- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
sypią się życzenia wokół,
większość życzy świąt obfitych
i prezentów znakomitych,
a ja życzę, moi mili,
byście święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu
idąc na spacer gdzieś do lasu,
może w gronie swoich bliskich
jedząc karpia z jednej miski,
może gdzieś tam w ciepłym kraju
czując się jak Adam w raju,
może lepiąc gdzieś bałwana,
jeśli śniegu Wam napada.
I tak z humorem
"Mikołaj jeżdzi po świecie,
Twój prezent go w dupe gniecie,
wyrzucił go gdzieś w Bangkoku,
dostaniesz gówno w tym roku.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Gratulacje dla solenizantek....
Pozdrawiam.
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorotas przykro mi z powodu choroby dzieci... Ale dobrze, że jesteście razem, w domu i z tego należy się cieszyć Głowa do góry- to będą kameralne święta, ale może to będzie ich atut:)
Ania W może i nam powinien ktoś net na święta wyłączyć, mielibyśmy więcej czasu dla siebie;)
Rika okres w święta średnia przyjemność, ale chyba nie wolałabyś się zastanawiać, czemu go nie dostałaś?
Lucy gratulacje dla Olci z powodu zęba:) A determinację w kwestii barszczu szczerze podziwiam!
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Trochę zawirowań teraz przed świętami, nawet dziś jeszcze. Mąż pojechał po prezent dla siebie, bo ja nic nie wymyśliłam i w/g jego wizji powiedziałam że dam mu kasę a on niech sobie kupi:P I teraz ma on problem, nie ja:P
No ale nie o tym.
W tą magiczną noc życzyć przed wszystkim spełnienia marzeń, następnie zdrówka i szczęścia, a dalej to co materialne, bo też przecież cieszy:)
Dodatkowo życzę Wam i sobie, kolejnego cudownego roku z Wami tu na forum i też chociaż jednego spotkania w realu:)
Szukałam jakiejś ślicznej kartki, ale nie znalazłam nic ekstra. Mam za to filmik kolegi który robił nam chrzciny. Jest to szopka bożonarodzeniowa w zaprzyjaźnionym Świętajnie:) parę kilometrów od Szczytna:) Znając Leszka jest to kolejny wyciskacz łez, ale i po obejrzeniu filmu wreszcie poczułam świąteczny klimat:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wraz z opłatkiem wigilijnym
w dzień Bożego Narodzenia
ślę Wam serdeczne życzenia!
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kochane nie zaglądałam tyle bo czasu brak, miałam trochę stresu z powrotem do pracy i akceptacją opiekunki prze Jaska, ale już jest wszystko cudnie. W pracy zarąb , ale tak lepiej bo nie mam czasu tęsknić,chodzę tylko na 4 h do końca grudnia więc i Jaśko się zaklimatyzował z nową sytuacją. W ogóle jakoś tak fajnie od czasu gdy do pracy wróciłam, mniej zestresowana jestem, w domu wszystko ogarnięte, mam więcej chęci na wygłupy z dzieciakami.
A Jaśko jak Jaśko, noce tradycyjnie do bani, aż lekarze już się sami zastanawiają że to coś nie bardzo...no ale poczekamy zobaczymy, budzi się co prawda co jakies 1,5-2h ale jedzonko dostaje tylko 3 razy 12 - 3 -7 i to mu starcza...
Nie pisłam wcześniej ale przeszłam gechenne jak neurolog kazał robić badania na niedotlenienie mózgu , lub doszukiwał się lekkiego porażenia w związku z tym rozwojem ruchowym itp, ale okazuje się ze prócz słabej obręczy barkowej Jaśko jest tez największym z możliwych leniuchów przez co wszystko wolniej idzie. A ze nie ma siły utrzymać się na brzuchu na wyprostowanych raczkach to stoimy w tej partii ruchowej w miejscu.
No nic zanudzam zanudzam, czas coś poczytać
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Filip też się budzi w nocy strasznie często. Zdaje się, że Bianeczka Różyczki też, chyba, że coś się zmieniło.
A Wam Dziewczyny, jak mijają Święta?
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja jestem dobrej myśli tym bardziej ze Janek się zaczyna łobuzek robić, wszystko chce łapkami łapać i rzucać od wczoraj świadomie się przewraca z plecków na brzuszek by coś dosięgnąć, odwrotnie jeszcze nie umie, jak z nim ćwiczę " brzuszki" to też nóżki do wstawania prostuje, ale siedzieć itp jeszcze nie bardzo... no ale spoko powolutku i wszystko ok będzie, tylko te nocki!!!!!
No dziewczęta chwalić się co Gwiazdor przyniósł Rika już się chwaliła
Ja dostałam cudny prezent bo bilety na kabaret Hrabia w lutym, super---- cieszę sie bo z mężulem jeszcze razem wieczorem nigdzie nie byliśmy .
oki zabieram się za kaszke bo mój głodomorek juz daje oznaki głodu..
kurcze młody niby mleka tylko 90, czasem 120 ale to na serio sporadycznie, a kachy na cycusiowym mleczku z jabłuszkiem to wcina chyba 150.
Wczoraj na obiad ugotowałam mu 2 ziemniaczki i 1,5 marchwi i tez wszystko zjadł
Miłego Święta Kochane
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Oposku nic sie nie zmienilo - Bianka budzi się co chwile w nocy i nie za kazdym razem na jedzenie wcale...nie pomaga nic, ani skracanie drzemek w ciągu dnia, ani "przetrzymywanie" wieczorem, ani dotlenianie kilkugodzinne na spacerkach 'żeby lepiej spało w nocy", ani rozszerzenie diety o stale pokarmy choc wszyscy twierdzili,ze wtdy bedzie lepiej sypiac bo "brzuszek bedzie najedzony", ani oszukiwanie dydusiem, ani spanie we wspólnym lozku bo i tego spróbowałam choć dla mnie osobiscie to byla meczarnia-nie spie wtedy tylko czuwam, bo sie boje ja nakryc kołdra albo przygniesc a ona i tak sie kreci i kwęka i stęka
bedziemy jeszcze próbować z nawilzaczem powietrza...moze to pomoze
My bylismy wczoraj na plazy, była super pogoda, bezwietrzenie, cieplutko, piasek mokry i ubity wiec wózek jechal jak po autostradzie ale Mloda przespała cały spacer i tylko na zdjeciach została uwieczniona jej pierwsza wizyta nad "wielką wanna"
Może dzis jak nie bedzie wiatru tez skoczymy...
a ja pod choinkę dostałam ksiązki i nowiutki sliczny fioletowy organizer zgodnie ze zlożonym zamowieniem i teraz zaczytuje się wlasnie w jednej z nich - Poradniku dla zielonych rodziców a po tych wszystkich pierogach i krokietach naszla mnie ochota na zrobienie kaszy jaglanej z bakaliami
Pozdrówka kochane
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
Widze że wszystkie spaędzamy święta z rodzinami:)
U nas OK! Dostałam od mężą złoty łańcuszek chrams z przywieszką - sersduszko - z grawerem Ada! JAk zrobię zdjęcia to się pochwalę! A póki co ,miłego świętowania! Bo jeszcze trochę czasu zostało!
Buziaki i do jutra!