BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 1 miesiąc temu #242904 przez kaska191919
Hoborruda się następnym razem!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #242907 przez paulinka
Czekajcie zebym nie pomylila:

Asiu27 sliczne foteczki Mikolajka i jakie bajeranckie akwarium :lol: ,twoj mezus super jest
to musisz pomyslec co chcesz na drugi prezencik :woohoo:

Hoborku powiem i szczeze ze ja tez zaczynam sie bac,myslalam ze to tak latwo zajsc ,ale chyba jednak nie,wiem ze jeszcze krotko,bo nawet organizm po tabletkach sie nie oczyscil,ale jakos zawsze sie balam ze nie bede mogla zajsc,i chyba to ten stres to robi :dry:

Aj znowu zapomnialam co i komu mam odpisac przepraszam :angry: i ktoras mamausia dostala piekne kwatki,chyba tez musze mojego namowic na jakis bukiecik,tylko ze ja nie lubie sie upominac :silly: a sam sie raz na rok domysli hihihi

Aga1040 dziekuje za wsparcie,mam nadzieje ze i tak jest w moim przypadku :blink:

13 lata 1 miesiąc temu #242920 przez Lucy
Hoborr nie denerwuj się tylko trenujcie dalej :kiss: :kiss: :kiss:

A ja idę do kurnika zagrać w tysiąca :P

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 1 miesiąc temu #242922 przez aska27
Hoborrku co się odwlecze to nie... :silly: przyjdzie ten lepszy czas ;)oczywiście kibicujemy Tobie i Paulince...i hmm.,, Takajedna też chyba pracuje nad nasępnym bobasem :) Wszystkie forumowe ciotki trzymają kciuki ;)

a to mój Mikuś i jego pierwszy obiadek :laugh:

co prawda polizał troszkę, pomazał się..ale juz smak marechwki poczuł :)
Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu #242972 przez Lucy
Asia no to chłopak pojadł!!!!!!!
Jutro Olka będzie wcinać majchewkę

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 1 miesiąc temu #243047 przez aniaw
Różyczko buziaczki dla Bianki od Domoniczka :kiss:

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #243063 przez aska27
Znowu dziś jestem pierwsza?
Hmm..DZIEŃ DOBRY MAMUŚKI :)

Jak minęła noc??

U nas kiepsko...znowu! Mikołaj obudził się /co mu się wcześniej nigdy nie zdarzyło/ o 1.20 i gadał do siebie tak głośno,ze męża obudził :laugh:
Ostatnio Mikuś często prowadzi sobie takie głośne monologi :laugh:

13 lata 1 miesiąc temu #243073 przez aga1040
Lucy napisał:

Asia he he jaka minka :laugh:
Znalazłam fotkę Mikołajka w ręczniku z ikei,Ola tez taki ma str 708 :P

Takajedna zakalca też chętnie skonsumuję :blink:

Różyczko no ja ciągle 3mam kciuki za Bianusię,a Ty kobitko odsypiaj jak tylko będziesz miała okazję

I WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA BIANKI Z OKAZJI UKOŃCZENIA 4 M-CA :kiss:

Ach te naleśniki mniam mniam

Aga tak jestem mężatką od 29 dni :lol: zdjęcia są na str 711 i 747

AniaW Z Ciebie to pracoholik...Wiesz ja pamiętam takie loczki kiedyś za łebka chłopcy nosili hiii

Hoborr
CZEKAMY...
A możesz mi napisać jakich produktów unikasz?
jaja,sery,mleko(w tym sojowe też?),wołowina?drób?ryby? yyy

Lucy to serdecznie gratuluję!!!!!!!!!!!!!!

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #243075 przez aska27
uuu ale gapa ze mnie :dry:
BIANUSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OAKZJI UKOŃCZENIA 4 MIESIĄCA :kiss:

Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu #243084 przez różyczka
hallo moje kochane :lol:

Dzięki temu, ze tak dobrze nam zyczycie drogie ciocie forumowe, dzisiejsza noc była -jak dla mnie -niesamowita :)
Bianka zasneła najedzona o 20, obudziła sie na jedzonko o 23, a potem od 1 juz było wiercenie, zaczęłam akcje oszukiwania dydkiem, ale ona wiercila sie tak,ze co 5 min musiałm wstawac go podawac bo wypluwała, wytrwałam do 2 i poryczałam się, pomyślam, ze do diabła z tym odzwycxzajaniem do żarcia, nie dam rady, widzocznie musi jeśc co 2h bo inaczej nei potrafi, ja też nie mam tyle siły zeby wytrwać i nakarmiłam ją o tej 2, kładac sie zpowrotem byłam pewna, ze bedzie pobudka o 4 n a zarcie i pewnie o 6 kolejna.
Tymczasem budzi mnie gadanie jakies, patrze :cheer: a tu 7 :lol:

jupiiii!!! :lol: :lol: :lol:

czyli jadła o 23 i 2 i tylko godzinka oszukiwania smoczkiem :lol:

bożeee jak ja bym chciała zeby tak wlasnie zostało, po tych nocach z jej jedzeniem co bite 2h jestem juz tak wykonczona a dziś taka miła niespodzianka :side:

Buzi od Bianusi za zyczonka :kiss: Zaczęła 5 m-c wiec sama zrozumiała, ze nie moze już jesc w nocy jak noworodek :)
Dominiczku całus dla Ciebie ale taki malutki, niesmiały coby Pit nie był zazdrosny heheh :blink: :laugh:

Asiu
Mikołaj wyglada niesamowicie z tą umorusaną gębulką :laugh:
ja już sie nei moge wprost doczekac kiedy dam coś mojej Misi, on atak nam zaglada w te talerze, ze szok! :S jak ja jem coś to jej wzrok wędruje od talerza z widelcem az do mojej buzi i z powrotem do talerza :laugh:

Hoborr nie smutaj się :kiss: ja wierze, ze gdzies tam w gwiazdach czeka braciszek Adulki na odpowiedmni moment, zeby sie pojawić :) on poprostu czeka az mama odzyska siły po I ciązy :blink:

Lucy ja też Ci gratuluje :lol: prawie miesiecznicy :silly:

Masusko jak to nie znasz FASOLI??? :cheer: :lol:
prosz:

:lol: :lol: :lol:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #243088 przez różyczka
hoborr napisał:
[quoteTak więc jutro ide do dyrektorki Gminnego Centrum Kultury w Grębowie z wiadomością o rezygnacji z pracy:) Ciekawe jaką minę zrobi... Przez 5 lat robiłam praktycznie wszystko za nią. Nawet w zeszłym tygodniu się dobijała do mnie bo nie umie tabelki sklecić w wordzie!
Moja praca 20 godzin tygodniowo za 510zł idzie się wal....ć. Sory za nerwę , ale jakoś ją mam. Także baj baj monotoni.....[/quote]

Popieram w 100% :) dobra decyzja.
zwłaszcza, ze dokłada Ci dyro godzin w Twojej szkole.
A Ty jesteś kontraktowy czy mianowany Hoborrku?

Aniu ponawiam prosbe o tel do Twojego dilera :blink: ja też chce miec takiego powera! :lol:

Aga
jak ciasto? zjadliwe? :)

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #243091 przez aniaw
Różyczko no to gites i oby tak zostało :)
Ja też te piosenki zapodaję Małemu i jeszcze puszek okruszek i była sobie żabka mała i my jesteśmy krasnoludki i czarne jagódki i wiele z dawnych lat, ech :lol:
A Szymuś już je uwielbia :lol:

Asiu mój też potrafi się rozgadać w nocy np była kilka dni z rzędu o 3.30 i ani mu w głowie spanie było ale ja wtedy w kime i on zasypiał też nawet nie wiem kiedy :)

A dziś też mieliśmy w nocy mega rewolucję :laugh:
Mały obudził jakoś koło 2giej i kręcił się i marudził i wstałam do niego, ale najpierw stwierdziłam, że skoczę do kibelka a później dam mu cyca.
Wracam z łazienki a ten śi :)
Później obudził się ok 4.30 to mój M do niego wstał wziął go do nas do łóżka i obiecał mu, że mama mu zaraz da jeść - sam poszedł szykować się do pracy.
Ja byłam odkręcona do Małego plecami i spałam jednym okiem i tak sobie myśłe jeszcze 5 min, bo skoro tylko się wierci i nie płacze i zasnęłam :P
Obudziłam się za godzinę Mały spał :)
Ostatecznie obudził się o 6.30 i zajdł i zasnął jeszcze do 8.30 i już leży i gada :laugh:

Teraz chyba nie będę reagować na każde jego przebudzenie tylko dam mu szansę zasypiania samodzielnego po przebudzeniu w nocy :P
Mógł tyle nie jeść, więc trzeba się tego trzymać :P

13 lata 1 miesiąc temu #243094 przez aniaw
Różyczko mój Diler to Tomek :lol:
Ostatnio analizowałam nasz związek i stwierdziłam, że kłótnie z nim dodają mi energii :lol:
Serio my jacyś nienormalni jesteśmy bo co i raz się kłócimy, żeby zaraz się przepraszać a czasem takie kłótnie na wesoło nam wychodzą, że moja siora ma z nas niezłą polewkę :lol:
Taka włoska rodzina z nas się porobiła :P

A i wymyślamy dla siebie różne obraźliwe teksty czasem, jakieś śmieszne ale żeby niekogo nie uraziły :P Czasem nam odwala :laugh:

Ostatnio mój M przywitał mnie tekstem:
- No cześć pałąku :)
Ja nie wiedziałam o co kaman, patrze się pytająco a ten:
- Kochany pałąku? :lol: Uśmiałam się z tego :laugh:

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #243095 przez różyczka
Aniu no to gicior!! :)
to wychodzi na to, ze Trejsi ma jednak racje,ze oni nie musza jesc wcale albo tyle w nocy a już byłam na nią obrażona,ze takie bzdury wypisuje :laugh:
tymczasem okazuje sie, ze baba wie co gada, a tak sie bałam spróbować nie dawac Biance jeśc w nocy, bo miałam poczucie, ze to jest głodzenie dziecka conajmniej :laugh: ale 3 noc za nami i to działa! :)
teraz zaczęłam też od kilku dni przestawiac ją na jedzonko w dzień co 3 godz. i okazuje sie, ze też to akceptuje bez wiekszych problemów na szczeście :)

czyli diler Tomek :laugh: oki to nie prosze o telefon :side: :blink:
oby tak Wam się układało! zawsze :)

13 lata 1 miesiąc temu #243097 przez hoborr
Dzień DOBRY!

RÓŻYCZKO a nie mówiłam! Wiedziałam że ta noc będzie lepsza:) I udało się! Oby tak dalej!
A ja to jetem kontraktowa, przerwałam staż na mianowanego przez ciąże:) A Ty?

Lucy w tej chwili jem dużo więcej rzeczy niż na początku. Tzn. nie tykam sie tego co zawiera jajko albo mleko krowie. Nie jem tez oczywiście nic smażonego, pieczonego, sztucznego, z cebulą, kapustą, grochem, kalafiorem, kakaem - czekolada aut! , cytrusami (z wyjatkiem bananów), jogurtów, i takich podobnych rzeczy po których Adę bolałby brzuszek. Bo niestety jest wrażliwa na wszystkie takie rzeczy. :S Przynajmniej była a teraz średnio co 10 dni cos tam skubnę - i obserwuję. No i właśnie dzięki temu jem banany:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka