- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
no i wymyśliłam prezenty na święta..rodzice/dziadki dostaną piękne kalendarze ze zdjęciami Mikołajka
allegro.pl/duzy-foto-kalendarz-scienny-z...ami-i1933443619.html
allegro.pl/kalendarz-z-twoimi-zdjeciami-...arz-i1935181111.html
allegro.pl/kalendarz-ze-zdjeciem-a3-w-24...eta-i1919235589.html
allegro.pl/foto-kalendarz-a3-z-twoim-zdj...ent-i1928821658.html
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurde w weekend była sąsiadka a zarazem moja najlepsza i jedyna przyjaciółka i alkoholizowalismy się wszyscy i wszedł temat na wagę więc ona zawsze taka chudzinka się załamała bo ja ważę o 2 kg mniej po dwóch ciążach niż ona co zawsze taki szczupaczek była i za to też wypiłyśmy
Do dupy tylko pogoda bo nie ma jak wyjść na spacer. Np w piątek jak jechałyśmy na rynek to pojechałyśmy tam samochodem, wzięłam wózek i po rynku wózkiem a później do domu znów samochodem I taki był spacer Jedynie to jak musimy coś kupić to Ola zostaje w domu a Zuzę bierzemy samochodem ze sobą. Dzisiaj ją siostra zabiera po swojego chłopaka do pracy. Wczoraj dziewczyny spały i pojechałyśmy do miasta i nam samochód nie chciał odpalić na szczęście wujek był niedaleko i nas uratował. Poza tym nie muszę kupować kombinezony bo Zuzia dostała 2 po swojej "cioci" która teraz ma 5 lat jeden dwuczęściowy a drugi jednoczęściowy
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A i spotkałam koleżankę i ta do mnie zę świetnie wyglądam i że wróciłam już do wagi sprzed ciąży, a ja jej na to że tak, za 6 kilo:P
Masuska na pewno super wyglądasz..a 6 kg co to jest tak naprawdę
a jak Twoje dieta?Jej zazdroszczę Ci,ze masz silną wolę..ja to do diet mam słomiany zapał niestety!
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
Kamilka no fota super no niczym mój synek. On jak też się obsryka to po same pachy
dorotas to fajnie. A gdzie masz rodzinkę?
Gratulacje z okazji ukończenia 4 m-ca dla Amelki, Mikołaja i Antosia
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Rika cieszę się że odpoczywasz:) I oczywiście zazdroszczę i zabawy i wagi... i pomocy przy dziewczynach:) A fakt pogoda jest tak marna i zgniła że i ja Piotra to zabieram tylko ostatnio samochodem na zakupy.
Aśka waga poleciała momentalnie w dół przez jeden dzień, więc coś się dzieje i jestem zadowolona, fakt że to normalne na początku, ale jakie motywujące. Do 8.02 mam osiągnąć cel więc akurat na karnawał A i Mężowi dawałam wczoraj próbować muffinek i kurczaka z obiadu mojego i jak mu smakowało:) Stwierdził że może jeść tak ze mną, ale w pracy już normalnie...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Rika cieszę się że odpoczywasz:) I oczywiście zazdroszczę i zabawy i wagi... i pomocy przy dziewczynach:) A fakt pogoda jest tak marna i zgniła że i ja Piotra to zabieram tylko ostatnio samochodem na zakupy.
Aśka waga poleciała momentalnie w dół przez jeden dzień, więc coś się dzieje i jestem zadowolona, fakt że to normalne na początku, ale jakie motywujące. Do 8.02 mam osiągnąć cel więc akurat na karnawał A i Mężowi dawałam wczoraj próbować muffinek i kurczaka z obiadu mojego i jak mu smakowało:) Stwierdził że może jeść tak ze mną, ale w pracy już normalnie...
Czyli dietka musi być ok,skoro tak kilogamy zleciały!!!
ooooo, muffinki taz mozesz jesc?
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Chciałam kochana Cię o coś spytać odnośnie szczepień,ale to poźniej bo Ola zaraz bedzie marudziła i nie ma sensu się rozpisywać.Będziesz jeszcze tutaj dziś???
Zrobiłam rybkę z marchewką,cebulką,kalafiorem i makaronem spagetti całkiem,całkiem...
Później odpiszę reszcie.
buźka
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
Fotelik zakładacie z tyłu czy z przodu na miejscu pasażera?
A co jak jest poduszka powietrzna??
Kurde bo nie wiem jak mam z młodym podróżować samochodem a czasami muszę gdzieś wyskoczyć.
I upiekłam dzisiaj pleśniaka z jabłkami, pychota nie mogę się oderwać od niego. Co chwilę podchodzę i kroje kolejny kawałek. A była dzisiaj u mnie ciężarna kuzynka i pół blachy wszamała tak jej smakowało
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
ja jeżdżąc sama wożę dziecko zawsze z przodu obok siebie, widzę co robi, zawsze mnie widzi i zagadam do niego czy dam smoka. no i fotelik tyłem do kierunku jazdy, poduszka powietrzna wyłączona
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Ewa a czego sie boisz na solarium?
no i teraz musze isc zrobic plesniaka bo nie wyrobie
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
Ewa a czego sie boisz na solarium?
boję się, że cycki przegrzeję czy coś w tym stylu i co mój ssak będzie jadł? butlę hihihihih
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewitkun karmię piersią i chodzę na solarium na 10 minutek zwykle. Zawsze opalam się w staniku a jak tylko wrócę to wskakuję pod prysznic (norma). Chodzi o to żeby zasłonić sutki co jest zalecane również gdy nie karmisz (dla bezpieczeństwa) ale jak spalisz sobie sutki to mogą Cię boleć podczas karmienia. Smak mleka się nie zmienia, nie ma to w ogóle wpływu na laktację, słyszałam, ze podczas ciepła w solarium może mleko wypływać ale mi nigdy nic takiego się nie przytrafiło