- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika nic mi to nie mówi, ale i tak czapa zarabista:) Też chcemy taką!!!!
Takajedna przykro mówić ale już nie ma ani jednej, a goście mają ponoć jeszcze dziś się zjawić Trzeba zrobić, może teraz ze śliwką? Albo mam batona WW...
A ja tak chciałam powiedzieć że ja zdublowałam, ale też nie widzę nic w tym złego. A czy schludniej? Jeden długi post gorzej się czyta, niż kilka krótkich:P Czyś nie?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
- Otrzymane podziękowania: 0
to jest stronka na której przeliczysz sobie gramy na łyżki albo szklanki www.smaczny.pl/przelicznik_wag
zaznaczasz tylko jaki produkt, ile gram i na co
moze być margaryna
i moze być oczywiscie mała prostokatna blaszka
tylko to jest tak jak na zdjeciu takie małe płaskie ciasto, dosyć wilgotne ale taka uroda brownie pisze to po to zebyś nie pomyślałam,ze Ci zakalec wyszedł
smacznego
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dzisiaj mi się już nie chce, ale w tygodniu musze spróbować, jak wyjdzie to się pochwalę, jak nie, to bede siedziec cicho
Fajna ta stronka z przelicznikiem
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
A ja tak chciałam powiedzieć że ja zdublowałam, ale też nie widzę nic w tym złego. A czy schludniej? Jeden długi post gorzej się czyta, niż kilka krótkich:P Czyś nie?
ja tez tak uwazam
ja czasem cytuje i odpisuje róznym osobom i jakbym to miała w 1 poscie wszytko zawrzec to by na cała strone wyszedł i kto by to czytał
a tak kazdy sobie przeczyta to co do niego napisałam i juz
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
ja mam przerwe na kawke ,wolne mam ale zabiegana jestem,j atylko wam z wiadomoscia ze robilam tescik ,nie wytrzymalam,i nic,ale@ dalejbrak wiec nie wiem o co kaman powtorze za tydzien
Buziaki dla wszystkich mamus i dzidziuskow
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Rika ale piekna fotka!!!!!! A niunka jak malowana,jak na jakies widokowce super slodziak
Oh musze uciekac nie nadrobie was
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
Masuska a jeśli dam jej łyżeczkę np marchewki i wszystko będzie na drugi dzień ok to mam jej dawać tylko raz dziennie po jednej łyżeczce czy troszkę więcej zamiast np jednej porcji mleczka? Sorki, że taki głupol ze mnie ale naprawde nic na ten temat nie wiem...
Ilona mnie też sie lepiej czyta jak ktoś nie edytuje treści tylko pisze raz po raz- tak jest lepiej i nikt sie nie gubi w tym co czyta
Paulinka wiem, że się nie opłaca ale nikt przecież nie będzie kąpał się w syfie gdzie śmierdzi pleśnią, bleeee
A cha wiecie jaki pulpet jest z mojej Melki... waży 6800 Aśka, Ewka wasze skarbki ile ważą
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Rany wiem co masz na mysli,u nas tez plesn,ja ne wiem czy to w kazdym domku tak jest????? Juz specjalna farba malowalismy i na jakis czas byl spokoj,a jak wilgoc lapie to znow, eh
A ja mam troszke dolek,myslalam ze to juz zze bede sie cieszyc,bo ajkby nie bylo cos ok 50 dni od ostatiego @ wiec,juz nie wiem co mi sie poprzestawialo,albo moze test do bani bylo bo taki najtansszy w sklepie wzielam
Kamilka Ale avatarek super!!!!!!!!
Masuska mi sie tez lepiej czyta jak jest krotko,wtedy wszystko jasno i na temat
Taka jedna - ja tez uwielbiam wilgotne ,nie cierpie suchych ciast,ale wszystko co ma czekolade kakao itp hii
Kamilka pokaz blizej ta foteczke plizzzzzzz sliczna jest,jak ze staro dawnych czasow
Rika i Kamilka jak wy przerabiacie te fotki?????
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
Ewa a Ty piersią karmisz Antka? Podziwiam, że chcesz mieć już drugie, ja, mimo że ostatnio nie narzekam, to bałabym się że nie dam rady... Musi być Mały grzeczny, że masz chęć na siostrzyczke dla niego [/quote]
taka jedna karmię piersią i mam bardzo kochane dziecko, bezproblemowe czasami ma marudny dzień jak każdy. gdybym zaszła to będę miała już roczne dziecko więc powinniśmy dać radę
a dziś kupiliśmy trochę ciuszków np. to
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
martwisz się,ze Bartuś tak duzo śpi..pocieszę Cię,ze Mikołaj ostatnio też..moze pogoda,nie wiem.
aaa no i pochwalisz się tym kombinezonem?
Masuska dzisiaj urodzinki..kolejny roczek,a Ty już staro się poczułaś? No daj spokój, jak my 18 mozemy źle się czuć..chwilowa niedyspozycja
Rika cudne zdjęcie..i te kolorki mmmmm czapa rewelacja!
Różyczko Oliwia do pozazdroszczenia,mieć taką super córkę marzenie!!!
Paulinko kciuki już mnie bolą od tego ściskania..ale trzymam, trzymam
Kamilko nie wiem ile teraz Mikuś waży..na ostatnim szczepieniu,a było to na początku 24 października ważył 7270g i zmniejszył się o 3 cm wcześniej miał 65cm ,a potem 62 no i ta dur.. pielęgniarka tak zapisała w książeczce
Ewka EKSTRA sweterek!!!
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
www.krolestwodziecka.com/wozek-tako-warr...arage-04-p-1395.html
a zmieniliśmy na spacerówkę bo Antek powoli miał ciasno na długość w gondoli bo kombinezon wielka czapa ale główny powód jego nerwowość na spacerach, zaczęłam myśleć, że mało widzi leżąc i się irytuje, dziś wyjechaliśmy pierwszy raz spacerówką i zero nerwów więc jednak to było to
Kamilka mój ma powyżej 7000g na wadze łazienkowej, we wtorek TY, aska i ja obchodzimy 4 miesiące juppppi
a Antek ostatnio też często podsypia w ciągu dnia, najwidoczniej czuje taką potrzebę
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Kamilko to mój synuś pół kilo więcej:P
Asiu ja mam 17:)
+10:P
Różyczko ja miałam napisać wcześniej ale mi z głowy wyleciało. Cieszę się że odpoczęłaś Jak ja w piątek wyskoczyłam do lekarza i na kawkę (2 godziny mnie nie było) to tak mi się ffajnie do domu wracało. Psychicznie chociaż odpoczęłam. Dziś bym zamieniła te 2 godziny na sen, ale już nie długo kąpiel i spać
Ewitkun świetna kurtałka:)
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hihi no juz we wtrorek miną 4 miesiące..masakra jak to szybko minęło!!
Pamiętam jakby tobyło dzis..jak się denerwowałam,jak jechałam do szpitala na kontorlę i bałam się,zeby było wszystko ok, jak napisałam do Was list, Różyczko wielkie buziaki dla Ciebie wtedy podniosłaś mnie na duchu ... a było to dla mnie tak ważne..masakra mega stres....a wiecie co było dla mnie najgorsze..to czekanie w szpitalu 5 dni na ginekologii i sali przedporodowej, słyszałam płacz rodzących się dzieci, zachwyty pielęgniarek... ryczałam jak głupia..ale w koncu zobaczyłam mojego Mikołaja.. zdrowego!!! Co za szczęscie!
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
Karmię piersią i po 5 miesiącu wprowadzimy gluten czyli kaszki a owoce, warzywa po 6 miesiącu. mnie się świetnie karmi piersią więc nie śpieszę się, robię tak jak zaleca pediatra, ufam jej. pierś to komfort, wysuwam cyca i z głowy, żadnych butelek, wyparzania, mieszania