- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
ja ostatnio nie mam weny na robienie zdjęć
palulinka mam coś takiego do spania i bardzo polecam tylko już nie można kupić nigdzie
alles.pl/sklep//produkty/mamabyalles/mamaazurrokoszulka_395.php
Antek śpi więc czytam co piszecie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
A ta papka to była domowa marchewka:P Chętnie poczęstujemy:)
Rika tak Dukan rządzi. Wiem wiem że różne opinie chodzą, ale kiedyś byłam na Kopenhaskiej 13 dni, po tym wszystkim efekt JOJO!!!! masakryczny. Do tego non stop skurcze łydek, a na koniec jeszcze dodam, że jak poszłam do dentysty to mnie opieprzyła i powiedziała że mam zęby miękkie jak masełko... Gupia byłam. Teraz ostrożniej do tego podchodzę.
Ostatnio Poczta działa ekspresem... Pisałam czoraj że zamówiłam coś na Allegro i dostałam już następnego dnia:) Z Czapą to samo:)
W tym uśmiechu to i ja się zakochałam, siostra mi mówiła że on zawsze taki uśmiechnięty i pytała dlaczego:) Hehe, jak oglądaliśmy chrzciny to się wszyscy śmieli że tak mój Małż wyjątkowo ładnie wyszedł bo nawet brzucha nie widać
Rika Zumba kosztuje u nas 20 zł, raz w w tygodniu, płatność za miesiąc z góry:) To będą pierwsze zajęcia teraz od grudnia.
Hoborrku wybacz, już zaraz skasuję.. A Adolinka cudna dziewczynka:) Mamunia również
Różyczko tak to koszula-body:) Zszyłam ją na cyckach bo się rozchodziła, a teraz wisi... Jak tak Bianka i Piotrek mają się ku sobie to kto wie czy swatkami nie będziemy kiedyś
Kto śmierdzi? Piotrek zrobił kupsko:P
I ja tez chcę ważyć tyle co Asia
A ja Wam powiem że nie śpię w piżamie, chyba że zimno to mam taką flanelową różową w chmurki, niebieską z maziajstwem i niebieską w małpki:P
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Różyczko filmik jest zajebisty rano lałam ze śmiechu Ty jej jeść w ogóle nie dajesz że tak pochłania???
daje daje wez tak nie pisz bo zaraz jakas opieka społevczna sie zainteresuje hehe
Czapeczka do Ciebie pewnie jutro dojdzie
czekam z niecierliwoscią
I ja jestem tak jak Twoja córka Tylko piersi z kurczaka, zero warzyw, czasem owoce miałam tak do niedawna. Jeszcze kilka miesięcy temu nie jadłam papryki a teraz wcinam i ogórki, kapustę, sałatę.
Ale też mogłabym wszystko wymienić co jem bo to czego nie jem zajmuje sporo miejsca na liście żywności
ja też tak czasem czuję Rika - ze Ty jesteś jak moja córka albo tak nieraz sobie myślałam,ze mogłabym Cię adoptowac razem z tymi Twoimi dziewczynami wiesz?
zarąbiście Mały Masuskowy wyglada w tej czapce jak dojdzie do nas to też Biance zrobie fote i się jakoś ich połaczy cała trójką w jakims fotoszpopie czy cós
a w ogóle Rika to dawno nie napisałas tak długiego posta
osz kurde jakie piżdżamki maja drogie kuleżanki
ja śpie w takich....yyyyyy....chińskich
Aga Ty sie nie przejmuj tym,ze czasami ktos nie podejmuje tematu, ja też czasem rzucam tu jakies hasło i bywa, ze mało kto zareaguje a bywa,ze sie robi goraca dyskusja, wszystko zalezy jaki temat
Prawda niestety jest taka,ze chińszczyzną jestesmy zawaleni, tak jak i konserwantami i chemia w pożywieniu a ja też ostatnio tu ten temat poruszałam na forum bo wiadomo,ze każdy chce jak najlpeije dla swoich dzieci
niestety nie uchronimy naszych dzieci przed całym złem tego świata
ale mozna próbowac
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Ja też chcę zawierać się w tym nawiasie
Asiu ja też chcę twoją wagę
Różyczko no to niezłe trio czapkowe stworzycie a dzięki za linka do tego koszyczka, chyba w ikea widziałam cosik takiego
www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90112531/
Masuska Ty weź mnie nie wkurzaj, że masz wielki zadek
Bo jak się rozpędzę i przykopię to pewnie... nie trafię
Kurcze super się zapowiada ta zumba, a cena za 1 godzinę czy za 1 zajęcia czy jak?
Rika to u Was tam w Piszu są trole???
Daleko wybyłaś
A ja czekam na mojego m i jedziemy do tego nowootwartego centrum i fajne są promocje, więc zakupki się szykują
A jutro rano na dyżur a później biegusiem na szczepienie a póxniej jeszcze szybciej na trening Obym się wyrobiła ze wszystkim w czasie
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tak sie zastanawiam nad podaniem Młodej kaszki...
ale nie chce mi sie ściagać laktatorem mleka i zupełnie przez przypadek mam w domu próbke bobovity kaszka mleczna z bananami i tak sobie myśle, ze ona pewnie by zjadła tylko kiedy jej to podac? hmmm bo chciałabym łyżeczką jej podać a nie zbutelki bo ona nie toleruje butelki i nawet nie mam takiego smoka....a i chciałabym dac jej blizej nocy zeby moze pospała po tej kaszy lepiej ....hmmmm ale wieczoremn po kapaniu bedzie zbyt zmeczona zeby zjeśc łyżką wiec mozę....około 18 jej podac? czyli na przedostatni posiłek? jak myślicie?
Ania ja też chce na zakupy tez chce tez
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na innych wątkach dziewczyny piszą jak chcą i nawet ta sama moderatorka jest i nie zwraca uwagi im, więc wyluzuj
Jak ona zmęczona po kąpieli i pewnie zaraz Tobie zasypia to przed kąpielą bym dała kaszkę normalnie łyżeczką i tyle
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko to zapraszam na zakupy, byłoby raźniej bo mój M to nie lubi łazić tylko chciałby wszystko szybko z listą zakupów załatwić i do domu(choć już trochę go wyszkoliłam i bardziej cierpliwy jest )
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale masz fajnie Masuska
ania tylko ja mam własnie dylemat bo ostatni posiłek przed kapiela jest pomiedzy 17 a 18 no i nie wiem czy wtedy zamiast posiłku dac czy miedzy posiłkami czyli przed kapiela sama? ale boje sie, ze twdy nie zje juz po kapieli cyca ...hmmmm
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Piotr jadł właśnie marchewkę i po każdej łyżeczce zasypiał, ale już dałam mu spokuj i śpi w swoim łóżeczku. a na 17tą do znajomych mamy jechać czyli zaraz... masakra... spóźnieni:(
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ta joga tez niedrogo w sumie
a ja musze zamówić ten masaz w końcu do domu bo mi plecy siadają juz teraz nie żarty
dobra już nie marudze o tej kaszy
dałam jej przed chwilą, zjadła ochoczo spora porcje i dopiła cycem
nie wiem czy nie przesadzam z tym żarciem troche ale łudze sie, ze jak Młoda zje wiecej kalorii w dzień to w końcu odpusci sobie to jedzenie w nocy
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
różyczko ale jestem ciekawa jak młoda zareaguje na kaszkę i czy coś w nocy się zmieni czekam na newsy
póki co zjadła z apetytem i bawi sie na macie (o dziwo!), to była kaszka na mleku modyfikow. z bananami, nawet smaczna - próbowałam - od 4 m-ca wiec raczej nic jej nie powinno byc...
ale dziś Młoda ugryzła mnie w sutek i tak sobie teraz myśle - jak to bedzie zkarmeiniem piersią jak wyjda już ząbki?
już kiedyś tu pisałam o tym i zdaje sie sylka odpowiedziaął,ze tych żbków sie nie czuje w ogóle ale i tak jestem ciekawa
Oposku Ty czujesz coś jak karmisz teraz jak Filip ma juz ząbki?
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dawałam wode bo ona jest już z mlekiem modyfikowanymróżyczko to była kaszka bobovity a jakie mleko dodawałaś do niej? czy mleko już było a dawałaś na wodę?
to ta dokładnie:http://dodomku.pl/produkt/18819/5900852184000/BoboVita_kaszka_mlecznoryzowa_na_mleku_modyfikowanym_z_bananami.html
wiem, ze sa tez takie bezmleczne, porpostu tylko ryżowe i mozna je wtedy ze swoim mlekiem rozrobic ale miałm akurat w domu tą próbke wiec postanowiłam spróbowac