakimś czasie, a ja szalałam :) nawet sernik dukanowski mu piekłam, cudowałam hehe
ja z kolei bym nie mogła być na tej diecie bo ja bez węglowodanów umieram :laugh:

ta reklama dobra :lol: ADIN :lol:

Olka biedulek :( dobrze, ze pomogło.

jezu musze kupić ten żel koniecznie

słuchajcie moja Bianka siada sama z pozycji półlezacej, czy Wasze dzieci też to robią? bo ja sie martwie o jej kręgosłup :dry:

Basba
jejkuuuu no czysta rozkosz taki widok :) cudnie wygladaja razem :side:
a Tu moje sistars:
[
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu #243320 przez masuska
To ja tu w internecie szukam helpera jakiegoś, a mam tu na forum Różyczkę doświadczoną:) Nie można pietruszki? W necie czytałam że można i pietruchę i troszkę cebulki, ale kurczę książki nie mam a tam pewnie dokładnie by było opisane...
Adin, ja strasznie lubiłam tą reklamę Netii, nawet dzwonek sobie w telefonie ustawiłam taki.

Jejku jakie sweet focie:) podobają mi się:) Bianka jaką minę zrobiłą. Mój Piotr tez tak patrzy na ludzi w okularach:)

13 lata 1 miesiąc temu #243321 przez aska27
Różyczko jakie Bienka robi minki :laugh: no i wreszcie się nad nami zlitowałaś i wrzuciłaś jakąś fotkę ;)

Masuskażyczę silnej woli! :) ale skoro przepisy są ciekawe i głodować nie musisz..to na pewno się uda :)
Ja tak jak Różyczka bez węglowodanów ani rusz!! Kiedys gdy przez dwa dni zrobiłam sobie taki post to ryczłam jak bóbr :laugh: nikt nie wiedział o co chodzi,a ja miałam doła na maksa... uratowały mnie landrynki :laugh:

13 lata 1 miesiąc temu #243341 przez takajedna
wrócilismy od lekarza, osluchowo czysto...I wszystko niby ok, jak jej powiedizałam że się tak teraz budzi w nocy to kazała na wieczór lyżkę kaszki ryżowej dorzucić... No i też rzuciła że może zęby się zaczynają,ale w buzie zajrzała tylko żeby gardełko sprawdzić

Wszystko byłoby ok, ale jak wrocilismy to maly zjadl i plakal 1,5 godziny!!!
Nic nie pomagało, w końcu padł mi na rekach... Patrzyłam mu w paszczę, ale kurde skad ja mam wiedzieć jak wyglądają dziąsła przed zębami! Kupie mu jakis zel, zaszkodzic nie zaszkodzi...
Ola mój też kilka dni temu apetytu nie mial, ze 120zjadał 60, ale ostatnio mu przeszło....
Dzisiaj kupy nie robil, moze to brzuch... Ale wczoraj i przedwczoraj robil, a noce juz kiepskie byly

Pozniej na spokojnie siade, ale dzieciaki Wasze slodkie co zdazylam zauwazyc :)

Do tego coraz gorzej sie czuje, brrrr....

13 lata 1 miesiąc temu #243362 przez aga1040
Różyczko ciacho wyszło i jest przepyszne. Kazałam moim w domku szybko jeść bo ja sama co chwilę podchodziłam i sobie kroiłam. Nawet małżowi smakowało :-)a on za ciachem nie bardzo.

Wszystkiego najlepszego dla Bianeczki!!!!!!!!!!! Buziol od Kubusia.

Mój Kubi też się podnosi. Nawet w wózku ja leży to albo złapie za bok i się podnosi albo wesprze się na łokciach. Też się martwie czy to nie za szybko?!

Jeśli chodzi o jego sen to śpi około godz. dwóch czasem pół godz. A między spaniem ma przerwy 2 godz.

My z mężem pod chochlinkę chcemy mu kupić:
allegro.pl/szok-nowosc-bmw-2-silniki-zob...ena-i1939270197.html

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #243369 przez ewitkun
różyczko też wychodzę z założenia, że lepiej mniej zabawek a konkretne a później graciarnia jest tylko, co do gryzaka u nas bardziej sprawdza się ten gryzak ze sprężynek niż żyrafka, ale może małemu się odmieni :)

a my po spacerku w ten cudny dzień i miałam prasować ale mam lenia :) a co tam jutro też jest dzień

13 lata 1 miesiąc temu #243399 przez paulinka
hej zabki

Rozyczko twoje dziewczyny sa swietne!!!!A ta malenka to normalnie do wycalowania i schrupania hii,

Masuska ty jestes na dukanie? Ja tez kiedys na nim bylam,ale znudzila mi sie po 3 tyg,choc dietka sama w sobie bardzo smaczna byla :lol:

Buziakiiiiiiiiiiiiii :blink:

13 lata 1 miesiąc temu #243411 przez paulinka
kaska191919 napisał:

ja z małą spałysmy dziś 13 godzin :) ale w trakcie 4 razy wyciągałam cyca i przenoilam ją na drugą połowę łóżka :)
Paulinka my się staraliśmy pół roku o dziecko, nigdy nie bralam żadnych tabletek i też się bałam czy nie możemy czy co, wszędzie widziałam kobiety w ciąży i matki a sama nie mogłam zajść i jak byłam u lekarza gina bo miałam jakieś zapalenie to pogadałam z nim że właśnie chce i on mówił że właśnie to stres i to że ciągle o tym mysle że może powodować jakąś blokadę, mówił że ciężko jest tak trafić bo to nie codziennie kobieta może zajść. ja po tej wizycie zaczęłam mierzyć temperaturę w ... wogle wcześniej zawsze świece robiłam heh
także życzę spokoju wewnętrznego i oby Wam się udało!!!!! nie trać nadzieji :woohoo:

Kasiu dziekuje,tez mysle ze to przez to ze sie czeka to jak na zlosc nie idzie,ale tlumacze sobie ,ze to po tabletkach tak mam

dziekuje za wsparcie :lol: kochane jestescie :blush:

13 lata 1 miesiąc temu #243423 przez aniaw
aska27 napisał:

Aniu Prosze :blink:

Ło boszz toż nie zajarzyłam, że o to chodzi a ja to też uwielbiam :lol:

Takajedna oby to były tylko dziąsełaka a Tobie zdrówka życzę :kiss:

Różyczko córy masz cudne a mój Dominiś też podciąga się jak najęty :P

Aga na prezent wypas :laugh:
A sobie nawzajem w skali 1:1 też kupujecie? :lol:

A ja z Szymonkiem wyhasałam się na placu zabaw a wieczorkiem skoczyć muszę do jednego pacjenta a później pomóc mojemu M z pracą :)

A teraz całe dnie będę siedzieć nad artykułami na stronę :)

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #243433 przez Kamilka24
Hobbor trzymam kciukasy za drugie bobo :D

Ewitkun u nas tez najlepiej się sprawdza gryzak z tych pałączków, bo łatwo jej się trzyma i może ugryźć ze wszystkich stron :)

aga1040 my taki prezencik ale różowe porshe kupimy Melce jak podrośnie... ale jest super

Różyczko
Bianusia jest śliczna i policzki podobne ma do mojej Melki :kiss:

a teraz ja wam coś pokażę jaka Melka zrobiła Nam niespodziankę :P nie patrzcie jak cos was obrzydza Amelka i jej wypadek

Uwielbiam te reklamy z udziałem Serca i Rozumu :D

13 lata 1 miesiąc temu #243439 przez hoborr
Camilia - roztwór na bolesne ząbkowanie albo dentinox żel na dziąsła - te dwa specyfiki doradziła mi dziś koleżanka - także i z Wami się dzielę tą wiedzą:)

Kurcze dziewczyny cały czas myśłę czemu Ada tak mało waży. I myślę że ona poprostu za mało je! W ciągu dznia co 2 godziny ale czasami to ssie tylko 2 minuty! Ja nie wiem czy ona zdąży się najeść czy jak tylko poczuje w żołądku to już odpuszcza.. Jej rekord butelkowy to 110 ml a tak to wypija 50-60. Wy tu piszecie o 180ml! A ja w szoku jestem.... Niby lekarz nic nie mówi - ale to tylko lekarz! Który ma 1000 takich małych Adusiek ! No i kolejny problem.... :dry:

Mój małż juz mi wczoraj kupił na mikołaja prezent. On ze mna nie ma problemu. Wystarczy kolejna kula do kolekcji. A mam juz ich ponad dwadzieścia! Tym razem z biedry z pozytywką - aniołek:) Mi wystarczy!

13 lata 1 miesiąc temu #243444 przez ewitkun
Kamilka nieźle się uśmiałam, bałam się otwierać bo może krew skoro wypadek a tu taka niespodzianka hhihihihhihihi

13 lata 1 miesiąc temu #243445 przez hoborr
Kamila o zgrozo! B) Ale pokaz mocy! :lol: :S

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka