- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
znów jest w ddtvn o niemowlakach
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
a i też bardzo uwielbiam ten moment gdy podczas karmienia lezymy sobie, ona trzyma łapką pierś i patrzymy sobie a oczy ale potem kazdy idzie spac do swojego łóżeczka i ja nie czuje żebym coś odbierała dziecku.
poza tym wszystkim tym rodizcom co dziecko zmarło w ich łóżku wydawało sie neistety,z e maja lekki sen i nie zrobią krzywdy
bo przeciez to zawsze wypadki...nikt specjalnie nie udusił dziecka kołdra bo ta kampania nie dotyczy morderstw...
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
No ale dziewczyny ja nie śpie z Bianką a mamy mnóstwo momentów bliskosci i ogrom czułości pomimo tego, przeciez nie tylko poprzez wspólne spanie okazuje się dziecku czułosć, miłość itd.
a i też bardzo uwielbiam ten moment gdy podczas karmienia lezymy sobie, ona trzyma łapką pierś i patrzymy sobie a oczy ale potem kazdy idzie spac do swojego łóżeczka i ja nie czuje żebym coś odbierała dziecku.
poza tym wszystkim tym rodizcom co dziecko zmarło w ich łóżku wydawało sie neistety,z e maja lekki sen i nie zrobią krzywdy
bo przeciez to zawsze wypadki...nikt specjalnie nie udusił dziecka kołdra bo ta kampania nie dotyczy morderstw...
Ha i z tym też się zgodzę!
a nie tylko kołdrą można udusić, bo i przygnieść swoim ciałem.
a słyszałam taki przykład, prawdziwa historia że przy nocnym karmieniu piersią w łóżku dziecko zostało uduszone.
No ale ta kwestia ma zasadność i z jednej i drugiej strony.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
róznica jest taka,ze jak zdarzy sie w łóżeczku to nikt nie jest winny tej śmierci a jak zdarzy sie w łóżku rodzica to rodzice moga miec problem z poczuciem winy do konca swojego zycia
Moja córa zjadła pół słoika marchewkowej z ryzem i chciała jeszcze ale jej nie dałam, do tego polizała brzoskwinke i dopiła cycem, potem padła. Co ja mam poczać z tą moja głodomorra???
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Wczoraj miałam awarię internetu i dzis płace za to długim wyczytywaniem co naskrobałyście:)
Zarąbista ma czapę Ola:)
Masuska oddawaj ogóra!
Asia nie miej wyrzutów! Taka kasa drogą nie chodzi! Płacisz - wymagasz!
Aniu nie mam pojęcia, a szukałaś info na internecie?
O kurcze - ale sie napisałam,,,,, teściowa przyszła i muszę iść gotować!
Do później.........
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko czapa jest w "dobrej cenie" za 6 zł Chcesz to Ci kupię i wyślę
Takajedna pokarm sam zaniknie, takie hardkorowe pomysły robią panie, które nie chcą karmić od początku a wstydzą się iść do lekarza!!! Moja koleżanka od początku mówiła że nie będzie karmić i lekarz dał jej TYLKO coś na spalenie pokarmu!!! Ja radziłabym Ci iść do innego lekarza...
Aniaw na pewno stara metoda która polega na wypalaniu nadżerki jest refundowana a ta metoda na której sie ją zamraża teoretycznie jest refundowana ale w większości gabinetach sie płaci.
Ha ha ha Lucy dobre Moja Ola waży jakieś 6,5 kg
Lucy nie wiem jak jest tam ze szczepieniami, w każdym razie okres 6 tygodni od poprzedniego szczepienia jest minimalny, czyli możesz szczepić kiedy chcesz i kiedy uznasz za słuszne. Nie pamiętam jaka może być największa różnica między szczepieniami. WZW B na pewno rok.
Masuska i Ty chcesz taką czapę?
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
podaje na priv
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika też dam namiary na priva jak coś
Hoborrku nie oddam, już brawie zjedzony:P Ale nawet dobrze smakował taki kradziony, a to wszystko przez Piotra:P
U lekarza oczywiście ok, spotkałam 3 koleżanki, jedna ma synka rocznego, druga córkę 5 miesięczną, a trzecia synka 4 miesięcznego:P Ale się uśmiałyśmy jak powiedziałam że teraz to tylko spotykać się będziemy na wywiadówkach, w przedszkolu, albo w przychodni:P Tylko taka lipa mała bo one wszystkie z mężami, a ja sama:( Oj już mój dostanie dziś za to że w robocie był! hehehe:P
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja córeczka lansowała się dziś w nowej limuzynie bo wyciągnełam spacerówke i musze przyznać,ze baaaardzo jej sie podobało bo w gondoli róznie ostatnio bywało
no wiec pierwsza przejażdżka za nami, zimno jak diabli
musze jechać na zakupy i sie chyba w te słoiczki zaopatrzyć bo ta głodomorra zyc mi nie da teraz, już nawet z obiadem sie musiałm chować bo kwiczy tak smiesznie
a jak ją wziełam do łazienki w lezaku i brałam prysznic to Młoda tak patrzyła na moje cycki z apetytem jakbym tam dwie butle z mlekiem miała
Rika no nawet nie wiesz jak się ciesze
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze jak tak piszecie o tych spacerówkach to sama się zastanawiam, ale jak na razie Piotrowy się mieści i nie narzeka, bo ciągle śpi w wózku:P
A teraz mam w gondoli sam materac, pod nim poduchę i śpiwór, całkiem to wystarcza mojemu chłopaczyskowi:)
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ano, pamiętam, qale ja nie miałam:P ja miałam ze starej serii z biedry
łeeee
to nie jesteś w bandzie
ide znowu robic ciasto, nijako z przymusu, tym razem dlatego,ze nie mam chleba w domu a głodna jestem, a piniondzów ni mam w portfelu ino na karcie a na moim osiedlu nie ma bajkomatu wiec doopa zbita
kąpiel wodna robi sie nastepująco:
wstawiasz blaszke z cistem do jeszcze wiekszej blaszki, do której nalewasz poprostu wode, ta blache z Towim cistem najlepiej jest z zewnątrz owinąc folia aluminiową zeby ta woda z wiekszej blachy si enie przedostała do tej mniejszej i co za tym idzie do ciasta
ka pe wu?
przemyslałam to i jednak stwierdzam,ze model sie nie liczy i tak nalezysz do mafii biedronkowej