BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 1 miesiąc temu #246315 przez ewitkun
robicie zapasy ubranek skoro vat na dziecięce artykuły wzrasta od 2012 z 8 do 23 %?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #246319 przez masuska
jeszcze na fb mi wyskoczyło:

13 lata 1 miesiąc temu #246321 przez Rika
AniaW ta A6W to nie na moje plecy niestety, mój kręgosłup nie wytrzymuje :( ale brzuszki i to co Paulinka pokazała jest OK i czuję w końcu moje mięśnie :) a i Zuzia ze mną ćwiczy :)

Fajne zdjęcia, Zuza sama chce żebym jej Olę kładła na kolanka a ta trzyma jej główkę, głaszcze i gada do niej :) A jak już nie chce się jej trzymać to ją spycha z kolan :)

Ewitkun ja Zuzi dałam smoka jak miała jakieś 3 miesiące chyba i jak była głodna to nawet smok nie pomógł, dziecko nie da się oszukać. Teraz Oli nie daję smoka ale np na chrzest w kościele moja siostra się pomyliła i zamiast Zuzi smoka dużego to wzięła małego który Zuzia kiedyś miała i Oli dałam bo nie mogła zasnąć i złapała. Teraz czasem jak idę na spacer to biorę Oli smoka ale ona nie bardzo go chce.

Paulinka nie bardzo mi się on podoba :) ale ćwiczenia ma fajne :)

Masuska wczoraj rozjaśniałam, wyglądałam jak kurczak wielkanocny :) ale już dzisiaj jest drugi dzień moich wyczynów z włosami i myślę że wieczorkiem Wam się pokażę :)

My też siedzimy w domu, dzisiaj rano poszłam roznieść listy za siostrę i zmarzłam jak nie wiem co... masakra tak wiało a miałam nadzieję że z dziewczynami pójdziemy na zakupy a tu dooooopa :(

Masuska u Ciebie też ostatnio takie mgły że sąsiadów nie widać??? No ja jak wracałam dwa dni temu z biedronki to myślałam że się zesram ze strachu. Do biedronki idzie się przez pole na Wschód i wszędzie mgła, czasem tylko samochód przejechał po ulicy obok ale widać go było dopiero jak był już blisko! :ohmy: I jeszcze jakiś pies za mną lazł, jak w horrorze :huh:

Dzięki dziewczynki za życzenia :) Boże jak ten czas leci...

Ewitkun zastanawiam się nad tym i chyba zaraz na allegro pozamawiam Zuzance pełno ubranek żeby miała do lata aż... Ale nie wiem... Bo i tak ubranka po Zuzi będzie miała Ola a najwyżej by się kupowało coś okazjonalnie, nie?

13 lata 1 miesiąc temu #246323 przez masuska
Rika napisał:

AniaW ta A6W to nie na moje plecy niestety, mój kręgosłup nie wytrzymuje :( ale brzuszki i to co Paulinka pokazała jest OK i czuję w końcu moje mięśnie :) a i Zuzia ze mną ćwiczy :)

Fajne zdjęcia, Zuza sama chce żebym jej Olę kładła na kolanka a ta trzyma jej główkę, głaszcze i gada do niej :) A jak już nie chce się jej trzymać to ją spycha z kolan :)

Ewitkun ja Zuzi dałam smoka jak miała jakieś 3 miesiące chyba i jak była głodna to nawet smok nie pomógł, dziecko nie da się oszukać. Teraz Oli nie daję smoka ale np na chrzest w kościele moja siostra się pomyliła i zamiast Zuzi smoka dużego to wzięła małego który Zuzia kiedyś miała i Oli dałam bo nie mogła zasnąć i złapała. Teraz czasem jak idę na spacer to biorę Oli smoka ale ona nie bardzo go chce.

Paulinka nie bardzo mi się on podoba :) ale ćwiczenia ma fajne :)

Masuska wczoraj rozjaśniałam, wyglądałam jak kurczak wielkanocny :) ale już dzisiaj jest drugi dzień moich wyczynów z włosami i myślę że wieczorkiem Wam się pokażę :)

My też siedzimy w domu, dzisiaj rano poszłam roznieść listy za siostrę i zmarzłam jak nie wiem co... masakra tak wiało a miałam nadzieję że z dziewczynami pójdziemy na zakupy a tu dooooopa :(

Masuska u Ciebie też ostatnio takie mgły że sąsiadów nie widać??? No ja jak wracałam dwa dni temu z biedronki to myślałam że się zesram ze strachu. Do biedronki idzie się przez pole na Wschód i wszędzie mgła, czasem tylko samochód przejechał po ulicy obok ale widać go było dopiero jak był już blisko! :ohmy: I jeszcze jakiś pies za mną lazł, jak w horrorze :huh:

Dzięki dziewczynki za życzenia :) Boże jak ten czas leci...

Ewitkun zastanawiam się nad tym i chyba zaraz na allegro pozamawiam Zuzance pełno ubranek żeby miała do lata aż... Ale nie wiem... Bo i tak ubranka po Zuzi będzie miała Ola a najwyżej by się kupowało coś okazjonalnie, nie?

Zgadzam się mgła masakra i wieczorem i rano... a sąsiadów mam blisko a nie widać...

No to czekam na fotki:)

13 lata 1 miesiąc temu #246343 przez Rika
Ewitkun ale w sumie opłaca się robić zapasy ubranek jak będą droższe o jakieś 1,5-2 zł na sztuce od ceny, która jest teraz???

13 lata 1 miesiąc temu #246348 przez ewitkun
a ja chyba w weeekend usiądę i zrobię mega ciuszkowe zakupy w sklepie internetowym smyka bo i tak zabawki mąż dla chrześniaków musi wybrać to się załapię, niech zapłaci za wszystko hihihihihi oj zaszaleję :) Antek powyrastał ze wszystkich półśpiochów, jakieś konkretnej firmy możecie coś polecić, ja miałam do tej pory takie z auchan ale mechlą się strasznie gdy ten tymi nogami ciągle o coś trze :)

13 lata 1 miesiąc temu #246401 przez Rika
Ewitkun firma TupTup ma bardzo dobre ubranka, ja mam dla dziewczynek prawie wszystkie ubranka z tej firmy.

13 lata 1 miesiąc temu #246457 przez ewitkun
Rika nie znałam tej firmy a fajne ciuszki mają i sklep internetowy :)
dziękuję :) już buszuję w nim :)

13 lata 1 miesiąc temu #246466 przez ewitkun
jak to jest z tymi zębami? zawsze najpierw dół wychodzi? grzebałam dziś w paszczy Antola i widzę, że u góry bardziej przebijają ząbki i jeden to prawie zaraz będzie na wierzchu? jak myślicie to długo będzie się przebijał? może dlatego to nocne budzenie znów przez zęby :huh:

13 lata 1 miesiąc temu #246526 przez masuska
Ach, miałam wam napisać wcześniej, ale teraz mi się przypomniało. Wczoraj na zakupach w Biedrze wszystko pakowałam do kosza pod wózkiem, a przy kasie wypakowywałam. Dopiero w domu po sprawdzeniu paragonu okazało się że gwizdnęłam ogórka! paskuda jestem:P

13 lata 1 miesiąc temu #246544 przez aska27
ewitkun napisał:

Rika nie znałam tej firmy a fajne ciuszki mają i sklep internetowy :)
dziękuję :) już buszuję w nim :)

Ewka też mam ciuszki z tej firmy, u nas w Jarocinie jest nawet ich sklep, lubię tam kupować, ostatnio kupowałam 2x body i spodnie i mogłam wybrać sobie inny ciuszek za 1zł!! :laugh: :blink:

A gdzie są pozostałe mamusie??? :unsure: :(

A co słychać u Przyszłej mamy, Oli, Agito, Piekarniczyk??? aa i Ianka i Luny w sktócie i Sanderczekoladki ??? Czy ktoś wie?

13 lata 1 miesiąc temu #246554 przez aska27
masuska napisał:

Ach, miałam wam napisać wcześniej, ale teraz mi się przypomniało. Wczoraj na zakupach w Biedrze wszystko pakowałam do kosza pod wózkiem, a przy kasie wypakowywałam. Dopiero w domu po sprawdzeniu paragonu okazało się że gwizdnęłam ogórka! paskuda jestem:P

Łamiąc regulamin... echh.. ale muszę napisać... Masusko :ohmy: :laugh:

13 lata 1 miesiąc temu #246586 przez masuska
Różyczko no muszę ci pokazać!!!
allegro.pl/cherokee-nowe-majteczki-w-gro...-12-i1950426936.html

Pasują? Nowe, nie używane:) za 5 zł:)

Asiu no niestety stało się:P

13 lata 1 miesiąc temu #246587 przez Rika
HA HA HA Masuska dobra jesteś :D

Ewitkun nie ma reguły jak wychodzą ząbki. U nas np najpierw wyszła dolna lewa jedyneczka a później dwie górne jedyneczki, później górne dwójeczki i w tym samym czasie przebijała się dopiero dolna jedynka :)
Czasem jest tak że ząbki szybko rosną a inne rosną wolniej. Np trzonowe są duże i najpierw wychodzi jedna połowa którą widać a później dopiero druga dlatego są najbardziej bolesne...

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #246601 przez Rika
Poczęstuję Was fotkami :)

Ola:

Ola:

i... Ola :)
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka