BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 1 miesiąc temu #241663 przez takajedna
Aaaaa, takie buty :) no to Hoborrku teraz to każda tu chyba bedzie czekać na niedzielę żeby się dowiedzieć czy Ada będzie na razie jedynaczką, czy nie :)

Dorota a Wy się zabezpieczacie, czy boisz się mino zabezpieczania się? Wiesz... Wstrzemięźliwość to najlepsza metoda antykoncepcji, ale ile tak można :silly:

Ja to się teraz też boję ciąży jak nie wiem, z kolejnym dzieckiem wolałabym poczekać ;)

Aniu 3 opakowanie i dalej plamienia się pojawiaja :ohmy: weź mnie nie dobijaj :silly:

Aska ja jakiś czas dzieliłam kuchnię z teściową.... Więc wiem, że czasem odechciewa się jeść jak sie pomyśli, że trzeba gotować na jej terytorium :lol: Na szczęście dorobiliśmy się swojej, ciasnej, ale własnej :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #241673 przez ewitkun
hoborrku my też pracujemy nad siostrą dla Antka :) nad Zosią ale jeszcze bez efektów :) a przyznam się, że do formy seksualnej wróciliśmy już i jest superrrrrrrrrrrrrrrr :)

13 lata 1 miesiąc temu #241679 przez takajedna
Oj, Ewa, zazdroszczę :lol: mojego to więcej nie ma niż jest, a nawet jak jest, to i tak nie ma kiedy nadrobić :silly:

13 lata 1 miesiąc temu #241681 przez aska27
ewitkun napisał:

hoborrku my też pracujemy nad siostrą dla Antka :) nad Zosią ale jeszcze bez efektów :) a przyznam się, że do formy seksualnej wróciliśmy już i jest superrrrrrrrrrrrrrrr :)

Ewka..ale ćwiczycie tylko czy macie konkretne zamiary?? :laugh: :blink:

13 lata 1 miesiąc temu #241718 przez ewitkun
aska mamy konkretny zamiar zrobić Zośkę :D chcemy 2 dziecko :)

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #241828 przez aniaw
To wyszperane zdjątka Szymonka malutkiego znęcającego się nad kawałkiem chleba :lol:

Te zdjęcia mnie rozwalaja :lol:
Ale był z niego pulpecik :lol:

Kurcze jutro mam na rano do pracy więc chyba już czas spać :lol:
Papatki
Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu #241841 przez różyczka
elo elo :)
dzis jestem pierwsza!

Hoborr no to cuuuudnie :lol: juz nie moge sie odczekać niedzieli :side:

Aniu zarąbiste foty, a na ostatniej wyglada jakby palil ten chleb hehe :silly:
ja mam takie zdjecia mojej Oliwii z zieloną fasolką szparagową :)

Ewitkun to moze Ty powinnać sie wbić na nasze forumowe staraczki? tam co chwila ktoś zafasolkowany :laugh:

A u nas byla dizś podjeta I próba odzwyczajania od jedzonka w nocy i bylo tak:
- o 20 jedzonko i spać
- o dziwo na nastepne jedzonko obudzila sie ksiezniczka dopiero o 23.30 i zatankowalismy do pełna z płonna nadzieja,ze pośpi do rana :silly:
- nastepnie obudzila sie po równych 2h czyli o 1.30 i od tamtej pory oszukiwalam ją dydusiem, budzila się co 15,20 min, wstawalam dzielnie, dawałam dyda, znowu wstawałm, znowu dydek i tak o 4 skapitulowałam, bo już zaczela sie rzucać z zamiarem ugryzienia na moją dłoń hehe :laugh:
- o 4 jedzonko, troche byl kłopot z zasnieciem do 4.30
- a potem spanko do 7 :lol:

Mąz mnie wspierał.....ale mentalnie z kanapy, bo zasnal przed tv :angry:

Dzis robie powtórke z rozrywki ale mam plan oszukiwać ja dydkiem az do 5 :)
bo taka noc nie byłaby zła, tzn. gdyby tylko bylo zatankowanie przed północa a potem jedzonko około 5 i spanko do 7.....mmmmmm moje marzenie :side:

miłego dnia dziewczynki :)
pomimo olbrzymiego niedospania jestem dziś pełna optymizmu :lol:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 1 miesiąc temu #241842 przez aska27
STO LAT W SZCZĘŚCIU DLA MASUSKI
Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu #241843 przez aska27
Aniu z Szymusia taki słodziak, widać,że zadowolowny :) a jakie m cune oczka!!!

Ewka my też planujemy kolejną dzidzię,a nawet jeszcze dwie :blink: ale z małą przerwą :) muszę nacieszyć się jednak Mikołajkiem :laugh: aaa teraz mi isę przypomniało,ze "wyprodukować" chłopaca lub dziewczynkę na życzenie to podobno bardzo prosta sprawa,znajoma mi mówiła..z własnego doświadczenia, wczesniej mieli córeczkę,potem mąż bardzo! chciał synka no i chodzili do lekarza,aż ten powiedział im,już...no i mają haha

Różyczkotwarda i dzielna mamuska z Ciebie ..powiem Ci,ze ja nawet nie myślę, nie marzę o takiej przesypianiu nocek :blink: chyba juz sie przyzwyczaiłam do tych pobudek :blink:

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #241846 przez różyczka
For ju Masuska :kiss:
TULIPANI :blink:

Hapi Berzdej Tu ju , Hapi Berzdej Tu ju , Hapi Berzdej Tu Masuskaaaaaaa , Hapi Berzdej Tu ju :kiss:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu #241847 przez ewitkun
dzień dobry dziś sobota dzień kota :)

a my dziś budziliśmy się tylko o 4 :D potem 6 :) i do teraz activ :D

13 lata 1 miesiąc temu #241851 przez aska27
ewitkun napisał:

dzień dobry dziś sobota dzień kota :)

a my dziś budziliśmy się tylko o 4 :D potem 6 :) i do teraz activ :D

:cheer: Ewka no to zazdroszczę :)

13 lata 1 miesiąc temu #241874 przez ewitkun
aska teraz padł i śpi :) i wyjęłam wczoraj wieczorem spacerówkę, ma poziome rozłożenie tylko pod minimalnym kątem, właśnie w niej zasnął :)teraz muszę rozpracować czy kombinezon, kocyk i osłonka wystarczą czy kupować śpiworek

ale wczoraj premier podniósł mnie ciśnienie tym, że nie będzie becikowego dla rodzin o dochodzie powyżej 85 tys. rocznie, w końcu wszystkie dzieci równe są...

no nic zmykam na zakupy, właśnie odłożyłam większość ciuszków na 68 teraz w ruchu są 74 i 80 :D

Oposku jutro basen :D juppppppi

13 lata 1 miesiąc temu #241878 przez masuska
DZIĘKUJĘ MOJE WY NAJUKOCHAŃSZE BABOLE:)

Różyczko
to Twoje Happi berzdej to jak od Merlin for mister president:)

Dziękuję.

A ja dzis padam... Piotr chyba chciał mi zrobić prezent i często gęsto się budził. W sumie to od 20:30 do 1:15 spał, ale jednak. Pisałam wam kiedyś że się urodziłam o 1:15:) Ale to nie koniec. O tej 1 dałam mu smoka niewyciągając z łóżeczka i spał do 3, jedzonko i o 5:40 już wstał na dobrę,tak koło 7mej pękłam i zaczęłam ryczeć, a tu Mąż z życzeniami i rodzice wpadają, a ja oczy na zapałki, zapłakane... wymiękłam. Zasną dopiero koło 9tej.

A Różyczko nie wyszły mi muffinki, piekłam 2 blachy na raz i jedne słabo upieczone, a drugie spody dobre, ale nie wyrosły:( Ja ich nie pilnowałam, bo do lekarza pojechałam i na plotki do 70letniej koleżanki:) lubię to podkreślać:)

No ale nadrobiłam Was wreszcie. Śliczne fotki. W/g tych siatek centylowych to Piotrek jest przeciętniak:P

13 lata 1 miesiąc temu #241892 przez aga1040
Dzień dobry dziewczynki.

Ja dzisiaj w miarę wyspana. Mały poszedł spać o 21. Czyli mniej więcej tak jak zawsze.
Według starego schematu szedł spać 21 i pobudka była o ok.2 a potem ok. 5 i godzina 6 czasem 7 już było koniec snu i rozpoczynał dzionek.

A od wczoraj szok. Poszedł spać o 21. Pobudka o 3 i spanko do rana do 7. Wstaliśmy małżowi zrobić kanapeczki do pracy zleciało nam około godzinki i widzę że już ziewa to położyłam się z nim i spaliśmy około 1,5 godz. SZOK :woohoo: oby tylko tak dalej.
Narazie nie narzekam i łażę wyspana :laugh:

dorotas ja jeszcze nie mam @

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka