- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
A czemuż to musisz usunąć?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Rika - nie mamy okresu.
Oto część moich kulek:
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko na właśnie ja też nie mam ale ciągle przyrównuję obydwie ciąże i wg tej z Zuzią już powinnam dostać okres i mam straszną schizę na temat ciąży, boję się jak cholera. Jak będę w ciąży no normalnie będę miała takiego doła i depresję i jeszcze wiele innych schorzeń że uratuje mnie chyba tylko pierwszy krzyk mojego 3 dziecka
Ola śpi więc ide na papieroska
A wczoraj zrobiłam swojego pierwszego w życiu marcepana z nie do końca zmielonymi migdałami i amaretto pycha
Ola w chmurkach
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborr ale fajowe a po co Ci takie i tyle takich kulek???
PO co? PO nic:) Poprostu lubę w nie patrzeć. I są to w większości prezenty od znajomych i rodzinki:)
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Rika napisał:
Hoborr ale fajowe a po co Ci takie i tyle takich kulek???
PO co? PO nic:) Poprostu lubę w nie patrzeć. I są to w większości prezenty od znajomych i rodzinki:)
ale śliczne
no napisz co ona robił w Niu Jorku ten Twój małż zreszta cokolwiek nie robił i tak mu zazdroszcze
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Byłabym wścibska gdybym chciała wiedzieć czemu między Tobą a Tatą jest tak a nie inaczej? Jeśli nie chcesz nie odpowiadaj...
Hoborr niezła kolekcja
Idę kupić wagę,bo nie wiem nawet ile moje dziecię waży...
Macie pomysł na rybę,np z warzywami?
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja mama jest po rozwodzie i on wiele krzywdy nam wyrządził jak byłyśmy małe, miałam 2 latka a wszystko pamiętam co się działo jak nas bił a mama szybko nas ubierała i wiązała buciki żeby zaprowadzić nas do sąsiada u którego miałyśmy zabawki żeby zaraz znów sama wróciła do piekła... takie rzeczy się pamięta. Mimo wszystko dałam mu szansę po latach z nadzieją że sie zmieni ale nie, ciągle to samo. Współczuje tylko tym dzieciom co ma z inna babą, Karolkowi (5lat), Stasiowi (3 lata) i córeczce której nawet nie wiem jak się nazywa a ma ok 7 miesięcy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Oh Asia ale on jest fajny
ciagle nie moge sie doprosić Oliwii zeby poobrabiała fotki Bianki i a to tak fajnie wygląda
a jak on ładnie siedzi
a co sądzicie o tych zmainach co mają teraz nastąpić?:
- że nie bedzie ulgi na 1 dziecko i becikowego jak dochód rodziny przekroczy 85.tyś rocznie
- że ksieża beda opodatkowani (nareszcie )
- że bedzeimy musieli pracowac do 67 roku
no z podwyżki o 3 stówki dla policjantów to Aska na pewno sie cieszy
Częściowo jestem za, oprócz zrównania wieku emerytalnego. Uważam że większość kobiet pracuje na 2 etatach(w domu i w pracy), więc powinny mieć prawo do wcześniejszej emerytury. A co do podwyżek dla mundurowych to ręce opadają... Mimo że mam bliskich mundurowych i strażaka i strażnika więziennego, ale twierdzę że nie dość że powinni mieć więcej lat pracy, to i podwyżki uważam że nie są zasadne o aż tyle!
Ech, nie bić tylko!
Różyczko produkujcie 3cie dziecko to będziecie mieć większe ulgi:)
Ja tak Męża namawiam, a on nie widzi żadnego problemu. Becikowe też myślę że powinno być jako pomoc dla biedniejszych rodzin, no ale ten próg to myślę że jest ok. W moim mieście to mało kto go przekracza, większość pracuje na najniższą krajową, albo na czarno.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aa o uszy mi się obiło ,ze im ten przywilej też chcą znieść..moze i dobrze..jak wszyscy to wszyscy
No i dobrze,ze z księżmi też robią porządek..ech..ale jak to dzis w TV słyszałam najfajniej byłoby gdyby Ci nasi w rządzie sami poobcinaliby sobie troszkę pensje tak o 1500zł to byłaby niezła oszczęsdność dla naszego państwa
Aniu z Ciebie to niezły pracuś..hihi energii w Tobie sporo!
Rika przykra sprawa z Twoim tatą współczuję.
Śliczne zdjęcie
Lucy ale wagę łazenikową czy taką dla bobasa specjalną?
Hoborr niezła kolekcja SUPER!
Różyczko cieszę się,ze się fotki podobały.
Ktoś pytał o okres..mam juz 2!
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika pamiętam jak wcześniej opisywałś sytuację z Twoim ojcem. I przykre że musiałaś przejść przez takie piekło w dzieciństwie. Pewnie i to było przyczyna że teraz z Ciebie taka TWARDA BABECZKA! I nie dasz sobie w kasze dmuchać... Ale współczuję... I teraz jeszcze ma dzieci! A tą drugą żone i dzieci to inaczej traktuje niż Was??? ....wątpię
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
A fajne te kulki, wiesz miałam kiedyś takie cuś jak to niebieskie na ostatnim zdjeciu.
Aśka, tak sobie teraz pomyślałam że w sumie po co karać kogoś kto się lepiej urządził od "zwykłego" pracownika. No ale to temat na dłuższą dyskusję
Rika a ja tak się zapytam jak się urlopuje na mazurach?
Lucy jak tam waga. Wiesz ja mam 3 więc chętnie bym oddała, no ale za daleko jesteś.
Piotr mi piszczy!!! - trudne do zniesienia.
A ja @ miałam jak zaczęłam brać Cerezette przez 4 dni,a teraz cisza, a drugie opakowanie się kończy...
A pisałam Różyczce to i wam napisze, rano dziś byłam na pobraniu krwi i u dentysty... Tak z samego rana katusze. no i pani dentystka stwierdziła że jeszcze 2 wizyty i będzie koniec, a już ta miała być ostatnia:( Ja zwariuję
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborr wątpię że dzieci traktuje inaczej niż nas, u nich liczy się tylko wóda. A ta jego baba w cale nie jest lepsza. Ma dwójkę dzieci w domu dziecka i jedno jej matka wychowuje i ma na utrzymaniu. Te dzieci to tylko po to żeby mieli pieniądze z opieki bo obydwoje nie pracują, mieszkają w jakiejś melinie. Mają mieszkanie z piecem kaflowym, które w całości ma 16m2 czyli tak jak mój pokój tu w Piszu...