BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 tygodni temu #266048 przez różyczka
aska27 napisał:

jak ja słyszę muzyczkę w tel to mam takie dziwne wrazenie,ze będę wieki czekać az ktoś odbierze... tak jakos dziwnie mi się kojarzy.

Różyczko dzisiaj juz nie dam rady,ale nie spieszy się przecież to w wolnej chwili wyślę Ci cos emailem :blink:

byłoby superr :)bo ja pracuje w oparciu o mój autorski program ale chetnie go modyfikuje i ciagle szukam nowych pomyslów :)
z góry wielkie dzięki :kiss:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 tygodni temu #266074 przez takajedna
Hej dziewczynki, wpadłam się tylko przywitać, podczytuję ale nie ma kiedy siąść i porządnie odpisać :silly:

Wszystkim solenizantom - sto lat!!! :laugh:

13 lata 2 tygodni temu #266117 przez basba
Lucy napisał:

Basba ja się boję takich ludzi,a nóż by Ci coś zrobił :unsure:

Kochana Lucy... wiesz jakoś w takich chwilach się o tym nie myśli... przynajmniej ja o tym nie myślałam. Poprostu taki odruch. Jeszcze baa zrowerem mnie wkurzyła bo się przeciskała koło nas z tekstem: "ja se tylko przejde" :ohmy: myślałam że jej walne!!!!!!!

A tak a propos... dzisiaj spotkałam tego pana. Szedł z żoną. Podeszłam, spytałam jak sie czuje... Jak się okazało facet chory jest... ciupciali sobie pod rękę. Mieszkają niedaleko. Babka aż łzy w oczach miała jak rozmawialiśmy. I kurka zdziwili by się ci faceci którzy jednym stwierdzeniem "na pewno pijany" przekreślili gościa. :dry:

13 lata 2 tygodni temu #266119 przez Lucy
Hey

Różyczko nie chce mi się o tym gadać :dry:

Można zrobić barszcz z ugotowanych buraków(nie obranych) czy mam se dać spokój :unsure:

Jeszcze patelnia mi padła,uchwyt odpadł :angry:
Może pójdę kupć,bo mam tylko o średnicy 24cm a lepsza byłaby na naleśniki 28cm prawda?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 2 tygodni temu #266122 przez Lucy
Basba trochę głupio że tak napisałam :dry:
A na co on jest chory? Był na pogotowiu?

13 lata 2 tygodni temu #266130 przez basba
Babka nie powiedziała na co jest chory. Na pogotowiu tez nie byli. :unsure:

Ha! A ja dzisiaj moje firanki odbieram!!!!!!!!!!Jupiiiiiiiiii.... ale sie cieszę!!! :)

Ewa super kartka :)
Lucy z tego co wiem to buraki powinnaś obrać :woohoo:

Różyczko co do gazet- na pewno fajny pomysł -przede wszystkim "tani"... ale ja jednak wolękolorowe, błyszczące papiery :P

13 lata 2 tygodni temu #266134 przez Lucy
Ha Ha Basba wiem że obrać,ale mam tylko ugotowane,nie mogę dostać w sklepie surowych :ohmy:

13 lata 2 tygodni temu #266148 przez basba
Lucy no to fajnie cię zrozumiałam hehe!!!! Sorrki! :lol:

13 lata 2 tygodni temu #266151 przez różyczka
Lucy ja ugotowałam wywar z warzyw (marchew, por, pietrucha, cebula) a do niego dodałam przyprawy i starte UPIECZONE W PIEKARNIKU W FOLII buraki, chwile podgotowałam (3,4 min), dodalam soku z cytryny (zachowuje kolor buraków) doprawiłam majerankiem, zielem ang, pieprzem w kulkach, sola i zostawiłam na noc zeby naciągnęło, namoczyłam tez grzyby suszone na noc a dziś je ugotowąłam w tej wodzie co sie moczyły z czosnkiem i liściem laurowym i potem dolałam ten wywar z grzybów do barszczu, przed chwilą to wszystko odcedziłam i mam pyszny barszcz :lol: jeszcze odrobina liftingu sola i pieprzem i wio :laugh:
wiec mysle,z e skoro ja z pieczonych robie to i Ty z ugotowanych mozesz, zetrzyj je poprostu do bulionu i podgotuj wszystko chwile razem a reszte tak jak napisałam, chyba...ze masz jakiś swój przepis

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 2 tygodni temu #266163 przez basba
Lucy a chciałam ci napisać żebyś poczekała na naszego kulinarnego GURU ;) No i proszę... przepis gotowy i odpowiedź na pytanie w jednym hehe :lol:

13 lata 2 tygodni temu #266184 przez basba
Jejku... jaka cisza...

Ja też za chwilke zmykam i pewnie już nie wejdę na forum...

Tak więc kochane dziewczynki życzę Wam Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek. Aby były piękne, magiczne i niezapomniane z naszymi kochanymi małymi lipcóweczkami :)

13 lata 2 tygodni temu #266198 przez masuska
Dzień dobry.

Dziękujemy za życzenia. Buziaki.

13 lata 2 tygodni temu #266206 przez Lucy
Dziekuje moj KULINARNY GURU :lol:
nie mam pietruszki ani grzybów,ale cos sprobuje z tego zrobic :)

13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #266246 przez Kamilka24
Hej Wam wszystkim :)

Przede wszystkim Dziękujemy za życzonka dla Mojej 5-cio miesięcznej Melki i składamy spóźnione życzenia wszystkim Lipcowym solenizantom i przepraszamy, że nie składaliśmy życzeń w odpowiednim czasie :dry: WYBACZCIE :dry:

Masuska
, bozie bozie jak sie wystraszyłam jak napisałaś o Pitku dobrze, że już dobrze, buziaczki dla Niego :kiss:

Lucy
tak to jest- człowiek myśli, że za granicą wszystko lepsze, a to gów.. prawda np. lekarze nie przejmują się tym, że czlowiek boi się o zdrowie dziecka, mówią że tak musi, że tak małe dzieci mają, jestem zalamana kompetencją lekarzy w UK nie wiem jak jest u Ciebie ale dla mnie to niewykwalifikowani debile nie mają szans z Polskimi lekarzami. Dobrze jednak, że to nic poważnego.

Rika cudne te Twoja dziewczynki i tak bardzo podobne do Ciebie :kiss:

Baśba szook z tym facetem, że w ogóle do szpitala nie chciał jechać, ludzie sa jacyś dziwni :S Moja ciocia ma padaczkę i przed wszystkimi chce to ukryć, boi się, że prawo jazdy jej odbiorą, bo już nie raz miała z tego powodu wypadek raz nawet z własnymi wnukami, ale nic nikomu się nie stalo bo wjechała w pole, a ostatnio dostała u mojej mamy w domu, przez to moja mama miala koszmary i nie spala nocami, bała sie jak ona miala do nas przyjść, prosiła, żeby nic nikomu nie mówić, masakra co za ludzie!

Melce wychodzi ząbek na dole :ohmy: biedaczka pewnie ja boli i jest bardzo płaczliwa- spać nie może...

OPŁATEK-Podziel się :kiss:

Mam dolinkę płaczę cały dzień :(
Załączniki:

13 lata 2 tygodni temu #266275 przez aniaw
Cześc babeczki :)

Niestety nie będziemy mieli internetu ani tv na święta ;) Dopiero 27nas podłączą do świata :P Czyli zapowiadaja się w pełni rodzinne świeta bez innych zjadaczy czasu :P

Rózyczko no marwtię się martwię niestety ;)
Świeta spedzamy w naszym mieszkanku, juz dziś rano przyjechał brat Tomka z tata więc jego rodzinka w komplecie :laugh:
Moja mama z moim bratem wpadną 1 dnia świat i tyle :laugh:
Nie mamy dużej rodziny, więc damy rade :)
Trzeba tylko jeszcze po stół i krzesła jutro z rańca jechać do mamy :lol:

Kamilko
nie smuć się, przytulam :kiss:

Życzę Wam samych cudownych i rodzinnych chwil :kiss: Dużo uśmiechu i miłości na codzień a nie tylko od święta :kiss: I dużo zdrówka dla Waszych małych szkrabów :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka