- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I do widzenia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Rożyczko ale bym sobie zjadła pieczarki..mmmmmmm....
uuu, Różyczko i jak zwykle praca to lek na wszysko Dobrze,ze nie musimy po 8h i więcej godzin pracowac, przyznam,ze byłoby mi mega trudno.
a która pisała,ze okresu brak? Chyba Ufolka kiedy e-ciotkom oznajmi co i jak?
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Dziewczyny wracajace do pracy mam coś do poczytania, krótkie ale natchnęło mnie optymizmem
www.mamazone.pl/artykuly/mamy-glos/newsy...a-jest-zdrowsza.aspx
Nigdzie nie moge dostac pieczarek a miały byc nadziane nimi krokiety
Lucy a masz buraki?
Toć mój sąsiad 2 domy dalej ma pieczarkarnie. Trza było wcześniej gadać to bym Ci załatwiła ze skrzyneczkę gratis:)
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko buziaki dla Bianki, ale opóźniona w tym jestem tę suchą skórę na policzkach to smaruję kremikiem z hipp, zobaczę będę obserwować, może to rzeczywiście od suchego powietrza
Masuska, Lucy super że z Piotrusiem i Olą okej wszystko
my mamy szczepienie w styczniu
ciekawe kiedy u mnie w pracy paczkę dadzą i czy ja dostanę zawsze jest wino albo szampan, bomboniery, kawy, słodycze taka całkiem niezła ta paczka od szefuncia
Aska takie jeżdżenie z kolacji na kolację chyba troszkę męczące jest co?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
oo mała wstała, chyba lubi jak jej śpiewam bo zawsze śmieje się ze mnie wtedy, a najbardziej się śmieje z aaa kotki dwa
mam pytanie jak często zmieniacie pościel maluchom?? w sumie co taki maluch nabrudzi, a z drugiej strony roztocza i te sprawy, wypowiedzcie się plz
aha i nie pamiętam ale któraś z dziewczyn jest weterynarzem chyba, nie pamiętam która pomożecie?
aha2 dzis przyszło krzesełko i kolczyki ;d krzesełko zaraz składać będę tylko skończę sprzątać
Różyczko ostatnio w Biedronce pieczarki widziałam
Buziaki dla 5-miesięczniaków dzisiejszych !!!!
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pościele Mikołaja piorę co 2 tyg,ale bardzo lubi się przytulać do poduszek, których w łóżeczku ma az 3 tak więc są uślinione, powłoczki z poduszek piorę więc raz w tyg.
Anka jest weterynarzem,ale po tej przeprowadzce jakos zamilkła,moze netu nie ma echh.. sama ciekawa jestem co u niej!
Aco do Wigilii to nie jest męczonce,anwet się cieszę,bo jak pisałam u teściów wypada być ,też tutaj mieszkamy,no i jak miałabym nie jechać z opłatkiem i życzeniami do swoich rodziców,w koncu w tym roku święta będą wyjątkowe bo juz z Mikołajem
Dzisiaj przyszła paczka- magiczna kula dla Mikołajka, strasznie ciekawa jestem czy będzie mu się podobać
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Boże Aśka ale szok z tymi bliźniakami!!! Ciekawa jestem co dalej z nimi będzie.
Widze,ze widziałaś mój link, usunęłam,bo pomyslałam,ze nie każda z nas chciałby o tym czytać. Przykre i smutne.
A jak Piotruś dzisiaj?
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Piotruś jest dziś w świetnym humorze. Troszkę marudny momentami, ale ogólnie to w porządku:) Dziękujemy za pamięć
A Miki 5 miesięczniaczek?
A wiecie że w wigilie 2 szkrabki nasze lipcowe będą miały pół roku:) a dziś Zuza Riki ma 1,5 roczku:) Buziaczki:)
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak też sobie pomyślałam, straszne to jest i już nie chcę więcje na to patrzeć.
Piotruś jest dziś w świetnym humorze. Troszkę marudny momentami, ale ogólnie to w porządku:) Dziękujemy za pamięć
A Miki 5 miesięczniaczek?
A wiecie że w wigilie 2 szkrabki nasze lipcowe będą miały pół roku:) a dziś Zuza Riki ma 1,5 roczku:) Buziaczki:)
To i ja się przłyączam do życzeń dla Zuzki
a Mikołajek zrobiła się bardzo rozgadany jej,aż trudno u wierzyć,ze minęło juz 5 miesięcy!
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
A paczkę mąż dostał... Karkówce możesz dziurki nożem porobić i powkładać czosnek
Jeszcze serdeczne życzonka dla Antosia i AMELKI
Masuska cieszę się że już wszystko w porządku,aż się boję kolejnego szczepienia mamy 11 stycznia.
Powiedzcie ile dawek pneuma bo już zapomniałam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ale koledzy z pracy męża nie mogą przeżyć że ja tak długo siedzę w domu dla nich kasa się liczy,a jeden kolega spodziewa się dziecka a już maleństwo zapisane do żłobka żeby dziewczyna mogła zarabiać
Basba ja się boję takich ludzi,a nóż by Ci coś zrobił
Asiu byłam,dziękuję za komentarzę Ty też sprawdź.Ola zrobiła 2 fajne kupki
Rika normalnie masz w domu same TAPL MADL hehe,szkoda mi ZUZULKI z powodu ząbków
Jutro mam zamiar zrobić krokiety z mięsem i kapustą,"barszcz",rybę po grecku hmm chyba wsio...Ciasto się jakieś kupi i już.
A ja raz w miesiącu będę kupowała sobie narzędzia do ciast tj.trzepaczke(już mam),jakieś pędzle,blaszki miedzy innymi do muffin różyczkowych a to wszystko takie ładne czerwono-białe
Księżniczka się obudziła...
ika
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A Lucy i ja się cieszę żę z Olą lepiej. A nie chciałam nikogo straszyć, bedzie/musi być dobrze:)
A z pracą to takie przegięcie, ja bym chciała jak najdłużej, ale i przedszkole mam załatwione, no i do żłobka mogłabym posłać Piotra, ale oboje z Mężem jesteśmy zdania że z rok będę z Młodym, chyba że nas przypili to pójdę wcześniej, no jak mus to mus.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Boże słucham ciągle o tych żołnierzach co zginęli w Afganistanie aż mnie ciary przeszły, teraz sporo moich znajomych tam pojechało
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika a wiesz, mam znajomego w Afganie i właśnie z Bartoszyc.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Ja czytam Was dzielnie, ale z odpisywaniem gorzej, bo mam zapalenie oskrzeli i antybiotyk. Filip na razie zdrowy, ma lekki katar, ale walczymy. Mam nadzieję, że do soboty będę na chodzie. Na szczęście na Wigilię idziemy do mojego Taty i Babci Męża, więc przygotowań mniej.
Masuska, Lucy ja też bym się zdenerwowała bardzo na miejscu każdej z Was i z ulgą czytam, że Piotruś i Ola mają się lepiej.
Rika nieźle Cię załatwili z tym karpiem:) Modelki śliczne, a Olunia ma cudne ubranko z bałwankiem:)
Różyczko ja piekę karkówkę w rękawie do pieczenia, z oliwą i ketchupem, ale żadnym specem to ja nie jestem...
Najlepsze życzenia dla dzisiejszych pięcimiesięczniaków i Zuzanki:)