BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 1 miesiąc temu #249135 przez aska27
masuska napisał:

Różyczko patrz:
allegro.pl/miseczka-niewysypka-z-przykry...mi3-i1944312614.html

cena rewelka:)

:laugh: i ja dziękuję :kiss: :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #249142 przez masuska
Ostro nie, też się na to rzuciłam:) Cena ekstra, a już myślałam ża majątek wydam:P

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #249157 przez aska27
Masuska tez sie ucieszyłam!
oj, widze,ze waga leci w dół! Jak dieta??

Różyczko:
dziecisawazne.pl/baby-led-weaning-agnieszka-mama-tymka/

Właśnie segregowałam sobie foteczki..bo zdjęcia Mikołaja mam w osobnych folderach ,np. miesiąc, Chrzciny, mam dwa miesiące, 4 miesiące itp...też tak sobie grupujecie??
Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #249163 przez Kamilka24
Hej dziewczynki :lol:

Ja tez tak po łebkach:

Wszystkim chorym dzieciaczkom duuuużo zdrówka :kiss:

Idealny świat, hmmmm :unsure: w jakimś stopniu i ja go mam ale nie do końca, ale nie o to w życiu chodzi... jakby wszystko było idealne to nie byłoby sensu życia :dry:

Świetne te talerzyczki, miseczki, sztućce ale ta miseczka niewysypka jest superaśna- na pewno ją kupię :woohoo:

Co do fotelików to ostatnio do PL jak przyjedziemy to kupiłam taki: Maxi Cosi Priori- co myslicie?
allegro.pl/fotelik-samochodowy-maxi-cosi...-kg-i1947944321.html

A u nas w Londku chcę kupic taki alejka.pl/fotelik-maxi-cosi-tobi-marble-pink.html

Albo ten www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Travel-and...n-Elena%280083459%29

Ten Britax lżej chodzi jeżeli chodzi o zmianę pozycji oparcia

Plis napiszcie Który byście wybrały na moim miejscu :unsure:

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #249173 przez aska27
Kamilko foteliki super ...hmmm.. musiałbym o nich poczytać troszkę..to są dobre firmy,więc foteliki muszą być super..tutaj masz link:

fotelik.info/pl/testy/Britax/ocena/malejaco/index.html

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu #249267 przez Rika
Masuska i Różyczka jak będę miała czas to jutro wyślę czapeczki, dzisiaj już nie zdążę :(

13 lata 1 miesiąc temu #249273 przez Oposek
Olka dobrze, że Wa drzwi nie rozwaliło! u nas też była wichura, ale na szczęście strat nie odnotowałam;) Ja piorę w Lowelii ubrania całej naszej trójki (moje, męża i Filipa), żeby nie dzielić na dorosłe i dziecięce. Zostało mi jeszcze proszku na kilka prań, a potem spokojnie mogłabym pewnie zacząć prać w normalnym proszku... Dla mnie ten dziecięcy słabo dopiera, używam odplamiacza.

Różyczka, Hobbor ja wiem, że te naczynka drogie, ale cała rodzina pyta, co kupić na gwiazdkę, ubranek mamy dużo, a zabawek wystarczająco i tak za bardzo synek z nich nie korzysta. Wolę, żeby kupili coś porządnego niż dużego misia z supermarketu, który się będzie kurzył.

Masuska dla mni to szczyt chamstwa mówić o Tobie nie do Ciebie i jeszcze wciągać w to dziecko :angry: Także zrobiłabym to samo :lol: Zoomba brzmi super:)

Ania W super te naczynka:) uwielbiam IKEA:) Mam nadzieję, że następna nocka będzie lepsza :kiss:

Lucy jak Filip był przeziębiony to też Go nie kąpałam dwa dni i żyje:) Okazjonalnie przecież nic się takiego nie stanie;)

Kamilko ja niesety ni pomogę z fotelikiem:( Dostaliśmy bezwypadkowy po szwagierce i chyba nie będziemy kupować innego.

Basba coś Ty, większość małych dziewczynek uwielba różowy, Wiktorka będzie zachwycona;) Ślicznie wyglądaliście!

Różyczka, Masuska superancka ta miseczka:) czego to się można dowiedzieć z forum, dzięki:)

Aśka śliczna ta zabawka, my też mamy taką, tylko inne przywieszki. Do niedawna Filip jej nie zauważał, a teraz ciąnie za zwierzaki:) choć i tak hitem jest przywieszka z grzechotką i muzyczką za 10 zł ;) Ja grupuję zdjęcia po miesiącach- jeden miesiąc to jeden folder. Potem każdy miesiąc osobno nagrywam na płytę (jakby z kompem coś się stało), a najlepsze wywołuję i wklejam do albumu. U nas dzień pocałunku każdego dnia :lol:

Iwanek ja idę na wychowawczy, ale dopiero od marca, jak dobrze pójdzie...

Aga poszalałaś z ciastem:) fajny pomysł!

Różyczko masz LIDLA obok siebie? są świetne różowe śpiworki i śpioszki z konikiem:) Od razu pomyślałam o Bianeczce, może kiedyś podzieli konną pasję Oliwii:) W każdym razie śliczne i cena dobra.

13 lata 1 miesiąc temu #249278 przez Oposek
Podczas przeglądania stron z rzeczami dla dzieci wytypowałam kilka najbardziej nieprzydatnych:) oczywiście w moim odczuciu;)

1. Mata do karania dzieci
2. Kask na głowę do nauki chodzenia
3. Why cry- urządzenie pozwalające odróżnić motyw płaczu niemowlęcia
4. Hamaczek wieszany w łóżeczku

Czego to ludzie nie wymyślą;)

13 lata 1 miesiąc temu #249280 przez aska27
Oposek napisał:

Podczas przeglądania stron z rzeczami dla dzieci wytypowałam kilka najbardziej nieprzydatnych:) oczywiście w moim odczuciu;)

1. Mata do karania dzieci
2. Kask na głowę do nauki chodzenia
3. Why cry- urządzenie pozwalające odróżnić motyw płaczu niemowlęcia
4. Hamaczek wieszany w łóżeczku

Czego to ludzie nie wymyślą;)

mata do karania dzieci? Jej, pierwsze słyszę!

13 lata 1 miesiąc temu #249281 przez paulinka
hej mysie pysie :lol:

widze ,ze prowadzicie tu powazne rozmowy hmmmm czy moj swiat jest idealny????

Mam meza idealny nie jest no ale kochany za to bardzo, mam dach nad glowa i jest ok, nie przezywam nie spelnionej milosci , za nikim nie tesknie (chyba ze rodzinka) i przede wszystkim jestem zdrowa! I to chyba najwazniejsze zdrowko,bo bez niego kiepsko,

Kamilko masz racje nie o to chodzi zeby bylo idealnie bo swiat bylby nudny hihih,a tak to do czegos dazymy, itd, o czyms mazymy i sie kreci jakos.

Zdrowka mamusie dla was i waszych dzieciaczkow, a ja dostalam malpke@ :angry: ale to nic dalej bede uwodzic mezczyzne mojego :blink:

Dziewczynki a wy szczesliwe jestescie ze swoimi partnerami?????

13 lata 1 miesiąc temu #249285 przez aska27
hej Paulinko ściągnęłam Cię myślami!!! :silly:

..... ja od niedawna jestem szczęśliwa...

13 lata 1 miesiąc temu #249297 przez ewitkun
a ja też czuję, że mój świat dla mnie jest idealny, mam to o czym zawsze marzyłam więc idealnie :) a ciągle coś się zmienia i o to chodzi a by były wzloty i upadki... to nas wzmacnia :)

my dziś na zakupach byliśmy prawie wszystko kupione na prezenty a co najważniejsze dla męża :) zaszalałam w wólczance hhiihiii

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #249298 przez paulinka
Asiu widzisz jaki masz silny wplyw :lol:

u mnie tez w zyciu bywaly rozne chwile,czasami naprawde myslalam ,ze juz nie wyrobie ,nie bylo kolorowo, ale juz jest dobrze, najgorsze to byly chwile jak moj P prawie ,ze odszedl odemnie bo jakas lalunia go zauroczyla, ale na szczescie to bylo ponad 6 lat temu, bylismy wtedy ze soba kilka miesiecy ,ale przezylam to okropnie,i wiem jedno ,ze ja chyba bym sie nie odwazyla cos takiego probowac, no ale bylo minelo i jest ok :blink:
Teraz planujemy nasza rodzinke ,wiec mam nadzieje ze juz nic zlego sie nie stanie,no chyba ze nie bede mogla zajsc to sobie tego nie wyobrazam,nie wiem czemu ,ale zawsze sie tego balam :S

Asiu ciesz sie tym co jest teraz:))))))))) ze teraz jestes happy :blink:

Ewitkun tez tak mysle co nas nie zabije to nas wzmocni i chyba wg tego zyje :woohoo: czlowiek wzbogaca sie o wlasne doswiadczenia prawda?

musze uciekac,ale jutro rano przy kawce moge poklikac :kiss:

13 lata 1 miesiąc temu #249301 przez różyczka
O jaaaaa Masuskaserdeczne dzięki za tego linka do miski-niewysypki :kiss: :lol:
Oposku serdeczne dzięki z cynk o śpiochach z końmi :kiss: :lol:
strasznie to miłe, ze pomyslałas :side: a Oliwia chyba padnie jak Bianke w tych spiochach zobaczy, jutro podjade do Lidla, mam nadzieje,ze beda jeszcze...
Rika buziaki gorace za czape :kiss: i mam nadzieje i wierze, ze dasz nam szanse na rewanz :blink: :)

ogólnie dziewczyny jestescie nieocenione i choc MÓJ świat nie jest idealny to od kiedy "mam" Was jest duzo fajniejszy i ciekawszy :kiss: [/size]

Asiu i Masusko ja sie zakreciłam na maksa teraz, bo kojarzyłam,ze Aska kupuje fotelik od 0-18 i ze on sie rozkłada do pozycji lezacej i że koszuje coś koło 3 stówek i jeszcze pokazywałam mojemu staremu, ze taki fajny i ze moglismy od razu taki wziac to od poczatku by był i jeszcze długo długo i że on w dwóch kierunkach sie montuje i teraz ja juz nie wiem czy mi sie coś poryrało :unsure: :S czy Ty Asiu na poczatku pokazywałś inny fotelik a kupiłas inny...no ja juz nie wiem :dry:

Oposek ta mata do karania to dla moejgo meża mogłaby sie przydac :lol: a na nia sie wysypuje groch i sie klęczy czy jak? :silly: masz moze linka do tego wynalazku? :lol:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 1 miesiąc temu #249304 przez Rika
No to ja napiszę tylko tyle, że mój byczek rzucił mnie kiedyś żeby po roku znów się spotkać i być razem, jego pożegnalny sms nigdy do mnie nie dotarł w całości i przez ten okres byłam w nieświadomości co tam dalej było napisane i niedawno mu dopiero o tym powiedziałam, oczywiście wtedy ani on ani ja nie myśleliśmy o tym, że nasze drogi znów się złączą ale mimo wszystko... Przez ten cały czas myślałam o nim, próbowałam nawiązać jakiś kontakt ale nie było szans i wiecie co? Znalazłam go na NK :D zaczęliśmy pisać a później jakoś tak samo dalej poszło, czyż to nie jest przeznaczenie?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka