- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko patrz:
allegro.pl/miseczka-niewysypka-z-przykry...mi3-i1944312614.html
cena rewelka:)
i ja dziękuję
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
oj, widze,ze waga leci w dół! Jak dieta??
Różyczko:
dziecisawazne.pl/baby-led-weaning-agnieszka-mama-tymka/
Właśnie segregowałam sobie foteczki..bo zdjęcia Mikołaja mam w osobnych folderach ,np. miesiąc, Chrzciny, mam dwa miesiące, 4 miesiące itp...też tak sobie grupujecie??
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
Ja tez tak po łebkach:
Wszystkim chorym dzieciaczkom duuuużo zdrówka
Idealny świat, hmmmm w jakimś stopniu i ja go mam ale nie do końca, ale nie o to w życiu chodzi... jakby wszystko było idealne to nie byłoby sensu życia
Świetne te talerzyczki, miseczki, sztućce ale ta miseczka niewysypka jest superaśna- na pewno ją kupię
Co do fotelików to ostatnio do PL jak przyjedziemy to kupiłam taki: Maxi Cosi Priori- co myslicie?
allegro.pl/fotelik-samochodowy-maxi-cosi...-kg-i1947944321.html
A u nas w Londku chcę kupic taki alejka.pl/fotelik-maxi-cosi-tobi-marble-pink.html
Albo ten www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Travel-and...n-Elena%280083459%29
Ten Britax lżej chodzi jeżeli chodzi o zmianę pozycji oparcia
Plis napiszcie Który byście wybrały na moim miejscu
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
fotelik.info/pl/testy/Britax/ocena/malejaco/index.html
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Różyczka, Hobbor ja wiem, że te naczynka drogie, ale cała rodzina pyta, co kupić na gwiazdkę, ubranek mamy dużo, a zabawek wystarczająco i tak za bardzo synek z nich nie korzysta. Wolę, żeby kupili coś porządnego niż dużego misia z supermarketu, który się będzie kurzył.
Masuska dla mni to szczyt chamstwa mówić o Tobie nie do Ciebie i jeszcze wciągać w to dziecko Także zrobiłabym to samo Zoomba brzmi super:)
Ania W super te naczynka:) uwielbiam IKEA:) Mam nadzieję, że następna nocka będzie lepsza
Lucy jak Filip był przeziębiony to też Go nie kąpałam dwa dni i żyje:) Okazjonalnie przecież nic się takiego nie stanie;)
Kamilko ja niesety ni pomogę z fotelikiem:( Dostaliśmy bezwypadkowy po szwagierce i chyba nie będziemy kupować innego.
Basba coś Ty, większość małych dziewczynek uwielba różowy, Wiktorka będzie zachwycona;) Ślicznie wyglądaliście!
Różyczka, Masuska superancka ta miseczka:) czego to się można dowiedzieć z forum, dzięki:)
Aśka śliczna ta zabawka, my też mamy taką, tylko inne przywieszki. Do niedawna Filip jej nie zauważał, a teraz ciąnie za zwierzaki:) choć i tak hitem jest przywieszka z grzechotką i muzyczką za 10 zł Ja grupuję zdjęcia po miesiącach- jeden miesiąc to jeden folder. Potem każdy miesiąc osobno nagrywam na płytę (jakby z kompem coś się stało), a najlepsze wywołuję i wklejam do albumu. U nas dzień pocałunku każdego dnia
Iwanek ja idę na wychowawczy, ale dopiero od marca, jak dobrze pójdzie...
Aga poszalałaś z ciastem:) fajny pomysł!
Różyczko masz LIDLA obok siebie? są świetne różowe śpiworki i śpioszki z konikiem:) Od razu pomyślałam o Bianeczce, może kiedyś podzieli konną pasję Oliwii:) W każdym razie śliczne i cena dobra.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
1. Mata do karania dzieci
2. Kask na głowę do nauki chodzenia
3. Why cry- urządzenie pozwalające odróżnić motyw płaczu niemowlęcia
4. Hamaczek wieszany w łóżeczku
Czego to ludzie nie wymyślą
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Podczas przeglądania stron z rzeczami dla dzieci wytypowałam kilka najbardziej nieprzydatnych:) oczywiście w moim odczuciu;)
1. Mata do karania dzieci
2. Kask na głowę do nauki chodzenia
3. Why cry- urządzenie pozwalające odróżnić motyw płaczu niemowlęcia
4. Hamaczek wieszany w łóżeczku
Czego to ludzie nie wymyślą
mata do karania dzieci? Jej, pierwsze słyszę!
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
widze ,ze prowadzicie tu powazne rozmowy hmmmm czy moj swiat jest idealny????
Mam meza idealny nie jest no ale kochany za to bardzo, mam dach nad glowa i jest ok, nie przezywam nie spelnionej milosci , za nikim nie tesknie (chyba ze rodzinka) i przede wszystkim jestem zdrowa! I to chyba najwazniejsze zdrowko,bo bez niego kiepsko,
Kamilko masz racje nie o to chodzi zeby bylo idealnie bo swiat bylby nudny hihih,a tak to do czegos dazymy, itd, o czyms mazymy i sie kreci jakos.
Zdrowka mamusie dla was i waszych dzieciaczkow, a ja dostalam malpke@ ale to nic dalej bede uwodzic mezczyzne mojego
Dziewczynki a wy szczesliwe jestescie ze swoimi partnerami?????
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
..... ja od niedawna jestem szczęśliwa...
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
my dziś na zakupach byliśmy prawie wszystko kupione na prezenty a co najważniejsze dla męża zaszalałam w wólczance hhiihiii
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
u mnie tez w zyciu bywaly rozne chwile,czasami naprawde myslalam ,ze juz nie wyrobie ,nie bylo kolorowo, ale juz jest dobrze, najgorsze to byly chwile jak moj P prawie ,ze odszedl odemnie bo jakas lalunia go zauroczyla, ale na szczescie to bylo ponad 6 lat temu, bylismy wtedy ze soba kilka miesiecy ,ale przezylam to okropnie,i wiem jedno ,ze ja chyba bym sie nie odwazyla cos takiego probowac, no ale bylo minelo i jest ok
Teraz planujemy nasza rodzinke ,wiec mam nadzieje ze juz nic zlego sie nie stanie,no chyba ze nie bede mogla zajsc to sobie tego nie wyobrazam,nie wiem czemu ,ale zawsze sie tego balam
Asiu ciesz sie tym co jest teraz:))))))))) ze teraz jestes happy
Ewitkun tez tak mysle co nas nie zabije to nas wzmocni i chyba wg tego zyje czlowiek wzbogaca sie o wlasne doswiadczenia prawda?
musze uciekac,ale jutro rano przy kawce moge poklikac
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Oposku serdeczne dzięki z cynk o śpiochach z końmi
strasznie to miłe, ze pomyslałas a Oliwia chyba padnie jak Bianke w tych spiochach zobaczy, jutro podjade do Lidla, mam nadzieje,ze beda jeszcze...
Rika buziaki gorace za czape i mam nadzieje i wierze, ze dasz nam szanse na rewanz
Asiu i Masusko ja sie zakreciłam na maksa teraz, bo kojarzyłam,ze Aska kupuje fotelik od 0-18 i ze on sie rozkłada do pozycji lezacej i że koszuje coś koło 3 stówek i jeszcze pokazywałam mojemu staremu, ze taki fajny i ze moglismy od razu taki wziac to od poczatku by był i jeszcze długo długo i że on w dwóch kierunkach sie montuje i teraz ja juz nie wiem czy mi sie coś poryrało czy Ty Asiu na poczatku pokazywałś inny fotelik a kupiłas inny...no ja juz nie wiem
Oposek ta mata do karania to dla moejgo meża mogłaby sie przydac a na nia sie wysypuje groch i sie klęczy czy jak? masz moze linka do tego wynalazku?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa