- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
Masuska mi bardzo smakowala ta dietka,nawet nauczylam sie ciasta robic,ale ja jestem typem czlowieka ktoremu monotonia sie nudzi i po jakims czasie juz nie moglam patzec na bialko!!!!!!! Teraz od nie wiem ilu juz nie jadlam nawet serka wiejskiego
Mi jak narazie waga stanela i stoi,moze dlatego ze troszke wiecej zaczelam jesc, no i slodyczy sobie nie odmawiam ale zeby ja ruszyc to chyba przezuce sie na dukanowskie slodziutkie przepisy mniaaaaaaam
A co do efektow to ja to uwielbiam jak waga spada to od razu dalej sie chce dietke ciagnac, a jak stoi w miejscu albo wzrosnie to mam ochote sie najesc wszystkiego po kolei
Kobietki wczoraj byl taki fajny temat do obgadania,a ja nie mialam czasu pisac,ale dzis zuce drugim tematem:
Od jakiegos czasu jak ogladam romansidla np zmierzch itp to tak sobie mysle,ze na poczatku zwiazku to czlowiek tak przezywa, zapach tej drugiej osoby, chce sie do niej tulic,byc przy niej itd a po paru latach,kiedy juz sie ze soba mieszka to juz staje sie wszystko takie normalne,zapach nie pociaga, dotyk nie powoduje dreszczy ,i czasami mam wrazenie ze ta chemia znika, wiem ze napewno t normalne ,ale boje sie ze kiedys jak na mojej drodze pojawi sie ktos inny to nie wiem czy sie nie skusze, oczywiscie kocham mojego, i nie wyobrazam sobie go zdradzic, absolutnie nie,ale brakuje mi tej chemii, tego romantyzmu ,
A wy co o tym myslicie?
Czy wybaczylybyscie zdrade? I czy same byscie sie jej mogly dopuscic?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska i Różyczka nie wyślę dzisiaj czapeczek bo Zuzia jest marudna, zęby jej idą, gorączka, katar, zawsze tak reaguje na zęby oczne i nie mam możliwości wyjść z domu
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A wracając do PRLu to mam jeszcze to:
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
mam dziś dosyć zakrecony dzien....
byłam juz dziś tutaj, wszystko czytałam, nawet pięknego tłusciutkiego posta wysmarowałam ale komp sie wyłączył i nawet kopiowanie nie podziałalo
a tam były wszystkie podziekowania za linki do koniowych szablonów i naklejek dla Asi i OPoska np., zachwyty nad tymi smoczkami z kryształkami svarowskiego, krzesełkami, patykami Aniowymi i suszarką do butelek, tymi portretami co maja tło z tkanin itp.itd.
dziewczynki ja jestem od Was uzalezniona ale musze teraz obiad robić i sie dziećmi zajac a potem napisze wiecej....i coś smutnego też napisze....i coś wesołego...
a póki co pozdro
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
A ja mam dluzsza chwlike bo moje dziecko juz spi 3 godz !!! Niewiem co sie jej podzialo ale w niedziele lezakowalam z nia caly dzien i spala mi 2,5 h wczoraj 2h a dzis spi od 15 za chwile 18 bedzie a dziecko dalej spi szok , to do niej nniepodobne ! Niewiem co mam z czasem zrobic wolnym juz sie odzwyczailam od takiego dlugiego czasu wolnego
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko czekam na te coś wesołego:)
A Piotr znów ma śluzu pełno i to co każdą zmianę pieluchy:(
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Dobra to smutnego nic nie bede pisac bo i po co a wesołego to Ci napisze Masuska coś takiego,zeeeeeeeeeeee moja córeczka miała dziś spróbowac dynie z ziemniakami i.....zjadła cały sloik nie powinna ale ona jest takim łakomczuchem,ze aż mi zal jej nie dac, a jak je to stara sie tak połykać zeby nic a nic nie wyleciało z buzi heheeh bo jej szkoda
mam nawet filmik, zrobiłam komórką, ale nie umiemy go z Oliwią uruchomić na kompie może jak stary wroci z roboty to spróbuje go poprosić jak nie zasnie z twarza w talerzu, zeby go jakoś reaktywować i wrzucic na you tube...
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko to i mój dziś wciął marchewkę z ryżem, dwie porcje, czyli jakiś słoiczek:) Mąż nie mógł się nadziwić że tak ziapę rozdziawiał śmiesznie do każdej łyżki i jeszcze rączki wyciągał jakby łyżkę chciał mi zabrać
ZAPISAŁAM SIĘ NA ZUMBĘ
Która jeszcze na to chodzi? Chyba Nati, ale dawno jej nie było....
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Super, że na zumbę idziesz Daj znać jak będzie bo mi się trening kończą w połowie stycznia i myślę co tu dalej
Z kupką niefajnie a pytałas jakiegoś doktorka o co może chodzić?
Różyczko a po kim Twoja Malutka ma taki apetyt cio???
Tzn bardzo dobrze, że jej tak smakuje
Asiu mi to 3 krzesełko się podoba
A tez z 4 kółkami to one są stabilne? Jakoś nie wyobrażam sobie teraz Szymona w takim na kółkach, bo pomimo zablokowania pewnie by kombinował jak je przesuwac
Rika oby jej szybko zęby wylazły, żeby tyle nie męczyła się bidulka
A ja właśnie z treningu wróciłam Czuję się super wymęczona
Dzieci uśpione przez Tomka i chwalił sobie bardzo moje sznycle z indyka i powiedział, że od dziś tylko to będziemy jadać
A u nas jutro wielkie otwarcie:
warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,1072..._Jutro_otwarcie.html
W biedronie na otwarcie fanie promocje będą i dada po 19,99 i krzesełka do karmienia takie plastikowe podobne co teraz mam rozkładane na stoliczek i krzesełko za 99zł
I będzie tam rossmann i wreszcie będę miała pepco bo do tej pory nie miałam w okolicy
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Masuska fajny ten program 7 kobiet. Ale pieciolatek ssący cyca...Łał, przerażające. (mam nadzieję, że żadnej w Was nie uraziłam) Ale ja nie mogę takich rzeczy oglądać- rycząłam, jak ta jedna laska opowiadała, że jej synek umarł, potem urodziła drugiego i też rycząłam, następna oddała dziecko do żłobka, więc zalewałam się łzami Super, że dieta Ci pasuje! nie jest wskazana dla osób, które mają problemy z nerkami i skłonność do kamieni, bo mocno zakwasza, ale jeśli nic Ci nie jest to super! Jeeeeeejjj, wibowit, jaki lans:) Zawsze jadłam na sucho;) Ech, i co teraz z kupami? idziesz do lekarza? Może po prostu tak reaguje na rozszerzenie diety...
Ewitkun ja dziś robiłam schab z serem pleśniowym, pieczone ziemniaczki i sałatkę z pomidora, papryki, ogórka i kapusty. Na jutro na razie pomysłów brak.
Hobbor ta zabawka naprawdę fajna, potwierdzam. I do brył nadaje się, jak najbardziej, poza tymi, gdzie podstawą jest koło;)
Aśka ja też zawsze twierdzę, że pierwszy wybór najlepszy:)
Green to nieźle Ci Córeczka śpi, zazdroszczę
Różyczko jeśli tylko pisaanie o czymś smutnym Ci w czymś pomoże to pisz śmiało. A udało Ci się wpaść do LIDLA? Ale z Bianeczki głodomorem, super:) Czekamy na filmik;)