BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #242398 przez różyczka
Kurcze Aska "powiem" Ci,ze ja bym bez czegos ciepłego nie dała rady tak na dłuższa mete, no własnie dołaczam sie do pytania Lucy - a Twój maż je u mamy obiad? czy też nie jada?

heheh chodźcie czarownice :laugh: mój małż pojechał z córa do marketu własnie po ciepłe bagietki i kakao bo jutro chce na sniadanie czekoladowe nalesniki zrobić z twarożkiem :P

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #242400 przez aska27
ale Wy szybkie Baby jesteście..odpisałam,cofnijcie się.. o stronę wcześniej ;)

o to już czyszczę sowją miotłę i przylatuję ..ale z Mikołajkiem hihi pobawi się z Biankią i Olunią :laugh: mały Rodzynek :blink:

Różyczkoale ja też mam ochotę na coś ciepłego, pomidorową np Tylko nie mam możliwości,zeby zrobić. Raz tylko zrobiłam papryki faszerwoane mniam!! A mąż się cieszył jak głupi,bo w tym farszu mięso było,które zjadłam :laugh: jeju ja chyba nienormalna jestem :S

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #242403 przez różyczka
no własnie tak to jest jak sie EDYTUJE posty zamiast pisac kolejnego :S
:)

wkurza mnie to bo rozmowa sie toczy no a przeciez nie bedziemy sie co chwila cofac i sprawdzac czy ktos coś dopisał :angry:

Aska ta pretensja nie jest wycelowana w Ciebie :)

Asiu strasznie mi Ciebie szkoda :( to ja Ci wyśle ta pomidorówke w słoiku, co? :side:
zjadlabym takie papryki mniaaaam

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 1 miesiąc temu #242418 przez dorotas29
Hej!!!

My dzisiaj mieliśmy gości- urządzilismy mężowi Urodzinki-36-te.
Natimp- w kwestii jakiego tematu mam sie wypowiedzieć, bo nie doczytałam,a przerzucałam te strony kilkakrotnie?
My nie planujemy wiecej dzieci. Wzięłam jedno opakowanie azalii,ale czułam się po niej paskudnie,mialam zawroty glowy itp i lekarz kazał odstawić. Anty nie mogę brać, na spiralkę muszę w razie czego odlożyć,chociaż nie jestem do konca przekonana, więc zostaja gumeczki,ale im do końca nie ufam,a wstrzemieźliwości nie chcę
Różyczko- super,że siostry "poszły"razem na spacer
Też bym chciala ,żeby ktoś zajął sie chociaż na dwie godzinki dziećmi ,a ja żebym poszła spać.
A z tym czujnym snem,to juz tak będzie.
Ja mam czasami tak,że np obudze się w nocy i po dosłownie kilku sekundach budzi się Kubuś, jakbym przeczuwala,że to nastąpi :)
Rika- cudna fotka!!!
Aska- to faktycznie,zdrową dietę prowadzisz... :blink: ,a tak na serio,to ja bym nie wytrzymała bez cieplego obiadu dwóch dni.

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #242444 przez hoborr
Matko Moja aleście dziś naskrobały! NIe ma szans na jednodniowe opuszczenie forum bo nie idzie nadrobić!

Po pierwsze i najważniejsze:

KOCHANA MAMUSKO - MAMUSIU WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ
ZDRÓWKA I SZCZĘŚCIA BUZIACZKI WIELKIE JAK TE TWOJE MUFINKI!!!!!

PO drugie ja też nie lubie pisac i czytać długich postów. Ale przeszło mi przez myśl że
1. Może administrator strony płaci komuś i im więcej wpisów tym większa opłata??
2. Ktos kto wymyślał regulamin nie przypuszczał że rozmowy na forum będa tak intensywne i "szybkie", a my czasami rozmawiamy tu jak na czacie:)
Zresztą ja sie na tym nie znam... :P

Tak piszecie o tych jedzeniach że aż mnie skręca.

Cały dzień byłam z Adą u m ojej mamy i odkryłam prezent na mikołaja dla Ady od dziadków:) Krzesełko do karmienia:) Ale ta moja mamuśka jest super. Moze pamiętacie że jak była w ciąży w szpitalu pierwszy raz to mi kupiła całą wyprawke dla dzidziusia:) A teraz taki prezent - w sumie bardziej dla nas -tyle kasy nie stracimy...:)
Przepraszam że nie odpisuję wam kochane mamy więcej ale mąż troszkę chory i trzeba sie wygrzewać:) Lecę do łózia :woohoo:

Jutro wielki dzień robię test:) W sumie to chciałabym byc w ciąży :blush:

Miłej nocki :kiss:

13 lata 1 miesiąc temu #242453 przez ewitkun
a i dziś w dyskoncie dla ubogich jak mawia mój teść :angry: kupiłam to:

a chodzi o Biedronkę, osobiście bardzo lubię ten sklep :D

13 lata 1 miesiąc temu #242467 przez aska27
Ewka jaka piękna,kolorowa zabawka! :)

Hoborr czekamy na info?? :blink:

13 lata 1 miesiąc temu #242471 przez ewitkun
aska to na mikolajki już

13 lata 1 miesiąc temu #242484 przez aska27
ewitkun napisał:

aska to na mikolajki już

a mogę wiedzieć ile to kosztowało?

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #242491 przez aniaw
Hej dziewusdzki :laugh:

Ale miałam zapiernicz w pracy, że jak wróciłam do domu to pół godziny siedziałam na fotelu i nawet butów nie zdjęłam bo nie miałam siły :P
Ale lubię taki ruch :)

A wypakowywałam torbę i patrzę a tam nadgryziona kanapka i jabłko o których zapomniałam bo chciałam coś zjeść a przyszedł pacjent i szybko wrzuciłam do torebki a teraz otwieram a tu suprajs :lol:
Asiu jak pracuję to też często tylko kanapki idą w ruch ;) A jak byłam na permanentnych dyżurach to też głónie suchy prowiant, więc wiem, że możan się przyzwyczaić :)

Pisze i piszę a wpadłam głównie, żeby Masusce życzyć wszystkiego naj naj :lol:
Masuska spełnienia marzeń i przyjmij całuski od moich synków :kiss: :kiss:
A Piter przesłodki :)

Muszę Was poczytać i napisać kilka krótkich postów, bo nie lubicie długich, czyli nie lubicie moich
Żartuję oczywiście :lol:
Jakaś głupota z tymi edycjami, bo rzadko wraca się do postów, więc wiele możemy przegapić :angry:

Asiu coś tam obiło mi się o uszy, że pytałaś o długośc włosów :P dzieci i specjalnie dla Ciebie zrobiłam dziś Szymonkowi kucyczka i fotkę :lol:
Ale najpierw nadrobie :P

A hoborrku pożycz mi rodzinke bo listę prezentów mam na Święta :lol:

Ewuś widziałam ostatnio w biedronie ten pociąg z grzechotkami i te klocki miękkie (chyba Oposek je chciała kupoić - fajne :) ) i jeszcze te kręgle pluszowe i chyba te kręgle mięciutkie dostanie Dominiś :)

Różyczko a jak smakuje ciacho, opisz mi proszę może to wystarczy zamiast jedzenia :lol:

Na razie uciekam, bo muszę pomóc mojemu M w pracy bo przyniósł tyle roboty do domu ;)
Ale jeszcze nadrobię :lol:

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #242625 przez Oposek
Masuska ja jak zwykle w ostatniej chwili, ale szczerze Wszystkiego, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:) Pociechy z Piotrusia, Bogusi w wybranym momencie, Męża z mało okazałym defektm mózgu i aby wszystko, o czym tylko zamarzysz się spełniało!!! :) Sto lat, Kochana :kiss:

Różyczko trzymam kciuki za dzisiejszą noc i oszukiwanie dydusiem :blink: Mam nadzieję, że Bianusia będzie spała jak najdłużej! w poniedziałek robię brownie, brzmi pysznie :lol: To super, że masz taką dobrą Córę, która zrezygnowała z ukochanych koni, żeby Mamie pomóc:) No i w ogóle fajnie, że spędzają razem czas, a Ty jeszcze w dodatku wyspana, cieszę się razem z Tobą:) Niezła ta pielęgniarka:) Tak młodo wyglądasz, że nie mogła uwierzyć, że już masz jeden poród za sobą;)

Ewitkun kurteczka czaderska:) Ja mam dokładnie tak samo z karmieniem. Uwielbiam karmić piersią:) szczególnie, że nieźle się nawalczyłam o swoją laktację, więc tym bardziej to doceniam. Szczególnie, jak mój ssak wygłodniały po basenie i nie trzeba wrzątku kombinować tylko cyc na wierzch i już:) Fajna ta zabawka, ja się nastawiam na klocki i jutro atakuję Biedronkę:) Jak jeszcze nie było Cię na forum to część z nas w tym j kupiło w biedrze torbę do szpitala:D do zobaczenia jutro na basenie:):):) Ale się cieszę :side: Tylko jak my z Filipkiem wstaniemy? :blink:

Masuska gratulacje z powodu mufinek:) Ja piekę czekoladowe z bananami, bo takie najbardziej Mąż lubi;) Zdjęcie Piotrusia CUDNE, szkoda że mam syna :P

Aga1040 super, że Kubi tak ślicznie spał:)

Ania W jejku, jakie piekne zdjecia Szymusia:) Takie wieeelkie oczy miał :side:
Ty naprawdę niezwykła jesteś- tyle pracy masz, dwóch synków i jeszcze mężowi pomagasz... Naprawdę jestem pod wrażeniem. No i dziękuję za cynk o klockach, jutro po nie biegnę:)

Dorotas ja nie mam @ i nie tęsknię;)

Aśka sklep fajny, już sobie zapisałam:) Fajnie, że Mąż się stara w kwestii prezentów:) Facetom jak się coś wprost powie, to potrafią:) 1400 zł to dobra kasa za taką biżuterię, skoro i tak nie nosiłaś:) Ja codziennie patrzę na synka i dziwię się, jaki On już duży i mądry. I tak mi jakoś smutno i żal, jakby zaraz mial się z domu wyprowadzać:D Pościel, nie wiem, czy zauważyłaś szyta w części z materiałów IKEA;) Ja bardzo lubię tamtą pościel dla niemowląt i dzieci. A tapeta super:)
Zobacz jeszcze to:
allegro.pl/domek-kartonowy-domki-z-tektu...lek-i1925930669.html

Rika zdjęcie Oleńki piękne:) i czapa superowa!

Kamilka ja karmię tylko piersią, więc gluten zamierzam podać, gdy synek skończy 5 miesięcy, a warzywa, gdy skończy 6.

Hobbor świetnie, że Dziadkowie tacy kochani:) A Wy faktycznie zaoszczędzicie, bo takie krzesełka to drogie są! No i trzymam kciuki za test;)

Dla mnie też to edytowanie postów to bezsens. Komu to przeszkadza? tak jest nie tylko estetyczniej, ale przede wszystkim bardziej zrozumiale...

I jeszcze zdjęcia z zeszłej niedzieli, dopiero dziś zrobiłam w nich porządek;)
Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #242636 przez aska27
Dzień dobry :)

Dzisiejsza noc tragedia, Mikołaj wczoraj nie usnął planowo i nie było codziennego "rytuału" a potem kiepska noc,gdy juz o 4 przestał się wiercić..to zaczął atakować komar :angry: !!! Doadłam go dziś rano :blink:

Oposku ja też chcę na basen z Mikołajkiem! Cudne zdjecie :) Zaopatrzę się tylko w strój jednoczęsciowy i brykamy popływać ;)
a ten domek cudny :) Dzięki z link :kiss: :blink: Wiesz ja uwielbiam plastyczne, technicznie robótki i z dziećmi w przedszkolu non stop coś tworzyłam :) uwielbiam!!!! :) i układać kawiaty echh.. czym kiedyś nawet się zajmowałam :) :laugh: :silly:

Hoborrku nie mogę doczekać się info od Ciebie :laugh:

13 lata 1 miesiąc temu #242637 przez ewitkun
dzień dobry :)

aska zabawka kosztowała 45 pln
Oposku o jakich klockach mówisz?

no nic kochane my dziś na basen więc idę organizować moich mężczyzn :)
udanej niedzieli Wam życzę

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #242638 przez Lucy
Kurde Asia chciałam być dziś pierwsza :angry: :laugh:
My też mieliśmy w nocy pobudkę,raz się budzi raz nie nie wiem o co kaman

Idę zrobić porządek z kudłami,bo gości mamy dzisiaj

Oposku ale zazdroszczę basenu :side:

MUSZĘ EDYTOWAĆ :angry:

Ewi Ty też mnie przegoniłaś :S

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 1 miesiąc temu #242640 przez aska27
Lucy napisał:

Kurde Asia chciałam być dziś pierwsza :angry: :laugh:
My też mieliśmy w nocy pobudkę,raz się budzi raz nie nie wiem o co kaman

Idę zrobić porządek z kudłami,bo gości mamy dzisiaj

Oposku ale zazdroszczę basenu :side:

MUSZĘ EDYTOWAĆ :angry:

Ewi Ty też mnie przegoniłaś :S

"z kudłami" hihi :laugh: :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka