BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 1 miesiąc temu #240992 przez aska27
Różyczko jak minęła dzisiejsza noc?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #240998 przez różyczka
hoborr napisał:

No cześć RÓŻYCZKA!
Nie zacznę się uczyc dopóki nie napiszesz jak mineła nocka?

oh bożeeee :(
założyłam sobie dziś,ze nie zaczne wpisów na forum od użalania się ale tak miło mi sie na sercu zrobiło gdy spytałas :kiss:
Hoborr straaasznie nocka minęła jak zawsze :(
d
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
....przepraszam, ze az tyle naskrobałam....

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 1 miesiąc temu #241004 przez różyczka
O Aska dzieki,ze i TY spytałaś :kiss:
wszystko w poście wyzej :(
moze ja zastosuje ta Twoja diete i odzyskam dobry nastrój? ale czy dam rade?
chyba nigdy nie doścignę mistrzyni :side:

13 lata 1 miesiąc temu #241008 przez różyczka
A i Dorotas ja jeszcze nie miałam @ po porodzie czyli od 4 m-cy i .....wcale nie tęsknie :side:

13 lata 1 miesiąc temu #241016 przez martus0707
Różyczko pisałaś że Twoja Niunia nie chce pić z butelki, może to już nieaktualne ale u mnie było tak samo. Ile ja się namęczyłam żeby znaleźć odpowiedni smoczek do butelki, masakra... I wiecie co ostatecznie zadziałało? Najzwyklejszy smoczek ten żółty, kauczukowy, kupiliśmy specjalny do kaszek z większym przepływem i teraz kaszka przed spaniem to chyba największa radocha Igora bo jak po kąpaniu Go przytulam to od razu otwiera buziaka żeby dać Mu jedzonko :)

Ostatnio chyba przechwaliłam Wam Małego bo wczoraj położyliśmy Go o 19 i pierwszy raz wstał o północy, później o 2 i od 5 "rozmawiał" sobie sam ze sobą patrząc się w sufit, a ja i tak już nie spałam bo Igor zaczął się strasznie wiercić w łóżeczku i ostatnio coraz częściej jak wstaje do niego to obie nóżki ma pomiędzy szczebelkami a sam leży prawie w poprzek łóżeczka...

A tak w ogóle to Miłego Dnia :)

13 lata 1 miesiąc temu #241021 przez martus0707
A propos @... Wiecie że obawiam się że mogę być znowu w ciąży... Masakra... Niby biorę te tabletki i sobie tłumaczę że mogło mi się poprzesuwać właśnie od tabsów, ale się okaże... Jak nie to będę SIERPNIÓWKĄ w przyszłym roku :/

13 lata 1 miesiąc temu #241023 przez Lucy
Aska ja pierdykam tyle czekolady :ohmy:
I Ty taka szczupła jesteś? Fotelik wymiata :blink:

Różyczko
my z mężem sie sprzeczamy kto ma gorzej...
Mój też pracuje po 10h czasem też w sobotę i niedzielę...
I też nie ma lekko,szef ciągle burczy że za mało sprzedają...a ceny na giełdzie niższe o 50%...to klienci mają pretensje że towar nie taki bla,bla,bla można by tak wymieniać w nieskończoność
A ja też ciągle marudzę buuu ;)
A co do nosideł zapodałam Ci linki chyba za 70-80 zł

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 1 miesiąc temu #241025 przez ewitkun
różyczko przykro mnie bardzo, że tak się Wam z mężem układa :( ale wierzę, że będzie dobrze w końcu macie siebie :)

dziś nadrabiam zaległości u Tracy i doczytałam o próbie oduczenia dziecka budzenia nocnego wkładając smoczek ale normalnie wyjmując z łóżeczka jak do karmienia, w kolejnym dniu bez wyjmowania już z łóżeczka, próbowałaś tego?

Antek dziś obudził się o 3 i 5.30 więc jak dla mnie super nic więcej nie trzeba :)
Kobiety kiedy i jak będziecie odzwyczajać dzieci od smoczków? teoria mówi, że z pierwszym zębem powinno się oduczać

13 lata 1 miesiąc temu #241034 przez Lucy
Asia ja nie wiem jak on ją obudził,poszedł się położyć i niby już nie spała

Martuś WSZYSTKIE NAJ DLA IGORKA Z OKAZJI 4-GO MIESIĄCA
Dlaczego myślisz że możesz być w ciąży skoro łykasz pigułki hmm?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 1 miesiąc temu #241036 przez basba

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #241045 przez martus0707
Lucy napisał:

Asia ja nie wiem jak on ją obudził,poszedł się położyć i niby już nie spała

Martuś WSZYSTKIE NAJ DLA IGORKA Z OKAZJI 4-GO MIESIĄCA
Dlaczego myślisz że możesz być w ciąży skoro łykasz pigułki hmm?

Mysle tak bo tabletki biore od 2 tygodni, po wzieciu 3 kolejnych sie przytulalismy :blush: bez dodatkowego zabezpieczenia. No i teraz @ juz mi sie spoznia o tydzien... Nie wiem, moze to wina tabsów, moze po ciazy @ musi na nowo sie wyregulowac, sie zobaczy...

A i dzieki za zyczenia :blink:

13 lata 1 miesiąc temu #241057 przez basba
różyczko no to luknełam od nowa na aukcje :)

Tu masz aukcje jeszcze 1 dzień kwota póki co 44,99 zł
allegro.pl/baby-bjorn-praktyczne-granato...lko-i1936464759.html

i tu też jeden dzień za 24,99
allegro.pl/nosidelko-baby-bjorn-i1932793920.html

oooo... a tu masz bez licytacji za 50,00
allegro.pl/nosidlo-babybjorn-nosidelko-b...orn-i1930336148.html

albo za 60,00 kup teraz :)
allegro.pl/nosidelko-babybjorn-i1941953192.html

13 lata 1 miesiąc temu #241064 przez masuska
ewitkun napisał:

hoborku ja mam ten, sprawdza się do placków ziemniaczanych bo uwielbiam :) surówek, ciast, kremów, sorbetów, ma maszynkę do mielenia mięsa a i jest model mający sokowirówkę zamiast maszynki

www.philips.pl/c/roboty-kuchenne-i-miksery/hr7765_13/prd/

a macie jakiś dobry przepis na gofry? dlaczego w budkach z goframi są takie fajne puchate gofry a w domu takie nie wychodzą? to idzie gofrownicą czy ciastem?

Ja tak musiałam zwrócić uwagę. Moim magicznym składnikiem do gofrów jest woda gazowana, robię ciacho zwykłe, jak na naleśniki i dodaję trochę wody tak na oko i odstawiam na około 30 minut do lodówki, ono fajnie puchnie, dzięki temu jest chrupkie na zewnątrz a miękkie (puszyste) w środku:)

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #241078 przez aska27
ewitkun napisał:

różyczko przykro mnie bardzo, że tak się Wam z mężem układa :( ale wierzę, że będzie dobrze w końcu macie siebie :)

dziś nadrabiam zaległości u Tracy i doczytałam o próbie oduczenia dziecka budzenia nocnego wkładając smoczek ale normalnie wyjmując z łóżeczka jak do karmienia, w kolejnym dniu bez wyjmowania już z łóżeczka, próbowałaś tego?

Antek dziś obudził się o 3 i 5.30 więc jak dla mnie super nic więcej nie trzeba :)
Kobiety kiedy i jak będziecie odzwyczajać dzieci od smoczków? teoria mówi, że z pierwszym zębem powinno się oduczać

Ewka ja teraz jestem na etapie przyuczenia Mikusia do smoczka..bo nie przepada za nim tylko pluchy ładuje..a wlałbym jednak,zeby wybrał smoczek. No i słyszałam,ze smoczek niekoniecznie do pierwszego ząbka,ale przed ukonczeniem roczku... ale czy to prawda?

Maruś co ma być to będzie ;) aaa no i GRATULACJE dla Igorka :blink:

Basba, Różyczka nie znam się na tych nosidełkach,ale tak wizualnie fajne jest to pierwsze i przedostatnie :blink:

13 lata 1 miesiąc temu #241087 przez masuska
aska27 napisał:

A oto przepis na super ciasto na pizzę..polecam i jeszcze sosiki :) Przepis ten znalazłam dawno w necie,ale wypróbowałam wielokrotnie i wychodzi super!!!!

Aśka przepis ciekawy, a ja robię troszkę odwrotnie, spróbuj zamiast tego sosu pomidorowego na spód dać ten czosnkowy:) Ja robię pizze pół na pół, część pomidorowego, część czosnkowego, ale ostatnio więcej tego drugego, bo mi moje kawałki wyjadali, więc następnym razem zrobię całkiem bez pomidorowego.

A kładę na to wszystko co mam, albo co lubię. Obowiązkowo dużo różnych wędlin i kukurydza:)

Lucy wanienka mnie się by też taka przydała:)

Kurczę próbuję nadrobić a mnie młody zajmuje:P Cholibka, zaraz spróbuję go czymś zająć:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka