- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
heheh chodźcie czarownice mój małż pojechał z córa do marketu własnie po ciepłe bagietki i kakao bo jutro chce na sniadanie czekoladowe nalesniki zrobić z twarożkiem
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
o to już czyszczę sowją miotłę i przylatuję ..ale z Mikołajkiem hihi pobawi się z Biankią i Olunią mały Rodzynek
Różyczkoale ja też mam ochotę na coś ciepłego, pomidorową np Tylko nie mam możliwości,zeby zrobić. Raz tylko zrobiłam papryki faszerwoane mniam!! A mąż się cieszył jak głupi,bo w tym farszu mięso było,które zjadłam jeju ja chyba nienormalna jestem
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
wkurza mnie to bo rozmowa sie toczy no a przeciez nie bedziemy sie co chwila cofac i sprawdzac czy ktos coś dopisał
Aska ta pretensja nie jest wycelowana w Ciebie
Asiu strasznie mi Ciebie szkoda to ja Ci wyśle ta pomidorówke w słoiku, co?
zjadlabym takie papryki mniaaaam
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
My dzisiaj mieliśmy gości- urządzilismy mężowi Urodzinki-36-te.
Natimp- w kwestii jakiego tematu mam sie wypowiedzieć, bo nie doczytałam,a przerzucałam te strony kilkakrotnie?
My nie planujemy wiecej dzieci. Wzięłam jedno opakowanie azalii,ale czułam się po niej paskudnie,mialam zawroty glowy itp i lekarz kazał odstawić. Anty nie mogę brać, na spiralkę muszę w razie czego odlożyć,chociaż nie jestem do konca przekonana, więc zostaja gumeczki,ale im do końca nie ufam,a wstrzemieźliwości nie chcę
Różyczko- super,że siostry "poszły"razem na spacer
Też bym chciala ,żeby ktoś zajął sie chociaż na dwie godzinki dziećmi ,a ja żebym poszła spać.
A z tym czujnym snem,to juz tak będzie.
Ja mam czasami tak,że np obudze się w nocy i po dosłownie kilku sekundach budzi się Kubuś, jakbym przeczuwala,że to nastąpi
Rika- cudna fotka!!!
Aska- to faktycznie,zdrową dietę prowadzisz... ,a tak na serio,to ja bym nie wytrzymała bez cieplego obiadu dwóch dni.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Po pierwsze i najważniejsze:
KOCHANA MAMUSKO - MAMUSIU WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ
ZDRÓWKA I SZCZĘŚCIA BUZIACZKI WIELKIE JAK TE TWOJE MUFINKI!!!!!
PO drugie ja też nie lubie pisac i czytać długich postów. Ale przeszło mi przez myśl że
1. Może administrator strony płaci komuś i im więcej wpisów tym większa opłata??
2. Ktos kto wymyślał regulamin nie przypuszczał że rozmowy na forum będa tak intensywne i "szybkie", a my czasami rozmawiamy tu jak na czacie:)
Zresztą ja sie na tym nie znam...
Tak piszecie o tych jedzeniach że aż mnie skręca.
Cały dzień byłam z Adą u m ojej mamy i odkryłam prezent na mikołaja dla Ady od dziadków:) Krzesełko do karmienia:) Ale ta moja mamuśka jest super. Moze pamiętacie że jak była w ciąży w szpitalu pierwszy raz to mi kupiła całą wyprawke dla dzidziusia:) A teraz taki prezent - w sumie bardziej dla nas -tyle kasy nie stracimy...
Przepraszam że nie odpisuję wam kochane mamy więcej ale mąż troszkę chory i trzeba sie wygrzewać Lecę do łózia
Jutro wielki dzień robię test:) W sumie to chciałabym byc w ciąży
Miłej nocki
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborr czekamy na info??
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aska to na mikolajki już
a mogę wiedzieć ile to kosztowało?
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Ale miałam zapiernicz w pracy, że jak wróciłam do domu to pół godziny siedziałam na fotelu i nawet butów nie zdjęłam bo nie miałam siły
Ale lubię taki ruch
A wypakowywałam torbę i patrzę a tam nadgryziona kanapka i jabłko o których zapomniałam bo chciałam coś zjeść a przyszedł pacjent i szybko wrzuciłam do torebki a teraz otwieram a tu suprajs
Asiu jak pracuję to też często tylko kanapki idą w ruch A jak byłam na permanentnych dyżurach to też głónie suchy prowiant, więc wiem, że możan się przyzwyczaić
Pisze i piszę a wpadłam głównie, żeby Masusce życzyć wszystkiego naj naj
Masuska spełnienia marzeń i przyjmij całuski od moich synków
A Piter przesłodki
Muszę Was poczytać i napisać kilka krótkich postów, bo nie lubicie długich, czyli nie lubicie moich
Żartuję oczywiście
Jakaś głupota z tymi edycjami, bo rzadko wraca się do postów, więc wiele możemy przegapić
Asiu coś tam obiło mi się o uszy, że pytałaś o długośc włosów dzieci i specjalnie dla Ciebie zrobiłam dziś Szymonkowi kucyczka i fotkę
Ale najpierw nadrobie
A hoborrku pożycz mi rodzinke bo listę prezentów mam na Święta
Ewuś widziałam ostatnio w biedronie ten pociąg z grzechotkami i te klocki miękkie (chyba Oposek je chciała kupoić - fajne ) i jeszcze te kręgle pluszowe i chyba te kręgle mięciutkie dostanie Dominiś
Różyczko a jak smakuje ciacho, opisz mi proszę może to wystarczy zamiast jedzenia
Na razie uciekam, bo muszę pomóc mojemu M w pracy bo przyniósł tyle roboty do domu
Ale jeszcze nadrobię
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Różyczko trzymam kciuki za dzisiejszą noc i oszukiwanie dydusiem Mam nadzieję, że Bianusia będzie spała jak najdłużej! w poniedziałek robię brownie, brzmi pysznie To super, że masz taką dobrą Córę, która zrezygnowała z ukochanych koni, żeby Mamie pomóc:) No i w ogóle fajnie, że spędzają razem czas, a Ty jeszcze w dodatku wyspana, cieszę się razem z Tobą Niezła ta pielęgniarka:) Tak młodo wyglądasz, że nie mogła uwierzyć, że już masz jeden poród za sobą
Ewitkun kurteczka czaderska:) Ja mam dokładnie tak samo z karmieniem. Uwielbiam karmić piersią szczególnie, że nieźle się nawalczyłam o swoją laktację, więc tym bardziej to doceniam. Szczególnie, jak mój ssak wygłodniały po basenie i nie trzeba wrzątku kombinować tylko cyc na wierzch i już Fajna ta zabawka, ja się nastawiam na klocki i jutro atakuję Biedronkę Jak jeszcze nie było Cię na forum to część z nas w tym j kupiło w biedrze torbę do szpitala:D do zobaczenia jutro na basenie:) Ale się cieszę Tylko jak my z Filipkiem wstaniemy?
Masuska gratulacje z powodu mufinek:) Ja piekę czekoladowe z bananami, bo takie najbardziej Mąż lubi;) Zdjęcie Piotrusia CUDNE, szkoda że mam syna
Aga1040 super, że Kubi tak ślicznie spał
Ania W jejku, jakie piekne zdjecia Szymusia:) Takie wieeelkie oczy miał
Ty naprawdę niezwykła jesteś- tyle pracy masz, dwóch synków i jeszcze mężowi pomagasz... Naprawdę jestem pod wrażeniem. No i dziękuję za cynk o klockach, jutro po nie biegnę
Dorotas ja nie mam @ i nie tęsknię
Aśka sklep fajny, już sobie zapisałam:) Fajnie, że Mąż się stara w kwestii prezentów:) Facetom jak się coś wprost powie, to potrafią 1400 zł to dobra kasa za taką biżuterię, skoro i tak nie nosiłaś Ja codziennie patrzę na synka i dziwię się, jaki On już duży i mądry. I tak mi jakoś smutno i żal, jakby zaraz mial się z domu wyprowadzać Pościel, nie wiem, czy zauważyłaś szyta w części z materiałów IKEA;) Ja bardzo lubię tamtą pościel dla niemowląt i dzieci. A tapeta super:)
Zobacz jeszcze to:
allegro.pl/domek-kartonowy-domki-z-tektu...lek-i1925930669.html
Rika zdjęcie Oleńki piękne:) i czapa superowa!
Kamilka ja karmię tylko piersią, więc gluten zamierzam podać, gdy synek skończy 5 miesięcy, a warzywa, gdy skończy 6.
Hobbor świetnie, że Dziadkowie tacy kochani:) A Wy faktycznie zaoszczędzicie, bo takie krzesełka to drogie są! No i trzymam kciuki za test;)
Dla mnie też to edytowanie postów to bezsens. Komu to przeszkadza? tak jest nie tylko estetyczniej, ale przede wszystkim bardziej zrozumiale...
I jeszcze zdjęcia z zeszłej niedzieli, dopiero dziś zrobiłam w nich porządek;)
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzisiejsza noc tragedia, Mikołaj wczoraj nie usnął planowo i nie było codziennego "rytuału" a potem kiepska noc,gdy juz o 4 przestał się wiercić..to zaczął atakować komar !!! Doadłam go dziś rano
Oposku ja też chcę na basen z Mikołajkiem! Cudne zdjecie Zaopatrzę się tylko w strój jednoczęsciowy i brykamy popływać
a ten domek cudny Dzięki z link Wiesz ja uwielbiam plastyczne, technicznie robótki i z dziećmi w przedszkolu non stop coś tworzyłam uwielbiam!!!! i układać kawiaty echh.. czym kiedyś nawet się zajmowałam
Hoborrku nie mogę doczekać się info od Ciebie
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
aska zabawka kosztowała 45 pln
Oposku o jakich klockach mówisz?
no nic kochane my dziś na basen więc idę organizować moich mężczyzn
udanej niedzieli Wam życzę
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
My też mieliśmy w nocy pobudkę,raz się budzi raz nie nie wiem o co kaman
Idę zrobić porządek z kudłami,bo gości mamy dzisiaj
Oposku ale zazdroszczę basenu
MUSZĘ EDYTOWAĆ
Ewi Ty też mnie przegoniłaś
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurde Asia chciałam być dziś pierwsza
My też mieliśmy w nocy pobudkę,raz się budzi raz nie nie wiem o co kaman
Idę zrobić porządek z kudłami,bo gości mamy dzisiaj
Oposku ale zazdroszczę basenu
MUSZĘ EDYTOWAĆ
Ewi Ty też mnie przegoniłaś
"z kudłami" hihi