BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 1 miesiąc temu #244199 przez Lucy
Rika ja mam @,mimo brania cerazette :angry:
A czemuż to musisz usunąć?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #244210 przez basba
Rika a czemu chcesz usuwać zdjecia diewczynek? ja w sumie nie wstawiam zdjec moich szkrabów na NK... tzn. mają po jednym Antoś stópkę a Wiki rączkę (ale to jak się urodziły)

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #244236 przez hoborr
Lucy - Da ma alergie na białko krowie. Ale jajek i tak nie jem bo sie boję! Bo w szpitalu się zatrułam i chyba juz nigdy nie zjem!

Rika - nie mamy okresu.

Oto część moich kulek:

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #244244 przez hoborr
Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #244246 przez Rika
Niestety mój kochany tatuś wyhaczył mnie i moją siostrę na NK, wysłał zaproszenia, wiadomości itd... muszę usunąć konto bo nie chcę żeby kopiował zdjęcia moje czy dziewczyn, nie chcę żebym znów zmiękła i dała mu kolejną szansę którą i tak zmarnuje, nie chcę problemów i nie chcę mieć z nim nic wspólnego...

Różyczko na właśnie ja też nie mam ale ciągle przyrównuję obydwie ciąże i wg tej z Zuzią już powinnam dostać okres i mam straszną schizę na temat ciąży, boję się jak cholera. Jak będę w ciąży no normalnie będę miała takiego doła i depresję i jeszcze wiele innych schorzeń że uratuje mnie chyba tylko pierwszy krzyk mojego 3 dziecka :D
Ola śpi więc ide na papieroska
A wczoraj zrobiłam swojego pierwszego w życiu marcepana z nie do końca zmielonymi migdałami i amaretto :) pycha :)

Ola w chmurkach :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu #244251 przez Rika
Hoborr ale fajowe :) a po co Ci takie i tyle takich kulek??? :)

13 lata 1 miesiąc temu #244258 przez hoborr
Rika napisał:

PO co? PO nic:) Poprostu lubę w nie patrzeć. I są to w większości prezenty od znajomych i rodzinki:)

13 lata 1 miesiąc temu #244273 przez różyczka
hoborr napisał:

Rika napisał:

PO co? PO nic:) Poprostu lubę w nie patrzeć. I są to w większości prezenty od znajomych i rodzinki:)

ale śliczne :side:
no napisz co ona robił w Niu Jorku ten Twój małż :) zreszta cokolwiek nie robił i tak mu zazdroszcze :side:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #244278 przez Lucy
Rika możesz "zablokować" galerię zdjęć :) mogą widzieć ją tylko znajomi.Pomogłam??? :)
Byłabym wścibska gdybym chciała wiedzieć czemu między Tobą a Tatą jest tak a nie inaczej? Jeśli nie chcesz nie odpowiadaj...

Hoborr
niezła kolekcja

Idę kupić wagę,bo nie wiem nawet ile moje dziecię waży...

Macie pomysł na rybę,np z warzywami?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 1 miesiąc temu #244303 przez Rika
Lucy właśnie chodzi o to, że ja mam zablokowaną galerię i nie wiem co zrobić z jego zaproszeniem, jak będe miała konto to on będzie wysyłał zaproszenia do skutku i ja wymięknę wtedy i zaakceptuję a później wiadomości itd i będę miała problemy. Nie chcę mieć z nim kontaktu, żadnego, on ma swoją rodzinę, ja swoją i ciągle nas prześladuje nawet nie wiem skąd wie że mam drugie dziecko i że niedawno był chrzest Oli i w ogóle jak Ola się nazywa... nie wiem skąd on to wie. Zawiódł mnie tyle razu, dałam mu szanse a on ją ciągle marnował.

Moja mama jest po rozwodzie i on wiele krzywdy nam wyrządził jak byłyśmy małe, miałam 2 latka a wszystko pamiętam co się działo jak nas bił a mama szybko nas ubierała i wiązała buciki żeby zaprowadzić nas do sąsiada u którego miałyśmy zabawki żeby zaraz znów sama wróciła do piekła... takie rzeczy się pamięta. Mimo wszystko dałam mu szansę po latach z nadzieją że sie zmieni ale nie, ciągle to samo. Współczuje tylko tym dzieciom co ma z inna babą, Karolkowi (5lat), Stasiowi (3 lata) i córeczce której nawet nie wiem jak się nazywa a ma ok 7 miesięcy.

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #244306 przez masuska
różyczka napisał:

Oh Asia ale on jest fajny :side:
ciagle nie moge sie doprosić Oliwii zeby poobrabiała fotki Bianki i a to tak fajnie wygląda :)
a jak on ładnie siedzi :)

a co sądzicie o tych zmainach co mają teraz nastąpić?:
- że nie bedzie ulgi na 1 dziecko i becikowego jak dochód rodziny przekroczy 85.tyś rocznie
- że ksieża beda opodatkowani (nareszcie :) )
- że bedzeimy musieli pracowac do 67 roku :ohmy:
no z podwyżki o 3 stówki dla policjantów to Aska na pewno sie cieszy :laugh:

Częściowo jestem za, oprócz zrównania wieku emerytalnego. Uważam że większość kobiet pracuje na 2 etatach(w domu i w pracy), więc powinny mieć prawo do wcześniejszej emerytury. A co do podwyżek dla mundurowych to ręce opadają... Mimo że mam bliskich mundurowych i strażaka i strażnika więziennego, ale twierdzę że nie dość że powinni mieć więcej lat pracy, to i podwyżki uważam że nie są zasadne o aż tyle!

Ech, nie bić tylko!

Różyczko produkujcie 3cie dziecko to będziecie mieć większe ulgi:)

Ja tak Męża namawiam, a on nie widzi żadnego problemu. Becikowe też myślę że powinno być jako pomoc dla biedniejszych rodzin, no ale ten próg to myślę że jest ok. W moim mieście to mało kto go przekracza, większość pracuje na najniższą krajową, albo na czarno.

Buziaki z okazji 4 m-ca dla Amelki, Mikołaja i Antosia
[/size][/color]

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #244330 przez aska27
Tak wracjąc do tych emerytur to jednak fajnie mają w policji..wybierają sobie kiedy chą iść na emeryturę..po 15 latach /tyle,ze to nie jest pełan emerytura/ czy później..a tak..niestety sił zabraknie to na rente..a ile tej renty jest? :unsure: :dry:
aa o uszy mi się obiło ,ze im ten przywilej też chcą znieść..moze i dobrze..jak wszyscy to wszyscy :laugh:

No i dobrze,ze z księżmi też robią porządek..ech..ale jak to dzis w TV słyszałam najfajniej byłoby gdyby Ci nasi w rządzie sami poobcinaliby sobie troszkę pensje tak o 1500zł to byłaby niezła oszczęsdność dla naszego państwa :blink:

Aniu z Ciebie to niezły pracuś..hihi energii w Tobie sporo!

Rika przykra sprawa z Twoim tatą :( współczuję.
Śliczne zdjęcie :kiss: :)

Lucy ale wagę łazenikową czy taką dla bobasa specjalną?

Hoborr niezła kolekcja :cheer: SUPER!

Różyczko cieszę się,ze się fotki podobały.

Ktoś pytał o okres..mam juz 2! :)

13 lata 1 miesiąc temu #244335 przez hoborr
Różyczko mój teść ma dwóch braci i siostrę w Stanach. WYjechali już bardzo dawno... A to siostra teścia to akurat Chrzestna mojego MAŁŻA - ale obrazona na niego i się nie odzywa. Sam anie miała dzieci i Tomek jeżdził do niej co wakacje. Chciała żeby został na stałe. Ale on wrócił do mnie. I ona się obraziła i zerwała kontakt... Taka to rodzinka! :S

Rika pamiętam jak wcześniej opisywałś sytuację z Twoim ojcem. I przykre że musiałaś przejść przez takie piekło w dzieciństwie. Pewnie i to było przyczyna że teraz z Ciebie taka TWARDA BABECZKA! I nie dasz sobie w kasze dmuchać... Ale współczuję... I teraz jeszcze ma dzieci! A tą drugą żone i dzieci to inaczej traktuje niż Was??? ....wątpię :dry:

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #244350 przez masuska
Hoborr, ja to ciągle się tylko upewniam że z rodziną to najlepiej na zdjęciach:P

A fajne te kulki, wiesz miałam kiedyś takie cuś jak to niebieskie na ostatnim zdjeciu.

Aśka, tak sobie teraz pomyślałam że w sumie po co karać kogoś kto się lepiej urządził od "zwykłego" pracownika. No ale to temat na dłuższą dyskusję:)

Rika a ja tak się zapytam jak się urlopuje na mazurach?

Lucy jak tam waga. Wiesz ja mam 3 więc chętnie bym oddała, no ale za daleko jesteś.

Piotr mi piszczy!!! - trudne do zniesienia.

A ja @ miałam jak zaczęłam brać Cerezette przez 4 dni,a teraz cisza, a drugie opakowanie się kończy...

A pisałam Różyczce to i wam napisze, rano dziś byłam na pobraniu krwi i u dentysty... Tak z samego rana katusze. no i pani dentystka stwierdziła że jeszcze 2 wizyty i będzie koniec, a już ta miała być ostatnia:( Ja zwariuję:(

13 lata 1 miesiąc temu #244358 przez Rika
Aska tu nie ma co współczuć, ja mam go po prostu gdzieś i to że ma swoją rodzinę to mnie mało interesuje. Nie chcę wiedzieć co u niego i niech on również nie wtrąca się w moje życie. Przez te wszystkie lata nie dał na nas ani grosza, ma dług jak stąd do Australii i dalej się zadłuża. Nie obchodzi mnie to. Jakiś czas było mi go szkoda ale teraz nawet o nim nie myślę.

Hoborr wątpię że dzieci traktuje inaczej niż nas, u nich liczy się tylko wóda. A ta jego baba w cale nie jest lepsza. Ma dwójkę dzieci w domu dziecka i jedno jej matka wychowuje i ma na utrzymaniu. Te dzieci to tylko po to żeby mieli pieniądze z opieki bo obydwoje nie pracują, mieszkają w jakiejś melinie. Mają mieszkanie z piecem kaflowym, które w całości ma 16m2 czyli tak jak mój pokój tu w Piszu...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka