- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja dopiero niedawno dowiedziałam się,ze urodzi nam się chłopiec

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Green
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- monique
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

aska27 i Green mi wszystkie ciotki, znajome i inne wtajemniczone osoby wróżyły chłopczyka. Bo dietę miałam taką, bo brzuszek tak a nie inaczej się układa, bo tak akurat wyglądam itp. itd. Więc generalnie sama zaczęłam w to wierzyć. I przyznam, że fakt, że jestem w ciąży mnie tak nie zaskoczył jak to, że córcię mamy w drodze

Jeśli chodzi o ruchy Maleństwa, to dostrzegam pewną zasadę. Rano się budzę, to dzidzia od razu dokazuje. Później ma okres nie-odzywania-się

- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://litki.blogspot.com/
Druga seria nad którą się zastanawiam to LEKSVIK, drewniane. Komodę z przewijakiem mają rewelacyją- stabilną i wygodną, tylko mniej nam się podoba.
Ja podobno też mam synka w brzuchu i ochotę na słodkie:) Więc nie wiem od czego to zależy. Na początku ciąży miałam przeczucie, że to dziewczynka, a wszyscy wróżyli mi chłopaka (że cera ładna itd)
A powiedzcie jeszcze Dziewczyny, czy to prawda, że po tym badaniu z obciążeniem glukozy źle się człowiek czuje?
Raczej nic się potem nie planuje i leży, czy bez problemu?
Ja się przyznam bez bicia, że mam już sporo rzeczy dla maleństwa. Nie mogę się powstrzymać, szczególnie jeśli chodzi o ciuszki. No i wydatek rozłożony na raty mniejszy. Ale to prawda, że dla dziewczynek większy wybór

- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dziewczyny, które chcą chodzić do szkoły rodzenia- nie wiem, jak to u Was wygląda, ale ja dziś dzwoniłam do swojej i zapisałam się na ostatni termin na maj. W życiu by mi nie przyszło do głowy, że są takie terminy...
- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

Dziewczyny tak sie zdenerwowałam wczoraj w pracy, że w nocy nie spałam od 1.30 do 4 rano

Pierwszy raz myślę poważnie o tym żeby pójść na L4 i trochę odpocząć, bo przeciez nerwy szkodzą dziecku, a stresów w pracy mi nie brakuje

Dziś wizyta u ginka i rozpoznanie lokatora

Proszę napiszcie coś na pociechę bo dół mam starszny i w dodatku niewyspanie daje sie we znaki....i smutki jakieś i płacz na końcu nosa

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Koniecznie tez daj znać co lekarz powiedział hihi ..też jestem ciekawa

Oposek śliczne mebelki

MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNY i głowa do góry! To nasz czas

- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Kamilka24
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- MELKA 22 LIPIEC 2011

Różyczka nie przejmuj się, złość nic nie pomoże a i dzidzia będzie niespokojna

Napisz później o twoim lokatorku

Oposek łóżeczko śliczne i piękny kolorek.
A co do przesądów to mi mówili cały czas, że chłopiec będzie- bo to, bo tamto zwariować było można, a tu jednak dziewczynusia

A cha i dzwonili do mnie ze szpitala, że kolejne USG mam już 21 marca, bo muszą zmierzyć kość nosową, bo ostatnio malutka się chowała, lecz ja nie mogę w tym dniu właśnie wracam z PL i przełożyli mi na 22 marca na popołudnie, więc mój misiek zobaczy teraz malutką naszą księżniczkę

Dziewczyny kurde znalazłam jeszcze jedno imię dla dziewczynki LEILA- wiem dziwne ale mi się podoba, teraz nie wiem, które mam dać AMELIA czy LEILA hehe rymuje się

- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
Ja mam za to dziś rewelacyjny humor:)
Różyczka trzymam kciuki za tego siusiaczka, a na poprawę humoru powiem tylko że dokładnie tydzień temu woziłam się po policjach przez pewnego palanta, miałam atak paniki, później jakieś kłucia i skurcze, a dziś znów mi zaświeciło słoneczko, w sumie to parę dni temu:) Więc uszy do góry:) na L4 sobie wypoczniesz szczególnie psychicznie:)
Kamilka24 Leila przepiękne imię, ale i Amelka mi się podoba, ja myślę o Lenie lub Elenie:) Ale jeszcze nie wiem co ma między nóżkami.
Oposku, piękne mebelki:)
A ja wczoraj kupiłam w sumie spontanicznie, ale Mąż nie marudził http://www.delti.com.pl/lezaczek-swing
Świetne bajerki ma i cholerka troszkę drogi, ale chciałam bardzo więc już mam:)
A i jeszcze zagrałam w totka i kupiłam zdrapkę i w jednym i drugim mam wygraną

Fruwam dziś normalnie:)
Pozdrawiam Was bardzo gorąco i życzę tak dobrego humoru jak mam dziś ja:)
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Kamilka Leila fajne imię ale Amelka chyba bardziej mi się podoba

Oposku fajne te mebelki. I śliczny kolor mają.
Różyczka czekamy na wieści od lekarza

Ja właśnie skończyłam sprzątać dom- masakra! Prawie 3 godziny mi zeszło!!!

Mężuś wczoraj wrócił z Niemiec... od razu humorek mi się poprawił. Oglądał zdjęcia z USG naszej córuni. W weekend mamy wybrać w końcu do niej imię... Ale ustaliliśmy już że przeważający głos w tej kwestii mam JA (on wybierał dla Antosia). Tylko że ja teraz mam niezły mętlik w głowie

- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
Fajnie masz z tym imieniem, ja mam wybrane a Mąż nie chce mi się zadeklarować jakie mu się podobają, więc czekam co wymyśli.
- Kamilka24
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- MELKA 22 LIPIEC 2011

Masuska świetny ten leżaczek też nad takim myśle ale własnie okropnie drogie są. Może znajdę jakis tańszy na allegro albo na ebay'u

A to nasz profil na NK zapraszam

nk.pl/#profile/31563538
- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Różyczka współczuję przeżyć w pracy. Też czasem mam już dość, bo edukacja to faktycznie dość specyficzne środowisko, ale już niedługo Kochana. Czekamy na wieści, co u Twojego maluszka:)
Masuska leżaczek świetny! ja też myślę o podobnym, może dostaniemy podobny od którychś Rodziców;)
A ja w poniedziałek wracam do pracy... Z jednej strony się cieszę, z drugiej strasznie mi się nie chce.
No i pewnie powiecie, że jestem nienormalna, ale robię kurs prawa jazdy. Jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży to byłam w trakcie i chciałabym dokończyć, a nuż się uda?
Cieszę się, że mebelki Wam się podobają. Jedyny minus to fakt, że to bardzo znana seria IKEA, ale z drugiej strony są ładne no i cena zachęcająca.
Miłego dnia Brzuchatki!
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

oj, widzę,że Kamilka24 też pracuje w przedszkolu

Właśnie dlatego,ze mam taką pracę to z imieniem miałam mały problem, bo imię od razu kojarzyło mi się z dzieckiem

masuska fajny ten leżaczek