BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 1 miesiąc temu #245310 przez aska27
dorotas29 napisał:

Różyczko,myślalam,że on prześpi mi caly dzien,bo przeciez w nocy prawie nie spał, nie wiem,co mu jest, nie ma gorączki, troszke mu w nosku furczy po nocy,ale to nie jest przeziebienie, nie da sobie posmarowac dziaselek,odwraca glowe,wiec ja obstawiam zęby...ale ile to jeszcze potrwa,juz tak dlugo się męczy???

ech Dorotko i mój Mikołaj dzisiaj rozrabia.. moze taki dzien?! A u Was długo juz to trwa??

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #245313 przez dorotas29
Aska- juz prawie ze dwa tygodnie z przerwami,bardziej lub mniej placzliwym dniem...

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #245319 przez różyczka
Oh współczuje :(

a Bianka zjada ten zel na dziasła :laugh:

A Aska miałam Ci napisac, ze z tego co kojarze to Mikołaj waży najwiecej ze wszsytkich dzieci tu na forum a wcale nei jest najstarszy wiec naparwde kobieto nie masz sie czym martwic :)

Dorotka prawie wszystkie nasze forumowe dzieci w 4 m-cu sie popsuły, wiec jeszcze troche i bedzie lepiej na pewno (brakuje mi emotikonki pocieszacza tutaj) :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #245321 przez aska27
a moze to rzeczywiscie juz ząbki?? :unsure:

Paulinko wiaminki łykaj :blink:

Różyczko tak się właśnie pocieszam..ze rośnie to musi być ok :blink: tylko zastanawia mnie dlaczego tam mało wcina?! moze nie potzrebuje tyle po prostu, prawda? :)

13 lata 1 miesiąc temu #245329 przez dorotas29
Różyczko-Kubuś i tak późno się "popsuł" :) ,Jula dawała czadu od trzeciego tygodnia życia :S ,to był hardcore

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #245332 przez różyczka
dorotas29 napisał:

Różyczko-Kubuś i tak późno się "popsuł" :) ,Jula dawała czadu od trzeciego tygodnia życia :S ,to był hardcore

Dorotas no to nic tylko sie cieszyc :)
łatwo mi sie gada teraz jak od kilku dni Bianka je w nocy tylko 2 razy...no ale to co z nia przeszłam w tym 4 miesiacu to było nocne piekiełko - u niej akurat nie płacze, bo to dziecko płacze tylko na szczepieniu i jak sie bardzo czegoś przestraszy ale to jej jedzenie cała dobe co 2h dało mi w kosć mocno :dry:
Ale masuskowy Pit tez był popsuty a już jest naprawiony :)
także i dla Kubusia jest nadzieja :side:

Asiu rosnie znaczy tyle mu właśnie trzeba :) przeciez wystarczy na niego spojrzeć jaki dorodny kolo :blink:
Mama tez bez obiadów żyje :silly: a wiesz zaprosiłabym Cie dziś na zupe co prawda nie pomidorówke tylko kalafiorową no ale zawsze to cos pozywnego :) Zapraszam zatem :lol:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 1 miesiąc temu #245339 przez aska27
Różyczko pakuję Mikołaja i już pędzimy! Grzej tą zupe!!!

13 lata 1 miesiąc temu #245438 przez masuska
różyczka napisał:

hoborr napisał:

oooo

lubie to :lol: :lol: :lol:

i ja, i ja!!!

Już nie mam czym się dzielić, poszło na zaliczkę na okna dachowe:(

A ja właśnie wróciłam ze spacerku (czyt. zakupów w Biedrze). Jakie są tam fajne te zabawki:)) a i chciałam wam napisać, że spotkałam znajomą z Mężem no i on jest z Anglii i tak po polsku to nie bardzo gawarit. No i tak mi się fajnie z nią gadało, a tu nagle patrzę na niego i mi się tak głupio zrobiło że on nie wie o co cho a ja tu gadam i gadam.... No to pożegnałam się i poszłam. A kiedyś sobie obiecałam że będę trenować "mój angielski", ale jakoś rozmawiać nie potrafię:P

Ja dziś na obiad robię gulasz drobiowo-tuńczykowy.

13 lata 1 miesiąc temu #245458 przez Oposek
My wczoraj mieliśmy gości, a dziś przychodzą do mnie wieczorem przyjaciółki na ploty, więc ja tylko na chwilę chciałam się pochwalić, że Filip ma dwa ząbki:) Wieczorem mam nadzieję Was nadrobić i odpisać:)

13 lata 1 miesiąc temu #245499 przez masuska
Oposek napisał:

My wczoraj mieliśmy gości, a dziś przychodzą do mnie wieczorem przyjaciółki na ploty, więc ja tylko na chwilę chciałam się pochwalić, że Filip ma dwa ząbki:) Wieczorem mam nadzieję Was nadrobić i odpisać:)

Ooooo Gratulacje dla Fifiego:) Buziaki od Cioci Madzi:)

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #245639 przez Lucy
hey dziewczyny

Oposku WOW! Dwa ząbki! Gratulacje dla Filipka!

Rika przepraszam Cię,że wczoraj nie napisałam miałam nawiedziny szwagra.A dzisiaj padam na ryjek...

Aśka Mikołaj to duży i silny chłopak,ale jeśli Cię to uspokoi to wybierz się do lekarza.A skoro mowa o słodyczach to ja tez kocham od czasu ciąży.

AniaW tak po prostu pytam,kota mam/miałam musiałam oddać sąsiadce ;) ale on zawsze lubił surowe mięsko...
Przepraszam ale się uśmiałam z Twojej ciotki heee,bezpośrednia kobieta...

Hoborr o co chodzi z tym "oooo" :unsure: i why Różyczka to lubi :unsure:

Aga ja Olkę wożę za kierowcą tyłem do kierunku jazdy niesteny nie mam opcji wyłączania poduszek ;) A jak młoda zaczyna płakać(zazwyczaj na światłach)to śpiewam jej aaaa kotki dwa czasem pomaga

Aha Rika możesz też dodać "tatę" do czarnej listy! W tedy nie będzie mógł do Ciebie pisać!!!

Zaraz edytuję i coś skrobnę...

Masuska z tą śmietanką to pojechałaś :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 1 miesiąc temu #245658 przez paulinka
aska27 napisał:

a moze to rzeczywiscie juz ząbki?? :unsure:

Paulinko wiaminki łykaj :blink:

Asiu a jakie bys polecila? Wiecie co ja polowe grubosci moich wloskow stracilam i nie wiem czy to dlatego ze nie podcinam? Eh mam nadzieje ze lysa nie zostane

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #245674 przez aska27
Oposku GRATULACJE dla Filipka :laugh:

Paulinko kiedyś łykałam "Skrzypovite" ale jakos tak za słaba była na moje problemowe włosy..teraz jem "Vitapil" i powiem ,ze troszkę lepiej..chociaz i tak mi włosy wylatują jak szalone,ale po ciaży to norma, podobno do pół roku takie cuda się dzieją!

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 tydzień temu #245675 przez Lucy
Paulinka a bierzesz lub brałaś jakieś witaminy wzmacniające włosy? Może zacznij od tego...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096
Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu #245678 przez aska27
Lucy Olunia jest CUDNA! :kiss:
Fajniutko,ze w spacerówce lepiej się czuje :) wiecej widzi ;) no i spacerki bądą weselsze :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka