- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
Oposku - ja na szczescie jeszcze tak nie mam ,ze jak patrze na kobiet z wozkami to mnie sciska itp,ale za to dookola widze brzuszki hihih gdzie sie nie obejze to wszedzie ciezarne kobietki ja narazie nie przezywam ,tylko nie lubie jak mi sie okres spoznia bo nie wiadomo co jest grane.
Rika- ty taka chudzinka i jeszcze cwczysz, po za tym chodzisz na solarium ,podziwiam cie , napewno wygladasz super! I do tego mama dwuch lobuzujacych dziewczynek , JESTES WIELKA oczywiscie w pozytywnym znaczeniu:)
Asia bardzo mi sie podobaja foteczki Mikolajaka, i czy mi sie wydaje czy on ma taka sniada karnacje? Jest cuuuuuuuuuuuuuudny!
Kamilka - twoja Melka to faktycznie pulpeci a tak sie martwilas ,ze malutko je takie grubasne nozki ma hihi ale niespodzianke to wam zrobila heheh, a jak jej 'zabka'? Wygoila juz sie calkowicie?
Hoborku piekne te twoje kule, fajnie ze masz tata kolekcje,ja kiedys mialam kolekce kinderkow ,potem znaczkow, a pamietacie te czasy kiedy to wymienialysmy sie karteczkami z notesikow kolorowych? Nie wiem czy u was w szkolach to bylo,ale u nas tak hiih to byly czasyyyy
Dorotas bardzo ci wspolczuje tej nocki , dla mnie noc zarwana to jakas porazka, ciekawe dlaczego te maluszki nie rozruzniaja dnia od nocy hhihii
A u mnie bez zmian,@ brak , czuje sie jakbym miala dostac,robilam drugi test i nic, tak mi sie chce na jakies ciuszkowe zakupki smignac i do fryzjera pojsc, zalamana jestem moimi wloskami ,sa juz za ramionka,ale jak zrobie kitke to taki mysi ogonek mam, kiedys mialam tak geste wlosy ze reka scisnac nie moglam,myslicie ze sa jakies szanse zeby znow zrobily sie grubsze?
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiem aska, ale nie wydaje mi się zeby Antek to zmyślił tym bardziej ze od 2 tygodni baaaaardzo chętnie chodzi do przedszkola. Chcę dzisiaj porozmawiać z panią o co tam chodzi i w jakich sytuacjach występuje to "bicie"... Antek mówi że pani daje im te słynne smutasy- no ale czy to cos daje... hmmmmmm.........
Basba rozmowa nie zaszkodzi, a przykro gdy maluch nie chce iść do przedszkola..no i też te myśli,ze moze rzeczywiście coś się dzieje, ktoś mu dokucza, a on źle się czuje..pogada...niech babka ma oko na tą sytuację!
Paulinko juz mnie pluchy bolą od tego ściskania ale jestem z Tobą uda,się, uda, musi!!!
Mikołaj rzeczywiście ma taką śliczną karnacje..hihi az mu zazdroszczę
aaa w Carrefour pieluszki Pampers są po 42,99 zł!
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
U nas w nocy było fikolenie! A rano kupa z długaśnym (moim) włosem i sprawa rozwiązana. Ade bolał brzuszek! Ale teraz odsypia - kochana. A mi szkoda czasu na sen:)
Kule z biedronki juz mam:) Dostałam od małża na wcześniejszego mikołaja:) Była naprawde tania - bo tylko niecałe 20zł a jest w niej pozytywka - nakręcana - nie na baterie:) Piękny aniołek. Zresztą Aniołów też mam pokaźną kolekcję - strzegą mojej rodzinki:) Hihi
A ja postanowiłam że mój T dostanie na mikołaja koszulkę z jakimś śmiesznym napisem - albo zdjęciem moim i Ady. Na allegro pełno takich i niedrogo:) Siostra ma urodziny i tez dostanie z napisem I LOVE ADA albo SUPER CIOCIA z motywem supermena. Niedrogo i śmiesznie. Nie mam kasy na jakieś szałowe zakupy... Może któraś z was wykorzysta mój pomysł
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Brak mleka do kawy:(
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
i zawsze sie dziele z potrzebującymi
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
No to chodź do mnie ja mam 5 kartonów
i zawsze sie dziele z potrzebującymi
Oj chętnie:) U mnie kurdę brak i wlałam sobie tą "Śmietankę" z serka wiejskiego i to był BŁĄD!
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
Zawsze co rano włączam lapka i zapytajpolozna.pl i tak się z Was (z postów) naśmieję, że szoook. Ania twoja chrzestna jest super, czasami nie mogę z ludzi, skąd oni maja tyle odwagi być takimi szczerymi...
masuska biedulko bym Ci przysłała parę kartoników mleczka, ale zanim dojdą, to byś prędzej pieszo zaszła nad morze, chyba, ehh...
Baśba biedny Antoś ciekawe co jest grane
Amelka też obudziła się przed 3 dostała mleczko i myślałam, że zaśnie tak jak zwykle, ale nieeee ona zaczęła się śmiać, pluć i fikac nóżkami stałam przy jej łóżeczku dzielnie ponad godzinkę zanim zasnęla na nowo...
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Ogromna POTRZEBA!!!
Brak mleka do kawy:(
Moze trzeba było swojego spróbować hihihihi
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Asienko trzymaj kciukaski trzymaj heheh, a ja dzisiaj sie zapisalam do FAmily planning (kamilko wiesz co o tej klinice?) jak nazwa wskazuje to jest planowanie rodziny,wiec zobaczymy co tam sie bedzie dzialo hihihi ale dopiero na grudzien mam.
Asiu a po kim on taka karnacje ma??????? Ja bym chciala zeby moja dzidzia miala ciemna karnacje i niebiesciutkie oczetka ajjjjjj
No Kamilko dzielna z ciebie mama godzine przy lozeczku stac??????? Ale melka miala z ciebie ubaw hihih
Ja chyba tez kawki sie napije,zapraszam was na kawke ajjjjj ale bym starbuksa sie napila amniaaaam
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzień dobry
Jestem padnięta. Zuzi znów idą zęby trzonowe i dała popis w nocy. Co do moich ćwiczeń A6W to wymiękam. Dzisiaj miał być 3 dzień ale za duże obciążenie dla mojego kręgosłupa i rezygnuję Bardziej mnie kręgosłup boli niż zakwasy na brzuchu których i tak prawie nie czuję. To nie oznacza moich rezygnacji z ćwiczeń bo przerzucam się na brzuszki i nożyce tak jak kiedyś.
Aniaw ja mam tu tylko jedną prawdziwą przyjaciółkę, która przyłazi zawsze jak ja skończę gotować obiad (śmieję się z niej że przez ściany czuje zapach). Reszta znajomych się wysypała, mało kto wie że jestem w Piszu, jedna koleżanka napisała kiedy będę to jej odpisałam że już jestem a nawet znajomi z Orzysza się nie odzywają a ja nie będę zawsze do nich pierwsza pisać...
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
A ja musze sie pochwalic waze juz 66 czyli 4 kilo spadlo ciesze sie bardzo bo chcialabym zobacyc 5teczke z przodu tak jak mialam kiedys jeszcze TYLKO 7 kilo
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny,tak się biję z myslami..bo mój Mikołaj wypija tylko 90-100ml melczka, co 2-4h troszkę mało,ale tak sobie myślę,ze skoro przybiera na wadze i raczej wszystko jest ok,to moze nie powinnam się tym marwić,co?
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Paulinko po tatusiu
Dziewczyny,tak się biję z myslami..bo mój Mikołaj wypija tylko 90-100ml melczka, co 2-4h troszkę mało,ale tak sobie myślę,ze skoro przybiera na wadze i raczej wszystko jest ok,to moze nie powinnam się tym marwić,co?
Asiu ja tam nie wiem ,ale zobacz Kamilka tak martwila sie o Melke a ta jaki pulpeci teraz, wiec moim zdaniem nie mart sie ,dopoki przybiera na wadze to chyba jest ok:)