BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 1 miesiąc temu #240761 przez basba
Lucy napisał:

Basba świetna koszulka,a gdzie można takie kupić,chodzi mi o sklep?

Lucy nie mam pojęcia czy są z tymi rzeczami sklepy. Ja kupowałam czasem internetowo, ale fakt... ceny masakryczne mają.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #240765 przez kaska191919
Asiawow ile przepisów, Twój mąz to ma z Tobą raj na ziemi :laugh:
Może kiedy zrobie pizze bo za pierogami nie przepadam.
A ta bajkoterapia mi się przyda bo ja kupiłam książkę z bajkami ale już wszystkie przeczytałam dla małej i mi się tych samych nie chce czytać :blink:

13 lata 1 miesiąc temu #240772 przez Oposek
Lucy ubranka na tej stronie, którą podawała Basba to NEXT. Realny sklep w Polsce był w Warszawie, w Złotych Tarasach, ale zlikwidowali i nie ma już żadnego. Poszukaj u siebie, to bardzo znana firma. Tylko jak będziesz coś zamawiać to pamiętaj, że zazwyczaj ubranka są troszkę większe niż to wynika z metki.

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #240781 przez aska27
basba napisał:

Lucy napisał:

Basba świetna koszulka,a gdzie można takie kupić,chodzi mi o sklep?

Lucy nie mam pojęcia czy są z tymi rzeczami sklepy. Ja kupowałam czasem internetowo, ale fakt... ceny masakryczne mają.

jest taki sklep internetowy..czasami tam zaglądam,ale jeszcze nic nie kupiłam :)
www.bialymotylek.pl/bluzki-dlugim-rekawem-c-1_5.html
www.bialymotylek.pl/bluzki-dlugim-rekawem-c-2_18.html
www.bialymotylek.pl/dla-niemowlat-c-3.html

Kasiu czy ja wiem hihi ..wiesz piec to nie piekę...bo teraz mieszkam u teściów, a kuchania to ich królestwo...nawet obiadów nie jem..bo oni mają swoje ulubione dania za którymi nie przepadam np kaczki ,kaszanki ,króliki itp... a dostać się do pieca i coś zrobić to jest niemożliwe..tak więc jestem na kanapkach i czekoladzie hihi no chyba,ze mąż ma wolny dzień to wieczorem tą pizzę robimy.

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #240796 przez basba
No, więc wróciłam od dentysty. Tak jak myślałam zęby po 2 ciąży mi się posypały. :angry: Jestem po 1 borowaniu a czekają mnie jeszcze 2 ALBO wyrwanie obu górnych ósemek!!!! Kurka no! Teraz nie wiem co mam zrobić... czas na rozmyślanie mam do 20 stycznia. W dodatku mam mało miejsca w szczence i 1 nachodzą mi jedna na drugą... więc o wyrwaniu tych 8 mówili mi już dawno nawet jak były zdrowe. Ale mam pietra jak jasna cholera! Sama nie wiem!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A Wiktorcez kicholka leci :dry:

Aska na tych stronkach są ciuszki z next... nie wiem jak cenowo-czy tak samo czy nie... zaraz sprawdze. AAAAAAAA, a w Anglii ponoć za grosze mozna je kupic.

13 lata 1 miesiąc temu #240833 przez Oposek
Zdjęcie Filipka z dzisiejszego wieczoru:)
Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu #240841 przez Oposek
Basba współczuję problemów z ząbkami:( Ale nie martw się, ja miałam wyrywaną 8, mój mąż 4 i nie było tak strasznie. To słabe zęby są i często je trzeba wyrywać. Mam nadzieję, że Wiktorka poczuje się lepiej!

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #240848 przez aska27
Oposku jaki ten Twój Filipek jest słodki!!! Jej..super! :)

basba no fakt...a tutaj dość sporo trzeba zate ciuszki zapłacić,a szkoda bo są fajne :)
Buziaki dla Wiktorki :kiss: :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #240895 przez Green
czesc =)

Sorry wybaczcie ale ostatnia moja aktywnosc byla na 813 str ciezko za wami nadazyc wiec mam nadzieje ze sie nieobrazicie ale czytam po lebkach :P A poki co to rzucilo sie mi w oczy i utkwilo w glowie i niemoge o tym przestac myslec wyczytalam na ktorejs stronie ze Piotrus Masuskowy wazy 72oo kg jestem wiec w ciezkim szoku nasze szkraby urodzily sie tego samego dnia twoj piotrus wazyl pol kg mniej od mojej Dagmarki a teraz miedzy nimi az 1kg roznicy moja byla wazona i mierzona w zeszly poniedzialek i miala 614okg i 64 cm aczkolwiek z tym mierzeniem to im do konca niewierze kiedys jak poszlam z mala to miala tyle samo wzrostu co 2 tyg wczesniej a kolejny tyg pozniej miala juz +3cm :S
Widzialam zdjatka maluszkow niewiem czy wszytskie ale te co obejrzalam sa slodziutkie ,fajniutka czapusie z tygryskiem ktoras kupiala swojemu synkowi :)
U mnie nic sie ciekawego sie niedzieje pomalu zaczynam myslec o swietach ... wy tez ?

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #240896 przez Rika
Aska ja też bym odradzała im wizytę u nowej mamy a już szczególnie nocowanie, a co one myślą że może się razem piwa napiją i posiedzą do późna żeby poplotkować??? Te które dzieci nie mają w życiu nie zrozumieją jak to jest i gadać można w nieskończoność ale "przecież to wcale nie jest takie trudne bo dziecko pójdzie spać a ty hulaj dusza piekła nie ma"...

jedna fotka pt.:

dobranoc :)
Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #240900 przez Lucy
Asia Wiesz jak jeszcze mieszkałam w PL to unikałam koleżanek,a szczególnie jednej która potrafi siedzieć u mnie 7 godz :S no niestety dzieci nie ma i nie rozumie co to znaczy.
Asia a może ona liczy na pomoc przy bobasie hmm???

Ps.DZIĘKI ZA LINKI

A mój stary obudził mi wczoraj młodą :angry: ,a 0 4-tej Ola zrobiła pobudkę :cheer:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 1 miesiąc temu #240904 przez dorotas29
Dzień dobry!!!

Jula dalej kaszle,że szok,dzis wizyta.
Kubuś też zaczął pokasływać,mam nadzieję,że się jednak nie zaraził. :(
Strasznie mało je ,od kilku dni na dobe wychodzi mu około500-600ml mleka,to max,wcześniej jadł jak smok.
Oposku- ja mam bobodent,tylko to u nas sie sprawdzilo u Julci.
Próbuję Was nadrobić
Miłego dnia!!!

Aha,dziewczyny,wszystkie macie już@?

13 lata 1 miesiąc temu #240906 przez dorotas29
Dziewczyny,dajcie spokój z tymi przepisami,bo od samego czytania język ucieka mi nie powiem gdzie :silly: ,a ja przeciez jestem na diecie!!!!!!!

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #240913 przez aska27
Lucy napisał:

Asia Wiesz jak jeszcze mieszkałam w PL to unikałam koleżanek,a szczególnie jednej która potrafi siedzieć u mnie 7 godz :S no niestety dzieci nie ma i nie rozumie co to znaczy.
Asia a może ona liczy na pomoc przy bobasie hmm???

Ps.DZIĘKI ZA LINKI

A mój stary obudził mi wczoraj młodą :angry: ,a 0 4-tej Ola zrobiła pobudkę :cheer:

no włąsnie nie, bo Kaśka po prostu studiuje i nie ma gdzie przenocować..no rece opadają..no i mówi mi, ze przecież one kończą zajęcia o 22 to tylko pójdą się przespać :unsure: albo ja jestem jakaś dziwna ,albo z nimi coś nie halo. Do tej mojej kuzynki,która urodziła przyjedzie jeszcze jej mama z siostrą.

Lucy dlaczego on obudził Olkę?? Przebierał ją ??

Rika jakie słodkie gwiazdeczki :kiss: Tem Twoje dziewczynki są do schrupania...no i jakie podobne do siebie ;)

No i dzięki Dziewczyny za odp ,bo już myślałam,ze to ja jakoś dziwna jestem :dry: :blink:

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #240922 przez aska27
Od wczoraj mamy już fotelik dla Mikołajka :)
Wszystko jest tak jak w opisie :)jak narazie działa, fajny materiał,który można prać... no,a w ramach przeprosin Mikołaj dostał zabawkę ;)
a oto dowód:

Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka