- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fajne zdjęcia, Zuza sama chce żebym jej Olę kładła na kolanka a ta trzyma jej główkę, głaszcze i gada do niej A jak już nie chce się jej trzymać to ją spycha z kolan
Ewitkun ja Zuzi dałam smoka jak miała jakieś 3 miesiące chyba i jak była głodna to nawet smok nie pomógł, dziecko nie da się oszukać. Teraz Oli nie daję smoka ale np na chrzest w kościele moja siostra się pomyliła i zamiast Zuzi smoka dużego to wzięła małego który Zuzia kiedyś miała i Oli dałam bo nie mogła zasnąć i złapała. Teraz czasem jak idę na spacer to biorę Oli smoka ale ona nie bardzo go chce.
Paulinka nie bardzo mi się on podoba ale ćwiczenia ma fajne
Masuska wczoraj rozjaśniałam, wyglądałam jak kurczak wielkanocny ale już dzisiaj jest drugi dzień moich wyczynów z włosami i myślę że wieczorkiem Wam się pokażę
My też siedzimy w domu, dzisiaj rano poszłam roznieść listy za siostrę i zmarzłam jak nie wiem co... masakra tak wiało a miałam nadzieję że z dziewczynami pójdziemy na zakupy a tu dooooopa
Masuska u Ciebie też ostatnio takie mgły że sąsiadów nie widać??? No ja jak wracałam dwa dni temu z biedronki to myślałam że się zesram ze strachu. Do biedronki idzie się przez pole na Wschód i wszędzie mgła, czasem tylko samochód przejechał po ulicy obok ale widać go było dopiero jak był już blisko! I jeszcze jakiś pies za mną lazł, jak w horrorze
Dzięki dziewczynki za życzenia Boże jak ten czas leci...
Ewitkun zastanawiam się nad tym i chyba zaraz na allegro pozamawiam Zuzance pełno ubranek żeby miała do lata aż... Ale nie wiem... Bo i tak ubranka po Zuzi będzie miała Ola a najwyżej by się kupowało coś okazjonalnie, nie?
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
AniaW ta A6W to nie na moje plecy niestety, mój kręgosłup nie wytrzymuje ale brzuszki i to co Paulinka pokazała jest OK i czuję w końcu moje mięśnie a i Zuzia ze mną ćwiczy
Fajne zdjęcia, Zuza sama chce żebym jej Olę kładła na kolanka a ta trzyma jej główkę, głaszcze i gada do niej A jak już nie chce się jej trzymać to ją spycha z kolan
Ewitkun ja Zuzi dałam smoka jak miała jakieś 3 miesiące chyba i jak była głodna to nawet smok nie pomógł, dziecko nie da się oszukać. Teraz Oli nie daję smoka ale np na chrzest w kościele moja siostra się pomyliła i zamiast Zuzi smoka dużego to wzięła małego który Zuzia kiedyś miała i Oli dałam bo nie mogła zasnąć i złapała. Teraz czasem jak idę na spacer to biorę Oli smoka ale ona nie bardzo go chce.
Paulinka nie bardzo mi się on podoba ale ćwiczenia ma fajne
Masuska wczoraj rozjaśniałam, wyglądałam jak kurczak wielkanocny ale już dzisiaj jest drugi dzień moich wyczynów z włosami i myślę że wieczorkiem Wam się pokażę
My też siedzimy w domu, dzisiaj rano poszłam roznieść listy za siostrę i zmarzłam jak nie wiem co... masakra tak wiało a miałam nadzieję że z dziewczynami pójdziemy na zakupy a tu dooooopa
Masuska u Ciebie też ostatnio takie mgły że sąsiadów nie widać??? No ja jak wracałam dwa dni temu z biedronki to myślałam że się zesram ze strachu. Do biedronki idzie się przez pole na Wschód i wszędzie mgła, czasem tylko samochód przejechał po ulicy obok ale widać go było dopiero jak był już blisko! I jeszcze jakiś pies za mną lazł, jak w horrorze
Dzięki dziewczynki za życzenia Boże jak ten czas leci...
Ewitkun zastanawiam się nad tym i chyba zaraz na allegro pozamawiam Zuzance pełno ubranek żeby miała do lata aż... Ale nie wiem... Bo i tak ubranka po Zuzi będzie miała Ola a najwyżej by się kupowało coś okazjonalnie, nie?
Zgadzam się mgła masakra i wieczorem i rano... a sąsiadów mam blisko a nie widać...
No to czekam na fotki:)
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika nie znałam tej firmy a fajne ciuszki mają i sklep internetowy
dziękuję już buszuję w nim
Ewka też mam ciuszki z tej firmy, u nas w Jarocinie jest nawet ich sklep, lubię tam kupować, ostatnio kupowałam 2x body i spodnie i mogłam wybrać sobie inny ciuszek za 1zł!!
A gdzie są pozostałe mamusie???
A co słychać u Przyszłej mamy, Oli, Agito, Piekarniczyk??? aa i Ianka i Luny w sktócie i Sanderczekoladki ??? Czy ktoś wie?
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ach, miałam wam napisać wcześniej, ale teraz mi się przypomniało. Wczoraj na zakupach w Biedrze wszystko pakowałam do kosza pod wózkiem, a przy kasie wypakowywałam. Dopiero w domu po sprawdzeniu paragonu okazało się że gwizdnęłam ogórka! paskuda jestem:P
Łamiąc regulamin... echh.. ale muszę napisać... Masusko
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/cherokee-nowe-majteczki-w-gro...-12-i1950426936.html
Pasują? Nowe, nie używane:) za 5 zł
Asiu no niestety stało się
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewitkun nie ma reguły jak wychodzą ząbki. U nas np najpierw wyszła dolna lewa jedyneczka a później dwie górne jedyneczki, później górne dwójeczki i w tym samym czasie przebijała się dopiero dolna jedynka
Czasem jest tak że ząbki szybko rosną a inne rosną wolniej. Np trzonowe są duże i najpierw wychodzi jedna połowa którą widać a później dopiero druga dlatego są najbardziej bolesne...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa