- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominik też widać dał czadu. Widocznie wyspany był
No dobra, pójdę sobie wreszcie.
Aniu podejrzyj jak Bianka wcina:) aż człowiek chce spróbować tej papki:P
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
- Otrzymane podziękowania: 0
Od chrzcin? z 6 kilo? nie pamiętam już. To co miałam na chrzcinach to mi wisi:P a się zapiąc w cyckach nie mogłam.
To super !!!!!!!! 6 kilo to ja jeszcze chce zgubic:))
I popieram Kamilke twoj M to caly czas usmiechniety!!!
A kapciochy sa ekstra,takie przytulne bardzo ladne:)))
Dziewczyny w jakich pizamkach spicie???? Bo chce sobie kupic nowa,ale ja lubie takie cieplutkie ,i spie jak eskimos,i wiecie co moja kumpela powiedziala? Ze jak tak dalej bede spac to moj napewno sie odzwyczai ode mnie,ze jak juz spac z mezczyzna to tylko w seksi ciuszkach ale ja takich nie lubie ,co radzicie????? A moze najpierw seksi a potem myk w przytulne
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
Masuska jak pięknie, a Twój M taki szczęśliwy uśmiech mu z Twarzy nie schodzi, jak Wy razem ślicznie wyglądacie
Ale wy tez super razem wygladacie, z tych foteczek co wczesniej z melka pokazywalas,to slicznie cala trojeczka ,wygladacie na bardzo szczesliwych
A ja zapomnialam sie pochwalic, dzisiaj opiekuje sie mojej kolezanki coreczka,ma 4 latka, bo Karolina musiala isc do pracy a u nas w szkolach strajk i dzieci maja wolne, a ze ja mam wolne to tak wyszlo,wiecie co toz to wulkan energii!!!!!!!! Na chwile nie usiadzie, caly czas zabawy juz padam z nog!!!! Ma na imiel Maya , zywe sreberko ale slodka jest i bstra,nawet nie wiedzialam ze 4 latki moga tak dyskutowac hii
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
RÓżyczko ale ona wciamuje super
Toż to ona zabrałaby słoiczek Piotrusiowi Masuski i jeszcze by go zjadła
A dziwne, że nie zastępuje jej to przynajmniej jednego posiłku I współczuję nocek
Ty to się masz i jeszcze dla starszej oddziejne serwowanie dań, ale Ty chyba lubisz gotować prawda?
Jak pozwolisz to będę miała do Ciebie kilka pytanek "kuchennych"
Różyczko a jak gotować te warzywka dla dzieci na parze bez specjalnego spręetu?
Lucy jak to 3dniówka to nie ma co się martwić
Dorotas my jeszcze 3 ale myślimy nad 4 Jak dietka?
Paulinko fajoche te czapy, ja mam cała kolekcję i uwielbiam
Takajedna fajniutki umorusany Twój pysio
Mój też ciągle pokasłuje a jutro niby szczepienie...
Kamilko futerko białe byłoby super
Słodkie bobasy Kuzynkę Melki już przygarnęliście do siebie, żeby miała się z kim bawić?
Asiu mi też przydadzą się te stronki o gotowaniu bobasom, dzięki
No wreszcie masz buciki A w kurtce to chyba się nie pochwaliłaś jeszcze?
Hoborrku ale śliczna ta Twoja córcia i Ty też super na zdjęciach wyglądasz
Masuska na prawdę wyciskacz łez Ale super pamiątka i Wy tacy szczęśliwy i Mały przystojniacha lubi byś chyba filmowany
Gratuluje wagi
A słoiczek nawet mu smakuje (oczywiście nie pobije Bianki ) ale daje radę
A z tą czapą extra
Wiesz puściłam filmik z ćwiczeniami Szymonkowi i ten tak wywijał, że chyba jego na zumbę zapiszę
Aga temat ważny, bo wiadomo, że chcemy dla dzieci jak najlepiej. Tylko kurcze większość rzeczy jest sprowadzanych z Chin i ja też wierzę, że te renomowane firmy sa bezpieczniejsze, ale kto tam to wie.
Niestety nie uchronimy naszych Maluchów przed całym złem tego świata
A;le jeżeli da się sprawdzić i jedne produkty są bezpieczniejsze od innych to nie ma co ryzykować fakt. Tylko wiesz nie ma też co popadać w jakieś skrajności bo już w ogóle byłoby ciężko zyć
A moje szkraby śpią i mam czas dla siebie jupiii
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rano się rozpisałam i mi się lapek rozładował i wszystko poszło...
Masuska to Ty jesteś na diecie dukana??? Ja bym się nie odważyła
Fajnie że czapeczka już jest u właściciela Nie sądziłam że tak szybko dojdzie bo dopiero wczoraj ok 18 moja siostra ją wysłała
Różyczko filmik jest zajebisty rano lałam ze śmiechu Ty jej jeść w ogóle nie dajesz że tak pochłania???
Czapeczka do Ciebie pewnie jutro dojdzie
I ja jestem tak jak Twoja córka Tylko piersi z kurczaka, zero warzyw, czasem owoce miałam tak do niedawna. Jeszcze kilka miesięcy temu nie jadłam papryki a teraz wcinam i ogórki, kapustę, sałatę.
Ale też mogłabym wszystko wymienić co jem bo to czego nie jem zajmuje sporo miejsca na liście żywności
Takajedna fajne zdjęcie jaka minka zdziwiona
Hoborr fajowe zdjęcia
Co do zdjęć to my mieliśmy fotografa w kościele. Umowa była 200-250 zł za cały reportaż a w poniedziałek gościu przyjeżdża, daje 30 zdjęć i mówi 380zł!!! Mąż dał mu tylko 300, dzwonił do mnie wkurzony na maksa i ja mu powiedziałam i jak gościu przyjechał kolejnego dnia to mąż mu ani zdjęć nie dał ani reszty pieniędzy i jeszcze powiedział że jak mu się nie podoba to niech zabiera zdjęcia bo była inna umowa i do widzenia...
Kamilka też fajowe zdjęcia ze zdjęć dzieci można robić takie cudeńka...
Masuska fajny filmik i jak Piotruś super w czapie wygląda
No ten Twój facet taki ciągle uśmiechnięty i jaki ma uśmiech rozbrajający chyba się zakochałam
ja robię brzuszki i już trochę widać efekty, co prawda nie mam od razu mniej w talii 4 cm ale mięśnie widać jeszcze tylko kilka miesięcy i będzie lala malowana ze mnie
Masuska ja ostatnio dostałam ulotkę z ZUMBĄ i zastanawiałam się czy się zapisać ale nie mam na to czasu... Ile płacisz za to?
Aniaw to tak jak u nas była taka sytuacja że jak zapytam Zuzię "czyje to" lub "kto jest cacy" itp itd to ciągle pokazuje na siebie, nie było sytuacji żeby pokazała na kogos innego tylko ciągle na siebie a raz ja mówię do niej "Zuzia a kto śmierdzi jak troll" a ona pokazała na Olę a później na mnie
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Masuska wystawiłaś swoje super filmy i nikt (prawie) nie zauważył moich zdjęć!! Ty!!!!!
A tak serio to dzięki za te linki do BIEDRY coraz bardziej ją lubie!! A takich papuci to szukam i szukam gdzies na miejscu bo juz przez allegro nie chce - a tu masz - MASUSKA jakby w myślach czytała.:)Szkoda że nie ma rozmiarów na ADUSIE! No i nie kupiłąm jeszcze robota - bo chce zainwestować w trochę droższy i cały czas zbieram kase. A tu w biedrze BLENDER! Tez by sie przydał. W końcu zupki czas zacząć ..... I do rossmana też widze warto pójść!
RÓżyczko wręcz przeciwnie:) Bardzo się cieszę że komuś się hoborek spodobał. CHoć bym się tego nie spodziewała!
Aniu ale słodki ten twój Szymuś! A jaki mądry:) TYlko czemu akurat mu.....??
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
echh.. Adusia jest PRZEŚLICZNA i te oczka cudne! Hihi właśnie taką ładną synową mogłabym mieć,a co!
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
haha Asia no co Ty:) Akurat na tych zdjęciach wyglądałam jakoś dziwnie. Na tym ostatnim to jestem najbardziej do siebie podobna:)Hoborr pzepraszam..miałam pochwalić, miałam napisać... ale Mikołajkowi włączył się dzisiaj przytulaniec Piekne zdjęcia, pięknie wyglądacie Buziolki dla Adusi
echh.. Adusia jest PRZEŚLICZNA i te oczka cudne! Hihi właśnie taką ładną synową mogłabym mieć,a co!
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aska27 napisał:
haha Asia no co Ty:) Akurat na tych zdjęciach wyglądałam jakoś dziwnie. Na tym ostatnim to jestem najbardziej do siebie podobna:)Hoborr pzepraszam..miałam pochwalić, miałam napisać... ale Mikołajkowi włączył się dzisiaj przytulaniec Piekne zdjęcia, pięknie wyglądacie Buziolki dla Adusi
i tak podobają!!! Fajna rodzinka, widać, że szcześliwa!
hehe i kolejna minka
jej,a ja dziś na głodzie..jadę do mamy hehe mam 61kg... i jakos ciężko mi tą magiczną 60 przeskoczyć
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
wiadomo,ze gotowane na parze warzywa i owoce nie traca tyle witamin i minerałów co te ugotowane, maja tez ladniejszy kolor np.
pytaj smiało, ale ja jestem samouk internetowy, bardzo szybko starciłam mame i nie zdązyła mnie nauczyc gotowac więc musiałam nauczyć sie sama metodą prób i błedów a od kiedy jest internet to uczę sie na błedach innych hehehe uwielbiam oglądać blogi kulinarne
Masuska ja oglądałam ten filmik z moimi dziewczynami i ta mniejsza to oczu od Pita oderwać nie mogła super w tej koszuli wyglądałas, zainspiruje si echyba bo ide teraz na taka impre co to nie wiem co na siebie włożyć a ma być elegancko, to bedzie w I dzień świąt BN wiec środek zimy, wiec w sukience nie zamierzam startowac a poz atym pewnie tylko z godzinke, moze 2 tam pobedziemy...tyle ile Bianka wytrzyma...wiec taka elegancka koszula i spodnie mysle, ze bedzie ok. A to była to koszulo-body?
A no i widze, ze nasze dzieci apetyt maja podobny oby tak dalej
no a ja....uwielbiam kupować u chińczyka szczególnie gacie za zeta
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
yyyyyy a kto tu smierdzi jak troll??
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborrku ja chwaliłam i pisałam,ze w Twój rozm. co ponoć nosisz (kiedyś pisałaś) w zyciu nie uwierze! i to miał byc komplement ofkors
Adolina jak malina[/b]
yyyyyy a kto tu smierdzi jak troll??
Różyczko właśnie to (prawie ) w nawiasie to było o Tobie:) BUZIACZEK!
A te gacie za zeta to chyba dupska nie odparzają wiec ja też jestem za:)